elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Passatgers en Vols Comercials amb origen o destinació l'Aeroport de Reus durant l'any 2017

Passatgers Vols Comercials amb origen o destinació Reus (any 2017). Font: AENA.

Llegeix més...

Les seus dels Jocs Mediterranis (1951 - 2021)

Les seus dels Jocs Mediterranis (1951 - 2021). Comparativa. Font: Viquipèdia.

Captura del mapa interactiu (per a facilitar una visualització genèrica de les dades en dispositius mòbils. Preferible consultar el planell interactiu des del teu ordinador o la teva tablet)

Primera sessió de la Taula Estratègica a rel dels Jocs del Mediterrani

Aquesta setmana ha tingut lloc la primera sessió de la taula estratègica per la dinamització econòmica i la reactivació de l'ocupació mitjançant el llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

La visió del llegat dels Jocs Mediterranis s’estructura en tres eixos vertebradors: l’economia i l’ocupació; l’esport; i la cultura i comunitat

Nota de Premsa Oficina dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

Aquesta setmana ha tingut lloc la primera sessió plenària de la “Taula estratègica per la dinamització econòmica i la reactivació de l'ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017". Es tracta d’una jornada que inicia una línia de treball amb les seus dels Jocs Mediterranis per definir el seu llegat i detectar oportunitats de creixement socioeconòmic al voltant de l'esdeveniment dels Jocs.

Llegeix més...

Reus i Tarragona contra la pobresa energètica

Reus i Tarragona acorden els termes de la col·laboració per fer front a la pobresa energètica.

El tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis a la Persona, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, i la regidora de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, han signat aquest dimarts 17 de març el conveni que estableix el règim de col·laboració en l’àmbit de la pobresa energètica.

Nota de Premsa Ajuntament de Reus

La signatura del conveni es fixa el marc de col·laboració entre les Taules de Pobresa Energètica de Reus i Tarragona, per tal de dotar de major projecció a les respectives Taules i incidir de forma molt activa en l’àmbit de la pobresa energètica.

Llegeix més...

Col·laboració en les TIC entre Reus i Barcelona

Els ajuntaments de Barcelona i Reus acorden crear un Centre d’Innovació Compartida en TIC

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, i el tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives, han signat aquest dimarts 17 de març el conveni de col·laboració entre les dues corporacions municipals per al foment i l’impuls de la innovació en tecnologies de la informació i la comunicació. Les dues institucions han acordat la creació d’un Centre d’Innovació Compartida, un espai virtual basat en la web 2.0, per a la col·laboració en iniciatives d’innovació en l’àmbit de les TIC i les Smart Cities.

Nota de Premsa Ajuntament de Reus

La col·laboració se centrarà especialment en l’intercanvi d’experiències en projectes Smart Cities, com a sector emergent en l’àrea del coneixement i les noves tecnologies que tenen repercussió econòmica i social immediata. I, concretament:

  • Solucions de mobilitat, com poden ser experiència en sistemes de pàrquing intel·ligent, mobilitat sense emissions, etc…
  • La implantació i evolució de plataformes comunes Smart Cities, com la solució Sentillo de l’Ajuntament de Barcelona.
  • Les expediències en l’assistència de la ciutadania i els Serveis Socials, com l’iSad de l’Ajuntament de Reus.
  • L’intercanvi d’experiències entre les agències locals d’energia dels dos ajuntaments.
  • L’intercanvi d’indicadors orientats a avaluar i mesurar el valor que aporten les solucions Smart Cities.

Llegeix més...

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!