elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

França

Tot el que t'interessa saber sobre França. Sup'Internet  

Ecole du Web - SUP'Internet

95 Avenue Parmentier . 75011 - París

      

universitat

  El centre d'educació superior forma futurs professionals del web, experts en l'àmbit del disseny web, el màrqueting web o el desenvolupament web i tenim una visió global de les altres professions de la web. Informen que és l'experiència en una de les tres competències professionals en web combinada amb les altres dues les que configuren els professionals capaços de fer-se càrrec dels projectes de creació i transformació digital. Situat a París, en un barri ple de start-ups i empreses tecnològiques, l'escola comparteix les instal·lacions del campus Digital & Creative amb altres entitats del grup IONIS, com ara la incubadora IONIS361, l'escola d'arts gràfiques e-artsup, l'Escola de Màrqueting i Comunicació ISEG, o MBA per a executius d'Epitech eMBA Epitech.Agenda a França

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.


#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!