elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització Fira de Lleida  

Fira de Lleida - Recinte Firal

Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n . 25001 - Lleida

      

fira

  La tradició firal a la ciutat de Lleida és ben antiga i és documentada ja a l'època medieval i, més concretament, al 23 d'agost de 1232, data en que el rei Jaume I va concedir a la ciutat el privilegi de fer una fira anual de 10 dies de durada a partir del dia de Sant Miquel, al mes de setembre. Cal fer notar que durant l'Edat Mitjana les fires de Lleida tenien ja un caràcter internacional, donat que aplegaven comerciants i mercaders de Tolosa, Montpeller i altres localitats del sud de França. L'any 1946 marca l'inici de l'activitat moderna de Fira de Lleida, amb l'organització d'una exitosa Exposición Agrícola Ganadera e Industrial, la primera de la postguerra i embrió de l'actual Fira Agrària de Sant Miquel. La trajectòria iniciada l'any 1946 es consolida la dècada dels 60 amb la creació de la Institució firal lleidatana, que s'adhereix a l'Associació de Fires Espanyoles (AFE). Les principals funcions de l'entitat són l'organització de fires i congressos (d'àmbit local, nacional i internacional), la gestió del recinte firal —ubicat a la riba esquerra del riu Segre, al cor de la ciutat de Lleida— i la col·laboració amb altres activitats de caire econòmic.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Lleida Expo Tren

Lleida Expo Tren, Saló del Lleure Ferroviari

Fira . Oci;
Modelisme; Maquetisme;Ferrocarril;Temps Lliure;Turisme;
  

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 14/03/2020 al 15/03/2020


El Saló LLEIDA EXPO TREN neix l’any en què es commemora el 150è aniversari de l’arribada del ferrocarril a Lleida. Es tracta d’una fira dedicada a allò que es pot anomenar l’oci ferroviari o conjunt d’activitats que fan referència al món del ferrocarril en la seva vessant més lúdica i també cultural, com són el modelisme i el maquetisme, i també a aquell tipus de lleure en què el tren és l’element clau.


El saló, de característiques úniques a Espanya, s'ha convertit en un referent català i estatal i també internacional, i complementa a la perfecció l’actual oferta turística ferroviària del Tren dels Llacs. La fira comprèn els vessants cultural, lúdic i comercial d’aquest hobby, i està dirigida principalment a persones ja familiaritzades amb aquest entorn, i també al públic en general –sense excloure els infants– que desitgi gaudir del fantàstic món dels trens, tant en la realitat com en miniatura. L’esdeveniment té el suport de la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril i del Club N de España, dues entitats que agrupen més de 60 associacions d’aficionats al tren i al modelisme ferroviari i que exhibiran diverses maquetes a escales diferents. En l'exhibició també hi participen maquetistes professionals i aficionats particulars.

Petitàlia

Petitàlia – Saló per la criança, salut, educació i lleure infantil

Fira . Estil de vida i bellesa;
Criança; Educació infantil; Lleure infantil;Ensenyament;Temps Lliure;
     

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 21/03/2020 al 22/03/2020


Petitàlia és la fira de referència de l'àrea de Lleida dirigida al gran públic familiar. Representa un aparador de primer ordre i un punt privilegiat de trobada, per mitjà del qual es podrà contactar de forma directa amb un gran nombre de clients i donar a conèixer les novetats del sector.


Oportunitat única de tenir durant 2 dies concentrat al públic objectiu de negocis de les àrees de la criança, la salut, l'educació i el lleure infantil: famílies i nens de 0 a 14 anys que també venen atretes per activitats complementàries molt atractives com espectacles, tallers, zona de jocs i activitats.

STM

STM - Saló de l’Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya

Fira . Oci;Turisme;
Esports d'Aventura;Lleure;Promoció Turística;Turisme de Muntanya;
     

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 21/03/2020 al 22/03/2020


Els professionals dedicats al turisme de natura, activitats outdoor i esports de muntanya tenen una cita ineludible amb el 6è STM – Saló de l’Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya, la fira dedicada a l’esport i al turisme actiu i de muntanya.


Com a enllaç entre l’oferta i els usuaris, aquest saló dóna resposta a les necessitats del sector i amb la ferma intenció de fomentar i potenciar aquesta indústria. El STM és un saló en consolidació amb un futur pròxim a la internacionalització i amb un objectiu clar: ser el saló de referència del sud d’Europa. Sectors: Estacions d’esquí. Parcs nacionals i naturals. Allotjaments turístics. Rutes verdes. Cicloturisme. Esports d’aventura. Gastronomia. Proveïdors de serveis turístics. Patrimoni culturalAssociacions i federacions d’excursionistes, senderistes i esports a l’aire lliure en general. Material esportiu. Esports outdoor. Destinacions turístiques de muntanya.

Cucalòcum de Primavera

Cucalòcum de Primavera

Fira . Oci;
Lleure Infantil;
     

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 06/04/2020 al 09/04/2020


La 28a edició de Cucalòcum (Saló de la Infància i la Joventut de Lleida) i la 13a edició de Cucaesport han assolit els 45.000 visitants.


La 12a edició del Cucalòcum de Primavera, del 2019, va tancar les portes “amb els deures fets”, segons va afirmar Oriol Oró, director general de Fira de Lleida. Oró, que recordà que “aquest saló es desenvolupa durant les vacances escolars de Setmana Santa bàsicament per donar un servei a la ciutat, posant a l’abast dels infants un espai de lleure i formació i alhora afavorint la conciliació familiar i laboral”, ha afegit que la previsió és assolir els 7.000 visitants, en la mateixa línia que les anteriors edicions.

Fira F&T

Fira F&T- Fira de Formació i Treball- Continua formant-te

Fira . Formació;Ocupació;
Ensenyament;
     

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 16/04/2020 al 17/04/2020


És la fira de referència de les comarques de Ponent, adreçada a totes aquelles persones que es vulguin continuar formant: alumnes d’eso, de batxillerat, estudis superiors, treballadors en actiu amb necessitat d’ampliar formació superior i complementària i adults que vulguin reprendre la seva formació.


Sectors d’exposició: Estudis de Formació Professional. Estudis Universitaris. Escoles de formació superior, màsters i postgraus. Estudis complementaris i acadèmies. Formació Ocupacional. Idiomes i estades a l’estranger. Institucions i associacions. Ocupació i treball.

  

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!