elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Igualada

Tot el que t'interessa saber de la ciutat d'Igualada en una única plana.

Agenda a Igualada

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.
Rutes I Visites

    

Oci i cultura ferroviària

  
Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 . http://railhome.com

Més informació    
  Divulgacio
  Del 04/09/2019 al 30/09/2020
  Les visite
  Museu del tren miniatura / Railhome BCN
  Igualada



Agenda a Catalunya

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.
Conferència

 
 
 
 
    

CSSCamp 2020

  CSSCamp 2020
Segona edició del #CSScamp: conferència de caràcter anual, d'un sol dia i amb una única agenda, per a dissenyadors i desenvolupadors web. Forma part de la conferència @jscamp , que es celebra els dos dies posteriors.

Més informació    
  Programació
  El 15/07/2020
  CSS; disseny web;
  Auditori Axa
  08029 - Barcelona




Conferència

 
 
 
 
    

JSCamp Barcelona 2020

  JSCamp Barcelona 2020
Conferència Internacional de dues jornades, amb un únic fil conducor que abasta tot sobre el JavaScript i les tecnologies web modernes.

Més informació    
  Programació
  Del 16/07/2020 al 17/07/2020
  JavaScript
  Auditori Axa
  08029 - Barcelona




Exposicions

    

Exposició "La Capella Herrera"

  Església de Sant Jaume dels Espanyols, Roma
Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 . http://www.museunacional.cat/

Més informació    
  Arts Visuals
  Del 24/10/2020 al 24/01/2021
  De dimarts
  Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)
  Barcelona

Fira

 
 
 
 
 
    

Barcelona Bridal Fashion Week

  Barcelona Bridal Fashion Week
Barcelona Bridal Fashion Week: Desfilades de Col·leccions de Moda Nupcial i Saló profesional de la Moda en Vestits de Núvia, Nuvi, Festa, Comunió, Cerimònia i Complements. Certamen Professional.

Més informació    
  Estil de vida i bellesa
  Del 19/04/2021 al 25/04/2021
  Celebracions;Moda
  Fira Barcelona
  08004 - Barcelona



El total de localitzacions per a Igualada es de 140 .

Si no apareixen localitzacions al planell, prem aquí per recarregar la pàgina.
 Ajuntament  (1)   Bombers  (1)   Consell Comarcal  (1)   Oficina d'Agricultura  (1)   Oficina de Treball  (1)   Policia  (2)   Manteniment Vehicles  (1)   Oficina de Consum  (2)   Arxiu  (1)   Biblioteca  (4)   Biblioteca Especialitzada  (1)   Centre Cívic  (2)   Centre Cultural  (1)   Museu  (5)   Sala d'Exposicions  (1)   Teatre  (2)   Atletisme  (2)   Natació  (3)   Pavelló  (3)   Atenció a la Joventut  (2)   Telecentre  (2)   Agenda i Actualitat  (2)   associació empresarial  (1)   Finestreta Única per a Empreses  (1)   fira  (1)   Mercat (Edifici)  (1)   parc empresarial  (1)   viver d'empreses  (1)   Escola Universitària  (1)   Facultat  (1)   Atenció Continuada  (2)   Centre d'Atenció Primària  (4)   Centres Sociosanitari  (5)   Drogodependència  (1)   Farmàcia  (13)   Hospital  (1)   Salut Mental  (4)   Atenció a la Infància i a l'Adolescència  (1)   Distribució d'aliments  (1)   Ludoteca  (1)   Serveis a la Dona  (3)   Serveis auxiliars als Serveis Socials  (3)   Serveis Socials  (3)   Serveis Socials (Suport)  (1)   Serveis Socials a Domicili  (5)   Serveis Socials per a Infants  (3)   Serveis Socials per a Persones amb dependència  (2)   Serveis Socials per a Persones amb discapacitat  (2)   Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual  (18)   Serveis Socials per a Persones amb malaltia mental  (5)   Serveis Socials per a Persones amb Malalties o Disminucions  (2)   Serveis Socials per a Persones Grans  (8)   Suport a l'adopció d'infants  (1)   Estació d'autobusos  (1)   Instal·lació Aeroportuària  (1)  
  


 Igualada  

Igualada - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

. 08700 - Igualada



Agenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la ciutat d'Igualada (Anoia - Catalunya). Visitar enllaç per accedir-hi.



Consell Comarcal de l'Anoia
Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada
Telf.: 93 805 15 85
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube Linkedin

Oficina Jove de l'Anoia
Plaça Sant Miquel, 5
08700 Igualada
Telf.: 93 805 15 85
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube

agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.



Oci i cultura ferroviària

Rutes I Visites . Divulgacio

  

Museu del tren miniatura / Railhome BCN. C/ Alemanya, 43. Igualada. 

Del 04/09/2019 al 30/09/2020

Les visite

Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 . http://railhome.com


Passatgers al tren!   El RailHome BCN - Museu del Tren en Miniatura d’Igualada ofereix, de dimecres a dissabte, visites guiades per a tots els públics, apassionats o no al món ferroviari. La visita guiada us permetrà viatjar, en una hora, del tren real al miniatura i gaudir d'una experiència original i inoblidable.   El director del museu, Antoni Rabell, és un apassionat del món ferroviari i després de quaranta anys com a col·leccionista, l'any 2014 va decidir ensenyar la seva gran col·lecció al públic.

  





 Unió Empresarial de L'Anoia  

Unió Empresarial de L'Anoia

Ctra. de Manresa, 131 . 08700 - Igualada

      

associació empresarial

  La Unió Empresarial de l'Anoia és una associació empresarial apolítica, sense ànim de lucre i d'àmbit comarcal. La Unió Empresarial de l'Anoia és una entitat empresarial fundada l'any 1982, però que va iniciar formalment les seves activitats l'any 1995. De base associativa i de lliure afiliació agrupa gremis i empreses pertanyents a diferents sectors econòmics de l'Anoia i comarques veïnes, formant una associació, sense finalitat lucrativa, que té com a objectiu fonamental la representació dels interessos empresarials dels seus integrants i el foment de l'activitat econòmica i del teixit empresarial del territori.







 Invest in the center of Catalonia  

Invest in the center of Catalonia

Av. Mestre Muntaner, 86 . 08700 - Igualada

   

parc empresarial

  Els sectors més antics conviuen amb els més innovadors i emergents: cuir, tèxtil, paper, automoció es connecten amb disseny, TIC, productes intel·ligents, biotecnologia, salut, del sector energia o valorització de residus. Per aquest motiu el territori disposa d’infraestructures singulars i específiques vinculades i al servei d’aquests clústers.







 Ig-nova Tecnoespai  

Ig-nova Tecnoespai

Av. Barcelona, 105 . 08700 - Igualada

     

viver d'empreses

  Ig-nova Tecnoespai és un viver d’empreses especialitat en continguts tecnològicsTecnoespai façana i mediambientals. És una iniciativa impulsada per l’Ajuntament d’Igualada. El Tecnoespai ofereix 24 mòduls, d’entre 19 m2 i 50m2 per ser llogats a petites empreses i professionals que s’hi vulguin instal·lar, per desenvolupar la seva activitat en les seves etapes inicials. A banda dels mòduls, també poden gaudir de diferents serveis: neteja, electricitat, calefacció i aire condicionat, accés a internet mitjançant fibra òptica, servei de wi-fi, recollida de paqueteria, cartes a la recepció, fotocòpies i enquadernacions (limitades), a exempció de tramitar la llicència d'activitats mentre s'estigui instal.lat al viver. El Tecnoespai compta, a més, amb una sèrie d’equipaments complementaris: una sala de reunions de 23m2, una sala de formació de 44m2, una sala d’estar de 30m2 i una sala de videoconferències de 50 m2 que poden ser cedides a empreses, abonant el preu públic corresponent.







 Teatre Municipal l'Ateneu  

Teatre Municipal l'Ateneu

Carrer Sant Pau, 9 . 08700 - Igualada

  

Teatre

  Per Pasqua de l’any 1900 s’inaugurava el teatre impulsat per iniciativa de l’entitat l’Ateneu. L’any 1909 un incendi va destruir l’escenari, aprofitant la reconstrucció es va ampliar l’escenari, es construïren nous camerinos, s’alçà un pis més i s’instal·là una platea mòbil. El 1987 el teatre va passar a ser municipal i l’Ajuntament es va comprometre a fer les reformes necessàries per tal de modernitzar-lo, fins que finalment l’any 1995 va ser inaugurat de nou.







 l'Ateneu Igualadí  

l'Ateneu Igualadí

Carrer Sant Pau, 9 . 08700 - Igualada

    

Centre Cultural

  L’Ateneu Igualadí va ser fundat l’any 1863 amb l’objectiu primordial de fomentar la instrucció del sector obrer. El juliol del 1873 els Carlins cremaren la seu del carrer del Vidre. Acabada la Guerra Carlina, els ateneistes aconsegueixen adquirir uns terrenys al carrer de Sant Pau on es construiria l’actual edifici de l’Ateneu, que va ser inaugurat a l’agost de 1878. Les escoles s’inauguraven el mes de setembre i el teatre, el de novembre. Amb aquest nou edifici, l’Ateneu emprendria una gran volada.







 Biblioteca Central  

Biblioteca Central d'Igualada

Plaça de Cal Font, s/n . 08700 - Igualada

     

Biblioteca

  La Biblioteca Central d'Igualada és un servei públic municipal i un espai de convivència que garanteix l'accés a la informació, la formació, la cultura i el lleure als ciutadans, entitats, institucions i altres biblioteques d'Igualada i la comarca de l'Anoia.







 Museu de la Pell  

Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia

c/ Dr. Joan Mercader, 1 . 08700 - Igualada

     

Museu

  El Museu té els orígens en el Museu de la Ciutat, inaugurat el 1949, per iniciativa del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada. En aquest mateix equipament, i amb el suport dels blanquers, el 1954 s’obre una secció dedicada a la pell. L’any 1982, la gestió de l’antic Museu passa a mans de la Fundació Pública Municipal Museu Comarcal de l’Anoia.







 La Sala  

Sala Municipal d'Exposicions d'Igualada

C/ Garcia Fossas, 2 (plaça de la Creu) . 08700 - Igualada

 

Sala d'Exposicions

  Espai expositiu per la promoció, el suport i la divulgació de manifestacions artístiques.






 Igualada  

Igualada - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

. 08700 - Igualada



Agenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat del municipi de Igualada ( Anoia - Catalunya).






 Ajuntament d'Igualada  

Ajuntament d'Igualada

pl. Ajuntament 1 . 08700 - Igualada

 

Ajuntament

  






 Estació d'autobusos d'Igualada  

Estació d'autobusos d'Igualada

pg. pg. de Mossèn Jacint Verdaguer . 08700 - Igualada

 

Estació d'autobusos

  






 Heliport de l'Hospital d'Igualada  

Heliport de l'Hospital d'Igualada

Av. Av. Catalunya 11 11 . 08700 - Igualada



Instal·lació Aeroportuària

  Adreça Titular|Av. Catalunya, 11 · 08700 · Igualada|Entitat Gestora|Consorci Hospitalari de l'Anoia|Explotador|Consorci Hospitalari de l'Anoia|Telèfon Titular|938 075 500|Tipus|Heliport Sanitari Especialitzat|Titular|Consorci Sanitari de l’Anoia - Dept. de Salut






 Consell Comarcal de l'Anoia  

Consell Comarcal de l'Anoia

Plaça Sant Miquel, 5 . 08700 - Igualada

 

Consell Comarcal

  






 Oficina Comarcal de l'Anoia  

Oficina Comarcal de l'Anoia

Avinguda d'Àngel Guimerà, 11-13 . 08700 - Igualada



Oficina d'Agricultura

  Observacions| Aquesta oficina disposa de servei de cita prèvia






 Casal Cívic Igualada - Casal del Passeig  

Casal Cívic Igualada - Casal del Passeig

Passeig de Mossèn Jacint Verdaguer, 67 . 08700 - Igualada



Centre Cívic

  Horari|de dilluns a divendres, de 9 a 21 h; dissabte, de 9 a 14 h; diumenge, de 16 a 21 h.|Observacions|






 Casal Cívic Igualada - Montserrat  

Casal Cívic Igualada - Montserrat

Carrer de les Orquídies, 7 . 08700 - Igualada



Centre Cívic

  Accessibilitat|SI|Horari|de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 15 a 22 h.






 Ludoteca de Sant Miquel d'Igualada  

Ludoteca de Sant Miquel d'Igualada

Carrer de la Trinitat, 12 (Espai cívic centre) . 08700 - Igualada



Ludoteca

  Observacions|Horari d'atenció al públic: dimarts de 9 a 13h i dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 15 a 17h.
Horari de Joc: de dilluns a divendres de 17 a 20h.
Horari de joc durant el període d'estiu (del 25 de juny al 31 de juliol): de dilluns a divendres de 9 a 13h.
Visites escolars concertades: dijous de 9.30 a 13 h i de 15.15 a 16.45h.






 Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia (UdL)  

Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia (UdL)

Av. del Pla de la Massa - Campus Universitari d'Igualada 8 . 08712 - Igualada



Facultat

  






 Escola Politècnica Superior (UdL)  

Escola Politècnica Superior (UdL)

Av. del Pla de la Massa - Campus Universitari d'Igualada 8 . 08712 - Igualada



Escola Universitària

  






 OGE - Cambra Igualada  

OGE - Cambra Igualada

Carrer del Born, 5 . 08700 - Igualada

 

Finestreta Única per a Empreses

  Horari|
Horari normal
de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.|Observacions|Oficina tancada del 15 de juliol al 31 d'agost

Concerteu hora de visita 902 448 448 Ext. 1035

Mitjans de pagament: Efectiu / Targeta de crèdit /Xec conformat






 Recinte Firal de Igualada  

Recinte Firal de Igualada

c. de Lleida 78 . 08700 - Igualada

 

fira

  Entitat|Fira d'Igualada|Superfície bruta|14.000 m2 |Superfície neta|4.000 m2 






 Punt d'Autoservei a Igualada  

Punt d'Autoservei a Igualada

Carrer de Lleida, 78 . 08700 - Igualada



Oficina de Treball

  Horari|de dilluns a divendres, de 8 a 20 h.






 Punt Òmnia Igualada  

Punt Òmnia Igualada

C. Orquídies, 7 . 8700 - Igualada



Telecentre

  






 La Kaserna (equipament juvenil)  

La Kaserna (equipament juvenil)

Travessera Sant Jaume, s/n . 8700 - Igualada



Telecentre

  






 OFICINA JOVE DE L'ANOIA  

OFICINA JOVE DE L'ANOIA

pl. de Sant Miquel 5 . 08700 - Igualada

 

Atenció a la Joventut

  Activitats|Destinades al joves: informació de qualsevol tema, servei de Borsa d'habitatge, tramitació d'ajuts lloguer, butlletí asteric, guia habitatge, punts de llibre informatius. -Destinades ls ajuntaments: Assessorment, projectes mancomunats.|Borses|Borsa jove d'habitatge de l'Anoia.|Horari d'atenció al públic|dl a dv de 8'30 a 14'30 i dj 17 a 19h|Tramitació de carnets|No|Viatgeteca|No






 Punt Municipal d'Informació Juvenil KASERNA  

Punt Municipal d'Informació Juvenil KASERNA

trv. de Sant Jaume 0 . 08700 - Igualada

 

Atenció a la Joventut

  Activitats|Campanyes puntuals.|Assessories|Servei d'Orientació Laboral|Autoconsulta per internet|Gratuïta|Borses|Laboral, professors/res de repàs, cangurs, compartir cotxe, compartir habitatge|Horari d'atenció al públic|Matins: dl a dv de 10 a 13'30 / Tardes: dl a dv de 17:30 a 20:30h/ i ds de 11 a 14 h i de 17 a 20'30h|Instituts|PIDCES a 5 instituts i cartelleres a 3. Programa AIRE (tallers i xerrades a Instituts)|Tramitació de carnets|Sí|Viatgeteca|Sí






 Mercat de La Masuca  

Mercat Municipal de la Masuca

Carrer de la Virtut, 15 . 08700 - Igualada

    

Mercat (Edifici)

  La primera notícia sobre l’establiment d’un mercat a Igualada data de l’any 1293, moment en el qual el rei Jaume II va atorgar a la vila d’Igualada el privilegi de poder celebrar un mercat tots els dimecres, la qual cosa va afavorir l’expansió de la pròpia vila. El Mercat cobert situat a la plaça de l’Ajuntament, era conegut amb el nom popular de “la Pajarera”, Pajarera Mercat va ser inaugurat l’any 1905 per tal de centralitzar els productes càrnics que sortien de l’Escorxador. Projectat per Pau Salvat i Gili Moncunill, tenia una forma octogonal i seguia l’estètica modernista de l’època. Els dies de mercat, tota la plaça i els seus voltants bullien d’activitat. Més endavant, l’any 1962, es va enderrocar el Mercat cobert per tal de guanyar espai a la plaça, bo i recol·locant el mercat de les carns al carrer de Santa Maria número 10, a Cal Ratés, on també hi havia les peixateries. Malgrat tot, el mercat es va continuar celebrant també a la plaça tots els dimecres i dissabtes fins l’any 1973, any en què es va traslladar a una finca adquirida per l’Ajuntament d’Igualada al pla de la Masuca, on hi havia una nau industrial. Reconstruït l’edifici, el Mercat cobert va entrar en funcionament el dia 22 de març de l’any 1975, tot i que no es va inaugurar oficialment fins el 2 d’abril de 1977.



El comerç d'Igualada també obre les portes malgrat el COVID-19

Publicat el 02/04/2020

Font: Web del Mercat de la Masuca, compte twitter d'Igualada Comerç, compte instagram de Nou Centre Igualada, web Igualada Viu les Compres (Ajuntament d'Igualada)
Les diverses associacions de comerciants d'Igualada indiquen quines de les activitats dels seus associats resten obertes. Igualada Comerç informa a través del seu compte a twitter @igualadacomerc dels comerços associats que estan oberts al públic, fan servei a domicili o accepten comandes per telèfon. De l'associació Nou Centre Igualada no tenim informació actualitzada ni a la seva web ni a les xarxes socials (facebook, twitter), encara que acaben de publicar al seu compte a Instagram la iniciativa de "cap nen i cap nena sense mona". El Mercat de la Masuca disposa d'un nou horari d'obertura, de 08:00h a 13:00h de dilluns a dissabte, amb la possibilitat de fer comanda per correu electrònic, telèfon o whatsapp, o bé per la pàgina web del mercat.




 Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor de L'Anoia  

Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor de L'Anoia

pl. Sant Miquel 5 . 08700 - Igualada

 

Oficina de Consum

  Funcions|- Gestionar les reclamacions per mitjà de la mediació en matèria de consum.
- Informar, orientar i assessorar les persones consumidores sobre llurs drets i deures i les formes d'exercir-los.
- Rebre i tramitar les queixes, reclamacions i denúncies de les persones consumidores.|Horari|Horari d'atenció al públic: dilluns i dimecres de 9 a 13h. Dimarts de 17 a 19h. Amb cita prèvia.|Tipus informació|General de consum|Àmbit|Comarcal






 Punt Consum d'Igualada  

Punt Consum d'Igualada

c. Trinitat 12 . 08700 - Igualada

 

Oficina de Consum

  Funcions|- Gestionar les reclamacions per mitjà de la mediació en matèria de consum.
- Informar, orientar i assessorar les persones consumidores sobre llurs drets i deures i les formes d'exercir-los.
- Rebre i tramitar les queixes, reclamacions i denúncies de les persones consumidores.|Horari|Horari d'atenció al públic: dilluns, dimecres i dijous de 9 a 12h. Divendres de 9 a 11h.|Tipus informació|General de consum|Àmbit|Municipal







 Teatre de l'Aurora  

Teatre de l'Aurora

Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) . 08700 - Igualada

     

Teatre

  El Teatre de l'Aurora, gestionat per la cooperativa Unicoop Cultural, és un projecte col·lectiu sense ànim de lucre basat en la complicitat, la participació i la cooperació. Ofereix una programació estable d'arts escèniques des de 1996. A més de l’exhibició d’arts escèniques, aquest espai independent de cultura es dedica també a la producció d’espectacles principalment dirigits a tots els públics. L'any 2015, crea la Cia. Teatre de l'Aurora amb la qual realitza les seva pròpies produccions per a tots els públics.






 Museu del Traginer  

Museu del Traginer

C. dels Traginers, 5 . 08700 - Igualada

 

Museu

  Dades col·lecció|Col·lecció Antoni Ros






 Fulgentia: Exposició d'Orfebreria Religiosa de Santa Maria  

Fulgentia: Exposició d'Orfebreria Religiosa de Santa Maria

C. de Santa Maria, 8. Església de Santa Maria d'Igualada . 08700 - Igualada

 

Museu

  






 MUSEU DE LA PELL D'IGUALADA I COMARCAL DE L'ANOIA  

MUSEU DE LA PELL D'IGUALADA I COMARCAL DE L'ANOIA

C. del Dr. Joan Mercader, 1. Cal Boyer . 08700 - Igualada

 

Museu

  Adaptació a discapacitats|Si|Biblioteca|Si|Cafeteria|Si|Contingut|Àntiga fàbrica tèxtil. Dedicat a la història i la producció del cuir.|Dies tancament|Dilluns Dimarts de Pasqua (Festa local) 1, 5 (tarda) i 6 de gener 24, 25, 26 i 31 de desembre|Horari|De l'1 de gener al 31 de desembre: dimarts i dimecres, de 10 a 14h. Dijous i divendres, de 10 a 14h i de 16 a 18.30h (exposicions temporals fins les 20h). Dissabte, diumenge i festius, d'11 a 14h.|Pagament entrada|Si|Servei de guia|No|Venda pública|Si






 MUSEU DE LA PELL D'IGUALADA I COMARCAL DE L'ANOIA. ANTIGA ADOBERIA DE CAL GRANOTES  

MUSEU DE LA PELL D'IGUALADA I COMARCAL DE L'ANOIA. MUSEU DE LA PELL D'IGUALADA I COMARCAL DE L'ANOIA. ANTIGA ADOBERIA DE CAL GRANOTES

Baixada de la Unió, 24 . 08700 - Igualada

 

Museu

  Adaptació a discapacitats|Si|Biblioteca|No|Cafeteria|No|Contingut|Antiga adoberia. Es mostra tot el procés artesanal d'adobatge de la pell.|Dies tancament|Dilluns 1, 5 (tarda) i 6 de gener 24, 25, 26 i 31 de desembre|Horari|De l'1 de gener al 31 de desembre: dimarts i dimecres, de 12 a 14h. Dijous i divendres, de 12 a 14h i de 17 a 18.30h. Dissabte, diumenge i festius, d'11 a 14h.|Pagament entrada|No|Servei de guia|No|Venda pública|Si






 Arxiu Comarcal de l'Anoia  

Arxiu Comarcal de l'Anoia

Pl. de la Creu 18 . 08700 - Igualada

 

Arxiu

  






 Biblioteca Central d'Igualada  

Biblioteca Central d'Igualada

Pl. Cal Font, s/n . 08700 - Igualada

 

Biblioteca

  Accés|Lliure|Horari d'estiu|DL de 15:00 a 20:30
DM de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:30
DX de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:30
DJ de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:30
DV de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:30
DS Tancat
DG Tancat|Horari d'hivern|DL de 16:00 a 20:30
DM de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:30
DX de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:30
DJ de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:30
DV de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:30
DS de 10:00 a 13:00
DG Tancat|Període|De l'1 de juliol al 31 d'agost|Serveis|Préstec interbibliotecari,Préstec personal,Accés a Internet,Consulta a sala,Accés a programes d'ofimàtica,Sala d'estudis,Informació per a nouvinguts,Racó dels pares,Desiderates,Activitats de promoció de la biblioteca i foment de la lectura,Espai Wi-Fi,Audiollibres,Informació local,Renovació de préstec,Reserva de préstec,Visites guiades,Préstec a escoles,Clubs de lectura,Punt UOC (Universitat Oberta de Catalunya),Préstec de llibres electrònics|Titularitat|Adm. local: ajuntament






 Universitat Politècnica de Catalunya. Escola d'Enginyeria d'Igualada  

Universitat Politècnica de Catalunya. Escola d'Enginyeria d'Igualada

Pl. del Rei, 15 . 08700 - Igualada

 

Biblioteca

  Accés|Lliure|Especialitats|Enginyeria química,Cuir,Medi ambient|Horari d'estiu|DL de 10:00 a 14:00 i de 15:00 a 19:00
DM de 10:00 a 14:00 i de 15:00 a 19:00
DX de 10:00 a 14:00 i de 15:00 a 19:00
DJ de 10:00 a 14:00 i de 15:00 a 19:00
DV de 10:00 a 14:00
DS Tancat
DG Tancat|Horari d'hivern|DL de 10:00 a 14:00 i de 15:00 a 19:00
DM de 10:00 a 14:00 i de 15:00 a 19:00
DX de 10:00 a 14:00 i de 15:00 a 19:00
DJ de 10:00 a 14:00 i de 15:00 a 19:00
DV de 10:00 a 14:00
DS Tancat
DG Tancat|Observacions horari hivern|Horaris especials en períodes d'exàmens|Serveis|Consulta a sala,Visites guiades,Préstec interbibliotecari,Préstec personal,Reprografia,Sumaris electrònics,Espai Wi-Fi|Titularitat|Universitat






 Bibliobús Montserrat  

Bibliobús Montserrat

C/ Gran Bretanya, 9, nau 2 . 08700 - Igualada

 

Biblioteca

  Accés|Lliure|Horari d'estiu|DL de 16:00 a 19:00
DM de 16:00 a 19:00
DX d'11:00 a 13:30 i de 16:00 a 19:00
DJ d'11:30 a 13:30 i de 16:00 a 19:00
DV d'11:00 a 13:30 i de 16:00 a 19:00
DS Tancat
DG Tancat|Horari d'hivern|DL de 16:00 a 19:00
DM de 16:00 a 19:00
DX d'11:00 a 13:30 i de 16:00 a 19:00
DJ d'11:30 a 13:30 i de 16:00 a 19:00
DV d'11:00 a 13:30 i de 16:00 a 19:00
DS Tancat
DG Tancat|Observacions horari estiu|Vacances: no circula del dia 25 de juliol al 26 d'agost els dos inclosos|Observacions|Rep el suport de la Biblioteca Central d'Igualada|Serveis|Préstec personal,Préstec interbibliotecari,Accés a Internet,Accés a programes d'ofimàtica,Activitats de promoció de la biblioteca i foment de la lectura,Clubs de lectura,Desiderates,Informació local,Informació per a nouvinguts,Préstec a escoles,Racó dels pares,Renovació de préstec,Reserva de préstec,Sumaris electrònics,Préstec de llibres electrònics|Titularitat|Adm. local: diputació






 Arxiu Comarcal de l'Anoia. Biblioteca Auxiliar  

Arxiu Comarcal de l'Anoia. Biblioteca Auxiliar

Pl. de la Creu, 18 . 08700 - Igualada

 

Biblioteca Especialitzada

  Accés|Lliure|Especialitats|Cinematografia,Història,Història local,Fotografia|Horari d'estiu|DL de 08:00 a 15:00
DM de 08:00 a 15:00
DX de 08:00 a 15:00
DJ de 08:00 a 15:00
DV de 08:00 a 15:00
DS Tancat
DG Tancat|Horari d'hivern|DL de 09:00 a 14:00 i de 15:30 a 18:00
DM de 09:00 a 14:00 i de 15:30 a 18:00
DX de 09:00 a 14:00 i de 15:30 a 18:00
DJ de 09:00 a 14:00 i de 15:30 a 18:00
DV de 09:00 a 14:00
DS Tancat
DG Tancat|Observacions|Ubicada a Cal Maco.|Serveis|Consulta a sala,Reprografia|Titularitat|Generalitat






 COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL PUIGCORNET INFINIT  

COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL PUIGCORNET INFINIT

C. de l'Estadi Atlètic, s/n . 08700 - Igualada

 

Atletisme

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|2 Altres espais petits
3 Pista de pàdel
2 Piscina a l'aire lliure
2 Piscina coberta
1 Pista poliesportiva
4 Sala






 CAMP DEL PARC DEL XIPRERET  

CAMP DEL PARC DEL XIPRERET

C. Sant Josep, 74 . 08700 - Igualada

 

Atletisme

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|1 Àrea d'activitat esportiva
2 Camp
1 Pista de petanca
2 Pista poliesportiva






 COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL PUIGCORNET INFINIT  

COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL PUIGCORNET INFINIT

C. de l'Estadi Atlètic, s/n . 08700 - Igualada

 

Natació

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|2 Altres espais petits
3 Pista de pàdel
2 Piscina a l'aire lliure
2 Piscina coberta
1 Pista poliesportiva
4 Sala






 PISCINA MUNICIPAL MOLÍ NOU  

PISCINA MUNICIPAL MOLÍ NOU

Av. Àngel Guimerà, s/n . 08700 - Igualada

 

Natació

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|2 Frontó
2 Piscina a l'aire lliure






 Complex esportiu Les Comes  

COMPLEX ESPORTIU LES COMES

C. Carles Riba, s/n . 08700 - Igualada

 

Natació

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|7 Pavelló
2 Piscina coberta
2 Sala






 COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL PUIGCORNET INFINIT  

COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL PUIGCORNET INFINIT

C. de l'Estadi Atlètic, s/n . 08700 - Igualada

 

Pavelló

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|2 Altres espais petits
3 Pista de pàdel
2 Piscina a l'aire lliure
2 Piscina coberta
1 Pista poliesportiva
4 Sala






 ESTADI ATLÈTIC MUNICIPAL  

ESTADI ATLÈTIC MUNICIPAL

Av. Emili Vallès, s/n . 08700 - Igualada



Pavelló

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|1 Pista d'atletisme
4 Altres espais convencionals
1 Sala






 Complex esportiu Les Comes  

COMPLEX ESPORTIU LES COMES

C. Carles Riba, s/n . 08700 - Igualada

 

Pavelló

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|7 Pavelló
2 Piscina coberta
2 Sala






 Hospital d'Igualada  

Hospital d'Igualada

AV CATALUNYA, 11 . 08700 - Igualada

 

Hospital

  Horari|Urgències i emergències 24 hores.






 Fundació Sanitària Sant Josep  

Fundació Sanitària Sant Josep

PS MOSSÈN JACINT VERDAGUER, 31 . 08700 - Igualada



Centres Sociosanitari

  






 Hospital de dia sociosanitari Fundació Sanitària Sant Josep  

Hospital de dia sociosanitari Fundació Sanitària Sant Josep

PS MOSSÈN JACINT VERDAGUER, 31 . 08700 - Igualada



Centres Sociosanitari

  






 Hospital de dia Sant Jordi d'Igualada  

Hospital de dia Sant Jordi d'Igualada

CR SANTA JOAQUIMA VEDRUNA, 14 . 08700 - Igualada



Centres Sociosanitari

  






 Hospital General d'Igualada  

Hospital General d'Igualada

AV CATALUNYA, 11 . 08700 - Igualada

 

Centres Sociosanitari

  






 PADES Igualada  

PADES Igualada

AV CATALUNYA, 11 . 08700 - Igualada

 

Centres Sociosanitari

  






 CSMA Anoia  

CSMA Anoia

CR BÈLGICA, 5 . 08700 - Igualada



Salut Mental

  






 CSMIJ Anoia  

CSMIJ Anoia

CR BÈLGICA, 5 . 08700 - Igualada

 

Salut Mental

  






 Hospital de dia de salut mental d'Anoia  

Hospital de dia de salut mental d'Anoia

CR BÈLGICA, 5 . 08700 - Igualada



Salut Mental

  






 Servei de Rehabilitació Comunitària d'Anoia  

Servei de Rehabilitació Comunitària d'Anoia

CR BÈLGICA, 5 . 08700 - Igualada



Salut Mental

  






 CAS Anoia d'Igualada  

CAS Anoia d'Igualada

CR BÈLGICA, 5 . 08700 - Igualada



Drogodependència

  Horari|De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 15 a 17 h.|Tractaments|Alcoholisme/Altres drogues/Tractaments amb metadona/Prescriptor de metadona/Dispensador de metadona/Programa d'intercanvi de xeringues






 Servei d'acolliment temporal en famílies per a persones amb discapacitat psíquica de l'Anoia   

Servei d'acolliment temporal en famílies per a persones amb discapacitat psíquica de l'Anoia

Pça. Verdaguer, 45 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb Malalties o Disminucions

  1.Número de Registre|S04467|2.Tipologia|Servei experimental |3.Data d'inscripció|22/12/1999|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Associació de Pares Igualadins de Nens i Adolescents Subdotats |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Servei de càrrecs tutelars Fundació Privada Tutelar de l'Anoia   

Servei de càrrecs tutelars Fundació Privada Tutelar de l'Anoia

Psg. Verdaguer, 118, bxs . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb Malalties o Disminucions

  1.Número de Registre|S05703|2.Tipologia|Servei experimental (Tutela discapacitats físics-diversa) |3.Data d'inscripció|17/10/2003|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Fundació Privada Tutelar de l'Anoia |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Centre Josep Orgué (Servei de centre per a l'autonomia personal)   

Centre Josep Orgué (Servei de centre per a l'autonomia personal)

av. d' Andorra 28 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb dependència

  1.Número de Registre|S07975|2.Tipologia|Servei de centre per a l'autonomia personal |3.Data d'inscripció|14/02/2011|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Centre Josep Orgué (Servei de prevenció de les situacions de dependència)   

Centre Josep Orgué (Servei de prevenció de les situacions de dependència)

av. d' Andorra 28 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb dependència

  1.Número de Registre|S07974|2.Tipologia|Servei de prevenció de les situacions de dependència |3.Data d'inscripció|14/02/2011|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 ARNAIC - Servei d'orientació i diagnòstic   

ARNAIC - Servei d'orientació i diagnòstic

Ctr. de Manresa, 24, ent . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat

  1.Número de Registre|S00461|2.Tipologia|Servei d'orientació |3.Data d'inscripció|18/01/1990|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Ass.Rehabilitació Psicofísica i Sens.per a Nens i Ad. Igualada i Com. |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Servei d'Atenció Precoç de la Comarca de l'Anoia   

Servei d'Atenció Precoç de la Comarca de l'Anoia

Psg. Verdaguer, 45 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat

  1.Número de Registre|S00509|2.Tipologia|Servei d'atenció precoç |3.Data d'inscripció|26/02/1990|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Associació de Pares Igualadins de Nens i Adolescents Subdotats |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Club d'Esplai Auria   

Club d'Esplai Auria

av. de Sant Jaume de Ses Oliveres 0 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S00737|2.Tipologia|Servei de temps lliure per a persones amb discapacitat intel·lectual |3.Data d'inscripció|20/09/1990|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Club Social Aidar   

Club Social Aidar

C. Mossén Josep Forn, 25-27, bxs . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb malaltia mental

  1.Número de Registre|S05485|2.Tipologia|Servei de club social (mòdul A / mòdul B) |3.Data d'inscripció|13/03/2003|4.Capacitat del servei| 61|5.Entitat titular|Associació per la Rehabilitació del Malalt Psíquic de l'Anoia |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Esplai Auria - APINAS   

Esplai Auria - APINAS

c. de Cervantes 38 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S01335|2.Tipologia|Servei de temps lliure per a persones amb discapacitat intel·lectual |3.Data d'inscripció|12/09/1991|4.Capacitat del servei| 20|5.Entitat titular|Associació de Pares Igualadins de Nens i Adolescents Subdotats |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Llar amb servei de suport Fundació Sanitària Sant Josep   

Llar amb servei de suport Fundació Sanitària Sant Josep

C. Rei Ferran d'Antequera, 53, 2on 2ª . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb malaltia mental

  1.Número de Registre|S08034|2.Tipologia|Servei de llar amb suport temporal o permanent per a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental |3.Data d'inscripció|14/04/2011|4.Capacitat del servei| 6|5.Entitat titular|Fundació Sanitària Sant Josep |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Llar Residència Auria I   

Llar Residència Auria I

C. Nards, 7, bxs . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S00647|2.Tipologia|Servei de llar residència temporal o permanent per a persones amb discapacitat intel·lectual |3.Data d'inscripció|28/06/1990|4.Capacitat del servei| 9|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Llar Residència Auria II   

Llar Residència Auria II

C. Galícia, 1, 1er 1ª . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S00654|2.Tipologia|Servei de llar residència temporal o permanent per a persones amb discapacitat intel·lectual |3.Data d'inscripció|28/06/1990|4.Capacitat del servei| 6|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Llar Residència Auria III   

Llar Residència Auria III

C. Galícia, 1, 1er 2ª . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S00655|2.Tipologia|Servei de llar residència temporal o permanent per a persones amb discapacitat intel·lectual |3.Data d'inscripció|28/06/1990|4.Capacitat del servei| 5|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Llar Residència Auria IV   

Llar Residència Auria IV

C. Sor Rita Mercader, 41, 1er 1ª . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S00656|2.Tipologia|Servei de llar residència temporal o permanent per a persones amb discapacitat intel·lectual |3.Data d'inscripció|28/06/1990|4.Capacitat del servei| 7|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Llar Residència Auria V   

Llar Residència Auria V

C. Sor Rita Mercader, 41, 1er 2ª . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S00657|2.Tipologia|Servei de llar residència temporal o permanent per a persones amb discapacitat intel·lectual |3.Data d'inscripció|28/06/1990|4.Capacitat del servei| 7|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Llar Residència Auria VI   

Llar Residència Auria VI

C. Pierola, 9, 1er 1ª . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S01533|2.Tipologia|Servei de llar residència temporal o permanent per a persones amb discapacitat intel·lectual |3.Data d'inscripció|18/02/1992|4.Capacitat del servei| 7|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Llar Residència Auria VII   

Llar Residència Auria VII

C. Pierola, 9, 1er 2ª . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S01545|2.Tipologia|Servei de llar residència temporal o permanent per a persones amb discapacitat intel·lectual |3.Data d'inscripció|04/03/1992|4.Capacitat del servei| 7|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Llar residència Verdaguer   

Llar residència Verdaguer

c. de Carme Verdaguer 56 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb malaltia mental

  1.Número de Registre|S05323|2.Tipologia|Servei de llar residència temporal o permanent per a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental |3.Data d'inscripció|16/10/2002|4.Capacitat del servei| 48|5.Entitat titular|Fundació Sanitària Sant Josep |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Llar residència 1, Auria El Nou   

Llar residència 1, Auria El Nou

av. d' Andorra 28 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S07983|2.Tipologia|Servei de llar residència temporal o permanent per a persones amb discapacitat intel·lectual |3.Data d'inscripció|21/02/2011|4.Capacitat del servei| 9|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Llar residència 2, Àuria El Deu   

Llar residència 2, Àuria El Deu

av. d' Andorra 28 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S07984|2.Tipologia|Servei de llar residència temporal o permanent per a persones amb discapacitat intel·lectual |3.Data d'inscripció|21/02/2011|4.Capacitat del servei| 9|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Llar-residència APINAS   

Llar-residència APINAS

Av. Dr. Pasteur, 14, 2on 1ª . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S02199|2.Tipologia|Servei de llar residència temporal o permanent per a persones amb discapacitat intel·lectual |3.Data d'inscripció|14/09/1993|4.Capacitat del servei| 6|5.Entitat titular|Associació de Pares Igualadins de Nens i Adolescents Subdotats |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Residència Auria VIII   

Residència Auria VIII

C. Nards, 7, 1er . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S03345|2.Tipologia|Servei de centre residencial temporal o permanent per a persones amb discapacitat intel·lectual |3.Data d'inscripció|05/09/1996|4.Capacitat del servei| 9|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Servei de centre de dia per discapacitats Victor Sevilla   

Servei de centre de dia per discapacitats Victor Sevilla

av. d' Andorra 28 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S07977|2.Tipologia|Servei de centre de dia d'atenció especialitzada temporal o permanent per a persones amb discapacitat intel·lectual |3.Data d'inscripció|14/02/2011|4.Capacitat del servei| 36|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Servei de suport a l'autonomia a la pròpia llar Auria   

Servei de suport a l'autonomia a la pròpia llar Auria

C. Pere Bosch i Soldevila, 18 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S05377|2.Tipologia|Servei de suport a l'autonomia a la pròpia llar per a persones amb discapacitat intel·lectual |3.Data d'inscripció|19/11/2002|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Servei de teràpia ocupacional Auria   

Servei de teràpia ocupacional Auria

C. Pere Bosch i Soldevila, 18 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S00877|2.Tipologia|Servei de centre de dia de teràpia ocupacional per a persones amb discapacitat intel·lectual (STO) |3.Data d'inscripció|21/11/1990|4.Capacitat del servei| 32|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Servei de teràpia ocupacional Les Comes   

Servei de teràpia ocupacional Les Comes

av. d' Andorra 28 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S07976|2.Tipologia|Servei de centre de dia de teràpia ocupacional per a persones amb discapacitat intel·lectual (STO) |3.Data d'inscripció|14/02/2011|4.Capacitat del servei| 93|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Servei Prelaboral Auria   

Servei Prelaboral Auria

C. Pere Bosch i Soldevila, 18 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb malaltia mental

  1.Número de Registre|S06786|2.Tipologia|Servei prelaboral |3.Data d'inscripció|30/03/2007|4.Capacitat del servei| 25|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Servei ocupacional d'inserció Àuria   

Servei ocupacional d'inserció Àuria

C. Pere Bosch i Soldevila, 18 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S07973|2.Tipologia|Servei de centre de dia ocupacional d'inserció per a persones amb discapacitat intel·lectual (SOI) |3.Data d'inscripció|14/02/2011|4.Capacitat del servei| 25|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 SPALL-Malalts Mentals Fundació Àuria   

SPALL-Malalts Mentals Fundació Àuria

av. d' Andorra 28 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones amb malaltia mental

  1.Número de Registre|S10046|2.Tipologia|Servei de suport a l'autonomia a la pròpia llar per a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental |3.Data d'inscripció|09/05/2019|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Centre de dia de la Residència Igualada   

Centre de dia de la Residència Igualada

c. de Sant Francesc d'Assís 19 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S05693|2.Tipologia|Servei de centre de dia per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|10/10/2003|4.Capacitat del servei| 20|5.Entitat titular|Residencia Igualada, SL |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa mercantil






 Centre de dia Montserrat   

Centre de dia Montserrat

c. de Nicolau Tous 34 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S05162|2.Tipologia|Servei de centre de dia per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|10/05/2002|4.Capacitat del servei| 60|5.Entitat titular|Consorci Sociosanitari d'Igualada |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública






 Centre de Dia Pare Josep M. Vilaseca   

Centre de Dia Pare Josep M. Vilaseca

av. de Gaudí 26 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S02467|2.Tipologia|Servei de centre de dia per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|01/07/1994|4.Capacitat del servei| 40|5.Entitat titular|Consorci Sociosanitari d'Igualada |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública






 Hogar del Santo Cristo (servei de llar residència)   

Hogar del Santo Cristo (servei de llar residència)

c. de Milà i Fontanals 8 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S00105|2.Tipologia|Servei de llar residència per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|04/10/1988|4.Capacitat del servei| 57|5.Entitat titular|Hermanitas de los Ancianos Desamparados - Igualada |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Hogar del Santo Cristo (servei de residència assistida)   

Hogar del Santo Cristo (servei de residència assistida)

c. de Milà i Fontanals 8 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S05434|2.Tipologia|Servei de residència assistida per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|10/01/2003|4.Capacitat del servei| 30|5.Entitat titular|Hermanitas de los Ancianos Desamparados - Igualada |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Residència assistida Fundació Sanitària Sant Josep   

Residència assistida Fundació Sanitària Sant Josep

c. de Carme Verdaguer 31 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S08709|2.Tipologia|Servei de residència assistida per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|02/01/2014|4.Capacitat del servei| 12|5.Entitat titular|Fundació Sanitària Sant Josep |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Residència Pare Josep M. Vilaseca (servei de residència assistida)   

Residència Pare Josep M. Vilaseca (servei de residència assistida)

av. de Gaudí 26 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S00365|2.Tipologia|Servei de residència assistida per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|22/11/1989|4.Capacitat del servei| 152|5.Entitat titular|Consorci Sociosanitari d'Igualada |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública






 Residencia Igualada   

Residencia Igualada

c. de Sant Francesc d'Assís 19 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S05692|2.Tipologia|Servei de residència assistida per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|10/10/2003|4.Capacitat del servei| 62|5.Entitat titular|Residencia Igualada, SL |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa mercantil






 Atenció continuada CAP Anoia  

Atenció continuada CAP Anoia

PS VERDAGUER, 170 . 08700 - Igualada



Atenció Continuada

  Horari|de dl. a dv. de 8 a 20 h. Fora d'aquest horari truqueu al 061 CatSalut Respon o adreceu-vos al mateix centre ds., dg. i festius de 8 a 20 h. En horari nocturn de (20 a 8 h) cada dia al CUAP de l'Hospital d'Igualada.






 CUAP Igualada  

CUAP Igualada

AV CATALUNYA, 11 . 08700 - Igualada

 

Atenció Continuada

  Horari|de dl. a dg. de 20 a 8 h






 CAP Anoia - Equip Anoia Rural  

CAP Anoia - Equip Anoia Rural

PS VERDAGUER, 170 . 08700 - Igualada



Centre d'Atenció Primària

  Horari|de dl. a dv. de 8 a 20 h. Fora d'aquest horari truqueu al 061 CatSalut Respon o adreceu-vos al mateix centre ds., dg. i festius de 8 a 20 h. En horari nocturn de (20 a 8 h) cada dia al CUAP de l'Hospital d'Igualada.






 CAP Anoia - Equip Igualada 1  

CAP Anoia - Equip Igualada 1

PS VERDAGUER, 170 . 08700 - Igualada



Centre d'Atenció Primària

  Horari|de dl. a dv. de 8 a 20 h. Fora d'aquest horari truqueu al 061 CatSalut Respon o adreceu-vos al mateix centre ds., dg. i festius de 8 a 20 h. En horari nocturn de (20 a 8 h) cada dia al CUAP de l'Hospital d'Igualada.






 CAP Igualada Nord  

CAP Igualada Nord

CR BÈLGICA, 5 . 08700 - Igualada

 

Centre d'Atenció Primària

  Horari|de dl. a dv. de 8 a 20 h i ds. de 8 a 15 h. Fora d'aquest horari truqueu al 061 CatSalut Respon o ds. de 15 a 20 h, dg. i festius de 8 a 20h adreceu-vos al CAP Anoia o cada dia en horari de 20 a 8 h al CUAP de l'hospital d'Igualada.






 CUAP Igualada  

CUAP Igualada

AV CATALUNYA, 11 . 08700 - Igualada

 

Centre d'Atenció Primària

  Horari|de dl. a dg. de 20 a 8 h






 Farmàcia Esteve Roset, Josep  

Farmàcia Esteve Roset, Josep

AV PAÏSOS CATALANS, 99 . 08700 - Igualada



Farmàcia

  






 Farmàcia Miserachs Solà, Anna  

Farmàcia Miserachs Solà, Anna

RB NOVA, 1 . 08700 - Igualada



Farmàcia

  






 Farmàcia Bausili López-Sáez, Juan Bosco  

Farmàcia Bausili López-Sáez, Juan Bosco

CR BORN, 23 . 08700 - Igualada



Farmàcia

  






 Farmàcia Godo Soler, Josep  

Farmàcia Godo Soler, Josep

PL CREU, 7 . 08700 - Igualada



Farmàcia

  






 Farmàcia Singla Barceló, Ramon  

Farmàcia Singla Barceló, Ramon

AV MESTRE MONTANER, 23-26 . 08700 - Igualada



Farmàcia

  






 Farmàcia Torelló Enrich, Jordi  

Farmàcia Torelló Enrich, Jordi

PS VERDAGUER, 82 . 08700 - Igualada



Farmàcia

  






 Farmàcia Pagés Bertran, F. Xavier  

Farmàcia Pagés Bertran, F. Xavier

CR PAU MUNTADES, 54 . 08700 - Igualada



Farmàcia

  






 Farmàcia Casas Verdés, Cristina  

Farmàcia Casas Verdés, Cristina

CR SOLETAT, 119 . 08700 - Igualada



Farmàcia

  






 Farmàcia Adzet Panadès, Maria Elena  

Farmàcia Adzet Panadès, Maria Elena

AV BARCELONA, 9 . 08700 - Igualada



Farmàcia

  






 Farmàcia Vallès Queralt, Rosa M.  

Farmàcia Vallès Queralt, Rosa M.

AV VERGE DE LA PIETAT, 25 . 08700 - Igualada



Farmàcia

  






 Farmàcia Singla Vilanova, M. Rosa  

Farmàcia Singla Vilanova, M. Rosa

CR DOCTOR PUJADES, 47 . 08700 - Igualada



Farmàcia

  






 Farmàcia Juvé Santacana, Anton  

Farmàcia Juvé Santacana, Anton

AV MONTSERRAT, 27 . 08700 - Igualada



Farmàcia

  






 Farmàcia Secanell Cambras, Xavier  

Farmàcia Secanell Cambras, Xavier

CR ODENA, 84 . 08700 - Igualada



Farmàcia

  






 Parc de Bombers d'Igualada  

Parc de Bombers d'Igualada

Carrer de Masquefa, 42 . 08700 - Igualada



Bombers

  






 Comissaria de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra a Igualada  

Comissaria de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra a Igualada

Avinguda dels Països Catalans, 20-22 . 08700 - Igualada



Policia

  






 Policia Local d'Igualada  

Policia Local d'Igualada

Avinguda de Pau Casals, 10 (edifici 092) . 08700 - Igualada



Policia

  Observacions|Aquesta policia local, en l'àmbit territorial, està inclosa dins l'ABP Anoia i la Regió Policial Central.






 Estació d'ITV (B-12) Anoia  

Estació d'ITV (B-12) Anoia

Carrer Països Baixos, 18 Polígon Industrial Les Comes . 08700 - Igualada



Manteniment Vehicles

  Horari|
Horari d'admissió de vehicles
de dilluns a divendres, de 7 a 20.30 h; dissabte, de 8 a 13.30 h.|Observacions|Estació gestionada per APPLUS ITEUVE. Es recomana concertar hora per fer la revisió del vehicle.






 Serveis Socials d'Atenció Primària del Consell Comarcal de l'Anoia   

Serveis Socials d'Atenció Primària del Consell Comarcal de l'Anoia

c. Santa Maria, 10, 2on. pis . 08700 - Igualada



Serveis Socials

  1.Número de Registre|S01704|2.Tipologia|Servei bàsic d'atenció social |3.Data d'inscripció|01/09/1992|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Consell Comarcal de l'Anoia |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública






 UBASP A i B. Ajuntament d'Igualada   

UBASP A i B. Ajuntament d'Igualada

c. de la Trinitat 12 . 08700 - Igualada



Serveis Socials

  1.Número de Registre|S00491|2.Tipologia|Servei bàsic d'atenció social |3.Data d'inscripció|15/02/1990|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Ajuntament d'Igualada |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública






 Oficina d'Afers Socials i Famílies d'Igualada  

Oficina d'Afers Socials i Famílies d'Igualada

Passeig de Mossèn Jacint Verdaguer, 67 . 08700 - Igualada



Serveis Socials

  Horari|de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Romandrà tancat agost i els dies:
24 de desembre: tancat.
31 de desembre: tancat.|Observacions|Les sol·licituds per al tràmit de Complement de pensions, prestacions i altres ajuts estatals (de Renda garantida de ciutadania) s'atendran, amb cita prèvia al matí. Telèfon per demanar la cita: 900 400 012 o per a més informació a http://rendagarantida.gencat.cat
Aquesta oficina tramitarà els Títols de Família Nombrosa només amb cita prèvia.|Oficina_Registre|Disposa d'oficina de registre de documents en aquesta adreca






 Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD) d'Igualada  

Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD) d'Igualada

Avinguda de la Pietat, 42-44 (Centre Cívic Fàtima) . 08700 - Igualada



Serveis a la Dona

  Titularitat|Ajuntament d'Igualada






 Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD) de l'Anoia  

Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD) de l'Anoia

pl. Sant Miquel 5 . 08700 - Igualada



Serveis a la Dona

  Titularitat|Consell Comarcal de l'Anoia






 Servei d'intervenció especialitzada de la Catalunya Central   

Servei d'intervenció especialitzada de la Catalunya Central

C. Milà i Fontanals, 1, bxs . 08700 - Igualada

 

Serveis a la Dona

  0






 Atenció familiar Anoia   

Atenció familiar Anoia

C. Aurora, 48, bxs . 08700 - Igualada



Serveis Socials a Domicili

  1.Número de Registre|S04903|2.Tipologia|Servei d'ajuda a domicili |3.Data d'inscripció|13/07/2001|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Atenció familiar Anoia, SL |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa mercantil






 Consorci sociosanitari d'Igualada (SAD)   

Consorci sociosanitari d'Igualada (SAD)

av. de Gaudí 26 . 08700 - Igualada



Serveis Socials a Domicili

  1.Número de Registre|S07230|2.Tipologia|Servei d'ajuda a domicili |3.Data d'inscripció|06/10/2008|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Consorci Sociosanitari d'Igualada |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública






 Servei d'Atenció Domiciliaria Ajuntament d'Igualada   

Servei d'Atenció Domiciliaria Ajuntament d'Igualada

pl. de l' Ajuntament 1 . 08700 - Igualada



Serveis Socials a Domicili

  1.Número de Registre|S00490|2.Tipologia|Servei d'ajuda a domicili |3.Data d'inscripció|15/02/1990|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Ajuntament d'Igualada |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública






 Servei de suport d'atenció domiciliària - Hospital Comarcal d'Igualada   

Servei de suport d'atenció domiciliària - Hospital Comarcal d'Igualada

pg. de Mossèn Jacint Verdaguer 128 . 08700 - Igualada



Serveis Socials a Domicili

  1.Número de Registre|S02269|2.Tipologia|Servei d'ajuda a domicili |3.Data d'inscripció|28/10/1993|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Fundació Privada Hospital Comarcal d'Igualada |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 SAD - Fundació Privada Auria   

SAD - Fundació Privada Auria

av. d' Andorra 28 . 08700 - Igualada



Serveis Socials a Domicili

  1.Número de Registre|S08635|2.Tipologia|Servei d'ajuda a domicili |3.Data d'inscripció|28/08/2013|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Fundació Privada Auria |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Centre Obert Casal de Joves   

Centre Obert Casal de Joves

Pça. Sant Miquel, 12 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Infants

  1.Número de Registre|S07736|2.Tipologia|Servei de centre obert |3.Data d'inscripció|30/04/2010|4.Capacitat del servei| 25|5.Entitat titular|Ajuntament d'Igualada |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública






 Centre Obert Centre   

Centre Obert Centre

C. Trinitat, 12, 1er . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Infants

  1.Número de Registre|S07258|2.Tipologia|Servei de centre obert |3.Data d'inscripció|07/11/2008|4.Capacitat del servei| 25|5.Entitat titular|Ajuntament d'Igualada |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública






 Centre Obert Montserrat   

Centre Obert Montserrat

c. de Vicenç Pedrissa 7 . 08700 - Igualada



Serveis Socials per a Infants

  1.Número de Registre|S00599|2.Tipologia|Servei de centre obert |3.Data d'inscripció|31/05/1990|4.Capacitat del servei| 20|5.Entitat titular|Ajuntament d'Igualada |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública






 Equip bàsic d'atenció primària - Càritas Interparroquial d'Igualada   

Equip bàsic d'atenció primària - Càritas Interparroquial d'Igualada

c. de Roca 3 . 08700 - Igualada



Serveis Socials (Suport)

  1.Número de Registre|S00672|2.Tipologia|Servei de suport als serveis socials bàsics |3.Data d'inscripció|05/07/1990|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Càritas Diocesana de Vic |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social






 Atenció a la diversitat de les dones i promoció de la igualtat d'oportunitats entre géneres   

Atenció a la diversitat de les dones i promoció de la igualtat d'oportunitats entre géneres

c. de les Orquídies 7 . 08700 - Igualada

 

Serveis auxiliars als Serveis Socials

  0






 Hogar MPS de les mucopolisacaridosi i síndromes relacionades   

Hogar MPS de les mucopolisacaridosi i síndromes relacionades

Av. Barcelona, 174, 1er 2ª . 08700 - Igualada

 

Serveis auxiliars als Serveis Socials

  0






 Espai familiar La Casa del Parc   

Espai familiar La Casa del Parc

C. Parc del Xipreret, s/n . 08700 - Igualada

 

Serveis auxiliars als Serveis Socials

  0






 Banc de Queviures d'Igualada   

Banc de Queviures d'Igualada

c. de Sant Carles 63 . 08700 - Igualada



Distribució d'aliments

  1.Número de Registre|S09215|2.Tipologia|Servei de suport als serveis socials bàsics ( Distribució d'aliments) |3.Data d'inscripció|03/02/2016|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Ajuntament d'Igualada |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública






 SPALL-Discapacitats físics Fundació Àuria   

SPALL-Discapacitats físics Fundació Àuria

av. d' Andorra 28 . 08700 - Igualada

 

Suport a l'adopció d'infants

  0






 EAIA del Consell Comarcal de l'Anoia   

EAIA del Consell Comarcal de l'Anoia

Pça. Sant Miquel, 5 . 08700 - Igualada

 

Atenció a la Infància i a l'Adolescència

  0





El total de localitzacions per a Igualada es de 140 .

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!