Directori Events sobre Tecnologia i Tendències

Conferències sobre Tecnologia i Tendències en el Futur d'arreu d'Europa.

Conferències, Fires, Tallers. Tots aquells fòrums i esdeveniments on es parla de les Tecnologies i les seves implicacions en el futur de la nostra societat les anem recollint en aquest apartat.

Foto de Shutterstock.com.

CATALUNYA

Sense dades a mostrar

PORTUGAL


  Portugal Continental


  Regió de Lisboa


  Web Summit 2019

Localització
Altice Arena
Rossio dos Olivais
1990-231 Lisboa
Dates:
Del 4 al 7 de novembre de 2019
L'event
En un moment de gran incertesa per a la indústria sobre la indústria en si mateixa, així com sobre el món, l'esdeveniment reuneix fundadors i directors generals d’empreses tecnològiques i d'start-ups de gran creixement, així com responsables polítics i caps d’Estat per fer una pregunta senzilla: I què ve ara?

Networking
Durant l'edició del 2018 més de 70.000 persones van fer cap a Lisboa per al Web Summit. Directius i fundadors de les empreses més importants i les noves startups més prometedores del món, influents inversors i destacats periodistes van participar-hi.

Aprenentatge
Vivim en moments incerts per a la tecnologia i els negocis. A Web Summit es convoca a les persones que aborden els grans reptes de la indústria actual. Entre altres àmbits, es cobreixen temes que van des de l'alta tecnologia i el Data Science fins al disseny i la sostenibilitat ambiental.

Oportunitat de donar-se a conèixer
Web Summit acull un gran nombre de periodistes internacionals, més de 2.500 periodistes mundials de publicacions com Bloomberg, Financial Times, Forbes, CNN, CNBC i el Wall Street Journal.


Organitzat per Connected Intelligence Limited (Dublin, Irlanda)

Web i Xarxes Socials
Web LinkedIn Twitter Facebook Youtube Instagram

Drecera  
Web Summit 2019  
Resta d'Europa: en construcció