Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Tarragonès

Tot el que t'interessa saber sobre la comarca del Tarragonès en una única plana.

Agenda a Tarragonès

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.
Exposició

 
    

Diari de navegació

  Diari de navegació de Rafael de Moragas i de Tavern
Exposició de Rafael de Moragas i de Tavern.
  
  Del 14/05/2019 al 24/09/2019
  Museu del Port. Moll de Costa
  43004 - Tarragona

Exposició

 
 
 
    

Lluites compartides

  Exposició "Lluites compartides. Les dones, motor de les lluites socials a Tarragona 1939-2017" a la Biblioteca
A través de testimonis, textos i dades històriques, recorrerem la història recent de Tarragona des d’una perspectiva desconeguda per a la majoria dels tarragonins, la de la meitat de la societat que normalment no surt a la primera plana, la de les nostres mares i àvies, veïnes, amigues i companyes de feina.
  Història
  Del 10/06/2019 al 16/09/2019
  En horari de Biblioteca
  Literatura; Fotografia; Fotoperiodisme; Periodisme;
  Biblioteca Pública de Tarragona
  43001 - Tarragona

Concert

 
 
    

L’ACCI a l’AJC: Cecilio Tieles

  L'Associació Cultural Catalano-Iberoamericana a l'Auditori Josep Carreras: Cecilio Tieles
La fructífera col·laboració entre l’Associació Cultural Catalano-Iberoamericana, el Patronat de Música de Vila-seca i la Fundació Auditori Josep Carreras enguany acull al gran pianista Cecilio Tieles.
  Música
  El 20/09/2019
  A les 21:00h
  Auditori Josep Carreras
  43830 - Vila-seca

Espectacle

 
 
 
    

HITS

  HITS. El millor, del millor, del millor del Tricicle
El millor, del millor, del millor del Tricicle arriba a Tarragona amb el seu darrer espectacle. HITS acrònim (entre molts d’altres) d’Humor, Intel·ligent, Trepidant i Sorprenent.
  Teatre
  Del 20/09/2019 al 21/09/2019
  A les 21:00h
  Humor
  El Palau
  43001 - Tarragona

Visites Guiades

 
 
 
 
    

Tiberius, comerciant pel Mare Nostrum

  Tiberius, comerciant pel Mare Nostrum. Museu Nacional Arquelògic de Tarragona
Visita teatralitzada organitzada pel MNAT i el Museu del Port de Tarragona, on el comerciant de Tàrraco Tiberius Claudius Amiantus ens explicarà de primera mà com era el comerç del vi en època romana i quines característiques i perills tenia la navegació pel Mare Nostrum, finalitzant l’activitat amb una degustació de vi elaborat a la manera romana.
  Museu
  Del 21/09/2019 al 22/09/2019
  De 12.00 a 13.30 h
  Història; Imperi Romà; Arqueologia;
  Tinglado 4. Moll de Costa
  43004 - Tarragona

Prova de Nivell

 
 
 
 
    

Talent Jove en Física i Matemàtiques

  Talent Jove en Física i Matemàtiques : Prova de nivell
Què és Talent Jove? Es un programa que té per objectiu la realització d'un seguit de tallers que permetran oferir coneixements avançats sobre un conjunt de matèries científiques a joves de 1r i 2n de batxillerat amb bones capacitats acadèmiques i especialment motivats. Per a participar-hi, cal ser alumne de 1r o de 2n de batxillerat en un centre de la província de Tarragona, haver superat amb qualificacions iguals o superiors a 8,5 la Física i les Matemàtiques de 4rt d'ESO, Insciure's com a molt tard el 20 de setembre, i la superació d'una prova de nivell en Física i Matemàtiques el 25 de setembre a les 17:00 h, amb possible entrevista el 27 de setembre.
  Universitat
  El 25/09/2019
  A les 17:00h
  Física; Matemàtiques;
  Facultad de Química. URV Campus Sescelades
  43007 -Tarragona

Festival

 
 
 
    

Bule Bule Toga Fest

  Bule Bule Toga Fest
La sisena edició del Bule Bule Toga Fest ja és aquí i promet més diversió. La fórmula és ben senzilla: rock and roll i derivats (punk, garatge, r & b, powerpop ...), grups amb un directe potent, l'esperit gamberro i de disbauxa de John Belushi i un públic totalment entregat i els millors discjòqueis de l'escena.
  Música
  Del 27/09/2019 al 28/09/2019
  Obertura de portes a les 20:30h. 2 dies de festa i concerts.
  Sala Zero
  43001 - Tarragona

Concert

 
 
    

El concert de Schumann i la Patètica de Txaikovski

  El concert de Schumann i la Patètica de Txaikovski: Amb Judith Jáuregui al piano, i l'Orquestra Simfònica Camera Musicae.
Amb la direcció de Tomàs Grau. Sense que existís la musicoteràpia com a disciplina, Txaikovski i Schumann experimentaren que la música és un remei imprescindible per pal·liar els terribles efectes que la depressió, en el primer, i el trastorn bipolar, en el segon, els van marcar la vida per complet.
  Música
  El 28/09/2019
  A les 19:00h
  Música Clàssica
  Auditori Josep Carreras
  43830 - Vila-seca

Concert

 
 
    

Homenatge a Paco de Lucía

  Homenatge a Paco de Lucía: Barcelona Guitar Trio
Tres guitarristes de gran prestigi internacional, els mestres Manuel González,Xavier Coll i Luis Robisco uneixen les seves guitarres a una de les parelles de ball flamenc més brillants d’Espanya, Jose Manuel Álvarez i Carolina Morgado i a un excepcional percussionista, Paquito Escudero, per oferir un espectacle inoblidable, que inclou obres d’alguns dels millors compositors, com Manuel de Falla, Federico García Lorca, Chick Corea i Paco de Lucía.
  Música
  El 04/10/2019
  A les 21:00h
  Flamenc
  Auditori Josep Carreras
  43830 - Vila-seca

Concert

 
 
 
    

Vidres a la Sang + EvnaR + Mussessein

  Vidres a la Sang + EvnaR + Mussessein
Vidres a la Sang és una banda provinent de Terrassa (Catalunya/Espanya) orientada al death/black metal nascuda l’ any 2002 i que aturà la seva activitat de manera indefinida l’ any 2010. La banda tarragonina EvnaR es crea a principis dels 90 en la ment dels germans de sang J.M. (Guitarres) i R.M. (Veus), abans de formar part de la mítica banda Between the Frost, i es reprèn el 2010 després de la sortida del vocalista del grup. És llavors quan decideixen recuperar amb EvnaR el sentiment d’aquella primera època, creant-se els primers temes i trobant en Robert Kovačič, amic i reconegut bateria de metall extrem pel seu treball amb Scaffold, Belphegor o Nothnegal, el millor aliat quan decideixen plasmar-los en el seu primer àlbum. Mussessein és una banda tarragonina de metall extrem formada en 2009 grava la seva primera maqueta el 2012, des de llavors han evolucionat cap a un Death, Black amb tocs progressius.
  Música
  El 04/10/2019
  A les 21:30h
  Sala Zero
  43001 - Tarragona

Concert

 
 
 
    

María Toledo : Corazonada

  María Toledo en concert : Corazonada
L’artista flamenca presentarà el seu cinquè disc d’estudi que porta pel títol “CORAZONADA”, el 5 d’octubre al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.
  Música
  El 05/10/2019
  A les 23:00h
  Flamenc
  El Palau
  43001 - Tarragona

Concert

 
 
 
    

Aviador Dro

  Aviador Dro
Aviador Dro, nom abreujament de El Aviador Dro y sus Obreros Especializados, és un grup de música electrònica creat el 1979 a Madrid. Són els pioners del pop electrònic a casa nostra, en el deixant de bandes nord-americanes com Devo, The Residents o els alemanos Kraftwerk.
  Música
  El 05/10/2019
  A les 22:00h
  Sala Zero
  43001 - Tarragona

Simposi

    

7è Simposi internacional Baekeland

  7è Simposi internacional Baekeland
El 7è Simposi Internacional Baekeland, que duu aquest nom en honor al professor Leo Baekeland, porta per títol "Enfortiment de xarxes acadèmiques i industrials". S'hi revisaran les últimes innovacions científiques, tècniques i industrials en el camp dels polímers termoestables d'alt rendiment i les seves aplicacions.
  Empresa
  Del 15/10/2019 al 18/10/2019
  Indústria; Universitat; Ciència; Química; Tecnologia;
  Hotel SB Ciutat de Tarragona
  43001 - Tarragona

Concert

 
 
    

Scherzo-Guinovart

  Scherzo-Guinovart: Cor Femení Scherzo i Albert Guinovart
El concert té una doble vessant a ressaltar: d’una banda, la celebració del 30è. aniversari del Cor de Cambra Femení Scherzo, amb una part del concert dedicada a algunes de les peces més representatives d’aquest període. De l’altra, la segona part, dedicada íntegrament a la figura i a l’obra d’Albert Guinovart, amb l’estrena, entre d’altres peces, d’una obra escrita expressament per a aquesta ocasió sobre un poema de Josep Carner, titulada; Retorn a Catalunya”.
  Música
  El 18/10/2019
  A les 21:00h
  Música Clàssica
  Auditori Josep Carreras
  43830 - Vila-seca

Conferència

 
 
 
    

Techne Forum 2019

  Techne Forum 2019. Bones pràctiques en programació. Fòrum Tecnològic del Camp de Tarragona.
Segona edició del Techne Fòrum, en aquesta edició l'esdeveniment es centrarà en les bones pràctiques de programació per al desenvolupament de l'activitat professional dels programadors informàtics. Techne Fòrum és un esdeveniment que pretén unir totes les persones amb interès en la tecnologia, l'emprenedoria i la innovació.
  Programació
  El 19/10/2019
  Web; Aplicacions Mòbils; Cloud Computing; Disseny; Emprenedoria; Backend Web; Microserveis; Arquitectura de Computadors; Dades;
  El Palau
  43001 - Tarragona
Concert

 
 
 
    

El Consorcio... eres tú

  El Consorcio... eres tú
El Consorcio format per Amaya Uranga, Estíbaliz Uranga, Iñaki Uranga, i Carlos Zubiaga. Gaudeix dels seus èxits de sempre
  Música
  El 19/10/2019
  A les 20:00h
  El Palau
  43001 - Tarragona

Concert

 
 
 
    

Arizona Baby

  Arizona Baby - Gira Sonora
Arizona Baby tornen amb Sonora. Quatre anys després que SecretFires unís el reconeixement de crítica i públic, consolidant al trio com a màxim exponent de l'indie-rock acústic i després d'un parèntesi centrat en el seu altre projecte, Corizonas, Arizona Baby tornen per la porta gran amb Sonora.
  Música
  El 19/10/2019
  A les 22:00h
  Sala Zero
  43001 - Tarragona

Concert

 
 
 
    

Whole Lotta Band - Tribut a Led Zeppelin

  Whole Lotta Band - Tribut a Led Zeppelin
Whole Lotta Band fa la seva gira més important per celebrar el 50 aniversari de la banda britànica.
  Música
  El 26/10/2019
  A les 22:00h
  Sala Zero
  43001 - Tarragona

Concert

 
 
    

Les veus del destí “Es muss sein”

  Les veus del destí “Es muss sein”: Quartet Gerhard
No és possible concebre la música de Mozart i Beethoven sense esmentar a qui va ser el seu principal mestre i amic, Joseph Haydn. En aquest concert podrem sentir com el Quartet de Mozart, molt influenciat per la revolució que havia suposat la publicació dels op. 33 de Haydn, segueix clarament els patrons més Haydnians. Tot i que en la seva primera etapa la música de Beethoven està estretament lligada a la tradició més purament vienesa de composició, una evolució extraordinària en el seu llenguatge desemboca
  Música
  El 27/10/2019
  A les 21:00h
  Música Clàssica
  Auditori Josep Carreras
  43830 - Vila-seca

Espectacle

 
 
    

Els ulls del germà etern

  Els ulls del germà etern: Ensemble Vila-seca
El príncep guerrer Virata, heroi de mil combats – a qui el poble anomena Espasa Llampegant – ha vençut, un cop més, a l’enemic. Aquesta serà, però, la seva darrera batalla, i l’inici d’un viatge existencial que el durà fins al llindar d’un territori enigmàtic, on rau allò que els savis consideren inexpressable.
  Música
  El 15/11/2019
  A les 21:00h
  Musical
  Auditori Josep Carreras
  43830 - Vila-seca

Concert

 
 
    

L’OSTE a l’AJC

  L’OSTE a l’AJC: Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre
L’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre (OSTE) neix d’una iniciativa que es proposa crear un espai on reunir músics amateurs, estudiants i professionals dins d’un projecte orquestral focalitzat en la interpretació del gran repertori simfònic que respongui a la realitat musical del territori.
  Música
  El 17/11/2019
  A les 19:00h
  Música Clàssica
  Auditori Josep Carreras
  43830 - Vila-seca

Congrés

    

XI Jornades d'Arqueologia Industrial de Catalunya

  Patrimoni Portuari i de les indústries vinculades als ports
L’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC) i el comitè organitzador convoquen les XI Jornades d’Arqueologia Industrial de Catalunya .
  Arqueologia i Història
  Del 21/11/2019 al 23/11/2019
  Moll de Costa
  43004 - Tarragona

Concert

 
 
    

Xavier Sabata, Judit van Wanroij i Vespres d’Arnadí

  Gala Benèfica: Xavier Sabata, Judit van Wanroij i Vespres d’Arnadí
Una gala molt especial amb un atractiu programa d’àries famoses d’òpera barroca que no us podeu perdre.
  Música
  El 22/11/2019
  A les 21:00h
  Música Antiga i Música Barroca
  Auditori Josep Carreras
  43830 - Vila-seca

Concert

 
 
 
    

Rhapsody of Queen

  Rhapsody of Queen
Tribut a Queen amb una gran banda de rock i quatre cantants internacionals.
  Música
  El 23/11/2019
  A les 20:00h
  Tribut
  El Palau
  43001 - Tarragona

Espectacle

 
 
 
    

Dani Rovira : Odio

  Dani Rovira : Odio
Dani Rovira torna als escenaris amb el seu nou espectacle ODIO. El còmic andalús ens presenta el seu show de Stand Up Comedy on, sense censura alguna, ens posarà sobre la taula la seva visió més honesta i delirabt de l’ésser humà d’avui.
  Monòleg
  El 24/11/2019
  A les 19:00h
  Humor
  El Palau
  43001 - TarragonaAgenda a Catalunya

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.
Congrés

 
 
    

EASD Annual Meeting 2019

  55è Congrés Anual de l'Associació Europea per a l'Estudi de la Diabetis (EASD Annual Meeting 2019)
Els objectius de l'associació són fomentar i donar suport a la investigació en l'àmbit de la diabetis, a la ràpida difusió dels coneixements adquirits i a la seva aplicació.
  Salut;
  Del 16/09/2019 al 20/09/2019
  Diabetis;Medicina;
  Fira Barcelona
  08908 - L'Hospitalet de Llobregat

Congrés

    

EASD Annual Meeting 2019

  EASD Annual Meeting 2019
55è Congrés Anual de l'Associació Europea per a l'Estudi de la Diabetis
  Medicina
  Del 16/09/2019 al 20/09/2019
  Fira Barcelona
  08908 - L'Hospitalet de Llobregat

Taller

 
 
 
 
    

Els nous reptes de la mobilitat en la venda

  Cicle RetailTrends 2019 - Els nous reptes de la mobilitat en la venda
Ja no hi ha cap dubte de que el comprador ha canviat la forma d'actuar, fet que alhora ha donat pas a nous contextos de compra online. Coneixem bé aquestes expectatives? Els nostres comerços estan prou adaptats a les seves necessitats? Amb Thomas Marin - Soci Consultor de Barna Consulting Group
  Comerç
  El 17/09/2019
  De 08:30h a 10:30h
  Comerç al Detall
  Cecot Comerç
  08221 - Terrassa

Projecció

 
 
    

In Search.

  In Search. Documental del mes
Als 10 anys, la directora Beryl Magoko va patir la Mutilació Genital Femenina (MGF). Ara, sap que la cirurgia reconstructiva és una possibilitat, però no està segura si l’ajudarà a sentir-se millor. Conversant amb altres víctimes i revisant el seu passat, intentarà comprendre què és el que va passar. V.O. en anglès, alemany, kikuria i suahili, subtitulada en català.
  Documental
  El 18/09/2019
  A les 20:30h
  Teatre Principal
  08800 - Vilanova i la Geltrú

Taller

 
 
 
 
    

Product discovery, el producte ideal

  Product discovery, el producte ideal. Amb Ricard Planas
Descobrir el producte o servei adequat per al client, és el valor més preuat per qualsevol emprenedor o empresa. Les preguntes que sorgeixen són: - Estic desenvolupant o creant el producte o servei que els clients voldran? - Els hi agradarà la meva proposta o potser esperaven una altra? . El Product Discovery és una eina creativa orientada a descobrir el producte ideal abans de construir-lo, abans de consumir recursos.
  Empresa
  El 19/09/2019
  De 10:00h a 13:00h
  Disseny de productes
  Seminari 2.1 (aula màster) - Pavelló despatxos. Facultat d’Economia i Empresa. URV Campus Bellissens.
  43204 - Reus

Concert

 
 
    

L’ACCI a l’AJC: Cecilio Tieles

  L'Associació Cultural Catalano-Iberoamericana a l'Auditori Josep Carreras: Cecilio Tieles
La fructífera col·laboració entre l’Associació Cultural Catalano-Iberoamericana, el Patronat de Música de Vila-seca i la Fundació Auditori Josep Carreras enguany acull al gran pianista Cecilio Tieles.
  Música
  El 20/09/2019
  A les 21:00h
  Auditori Josep Carreras
  43830 - Vila-seca

Espectacle

 
 
 
    

HITS

  HITS. El millor, del millor, del millor del Tricicle
El millor, del millor, del millor del Tricicle arriba a Tarragona amb el seu darrer espectacle. HITS acrònim (entre molts d’altres) d’Humor, Intel·ligent, Trepidant i Sorprenent.
  Teatre
  Del 20/09/2019 al 21/09/2019
  A les 21:00h
  Humor
  El Palau
  43001 - Tarragona

Fira

 
 
 
 
    

Arnold Classic Europe

  Arnold Classic Europe
Esdeveniment i Exposició sobre Fitness i Culturisme
  Esports;Estil de vida i bellesa;
  Del 20/09/2019 al 22/09/2019
  Fitness;Culturisme;
  Fira Barcelona
  08908 - L'Hospitalet de Llobregat

Concert

 
 
 
    

Cru

  Cru. Un concert de Fito Luri
Cru és el nou disc del cantautor reusenc Fito Luri, amb una onzena de cançons de caràcter introspectiu.
  Música
  El 21/09/2019
  A les 21:00h
  Cantautors
  Teatre Bartrina
  43201 - Reus

Visites Guiades

 
 
 
 
    

Tiberius, comerciant pel Mare Nostrum

  Tiberius, comerciant pel Mare Nostrum. Museu Nacional Arquelògic de Tarragona
Visita teatralitzada organitzada pel MNAT i el Museu del Port de Tarragona, on el comerciant de Tàrraco Tiberius Claudius Amiantus ens explicarà de primera mà com era el comerç del vi en època romana i quines característiques i perills tenia la navegació pel Mare Nostrum, finalitzant l’activitat amb una degustació de vi elaborat a la manera romana.
  Museu
  Del 21/09/2019 al 22/09/2019
  De 12.00 a 13.30 h
  Història; Imperi Romà; Arqueologia;
  Tinglado 4. Moll de Costa
  43004 - Tarragona

Prova de Nivell

 
 
 
 
    

Talent Jove en Física i Matemàtiques

  Talent Jove en Física i Matemàtiques : Prova de nivell
Què és Talent Jove? Es un programa que té per objectiu la realització d'un seguit de tallers que permetran oferir coneixements avançats sobre un conjunt de matèries científiques a joves de 1r i 2n de batxillerat amb bones capacitats acadèmiques i especialment motivats. Per a participar-hi, cal ser alumne de 1r o de 2n de batxillerat en un centre de la província de Tarragona, haver superat amb qualificacions iguals o superiors a 8,5 la Física i les Matemàtiques de 4rt d'ESO, Insciure's com a molt tard el 20 de setembre, i la superació d'una prova de nivell en Física i Matemàtiques el 25 de setembre a les 17:00 h, amb possible entrevista el 27 de setembre.
  Universitat
  El 25/09/2019
  A les 17:00h
  Física; Matemàtiques;
  Facultad de Química. URV Campus Sescelades
  43007 -Tarragona

Projecció

 
 
    

Els dies que vindran

  Els dies que vindran. Cicle Gaudí
Els dies que vindran, se centra en una parella que espera una criatura per explorar el seu dia a dia, les seves alegries i les seves pors, però també la manera en què aquest esdeveniment afecta la seva relació i la manera en què s’enfronten a la vida que tenen davant seu. Idioma: català i castellà
  Cinema
  El 26/09/2019
  A les 20:30h
  Cinema d'Autor
  Teatre Principal
  08800 - Vilanova i la Geltrú

Fira

    

Fira Agraria de Sant Miquel

  Fira Agraria de Sant Miquel - Saló nacional de la maquinària agrícola
La Fira Agraria de Sant Miquel - Saló nacional de la maquinària agrícola de Lleida és un punt de trobada per a la primeres empreses del sector agrari. Els distintius de qualitat, innovació i experiència ens avalen com una fira de referència tant a nivell estatal com europeu. La passada edició fou un èxit, amb més de 130.000 visitants, 325 expositors i unes 60 conferències, jornades tècniques i altres activitats paral·leles amb més de 6.000 inscripcions de professionals del sector i múltiples visites institu
  Agricultura, ramaderia i pesca
  Del 26/09/2019 al 29/09/2019
  Fira de Lleida
  25001 - Lleida

Fira

    

Saló Eurofruit

  Fira Internacional de Proveïdors de la Indústria Fructícola – Saló Eurofruit
La voluntat de Fira de Lleida d’adequar els seus serveis a l’economia actual i de donar resposta als diferents sectors productius l’ha portat a impulsar la celebració de la Fira Internacional de Proveïdors de la Indústria Fructícola – Saló Eurofruit, la primera edició del qual es va celebrar el 2013. Aquest certamen s’ha plantejat de manera exclusiva per a professionals del sector de la fruita.
  Agricultura, ramaderia i pesca
  Del 26/09/2019 al 29/09/2019
  Fira de Lleida
  25001 - Lleida

Fira

 
 
 
 
    

SWAB

  SWAB, Fira Internacional d'Art Contemporani de Barcelona
Swab Barcelona és una fira internacional d’art que reuneix galeries de diferents parts del món, projectes comissariats i programes de col·leccionistes per a mostrar el talent jove i emergent del panorama de l’art contemporani. És un lloc per a descobrir les propostes artístiques més innovadores i conèixer als artistes locals i internacionals de totes les disciplines que estan ampliant els límits de l’expressió i traçant el curs de l’escena de l’art dels pròxims anys.
  Cultura;
  Del 26/09/2019 al 29/09/2019
  Art;
  Fira Barcelona
  08004 - BarcelonaFoto de PitK / Shutterstock.com. Ferrari Land.

Foto de nito / Shutterstock.com. La zona d'aiguamolls entre Torredembarra i Creixell s'ha intentat preservar davant el creixement urbanístic derivat, principalment, de les segones residències. .

Foto de Shutterstock.com. Port de Tarragona..

Foto de Shutterstock.com. Vista aèria del Pont del Diable, vora la cruïlla de la AP-7, autopista i eix de comunicació de la costa mediterrània de la Península Ibèrica, amb la N-240, que uneix Tarragona amb tota la Vall de l'Ebre fins la Mar Cantàbrica..

Foto de catwalker / Shutterstock.com. L'edició del 2014 del Concurs de Castells de Tarragona, que es celebra cada dos anys al Tarraco Arena. .

Foto de Shutterstock.com. El passeig marítim d'Altafulla. .

Foto de nito / Shutterstock.com. La Platja de Llevant, a Salou.

Foto de nito / Shutterstock.com. Un dels carrers de la part antiga d'Altafulla, a la part alta de la població del Baix Gaià..

Foto de nito / Shutterstock.com. Castells a la Plaça de la Font de Tarragona per les festes de Santa Tecla del 2011. .

Foto de Vladimir Sazonov / Shutterstock.com. Monument als Castells, a la Rambla Nova de Tarragona..

Foto de Shutterstock.com. El Pont del Diable és un aqüeducte romà als afores de Tarragona, que abastia l'antiga Tarraco d'aigua. .

Foto de Shutterstock.com. Vistes de les Muralles de Tarragona, amb la Torre de l'Arquebisbe. Al fons, la Catedral de Tarragona..

Foto de Shutterstock.com. L'antic amfiteatre romà de Tarraco, vora la Platja del Miracle de Tarragona..

Foto de nito / Shutterstock.com. El Far de Torredembarra..

Foto de Shutterstock.com. FOTO : La Pineda (Vila-Seca), vistes port Tarragona.

Foto de Vladimir Sazonov / Shutterstock.com. Port Aventura.

Foto de nito / Shutterstock.com. Platja dels Capellans, a Salou. .

  Altafulla   

Extensió (any 2017). Font : IDESCAT
6,95 Km2
Població (any 2017). Font : IDESCAT
5.089 Hab.
PIB per càpita (any 2015). Font : IDESCAT
13.800 €

 Altafulla  

  Agenda i Actualitat

Altafulla - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

43893 - Altafulla

 0   9   Catllar, el   

Extensió (any 2017). Font : IDESCAT
26,43 Km2
Població (any 2017). Font : IDESCAT
4.251 Hab.

 El Catllar  

  Agenda i Actualitat

El Catllar - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

43764 - El Catllar  Constantí   

Extensió (any 2017). Font : IDESCAT
30,87 Km2
Població (any 2017). Font : IDESCAT
6.493 Hab.
PIB per càpita (any 2015). Font : IDESCAT
45.000 €

 Constantí  

  Agenda i Actualitat

Constantí - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

43120 - Constantí  Creixell   

Extensió (any 2017). Font : IDESCAT
10,46 Km2
Població (any 2017). Font : IDESCAT
3.465 Hab.

 Creixell  

  Agenda i Actualitat

Creixell - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

43839 - Creixell  Morell, el   

Extensió (any 2017). Font : IDESCAT
5,94 Km2
Població (any 2017). Font : IDESCAT
3.631 Hab.

 El Morell  

  Agenda i Actualitat

El Morell - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

43760 - El Morell  Nou de Gaià, la   

Extensió (any 2017). Font : IDESCAT
4,32 Km2
Població (any 2017). Font : IDESCAT
563 Hab.

 La Nou de Gaià  

  Agenda i Actualitat

La Nou de Gaià - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

43763 - La Nou de Gaià  Pallaresos, els   

Extensió (any 2017). Font : IDESCAT
5,13 Km2
Població (any 2017). Font : IDESCAT
4.635 Hab.

 Els Pallaresos  

  Agenda i Actualitat

Els Pallaresos - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

43151 - Els Pallaresos  Perafort   

Extensió (any 2017). Font : IDESCAT
9,54 Km2
Població (any 2017). Font : IDESCAT
1.253 Hab.

 Perafort  

  Agenda i Actualitat

Perafort - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

43152 - Perafort  Salomó   

Extensió (any 2017). Font : IDESCAT
12,21 Km2
Població (any 2017). Font : IDESCAT
545 Hab.

 Salomó  

  Agenda i Actualitat

Salomó - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

43885 - Salomó  Tarragona   

Extensió (any 2017). Font : IDESCAT
57,88 Km2
Població (any 2017). Font : IDESCAT
131.507 Hab.
PIB per càpita (any 2015). Font : IDESCAT
38.700 €

 Tarragona  

  Agenda i Actualitat

Tarragona - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

 6   9  Autoritat Portuària de Tarragona  

  port

Autoritat Portuària de Tarragona

Passeig de l'Escullera s/n

43004 Tarragona

      Port Tarraco  

  port

Port Tarraco

Moll de Costa, Tinglado 3

43004 Tarragona

      Nàutic Tarragona  

  port

Port Esportiu de Tarragona

Port Esportiu, S N

43004 Tarragona

     El Palau  

  congressos

Palau Firal i de Congressos de Tarragona

C/Arquitecte Rovira nº2

43001 - Tarragona

 7   3      Cambra Tarragona  

  cambra de comerç

Cambra Oficial de Comerç Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona

Av. Pau Casals, 17

43003 - Tarragona

      Delegació d'ACCIÓ a Tarragona  

  promoció econòmica

Delegació d'ACCIÓ a Tarragona

C. General Contreras, 4

43004 - Tarragona

      Tarragona Impulsa  

  coworking

Tarragona Impulsa

avinguda Vidal i Barraquer s/n, M1

43005 - Tarragona

     IMET  

  formació

Institut Municipal d'Educació de Tarragona

Avinguda de Ramón y Cajal, 70

43005 - Tarragona

  URV Campus Catalunya  

  universitat

Universitat Rovira i Virgili - Campus Catalunya

Av. Catalunya, 35

43002 - Tarragona

 0   2        URV Campus Sescelades  

  universitat

Universitat Rovira i Virgili - Campus Sescelades

Ctra. de Valls, s/n

43007 -Tarragona

 1   0        Teatre Metropol  

  Teatre

Teatre Metropol

Rambla Nova, 46

43001 - Tarragona

      Sala Trono  

  Teatre

Sala Trono Armanyà

Carrer d'Armanyà 11

43004 - Tarragona

      Biblioteca Pública de Tarragona  

  Biblioteca

Biblioteca Pública de Tarragona

Carrer Fortuny 30

43001 - Tarragona

 1   3      Festival REC  

  Cinema

Festival REC

43001 - Tarragona

      Moll de Costa  

  Sala d'Exposicions

Moll de Costa

Moll de Costa

43004 - Tarragona

 3   2       Centre Cívic de Sant Salvador  

  Centre Cívic

Centre Cívic Municipal de Sant Salvador

Av. dels Pins, s/n

43130 - Sant Salvador, Tarragona

     Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau  

  Centre Cívic

Centre Cívic Municipal de Sant Pere i Sant Pau

Camí Pont del Diable, s/n

43007 - Tarragona

     Centre Civic de Bonavista  

  Centre Cívic

Centre Cívic Municipal de Bonavista

Carrer Onze, 13

43100 - Tarragona

     Concurs de Castells  

  Aplicació Mòbil

Concurs de Castells de Tarragona

43001 - Tarragona

    TGN Agenda  

  Aplicació Mòbil

TGN Agenda

43001 - Tarragona

    Epp!   

  Aplicació Mòbil

Epp! La ciutat com t'agrada

43001 - Tarragona

   EMT Tarragona  

  Aplicació Mòbil

EMT Tarragona

43001 - Tarragona

    Ematsa  

  Aplicació Mòbil

Ematsa

43001 - Tarragona

    Tarragona Accesible  

  Aplicació Mòbil

Tarragona Accesible

43001 - Tarragona

   Imageen Tarraco  

  Aplicació Mòbil

Imageen Tarraco

43001 - Tarragona

     Torredembarra   

Extensió (any 2017). Font : IDESCAT
8,71 Km2
Població (any 2017). Font : IDESCAT
15.726 Hab.
PIB per càpita (any 2015). Font : IDESCAT
12.900 €

 Torredembarra  

  Agenda i Actualitat

Torredembarra - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

43830 - Torredembarra  Vila-seca   

Extensió (any 2017). Font : IDESCAT
21,64 Km2
Població (any 2017). Font : IDESCAT
21.993 Hab.
PIB per càpita (any 2015). Font : IDESCAT
30.300 €

 URV Campus Vila-seca  

  universitat

Universitat Rovira i Virgili - Campus Vila-seca

C/ Joanot Martorell 15

43480 - Vila-seca

       Auditori Josep Carreras  

  Auditori

Auditori Josep Carreras

Plaça Federic Mompou, 1

43830 - Vila-seca

 13   1      Salou   

Extensió (any 2017). Font : IDESCAT
15,13 Km2
Població (any 2017). Font : IDESCAT
26.233 Hab.
PIB per càpita (any 2015). Font : IDESCAT
22.900 €

 TAS - Teatre Auditori de Salou  

  Auditori

TAS - Teatre Auditori de Salou

Carrer de l'Advocat Gallego, 2

43840 - Salou

    Font: Fotografia de Juan Segovia per a TEDxTarragona. | Agustí López, alma mater del TEDxTarragona, durant els preparatius de l'edició del 2018.

  TEDxTarragona 2019

BATECS
Localització
Palau Firal i de Congressos de Tarragona
C/Arquitecte Rovira nº2
43001 Tarragona
Data:
18 de maig de 2019
L'event

TEDxTarragona fa 5 anys i arriba amb moltes novetats: se celebrarà en dissabte i inclourà més de 10 xerrades TEDx, Tallers amb oradors dels quatre primers anys, xerrades dels TED-Ed Clubs, actuacions musicals, dinar amb oradors i equip organitzador i el més pur ambient TEDx.

Idees per Tarragona i des de Tarragona.
Des de la primera edició al 2015 TEDxTarragona s’ha convertit en un espai ideal per difondre idees innovadores i inspirar el canvi. Amb centenars d’assistents i milers de visualitzacions dels vídeos a internet estem contribuint a impulsar el canvi a Tarragona. A les xerrades s'ha pogut gaudir de científics, músics, escriptors o historiadors entre molts d’altres. Alguns dels noms més destacats que han participat són la religiosa Sor Lucía Caram, el científic Samuel Sánchez, l’escriptora Roser Amills, l’enòloga Sara Pérez, l’historiador Joaquín Ruiz de Arbulo, l’assessora d’imatge Andrea Vilallonga o el pensador Javier Creus només per citar-ne alguns.

Oradors Aquests són els oradors anunciats per a l'edició 2019
Antonio de la Orza
Funcionari de presons, poeta i filòsof
Beatriz Muñoz
Educació
Laia Barbarà
Innovació tecnològica
Luís Miguel Hurtado
Periodisme en zona de guerra
Ramon Gras
Investigador a Harvard sobre innovació
Neus Roig
Desaparició forçada de menors
Sani Ladan
Inmigrant i activista
Marta Roqueta
Feminisme
Miguel Angel Hurtado
Abusos sexuals a menors

Web i Xarxes Socials
Web Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr

Yesterday was the burial of an old day. Today will be the birth of a new day. #Salou #CostaDaurada The existence must be the pursuit of the stability of the person, including enjoying your professional career, having a life project and, above all, living the simpliest experiences that happen along your existence. Don't let nobody stole them to you. L'existència ha de ser la recerca de l'estabilitat de la persona, incloent gaudir de la teva carrera professional, tenir un projecte de vida i, sobretot, viure les experiències més senzilles que passen durant la teva existència. No deixis que ningú t'ho prengui. Die Existenz muss das Streben nach der Stabilität der Person sein, einschließlich des Genießens Ihrer beruflichen Karriere, eines Lebensprojekts und vor allem der einfachsten Erfahrungen, die während Ihrer Existenz geschehen. Lass es niemanden rauben. Picture by me, last evening in Salou, Tarragona.

A post shared by Seny o Rauxa (@senyorauxa) on

Foto de @senyorauxa. Durant l'estiu tant turistes com veïns s'apropen a primera línia de mar per tal de sofocar la xafogor del clima humit de la Costa Daurada.

Foto de @senyorauxa. El Castell de Tamarit, malgrat estar molt proper a Altafulla, pertany al terme municipal de Tarragona. El Baix Gaià és una subcomarca del Tarragonès amb identitat pròpia.

  GDG Developers Tarragona

Google Developers Group Tarragona
La comunitat
L'objectiu principal d'aquesta comunitat de desenvolupadors és compartir coneixements tècnics dins la comunitat de desenvolupadors de Tarragona, però també col·laborar amb altres comunitats de Catalunya i Espanya.
El col·lectiu està interessats en la difusió de tot tipus de tecnologies emergents (per exemple, iOS, WebComponents, Android, Cloud, Big data, Intel·ligència Artificial, Assistents de veu).


Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube Instagram Slack Meetup

  Open DATA Lab Tarragona (OpenDATALabTGN)

Localització
Tarragona Impulsa
Espai Tabacalera
Carrer de Vidal i Barraquer, S/N
43005 Tarragona
La comunitat
Open DATA Lab Tarragona (OpenDATALabTGN) és un espai dedicat a la divulgació, promoció i formació en la reutilització de les dades i la generació de valors econòmics entorn a les dades obertes.
Es crea per a generar un focus de coneixement i generar oportunitats a partir de dades obertes al Camp de Tarragona. L'objectiu és compartir la importància de les dades obertes i promoure l’emprenedoria basada en Open Data.


Impulsat per Iniciativa Barcelona open data, Ajuntament de Tarragona i Fundació Tarragona Smart Mediterranean

Web i Xarxes Socials
Web Twitter

Europe Direct Tarragona
Plaça Imperial Tàrraco, 1
Tarragona, 43002
Telf.: 977 29 61 81
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube Instagram
Els centres d'informació Europe Direct són punts de contacte locals. Informen i responen personalment les preguntes de tota mena sobre qüestions europees tenint en compte el context local. Disposen de personal qualificat que manté el contacte amb la població i organitzen actes en centres escolars, debats amb polítics locals i regionals i presentacions a fires i exposicions.
Tarragonès  
Fires i Congressos  
El Palau  
Parcs Empresarials; Coworking i Vivers d'Empreses  
Tarragona Impulsa  
Organitzacions Empresarials i Promoció Econòmica  
Delegació d'ACCIÓ a Tarragona  Cambra Tarragona  
Universitat i Recerca  
URV Campus Catalunya  URV Campus Sescelades  URV Campus Vila-seca  
Formació i Divulgació  
IMET  
Cultura  
Festival REC  Teatre Metropol  Auditori Josep Carreras  Sala Trono  Moll de Costa  Biblioteca Pública de Tarragona  TAS - Teatre Auditori de Salou  Centre Cívic de Sant Salvador  Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau  Centre Civic de Bonavista  
Ports  
Autoritat Portuària de Tarragona  Port Tarraco  Nàutic Tarragona  
Apps d'interès  
TGN Agenda  Epp!   EMT Tarragona  Ematsa  Concurs de Castells  Tarragona Accesible  Imageen Tarraco  
Serveis d'Interès Públic  
GDG Developers Tarragona  Open DATA Lab Tarragona (OpenDATALabTGN)  Europe Direct Tarragona  
Agenda  
TEDxTarragona 2019  
Localitats  
Tarragona  Salomó  Altafulla  El Catllar  Constantí  Creixell  El Morell  Torredembarra  La Nou de Gaià  Els Pallaresos  Perafort  
Divisions Administratives  
Altafulla  Catllar, el  Constantí  Creixell  Morell, el  Nou de Gaià, la  Pallaresos, els  Perafort  Pobla de Mafumet, la  Pobla de Montornès, la  Renau  Riera de Gaià, la  Roda de Berà  Salomó  Secuita, la  Tarragona  Torredembarra  Vespella de Gaià  Vilallonga del Camp  Vila-seca  Salou  Canonja, la