elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Directori Mèdia

Mèdia   

Audiovisual+ info  Agenda a Audiovisual

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.


  

Sèries

+ info  


Cinema

+ info  


Documentals

+ info  


Plataformes

+ info  


Festivals

+ info  


Premis

+ info  


Ajuts

+ info  


Publicitat

+ info  


Suport Institucional

+ info  


Distribuidores

+ info  


Televisió

+ info  


Ràdio

+ info  


Streaming Video

+ info  


Streaming Audio

+ info  


Podcasting

+ info  


Anime

+ info  


Animació

+ info  


Música+ info  Agenda a Música

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.


  

Videoclip

+ info  


Single

+ info  


Àlbum

+ info  


Concert

+ info  


Gira

+ info  


Festivals

+ info  


Eurovisió

+ info  


Actualitat

+ info  


Internet

+ info  


Aplicacions

+ info  


Premsa

+ info  


Ràdio

+ info  


Televisió

+ info  


Pel·lícula

+ info  


Documental

+ info  


Podcasting

+ info  


TVE Catalunya emet aquest dijous 2 de desembre el documental 'Pater'

Publicat el 01/01/2020

Font: RTVE.
Dijous 2 de gener a les 18:00h a La 2, TVE Catalunya emet 'Pater', un documental que repassa la carrera artística d'Antoni Vives-Fierro. Es tracta d'un homenatge que fa l'autora del documental, i al mateix temps filla del protagonista, cap al seu pare. 'Pater' és un documental sobre l'extensa carrera pictòrica d'Antoni Vives-Fierro retratat per la seva filla Clàudia. Amb la seva mirada fílmica, Clàudia Vives-Fierro va rodar durant cinc anys la vida del seu pare, el també artista Antoni Vives-Fierro i d’aquest material en va sortir aquest documental. Un treball que va ser “una foto del personatge i la idea va ser com pintar un retrat” del seu pare al qual va gravar amb les seves obres pictòriques, amb imatges d’ell, cartes, etc.

'Pater' és un documental produït el 2018 amb direcció i guió de Claudia Vives-Fierro i una durada de 43 minuts.


Campanya de Verkami per al documental "Per molt que bufe el vent"

Publicat el 01/01/2020

El Forn de Barraca va unir les lluites per l'horta, el territori i l’emergència climàtica. "Per molt que bufe el vent" vol ser un documental sobre resistència, arrels i futur. "Per molt que bufe el vent no s'apaguen les estreles" és una dita popular valenciana. Que ens recorda que, malgrat tot, seguim vius i resistint. Amb aquesta frase acaba el l'anterior documental de David Segarra: Savis de l'horta. El documental està impulsat pel periodista i documentalista David Segarra.

David Segarra també ha estat el director de "Savis de l’horta" i "La Mola és nostra", així com autor del llibre "Viure, morir i nàixer a Gaza", finançat també a través de Verkami. L'equip es completa amb el càmera i director d'art Vicent Xanzà. I amb Daniel Magraner, càmera i logística. Més altres col·laboradors en les àrees de so, edició i postproducció. I com en tots els altres documentals anomenats, la banda sonora serà una obra original.


El col·lectiu Per l'horta i l'editorial Sembra Llibres col·laboren solidàriament aportant les recompenses, que són eines en la defensa del territori. I el dissenyador Diego Mir cedeix les seues creacions i la tipografia Horta, que ja s'han convertit en símbol de l'horta.


L'horta valenciana és un sistema agrícola mil·lenari. Model de sostenibilitat, autosuficiència i sobirania alimentària. Ajuda a regular el clima i genera un anell de biodiversitat, aireació i flux de l'aigua. L'àrea metropolitana de València és l'única en l'àmbit europeu que encara disposa d'un anell agrícola periurbà. L’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura ha declarat el regadiu històric de l’Horta de València com a Sistema Important del Patrimoni Agrícola Mundial.


  Projecte de Verkami dedicat al projecte de documental sobre l'Horta valenciana "Per molt que bufe el vent "
Tràiler de l'anterior documental de David Segarra, "Savis de l'horta"

Andreu Valor prepara el llençament d' "Insurrecte", el seu vuitè disc

Publicat el 01/01/2020

El cantautor valencià Andreu Valor prepara el llençament d' "Insurrecte", el seu vuitè disc. Per a això ha iniciat una campanya de crowfunding al portal de Verkami, on a manca de tres setmanes d'arribar al final del plaç per recollir aportacions dels mecenes, ja està a punt d'assolir l'objectiu econòmic que el permetrà cobrir les despeses de l'amortització dels estudis contractats, músics i producció, l'edició i el disseny d' "INSURRECTE", així com el llançament promocional del projecte i videoclip. Valor comenta, a la seva convocatòria per trobar mecenes pel seu treball, que ""Insurrecte" és un treball d'experimentació sonora personal. Els elements rítmics i percussius seran molt presents en algunes cançons mentre les textures i ambients, sintetitzadors i sorollets naveguen entre cançó i cançó."

Tot naix en la simbiosi de tres mirades. Andreu Valor ha volgut concretar la producció d'aquest disc baix els conceptes i visions de Blai Antoni Vañó & Hèctor Tirado, responsables de la producció, renovació i experimentació d'aquesta nova etapa.


Partint des del minimalisme, la renovació sonora serà contundent i l'impacte sobre les sonoritats anteriors fort.


  Projecte de Verkami dedicat a "Insurrecte", vuitè disc d'Andreu Valor


Publicat el 01/01/2020Andreu Valor prepara el llençament d' "Insurrecte", el seu vuitè disc

6 dies per finalitzar el plaç per col·laborar en el crowfunding de la campanya que inclou la pel·lícula "La mort de Guillem"

Publicat el 01/01/2020

A la plataforma Verkami hi ha oberta una proposta de crowfunding per a poder millorar la post-producció de la pel·lícula "La mort de Guillem", dins la campanya "La Lluita continua". Segons informen a la seva campanya a la web de Verkami, "tot i que el film compta amb el finançament de TV3 i À Punt, no és suficient per a fer la pel·lícula que creiem que aquesta història mereix. La part econòmica destinada a “La mort de Guillem” de la campanya “La Lluita Continua” servirà per a finançar la postproducció del film, és a dir, el muntatge, l’edició sonora, els efectes visuals, la banda sonora, la correcció de color i la creació de materials com els DCP (discos de cinema digital) necessaris per a la seva exhibició a sales". Els mecenes, o col·laboradors econòmics via Verkami, podran assistir a les premiere de València o de Barcelona, que es celebraran entre els mesos de juny i juliol de 2020, amb la presentació de l’equip artístic i tècnic del film. Al setembre s’estrenarà en sales comercials i, posteriorment, s’emetrà a TV3, À Punt i IB3. Dins la campanya "La lluita continua" també es contemplen dos concerts, un a València (amb lloc per determinar a hores d'ara) i un altre a Barcelona, el 26 de març a l'Auditori, que també seràn finançats per la campanya de Verkami, així com xerrades i debats, elaboració de material gràfic per la campanya, i la promoció publicitària.

  Projecte de Verkami dedicat a "La lluita continua"


Finalitza la tercera temporada de Mai Neva a Ciutat

Publicat el 01/01/2020

Aquest 30 de desembre de 2019 ha finalitzat l'emissió de la tercera temporada de la sèrie "Mai Neva a Ciutat", produïda i emesa per la televisió pública balear, IB3. L'aventura a IB3 va començar per a "Mai neva a Ciutat" quan es va convertir en la proposta guanyadora del concurs de pilots de ficció de comèdia. Tots els capítols de la sèrie balear estan disponibles a la web d'IB3, així com al canal youtube de la televisió balear. A la plataforma Filmincat estan disponibles els capítols de les dues primeres temporades de la sèrie.

  Pàgina dedicada a la sèrie "Mai Neva a Ciutat" a la web de IB3


La primera temporada de la sèrie Treufoc, d'IB3, disponible a FilminCat

Publicat el 31/12/2019

La primera temporada de la sèrie de producció pròpia de la televisió publica balear IB3 "Treufoc" ja està disponible a la plataforma FilminCat. Segons Filmin, és la reposta balear a "True Detective" i a la catalana "Nit i dia". Es tracta d'un thriller d'investigació criminal ambiciós i d'una qualitat sorprenent que ha traspassat fronteres i s'ha distribuït fora d'Espanya.

Un grup de la policia judicial investiga uns casos d’assassinat que estan succeint a les illes i que són imitacions d’assassinats ocorreguts al segle XVII durant la guerra de Canamunt i Canavall. Dos policies, un forense i una experta informàtica cerquen un assassí que selecciona les víctimes, gent amb molt de poder i amb un passat fosc, i acaba amb elles amb moltes similituds històriques. El grup d’investigació descobrirà que estan perseguint un assassí que cerca revenja, en un entramat d’abús de poder, corrupció i morts.


La sèrie d’IB3 Treufoc té distribució internacional amb Federation Entertainment, per aquest motiu, no està disponible a TV a la Carta de la web del canal illenc, però sí que es pot visualitzar en l’àmbit estatal al canal de YouTube de la televisió pública balear. A les Illes ja poden gaudir de la tercera temporada de la sèrie.


Web de la Sèrie a IB3


Web de la Sèrie a FilminCat


#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!