Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Directori Fundacions de Recerca i Innovació

Fundacions de Recerca i Innovació d'arreu d'Europa.

Trobareu informació bàsica sobre aquestes institucions, així com esdeveniments i notícies relacionades.

Foto de D-VISIONS / Shutterstock.com . Panoràmica de les instal·lacions del CERN a Ginebra (Suïssa).

Catalunya


  Metropolità


  Barcelonès


Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

Pg. Lluís Companys, 23
08010 Barcelona
La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació és una entitat privada amb suport públic i sense afany de lucre nascuda el 1986. Actua com una entitat experta per a cobrir la bretxa comunicativa existent entre els agents que generen coneixement i la societat. Especialment focalitza les seves activitats als joves..
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube Instagram LinkedIn

Resta d'Europa: en construcció

AGENDACatalunya


  Metropolità


  Baix Llobregat


Concurs de vídeos de ciència X(p)rimenta 2019.
Dates:
Entrega de videos: fins al 10 de maig.
Entrega de premis: mes de juny.
Per vuitè any consecutiu, la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), convoquen el concurs X(p)rimenta, que cerca alumnes i professors que vulguin fer experiments científics interessants i que els filmin en vídeo. Els millors rebran diferents premis i s’incorporaran al portal de l’FCRi Recerca en Acció.
La iniciativa, oberta fins al 10 de maig, compta enguany amb el patrocini de Turalcat (Confederació del Turisme Rural i l’Agroturisme de Catalunya) i amb el suport de l’Associació Pendulum, el MMACA, Centres Científics i Tecnològics de la Universitat de Barcelona (CCiTUB), així com amb la col·laboració d’Obra Social “la Caixa” i el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).
X(p)rimenta s’adreça a professors i alumnes de primària, ESO, batxillerat i cicles formatius. Es tracta de filmar un experiment senzill en vídeo amb l’objectiu d’il·lustrar algun principi científic o tecnològic interessant. Els vídeos han de ser de durada curta (3 minuts) i cada grup escolar pot participar amb diversos vídeos.
S'hi atorgaran tres Premis als millors vídeos presentats, un per a cada categoria (Primària, Secundària, i Batxillerat-Cicles formatius).
Els vídeos guardonats amb Premis i Mencions podran seran penjats a Recerca en Acció per tal que serveixin d’exemple a qualsevol persona interessada i alimentin la base de dades d’experiments del portal. Els premis s’entregaran en un acte que tindrà lloc el mes de juny al Campus de Castelldefels de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Font : Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

Resta d'Europa: en construcció

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!

Valentí Parrilla Aixelà Photography

image
Cyclocross Leuven 2018

Visita la nostra galeria de fotos

Clica aquí!