Dissabte 26 Maig 2018
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.
Text Size

Primera sessió de la Taula Estratègica a rel dels Jocs del Mediterrani

Aquesta setmana ha tingut lloc la primera sessió de la taula estratègica per la dinamització econòmica i la reactivació de l'ocupació mitjançant el llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

La visió del llegat dels Jocs Mediterranis s’estructura en tres eixos vertebradors: l’economia i l’ocupació; l’esport; i la cultura i comunitat

Nota de Premsa Oficina dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

Aquesta setmana ha tingut lloc la primera sessió plenària de la “Taula estratègica per la dinamització econòmica i la reactivació de l'ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017". Es tracta d’una jornada que inicia una línia de treball amb les seus dels Jocs Mediterranis per definir el seu llegat i detectar oportunitats de creixement socioeconòmic al voltant de l'esdeveniment dels Jocs.

Llegeix més...

Reus i Tarragona contra la pobresa energètica

Reus i Tarragona acorden els termes de la col·laboració per fer front a la pobresa energètica.

El tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis a la Persona, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, i la regidora de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, han signat aquest dimarts 17 de març el conveni que estableix el règim de col·laboració en l’àmbit de la pobresa energètica.

Nota de Premsa Ajuntament de Reus

La signatura del conveni es fixa el marc de col·laboració entre les Taules de Pobresa Energètica de Reus i Tarragona, per tal de dotar de major projecció a les respectives Taules i incidir de forma molt activa en l’àmbit de la pobresa energètica.

Llegeix més...

Col·laboració en les TIC entre Reus i Barcelona

Els ajuntaments de Barcelona i Reus acorden crear un Centre d’Innovació Compartida en TIC

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, i el tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives, han signat aquest dimarts 17 de març el conveni de col·laboració entre les dues corporacions municipals per al foment i l’impuls de la innovació en tecnologies de la informació i la comunicació. Les dues institucions han acordat la creació d’un Centre d’Innovació Compartida, un espai virtual basat en la web 2.0, per a la col·laboració en iniciatives d’innovació en l’àmbit de les TIC i les Smart Cities.

Nota de Premsa Ajuntament de Reus

La col·laboració se centrarà especialment en l’intercanvi d’experiències en projectes Smart Cities, com a sector emergent en l’àrea del coneixement i les noves tecnologies que tenen repercussió econòmica i social immediata. I, concretament:

  • Solucions de mobilitat, com poden ser experiència en sistemes de pàrquing intel·ligent, mobilitat sense emissions, etc…
  • La implantació i evolució de plataformes comunes Smart Cities, com la solució Sentillo de l’Ajuntament de Barcelona.
  • Les expediències en l’assistència de la ciutadania i els Serveis Socials, com l’iSad de l’Ajuntament de Reus.
  • L’intercanvi d’experiències entre les agències locals d’energia dels dos ajuntaments.
  • L’intercanvi d’indicadors orientats a avaluar i mesurar el valor que aporten les solucions Smart Cities.

Llegeix més...

Noves mesures per a que ragi aigua a les llars tarragonines

L'Ajuntament i Ematsa prorrogen el Conveni per bonificar el rebut de l'aigua a persones amb precarietat econòmica

Es destinaran 65.000 euros a bonificar els rebuts del servei domiciliari d’aigua i clavegueram per a les famílies que per la seva situació socioeconòmica no puguin fer front el pagament de les factures d’aigua.

Nota de Premsa Ajuntament de Tarragona

L’alcalde i president de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el gerent de l’Empresa Municipal d’Aigües de Tarragona, Daniel Milán, han signat la pròrroga del conveni formalitzat el maig del 2013 per concedir ajuts a persones que estan en situació de necessitat i urgència social.

Llegeix més...

Aïgues de Reus bonifica 32.935 € a famílies sense recursos

211 famílies amb dificultats econòmiques es van beneficiar de les mesures solidàries d’Aigües de Reus el 2014

Fins a 211 famílies de la ciutat es van beneficiar durant l’any passat de l’Ajut solidari, en forma de bonificacions a la factura, que Aigües de Reus aplica a aquells clients que travessen dificultats econòmiques i tenen problemes a l’hora de fer front al pagament del servei. Una xifra força elevada si es compara amb els 129 beneficiaris de l’any 2013. De cara a l’any en curs, l’Ajuntament ha decidit ampliar encara més aquests mecanismes solidaris (en ampliar la partida econòmica fins als 100.000 €), alhora que s’han introduït novetats per tal de fer més àgil i eficient la concessió de les bonificacions, que sempre han de comptar amb el vist-i-plau de l’àrea municipal de Serveis Socials.

Nota de Premsa Ajuntament de Reus.

Les dades relatives a 2014 serveixen per constatar que l’import que va ser bonificat al llarg de l’any va ascendir a 32.935 €, que corresponen a les factures de les 211 famílies que es van beneficiar de l’Ajut solidari. En paral·lel, també s’han concedit 157 fraccionaments i 40 ajornaments de factures pendents, atenent les sol·licituds rebudes mitjançant Serveis Socials.

Llegeix més...

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!

Valentí Parrilla Aixelà Photography

image
Cyclocross Leuven 2018

Visita la nostra galeria de fotos

Clica aquí!