Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Priorat

Tot el que t'interessa saber sobre la comarca del Priorat en una única plana.

Agenda a Priorat

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.


Agenda a Catalunya

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.
Festival
Cuina
   
Del 16/05/2019 al 26/05/2019
Reus
43201 - Reus

Ganxet Pintxo

  Ganxet Pintxo Modernista
La ruta de tapes més reusenca! Fot-li a la #GanxetPintxo! La Cambra de Comerç de Reus organitza les diverses edicions de primavera i tardor de la GANXET PINTXO, la ruta de tapes de la ciutat.
Cultura
Concert
   
El 24/05/2019
Teatre Fortuny
43201 - Reus

Lax'n'busto

  Lax'n'busto
Lax'n'busto en concert - Presentació del nou disc "Polièdric"
Congrés
Taller
   
El 24/05/2019
Terra Veritas
08007 - Barcelona

Oportunitats de negoci en la generació de valor compartit

  Oportunitats de negoci en la generació de valor compartit
El Packaging Clúster, ACCIÓ i Roots for Sustainability (R4S), estan treballant un projecte que té com a finalitat investigar, identificar i desenvolupar oportunitats de negoci de generació de valor compartit (valor econòmic, social i ambiental) per als socis del clúster.
Cultura
Representació teatral
   
Del 24/05/2019 al 26/05/2019
Teatre de l'Aurora
08700 - Igualada

Calma!

  Calma!, amb Guillem Albà
El conegut clown Guillem Albà torna a l’Aurora amb el seu nou espectacle. Un divertit muntatge per riure i fer-nos oblidar les presses del dia a dia.
Cultura
Representació teatral
   
Del 24/05/2019 al 26/05/2019
Sala Trono
43004 - Tarragona

Les variacions Bilderberg

  Les variacions Bilderberg
El Club Bildelberg travessa una crisi profunda. Per primer cop els seus plans de control global comencen a fallar, i les persones més poderoses del planeta no pensen tolerar que el món sigui can pixa.
Congrés
Programació
   
El 25/05/2019
Holaluz
08039 - Barcelona

VueJS and Frontend Roadtrip Barcelona 2019

  VueJS and Frontend Roadtrip Barcelona 2019
JS & Vuejs Roadtrip arriba a Barcelona, París i Berlín, amb tots els camins conduint cap a l'esdeveniment central a Vuejs Amsterdam.Llista conferenciants del VueJS and Frontend Roadtrip Barcelona 2019

Cultura
Representació teatral
   
El 26/05/2019
Esglèsia de Salomó
43885 - Salomó

Ball Parlat del Sant Crist

  Ball Parlat del Sant Crist de Salomó
El poble de Salomó enceta la temporada de representacions del tradicional Ball del Sant Crist aquest diumenge 5 de maig coincidint amb la Festa Major en honor a la Santa Creu. L’espectacle d’arrels medievals, que pertany al gènere dels balls parlats de tanta tradició al Camp de Tarragona i al Penedès, combina teatre, dansa, llum i efectes especials i està declarat Element Festiu Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

Cartell del Ball Parlat del Sant Crist de Salomó 2019
Congrés
Jornada
   
El 27/05/2019
Leitat Technological Center
08225 - Terrassa

Ajuts per a projectes d'R+D en economia circular

  Ajuts per a projectes d'R+D en economia circular
Activitat de Centre Tecnològic LEITAT, amb la col·laboració d'ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa. Actualment s’ofereixen diverses ajudes per a les empreses que volen desenvolupar els seus projectes d’R+D en l’àmbit de l’economia circular.
Congrés
Comerç
   
Del 27/05/2019 al 29/05/2019
Fira Barcelona
08908 - L'Hospitalet de Llobregat

Retail and Brand Experience World Congress

  Retail and Brand Experience World Congress
RBEWC és el lloc on els principals responsables de la decisió mundial discuteixen sobre el desenvolupament i l'expansió de la innovació tecnològica i el potencial empresarial per als minoristes i les marques.
Cultura
Representació teatral
   
El 28/05/2019
Teatre Fortuny
43201 - Reus

L'últim acte

  L'últim acte
L'últim acte - basat en textos d'Anton Txékhov
Congrés
Jornada
   
El 28/05/2019
ACCIÓ
08008 - Barcelona

Nanotech & Beauty

  Nanotech & Beauty: Recerca, reptes i regulació
Activitat de Beauty Cluster Barcelona i Clúster de Materials Avançats de Catalunya, amb la col·laboració d'ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa. Actualment la nanotecnologia està present als productes de bellesa i ofereix grans possibilitats de negoci gràcies a les propietats dels materials nanomètrics. Aquestes oportunitats no afecten únicament a la cosmètica, sinó també a la perfumeria, l’oral care, el packaging cosmètic o l’aparatologia, entre d’altres.
Fira
Alimentació
   
Del 28/05/2019 al 29/05/2019
Fira Barcelona
08908 - L'Hospitalet de Llobregat

Free From Food

  Free From Food
Saló d'Aliments i Ingredients per a Al·lèrgics. Per a Professionals.
Congrés
Emprenedoria
   
El 29/05/2019
Cambra Oficial de Comerç Industria i Navegacio de Tortosa
43500 - Tortosa

Com afectarà el Brexit a la meva empresa?

  Com afectarà el Brexit a la meva empresa?
Jornades d'ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa que s'estan duent a terme arreu de la geografia catalana. Bàsicament es centra en les següents qüestions: 'Segur que fa temps que sents a parlar de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea, però què passa amb la teva empresa? Com afectarà els teus negocis? Coneixes quines eines i serveis tens al teu abast per preparar-te?'
Congrés
Conferència
   
El 29/05/2019
Consell Comarcal del Pallars Jussà
25620 - Tremp

Startup Rut4

  Startup Rut4: Les 4 fases d’acceleració de la startup
Activitat d'ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa. Descobrir les quatre fases de creixement d'una startup. Aprendre a accelerar la teva startup evitant errors i prioritzant els esforços allà on realment és necessari.
Congrés
Medicina
   
Del 30/05/2019 al 01/06/2019
Fira Barcelona
08004 - Barcelona

Congrés SILACO-GEER

  Congrés SILACO-GEER
15è Congrés Ibero-Llatinoamericà de Columna i 33è Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Columna Vertebral.
 Cornudella de Montsant (Actualitat i Agenda)

Cornudella de Montsant - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

. 43360 - Cornudella de Montsant

 

Agenda i Actualitat

Agenda d'activitats i recull d'actualitat de Cornudella de Montsant (Priorat - Catalunya). Visitar enllaç per accedir-hi. Ajuntament de Cornudella de Montsant

Ajuntament de Cornudella de Montsant

Comte de Rius, 10 . 43360 - Cornudella de Montsant

 

Ajuntament Siurana de Prades

Siurana de Prades

. 43362 - Siurana de Prades - Cornudella de Montsant

    

Població

A Siurana podem contemplar-hi un poblet encantador de cases i carrers empedrats i les restes de la fortalesa sarraïna, situades a l'entrada del poble. Als seus peus un pantà d'aigües netes i tranquil•les ofereix la possibilitat de practicar tot tipus d'esports aquàtics. És un punt des d'on es pot disfrutar d'unes vistes magnifiques de la Serra de Montsant, la Gritella i les Muntanyes de Prades. Cal destacar Siurana com a referència i destí per a escaladors i excursionistes. Albarca

Albarca

. 43360 - Albarca - Cornudella de Montsant

    

Població

El poble d'Albarca, per la gent del país Aubarca, es troba en un indret privilegiat al peu de Montsant, en un punt on s'ajunten la solana i l'obaga de la muntanya amb les darreres estibacions de la serra de Prades. L'origen del poble és musulmà: una almúnia als entorns del castell de Siurana. Actualment, Albarca s'ha convertit en un lloc de segona residència, amb molts pocs habitants que hi resideixin de manera fixa al llarg de l'any. Quant a serveis, compta amb un refugi del Centre Excursionista de Tarragona i un allotjament rural independent. La Festa Major és el 15 d'agost. Falset (Actualitat i Agenda)

Falset - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

. 43730 - Falset

 

Agenda i Actualitat

Agenda d'activitats i recull d'actualitat de Falset (Priorat - Catalunya). Visitar enllaç per accedir-hi.Consell Regulador de la Denominació d'Origen Montsant
Plaça de la Quartera, 6
43730 Falset
Telf.: +34 977 83 17 42
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Instagram
La DO Montsant està integrada per 17 municipis situats principalment a la comarca del Priorat i també a la de la Ribera d’Ebre, amb una superfície total de vinya d’unes 1800 Ha. El territori de DO Montsant està delimitat per un semicercle de muntanyes que, vist sobre un mapa, li confereixen una forma singular.

agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Fira del Vi

Fira del Vi de Falset

Festival . Vins

 Falset. . 43730 - Falset. 

Del 03/05/2019 al 05/05/2019

Els dies 3, 4 i 5 de maig de 2019, els vins de la DO Montsant i la DOQ Priorat tornaran a ser els protagonistes de la Fira del Vi de Falset.

Entre els que s’acosten a Falset, s’hi troba força públic estranger, un fet que s’explica per l’elevat percentatge d’exportacions de totes dues denominacions d’origen. Amb tot, la Fira és també un gran aparador dels vins de la comarca entre el consumidor català. Aquest està cada cop més interessat en els productes de qualitat que s’elaboren al territori i, concretament, en descobrir la cultura del vi, molt arrelada en comarques com el Priorat.
Cartell Fira del Vi de Falset 2019

  
PRIORITAT, Candidatura a Patrimoni Mundial de la Unesco com a paisatge cultural agrícola de muntanya mediterrània
 PRIORITAT

PRIORITAT

Ap. Correus 98 . 43730 - Falset

  

Web

Web de la Candidatura a Patrimoni Mundial de la Unesco com a paisatge cultural agrícola de muntanya mediterrània, destacant una sèrie de valors. El valor d’un paisatge que mostra un patrimoni (pobles, espai agrari, camins, pedra seca, etc.) conservat amb una nitidesa excepcional i amb un sentit de l’escala, la dimensió i la mesura. El valor d’un paisatge que, essent herència d’una història agrícola que l’ha dibuixat, segueix tenint de protagonista aquesta activitat, la més emblemàtica del territori, que exemplifica la relació íntima i insegregable entre cultura i natura. El valor d’un paisatge cultural dipositari d’un patrimoni immaterial (tradicions, costums, celebracions, espiritualitat, etc) fortament relacionat amb la vida agrícola, amb el sentit del lloc i la identitat territorial dels seus habitants. El Molar (Actualitat i Agenda)

El Molar - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

. 43736 - El Molar

 

Agenda i Actualitat

Agenda d'activitats i recull d'actualitat del Molar (Priorat - Catalunya). Visitar enllaç per accedir-hi. Centre Quim Soler

Centre Quim Soler

C. de la Font, s/n . 43736 - El Molar

    

Centre Cultural

El CENTRE QUIM SOLER, la literatura i el vi (CQS) és una associació cultural que té la seu al Priorat, al poble del Molar. El CQS té un doble objectiu: d’una banda, el centre recull el fons de l’escriptor Joaquim Soler Ferret i vol fomentar l’estudi i la difusió de la seua obra. De l’altra, vol ser un espai que vinculi la literatura i el vi, dos realitats, dos passions, que al llarg de la història de la humanitat han tingut molts vincles. Per això proposa crear un centre de documentació amb un fons bibliogràfic d’obres literàries que tinguin el vi com a element de referència. Per una altra banda, vol fer activitats de diferents formats i deferents àmbits, que relacionin el món del vi (la cultura del vi i tots els agents que hi intervenen), i el món de la literatura en sentit molt ampli. Priorat en Persona

Priorat en Persona - Diccionari Literari del Priorat

C. de la Font, s/n . 43736 - El Molar

   

Web

És la trobada, a través de la literatura, entre el món real viscut de manera directa, en persona, i el món virtual (aquest web) que recull l'experiència que escriptors d'arreu dels Països Catalans i quatre homes i dones del Priorat (els adalils) viuen durant els dies que cada tardor comparteixen al PRIORAT. la Morera de Montsant (Actualitat i Agenda)

la Morera de Montsant - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

. 43361 - la Morera de Montsant

 

Agenda i Actualitat

Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la Morera de Montsant (Priorat - Catalunya). Visitar enllaç per accedir-hi.Parc Natural de la Serra del Montsant

Centre de Documentació
Plaça de la Bassa, 1
43361 La Morera de Montsant
Telf.: 977 82 73 10
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube
 Escaladei

Escaladei

. 43379 - Escaladei - la Morera de Montsant

 

Població

Situat al nord-est de la comarca del Priorat, sota el cingle de la Serra Major de Montsant, dins el terme municipal de la Morera de Montsant. És un nucli agregat a aquesta vila.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Simposi internacional ‘Paisatge, agricultura i dona’

Simposi internacional ‘Paisatge, agricultura i dona’

Congrés . Simposi

 Escaladei. . 43379 - Escaladei - la Morera de Montsant. 

Del 09/05/2019 al 10/05/2019

El Simposi pretén crear lligams de col·laboració entre paisatges, iniciatives i projectes d’arreu del món que treballen pel reconeixement de models agrícoles que s’adeqüen a la idiosincràsia dels territoris.

El Simposi es dividirà en quatre blocs repartits en els dos dies programats: Valors dels paisatges agrícoles respectuosos amb la idiosincràcia del territori, Models agraris per a uns paisatges resilients i viables, La governança dels paisatges agrícoles i El paisatge cultural agrícola del Priorat. Hi haurà un debat general de cloenda, i la tarda del dijous 9 de maig es podrà triar entre quatre visites o rutes simultànies que abasten la geografia de la comarca del Priorat, al que seguirà un sopar al Castell de Falset.
Simposi internacional ‘Paisatge, agricultura i dona’

  

 Cartoixa de Santa Maria d’Scala Dei

Cartoixa de Santa Maria d’Scala Dei

Camí de la Cartoixa, s/n . 43379 - Escaladei - la Morera de Montsant

 

Museu

Des de Provença vingueren al segle XII els monjos de l'Ordre de la Cartoixa a construir un monestir i fundaren així la primera cartoixa de la Península Ibèrica. Escolliren un paratge singular, protegit per la Serra Major de Montsant, on un pastor hi havia somiat àngels pujant al cel per una escala repenjada a la soca d'un pi, d'aquí el nom Escaladei o 'escala de Déu'. Refugi de la Morera de Montsant

Refugi de la Morera de Montsant (FEEC)

Carrer Major, 6 . 43361 - la Morera de Montsant

   

Refugi

El refugi de La Morera és el més singular de la xarxa de refugis de la FEEC. La seva situació, al centre del poble, facilita les condicions d'estada que s'apropen més a les d'un alberg que a les pròpies dels refugis de muntanya sense perdre'n l'esperit. Vol ser un lloc d'acollida per a tots aquells que vinguin a practicar qualsevol activitat de muntanya al Parc Natural del Montsant. Torroja del Priorat (Actualitat i Agenda)

Torroja del Priorat - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

. 43737 - Torroja del Priorat

 

Agenda i Actualitat

Agenda d'activitats i recull d'actualitat de Torroja del Priorat (Priorat - Catalunya). Visitar enllaç per accedir-hi.Consell Regulador de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat
C. Major, 2
43737 Torroja del Priorat
Telf.: 977 83 94 95
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube Instagram
La Denominació d’Origen Qualificada Priorat té una superfície de 17.629 hectàrees, de les quals 1.930 estan plantades de vinya i conreades per prop de 600 viticultors. Administrativament formen part de la DOQ Priorat 9 dels 23 municipis del total de la Comarca del Priorat. Aquests municipis son els següents: la Morera de Montsant (que inclou l’agregat d’Escaladei), Gratallops, Porrera, Poboleda, Torroja del Priorat, la Vilella Alta, la Vilella Baixa, el Lloar i Bellmunt del Priorat. També, dins dels límits de la DOQ Priorat, s’hi inclouen la part nord del terme municipal del municipi de Falset (Masos de Falset) i la part est del terme municipal del Molar (Les Solanes del Molar).


Dreceres  

Priorat  
Cultura  
Cartoixa de Santa Maria d’Scala Dei  Centre Quim Soler   
Webs d'interès  
PRIORITAT  Priorat en Persona - Diccionari Literari del Priorat