Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Expo Sports es celebra al recinte de Montjuïc

Els propers 13 i 14 de Març, coincidint amb la celebració de la Marató de Barcelona, Fira de Barcelona acull a les seves instal.lacions a Montjuïc, i en concret al Pabelló 8, una nova edició de Expo Sports.

Expo Sports va acollir l'any 2014 170 expositors i 60.000 visitants.

Expo Sports és un saló dedicat al món del running, el trail i el triatló. Rep la visita tant dels practicants d'aquestes modalitats esportives, com dels professionals dels esports outdoors.

Diverses propostes per als visitants

Al saló esportiu s'exhibeixen les noves col·leccions de les principals marques, fabricants i distribuïdors. Així mateix, els visitants es poden informar del calendari de curses de la temporada.

Expo Sports comptarà, a més, amb conferències a càrrec de metges esportius, fisioterapeutes i psicòlegs.

Més informació a la web de la Marató de Barcelona

S'ha celebrat a Fira de Barcelona el primer Congrés de Govern Digital

Fira de Barcelona va acullir els dies 21 i 22 de gener, al Palau de Congressos del recinte de Montjuïc, la primera edició del Congrés de Govern Digital.

L'esdeveniment va servir per analitzar com les administracions poden utilitzar les noves tecnologies per respondre a les demandes ciutadanes actuals.

Experts i responsables hi varen assistir

En aquest esdeveniment hi varèn participar més de 1.000 experts en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), i responsables d'empreses privades i públiques, com ajuntaments, consells comarcals, conselleries i universitats, entre altres.

Noves tecnologies per apropar el ciutadà a l'Administració

Organitzat per la Generalitat de Catalunya i el Consorci Administració Oberta de Catalunya, al Congrès es va debatre com crear una administració més propera al ciutadà, més àgil, oberta i innovadora, aprofitant les noves tecnologies. També es va parlar sobre les infraestructures necessàries per a una bona governança i gestió pública eficient.

Els emprenedors del mòbil es tornen a reunir al 4YFN

Del 2 al 5 de març es durà a terme una nova edició del 4YFN a Fira de Barcelona. S'espera congregar vora 5.000 startups i inversors.

El 4Years From Now (4YFN), la trobada per a emprenedors de la indústria del mòbil que organitza la Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i GSMA Mobile World Congress, torna a celebrar-se a la Fira de Barcelona.

Aquest any preveu congregar prop de 5.000 startups i inversors. El 4YFN comptarà amb directius de Twitter, Airbnb o Accel Partners. Aquest esdeveniment és una plataforma que posa en contacte startups i empreses tecnològiques amb potencials inversors.

Segona edició

Aquesta serà la seva segona edició i es celebrarà del 2 al 5 de març al recinte de Montjuïc, comptarà a més de les ja mencionades amb la presència de companyies líders, així com de fons d'inversió com Accel Partners, que ha participat en la creaciò o maduració de futures empreses estrella del sector com Facebook, Dropbox, Linkedln o Kayak. 120 conferenciants i 175 empreses emergents de 14 nacionalitats presentaran els seus projectes a la zona d'exposició.

Barcelona, centre de referència tecnològica

El 4YFN s'emmarca en el programa d'Emprenedoria i Innovació de la Mobile World Capital Barcelona, una iniciativa per convertir la capital catalana en centre de referència de les tecnologies mòbils, aprofitant la presència del Mobile World Congress.

Més informació a la web de 4YFN

Aquest 2014 Fira de Barcelona preveu tancar amb 150 milions en ingressos

Fira de Barcelona preveu tancar 2014 amb un volum de negoci de més de 150 milions d'euros, que superaran amb escreix els pressupostats i els obtinguts en el període anterior a la crisi econòmica.

D'aquesta manera la institució firal assoleix el millor volum d'ingressos de la institució en tota la seva història, i es posiciona com a operador global.

Els seus salons han aconseguit un bon posicionament, i és notable la seva capacitat per diversificar les activitats organitzades i innovar. Amb aquests excel•lents resultats es posiciona com a organitzador global d'esdeveniments.

La reunió del Consell General, celebrada el passat 18 de desembre de 2014, va presidir l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias. S'ha ressaltat la meritòria tasca que desenvolupa la institució, definint-la com "un dels principals motors econòmics de Barcelona i una de les plataformes més potents que tenim per mostrar al món els actius de la ciutat i atreure inversions"

La facturació total del 2014 es preveu que sigui de 151,4 milions d'euros, amb un augment del 25,8% respecte al pressupostat i d'un 28,5% en relació a 2013. Per la seva banda, l'Ebitda previst és de19,6 milions d'euros, suposant un 105% més que el 2013.

Operador global

Josep Lluís Bonet, El president del Consell d'Administració de Fira de Barcelona, ha posat en valor aquests "magnífics resultats", per produir-se en un context econòmic encara difícil. També per què reflecteixen l'èxit d'una estratègia centrada en l'eficient combinació de la sostenibilitat financera i la generació, al mateix temps, d'activitat econòmica en el territori i projecció internacional. "Fira reafirma el seu lideratge a Espanya i la seva posició de referència a Europa", conclou Bonet.

L'estratègia de Fira se sustenta en potenciar els salons propis, la diversificació de l'activitat, la innovació, la contenció de la despesa i la presència internacional des d'una doble perspectiva: captar importants esdeveniments i "exportar" alguns dels seus salons a altres països, així com prestar serveis d'assessoria i gestió. Cordón ha de subratllat que la institució "ha adaptat la seva organització i perfilat el seu full de ruta per afrontar els reptes d'un mercat canviant on competim amb molts operadors firals i d'altres àmbits".

Noves passes en l'expansió internacional

L'estratègia internacional posada en marxa fa uns anys per la institució, consistent a realitzar activitats en altres països i potenciar d'aquesta manera la presència exterior, ha donat els seus fruïts. En aquest sentit, Fira ha coorganitzat amb un soci local els salons de l'Automòbil i Joieria de Qatar, ha participat en l'organització d'Smart City Expo a Kyoto i d'Alimentària Lisboa i Mèxic i gestionat la participació a Construmat Ficons (Brasil). Així mateix, ha signat acords per prestar serveis de consultoria sobre gestió firal en diferents països com Canadà, Xile i Mongòlia.

Més informació a la web de Fira de Barcelona

Un calendari atapeït de Fira de Barcelona per aquest 2015

L’any 2015 Barcelona presenta un extens programa de grans salons i congressos de referència internacional.

Els recintes seran els de Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona. Es celebraran més de 60 salons i congressos.

Destaquen, entre altres, el Mobile World Congress, del 2 al 5 de març del 2015, al recinte de la Gran Via. La trobada de la indústria de les comunicacions mòbils coincidirà amb el 4YFN, que es celebrarà a les instal·lacions de Montjuïc, i està orientat als emprenedors, l'organització de la qual recau a la Mobile World Capital Barcelona. Al novembre tindrà lloc l'Smart City Expo World Congres.

Calendari d'activitats

Repassem els certàmens més rellevants d'aquest 2015 a Fira de Barcelona:

31/01/15 - 03/02/15
Expohogar Primavera, Saló Internacional del Regal i Articles per a la Lla
02/03/15 - 05/03/15
4YFN, Esdeveniment d'Emprendedoria en Tecnologies Mòbils
02/03/15 - 05/03/15
Mobile World Congress, Esdeveniment Mundial de la Indústria de les Tecnologies Mòbils
24/03/15 - 26/03/15
Infarma, Congrés Europeu d'Oficina de Farmàcia. Saló de Medicaments i Parafarmàcia.
24/03/15 - 27/03/15
Graphispag, Saló Internacional de la Indústria i Comunicació Gràfica
17/04/15 - 19/04/15
B-Travel, B-Travel, el nou Saló de Turisme
07/05/15 - 17/05/15
Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona
08/05/15 - 10/05/15
Barcelona Bridal Week, Saló Professional de la Moda en Vestits de Núvia, Festa, Comunió, Cerimònia i Complements
19/05/15 - 23/05/15
Beyond Building Barcelona - Construmat, Saló Internacional de la Construcció
26/05/15 - 28/07/15
Carbon Expo, Conferència i saló sobre el mercat global del carboni
27/05/15 - 28/07/15
Denim by Première Vision, Saló Europeu de la Indústria i Tendències del Denim
04/06/15 - 05/06/15
Free From Food
07/06/15 - 10/06/15
Showroom del Moble
09/06/15 - 11/06/15
SIL, Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció
01/07/15 - 02/07/15
Bizbarcelona, Solucions per a Empresaris i Emprenedors
>15/10/15 - 17/10/15
Iberzoo, Fira Internacional per al Professional de l'Animal de Companyia
21/10/15 - 25/10/15
Barcelona Meeting Point, Saló Inmobiliari Internacional
27/10/15 - 28/10/15
Pharmaprocess, Innovation forum in pharmaceutical process
10/11/15 - 12/11/15
Smart City Expo World Congress, Smart Society for Innovative and Sustainable Cities
17/11/15 - 19/11/15
BcnRail, Saló Internacional de la Indústria Ferroviària
17/11/15 - 19/11/15
IBTM World, Saló de la Indústria de Viatges de Negocis, Congressos i Incentius
18/11/15 - 19/11/15
Denim by Première Vision, Saló Europeu de la Indústria i Tendències del Denim

Més informació a la web de Fira de Barcelona

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!

Valentí Parrilla Aixelà Photography

image
Cyclocross Leuven 2018

Visita la nostra galeria de fotos

Clica aquí!