Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Acció - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Estem elaborant el llistat d'oficines d'ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya, per a que pogueu adreçar-vos a elles arreu de Catalunya i d'Europa.

Per ara ja disposem de la xarxa d'oficines d'Acció en els paísos de la Unió Europea. En el futur anirem ampliant el llistat.

També trobareu les dades de cadascuna de les oficines publicades a la plana de l'àrea geogràfica on es troba (comarca, regió d'un land, etc) a les diverses planes del nostre directori per països i regions europees, gràcies al nostre sistema de construcció de les llistes d'oficines a partir de la nostra base de dades, que anem ampliant poc a poc. Esperem ser més col·laboradors a www.eldirectori.net per tal de poder ampliar més ràpidament tota la informació en el futur. Si vols col·laborar, posa't en contacte amb nosaltres

Infografia amb les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions a Europa

Font: Web oficial ACCIÓ, Generalitat de Catalunya. Dades de Novembre de 2018.
ALEMANYA


  Land de Baden-Württemberg


  Regió de Stuttgart


Oficina Exterior de Catalunya a Stuttgart
Catalonia Trade & Investment
Kronenstrabe, 39-41
D – 70174 Stuttgart
Telf.: -
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube
L’oficina d’ACCIÓ a Stuttgart va obrir les seves portes l’any 1989. Des de 2015, conjuntament amb l’oficina de Berlín, ha impulsat més de 300 projectes. Hi tenen especial protagonisme les empreses dels àmbits de l’alimentació, els sistemes industrials, les indústries del disseny i la química, l’energia i els recursos.

Entre els projectes més freqüents que duen a terme ambdues oficines destaquen els de comercialització, especialment la cerca de canals de comercialització. Entre les dues oficines d’Alemanya, la de Stuttgart és la més especialitzada en serveis d’innovació internacional.

  Land de Berlín


  Regió de Berlín


Oficina Exterior de Catalunya a Berlín
Catalonia Trade & Investment
Friedrichstrasse 185
10117 Berlín
Telf.: -
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube
L’oficina d’ACCIÓ a Berlín va obrir les seves portes l’any 1990. Des de 2015, conjuntament amb l’oficina de Stuttgart, ha impulsat més de 300 projectes. Hi tenen especial protagonisme les empreses dels àmbits de l’alimentació, els sistemes industrials, les indústries del disseny i la química, l’energia i els recursos.

Entre els projectes més freqüents que duen a terme ambdues oficines destaquen els de comercialització, especialment la cerca de canals de comercialització. Totes dues oficines també ofereixen serveis d’innovació internacional.

BÈLGICA


  Regió de Brussel·les


  Regió de Brussel·les


Oficina Exterior de Catalunya a Brussel·les
Catalonia Trade & Investment
Rue de la Loi, 227, 3ième.
B-1040 Brussel·les
Telf.: -
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube
L’oficina d’ACCIÓ a Brussel·les es va obrir l’any 1989 i es completa amb cinc consultors més especialitzats en innovació, captació d’inversions i contractació pública internacional.

L’oficina d'ACCIÓ a Brussel·les, a més d’intentar ajudar les empreses catalanes a accedir als mercats del Benelux té una especialització concreta: facilitar l’accés a les licitacions finançades per les institucions europees.

Des de l’oficina es treballa amb empreses de pràcticament tots els sectors, incloent les indústries del disseny, de l’experiència, les de sistemes industrials, les de química, energia i recursos o les d’alimentació. Malgrat l’especialització d’aquesta oficina en accions de contractació pública internacional, també s’hi duen a terme molts projectes de cerca de canals de venda, agendes de contactes i anàlisis de mercat.

DINAMARCA


  Dinamarca


  Hovedstaden


Oficina Exterior de Catalunya a Copenhaguen
Catalonia Trade & Investment
Republikken Vesterbrogade 26
1620 København V
Telf.: -
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube
L'Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Copenhaguen es va obrir el 1991. Està situada al centre de la ciutat, al costat de la plaça de l'Ajuntament. Des d’allà, s’impulsen projectes per ajudar les empreses catalanes a fer negoci no només amb Dinamarca, sinó també amb la resta de països escandinaus i amb les repúbliques bàltiques.

Bona part de les empreses que utilitzen els serveis de l’oficina provenen dels àmbits de l’alimentació, les indústries de l’experiència i les del disseny. Els projectes més freqüents són els que ajuden a trobar clients, distribuïdors i proveïdors en destí. També ofereix serveis especialitzats en innovació internacional.

CROÀCIA


  Croàcia


  Croàcia Continental


Oficina Exterior de Catalunya a Zagreb
Catalonia Trade & Investment
Petraćičeva ulica 4,
Zagreb 10000
Telf.: -
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube
L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Zagreb és una de les més recents. S’obre el 2017 per facilitar l’accés de les empreses catalanes als països de la zona dels Balcans, uns mercats en evolució i per als que és especialment important entrar-hi amb un oficina com la d’ACCIÓ, que coneix el terreny de primera mà.

FRANÇA


  Illa de França


  Illa de França


Oficina Exterior de Catalunya a París
Catalonia Trade & Investment
50, rue Saint-Ferdinand
75017 París
Telf.: -
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube
L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a París està en marxa des de 1989 i està situada molt a prop dels Camps Elisis. És l’oficina d’ACCIÓ més gran.

L’oficina d’ACCIÓ a París és la porta d’entrada al principal mercat d’exportació de les empreses catalanes. Per tant, és una de les que rep més sol·licituds i de les que completen més projectes. Els àmbits que més s’hi treballen són el de les indústries del disseny, el de química i energia i el dels sistemes industrials.

Hi destaquen els projectes de comercialització (cerca de clients, distribuïdors, socis i proveïdors) i d’implantació (constitució d’empreses i selecció de personal). L’oficina de París, a més, també està especialitzada en projectes d’innovació internacional, connectant empreses catalanes a partners tecnològics francesos.

ITÀLIA


  Nord occidental


  Llombardia


Oficina Exterior de Catalunya a Milà
Catalonia Trade & Investment
Montebello, 27
20121 Milà
Telf.: -
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube
L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Milà es va obrir l’any 1988. Ha impulsat més d’un centenar de projectes des d’inicis de 2015, amb un gran protagonisme de les indústries del disseny. Això no obstant, l’economia italiana és molt diversificada. L’oficina d’ACCIÓ també treballa en projectes amb moltes empreses dels àmbits de l’alimentació, les indústries de l’experiència, els sistemes industrials o del bloc de la química, l’energia i els recursos.

Els serveis que les empreses catalanes contracten més sovint a l’oficina de Milà són els que les ajuden a entrar comercialment al mercat italià: cerca de clients, proveïdors i distribuïdors, estudis de mercat i construcció i seguiment d’agendes de contactes.

PAÏSOS BAIXOS


  Països Baixos Occidentals


  Holanda Septentrional


Oficina Exterior de Catalunya a Amsterdam
Catalonia Trade & Investment
Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
Telf.: -
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube
L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Amsterdam és una de les més recents de la xarxa. S’obre l’any 2017 per facilitar l’accés de les empreses catalanes als Països Baixos, un mercat innovador, dinàmic i competitiu que pot generar moltes sinergies amb empreses catalanes.

POLÒNIA


  Regió central


  Masòvia


Oficina Exterior de Catalunya a Varsòvia
Catalonia Trade & Investment
Aleje Jerozolimskie 61.
Lipiński Passage
00-679 Varsòvia
Telf.: -
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube
L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Varsòvia es va obrir el 1990. Ha treballat en més de 150 projectes des d’inicis de 2015, entre els quals predominen els que venen dels sectors de l’alimentació i els sistemes industrials. L’oficina de Varsòvia treballa sovint amb missions empresarials, a més de dur a termes projectes per identificar nous clients, proveïdors i distribuïdors, fer estudis de mercat o elaborar agendes de contactes per a empreses catalanes a Polònia.

REGNE UNIT


  Gran Londres


  Inner London Occidental


Oficina Exterior de Catalunya a Londres
Catalonia Trade & Investment
17 Fleet Street, 2nd floor
Londres EC4Y 1AA
Telf.: -
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube
L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Londres connecta les empreses catalanes a un dels mercats més consolidats i una de les economies més dinàmiques i emprenedores del món. Hi treballen empreses de tots els sectors, amb especial protagonisme per a les empreses de l’alimentació, els sistemes industrials i les indústries del disseny.

Els serveis que les empreses catalanes contracten més sovint a l’oficina de Londres són els que les ajuden a penetrar al mercat britànic: cerca de clients, proveïdors i distribuïdors, estudis de mercat i construcció d’agendes de contactes. També és important el servei que ofereix d’innovació internacional.

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!

Valentí Parrilla Aixelà Photography

image
Cyclocross Leuven 2018

Visita la nostra galeria de fotos

Clica aquí!