Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització Fira de Lleida  

Fira de Lleida - Recinte Firal

Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n . 25001 - Lleida

      

fira

  La tradició firal a la ciutat de Lleida és ben antiga i és documentada ja a l'època medieval i, més concretament, al 23 d'agost de 1232, data en que el rei Jaume I va concedir a la ciutat el privilegi de fer una fira anual de 10 dies de durada a partir del dia de Sant Miquel, al mes de setembre. Cal fer notar que durant l'Edat Mitjana les fires de Lleida tenien ja un caràcter internacional, donat que aplegaven comerciants i mercaders de Tolosa, Montpeller i altres localitats del sud de França. L'any 1946 marca l'inici de l'activitat moderna de Fira de Lleida, amb l'organització d'una exitosa Exposición Agrícola Ganadera e Industrial, la primera de la postguerra i embrió de l'actual Fira Agrària de Sant Miquel. La trajectòria iniciada l'any 1946 es consolida la dècada dels 60 amb la creació de la Institució firal lleidatana, que s'adhereix a l'Associació de Fires Espanyoles (AFE). Les principals funcions de l'entitat són l'organització de fires i congressos (d'àmbit local, nacional i internacional), la gestió del recinte firal —ubicat a la riba esquerra del riu Segre, al cor de la ciutat de Lleida— i la col·laboració amb altres activitats de caire econòmic.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Fira Agraria de Sant Miquel

Fira Agraria de Sant Miquel - Saló nacional de la maquinària agrícola

Fira . Agricultura, ramaderia i pesca

  

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 26/09/2019 al 29/09/2019

La Fira Agraria de Sant Miquel - Saló nacional de la maquinària agrícola de Lleida és un punt de trobada per a la primeres empreses del sector agrari. Els distintius de qualitat, innovació i experiència ens avalen com una fira de referència tant a nivell estatal com europeu. La passada edició fou un èxit, amb més de 130.000 visitants, 325 expositors i unes 60 conferències, jornades tècniques i altres activitats paral·leles amb més de 6.000 inscripcions de professionals del sector i múltiples visites institu

Sectors representats: Agricultura de precisió: Drons: Aplicacions de gestió agrícola. Maquinària agrícola: Equips de sembra i plantació, Equips per a la manipulació i el trasllat de productes agrícoles, Equips per treballar el sòl, Maquinària pesant, Màquines i equips forestals, Màquines per a l’aplicació d’adobs i tractaments fertilitzants i fitosanitaris, Màquines per a la recol·lecció, Tractors, Recanvis. Equips i serveis per a l’agricultura: Adobs, productes químics i naturals, Equips per a reg, Gestió de residus, Revistes tècniques i editorials, Mitjans de comunicació, Serveis a l’agricultura i organismes de promoció, Transport i automoció, Eines. Equips i serveis per a la ramaderia: Equips per a granges, Equips de neteja i desinfecció ramadera, Gàbies, Gestió i tractament de residus ramaders, Instal·lacions i naus per a la ramaderia, Nutrició animal, Màquines, Equips i instal·lacions per a pinsos i nutrició animal, Veterinària i sanitat ramadera, Remolcs, Tanques, Accessoris. Productes agroalimentaris de proximitat. Automoció. Altres: Serveis financers, Assegurances.

Saló Eurofruit

Fira Internacional de Proveïdors de la Indústria Fructícola – Saló Eurofruit

Fira . Agricultura, ramaderia i pesca

  

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 26/09/2019 al 29/09/2019

La voluntat de Fira de Lleida d’adequar els seus serveis a l’economia actual i de donar resposta als diferents sectors productius l’ha portat a impulsar la celebració de la Fira Internacional de Proveïdors de la Indústria Fructícola – Saló Eurofruit, la primera edició del qual es va celebrar el 2013. Aquest certamen s’ha plantejat de manera exclusiva per a professionals del sector de la fruita.

Fira de Lleida organitza des de fa gairebé tres dècades el Saló Internacional del Sector de la Fruita, certamen que se celebra paral·lelament a la Fira Agrària de Sant Miquel i que s’ha convertit en una trobada de referència per a professionals, fabricants i distribuïdors relacionats amb el sector fructícola català, espanyol i europeu. Un saló que ha apostat des dels seus orígens per un ampli espectre de sectors d’exposició per cobrir la totalitat del procés de producció i comercialització fructícola. Aquesta filosofia globalitzada ha atret des d’empreses de fertilització i llavors fins a serveis relacionats amb la promoció i comercialització, passant per la maquinària.

Municipalia

Municipalia

Fira . Administració Pública

  

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 22/10/2019 al 24/10/2019

Municipalia es va crear l’any 1981 per establir un espai comú on poder compartir coneixements amb experts i administracions. En l’actualitat és la fira de referència en les àrees d’equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions, la qual cosa fa de Municipalia la fira internacional líder del sector a l’Estat espanyol.

Municipalia esdevé l’“hipermercat dels ajuntaments”, punt de trobada dels responsables d’administracions, tècnics municipals i empreses que es reuneixen per trobar solucions i eines noves, per millorar la gestió dels seus municipis i ciutats, l’espai públic i la qualitat de vida de les persones. Municipàlia convoca en la seva àrea d’exposició a les empreses de tots i cadascun dels sectors relacionats amb els equipaments i serveis per a les ciutats. En conjunt, una completíssima i atractiva mostra que oferirà als ajuntaments novetats i solucions líders en els sectors de: Energies renovables. Automoció i transport. Enllumenat de la via pública. Tecnologies de la informació. Instal·lacions esportives i d’oci. Neteja municipal. Medi ambient. Mobiliari urbà. Necròpolis. Obres públiques. Parcs i jardins. Prestacions de serveis. Revistes tècniques i publicacions. Seguretat i vigilància. Senyalització i seguretat de la xarxa viària. Tractament d’aigües, llots residuals, residus sòlids urbans i industrials.

Innocamping

Innocamping

Fira . Equipaments turístics

  

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 22/10/2019 al 24/10/2019

Innocamping, el Saló Professional de Serveis i Equipaments per als Càmpings i els Allotjaments turístics, ha esdevingut un punt de trobada imprescindible que aplega propietaris i gerents de càmpings, allotjaments turístics, resorts, ciutats de vacances, serveis per a col·lectivitats, establiments esportius i de lleure en un espai on es comparteixen les necessitats i les inquietuds del sector.

Innocamping convoca en la seva àrea d’exposició a les empreses de tots i cadascun dels sectors relacionats amb els càmpings, parcs de vacances, lleure i equipaments esportius. En conjunt, una completíssima i atractiva mostra que oferirà als visitants professionals novetats i solucions líders en els sectors: Instal·lacions esportives i de lleure. Piscines i sistemes de depuració. Senyalització i il·luminació per led. Sistemes de recollida i selecció de residus. Jardineria i espais verds. Energies renovables. Noves tecnologies i TIC. Seguretat i vigilància. Xarxes d’aigües. Parcs infantils. Prestacions de serveis. Bungalows i mobil homes. Mobiliari interior i exterior. Control d’accés i automatismes. Vehicles de servei.

deNuvis

deNuvis

Fira . Celebracions

  

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 09/11/2019 al 10/11/2019

Denuvis és la fira de referència a la província de Lleida, l’espai on trobar els millors proveïdors i tenir un tracte personalitzat per organitzar casaments, esdeveniments, celebracions i festes.

Fira Denuvis i el recinte firal de Lleida es converteixen en el punt de trobada idoni on descobrir totes les novetats, una oportunitat única per trobar les millors propostes i gaudir organitzant la teva celebració en dos dies.

Lleidantic

Lleidantic - Saló d'antiquaris i brocanters de Lleida - Exposició de vehicles antics i clàssics - Trobada del disc

Fira . Antiquaris i Brocanters

  

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 22/11/2019 al 24/11/2019

Lleidantic, LleidaRetro i la Trobada del Disc van aplegar l'any 2018 més de 24.000 peces entre mobles, joies, porcellana, vidre, ceràmica, estris antics, rellotges, cromos, escultures, quadres, numismàtica, bitllets, llibres i arts gràfiques, vehicles clàssics i material discogràfic. Els preus han anat des d’1 € d’un bitllet de la república espanyola o dels 2 € d’un còmic de col·lecció als 4.000 € d’un rellotge d’or massís de butxaca.

Sectors d’exposició: Alta època (obres d’art del segle XVII i anterior). Ceràmica, cristall i escultura. Estris antics. Joieria. Llibres i arts gràfiques. Pisa i porcellana anglesa. Parament de cuina. Mobles (asiàtic, continental, del s. XX, anglès, rústic…). Numismàtica. Orfebreria i argenteria. Pintura. Compravenda de vehicles clàssics i antics. Ivori. Clubs i associacions. Disc. Activitats paral·leles: Lleida Retro – Fira de vehicles clàssics. 9a Trobada del Disc. Exposicions.Cucalòcum

Cucalòcum, Parc de la infància i la joventut de Lleida

Fira . Temps Lliure

  

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 27/12/2019 al 04/01/2020

La 28a edició de Cucalòcum (Saló de la Infància i la Joventut de Lleida) i la 13a edició de Cucaesport han assolit els 45.000 visitants.LleidaOcasió

LleidaOcasió - Fira del Vehicle d'Ocasió

Fira . Automoció

  

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 31/01/2020 al 02/02/2020

Fira del Vehicle d'OcasióFira Natura

Fira Natura

Fira . Medi Ambient;
vida saludable; higiene;Alimentació;Construcció;Energies Netes;Salut;
   

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 28/02/2020 al 01/03/2020

A Fira Natura s’hi troben tots aquells sectors que promouen una vida saludable i milloren la qualitat de vida com: Aliments de producció Ecològica, Bioconstrucció i Energies Renovables, Salut i Higiene, entre d’altres.

Fira Natura neix de la mà d’Ipcena-EdC, entitat ecologista de les terres de Lleida, amb la finalitat d’eixamplar la consciencia vers un consum saludable, potenciant l’aprenentatge en l’autosuficiència i gestió personal per reduir costos i impactes innecessaris.

Lleida Expo Tren

Lleida Expo Tren, Saló del Lleure Ferroviari

Fira . Oci;
Modelisme; Maquetisme;Ferrocarril;Temps Lliure;Turisme;
  

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 14/03/2020 al 15/03/2020

El Saló LLEIDA EXPO TREN neix l’any en què es commemora el 150è aniversari de l’arribada del ferrocarril a Lleida. Es tracta d’una fira dedicada a allò que es pot anomenar l’oci ferroviari o conjunt d’activitats que fan referència al món del ferrocarril en la seva vessant més lúdica i també cultural, com són el modelisme i el maquetisme, i també a aquell tipus de lleure en què el tren és l’element clau.

El saló, de característiques úniques a Espanya, s'ha convertit en un referent català i estatal i també internacional, i complementa a la perfecció l’actual oferta turística ferroviària del Tren dels Llacs. La fira comprèn els vessants cultural, lúdic i comercial d’aquest hobby, i està dirigida principalment a persones ja familiaritzades amb aquest entorn, i també al públic en general –sense excloure els infants– que desitgi gaudir del fantàstic món dels trens, tant en la realitat com en miniatura. L’esdeveniment té el suport de la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril i del Club N de España, dues entitats que agrupen més de 60 associacions d’aficionats al tren i al modelisme ferroviari i que exhibiran diverses maquetes a escales diferents. En l'exhibició també hi participen maquetistes professionals i aficionats particulars.

Petitàlia

Petitàlia – Saló per la criança, salut, educació i lleure infantil

Fira . Estil de vida i bellesa;
Criança; Educació infantil; Lleure infantil;Ensenyament;Temps Lliure;
     

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 21/03/2020 al 22/03/2020

Petitàlia és la fira de referència de l'àrea de Lleida dirigida al gran públic familiar. Representa un aparador de primer ordre i un punt privilegiat de trobada, per mitjà del qual es podrà contactar de forma directa amb un gran nombre de clients i donar a conèixer les novetats del sector.

Oportunitat única de tenir durant 2 dies concentrat al públic objectiu de negocis de les àrees de la criança, la salut, l'educació i el lleure infantil: famílies i nens de 0 a 14 anys que també venen atretes per activitats complementàries molt atractives com espectacles, tallers, zona de jocs i activitats.

STM

STM - Saló de l’Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya

Fira . Oci;Turisme;
Esports d'Aventura;Lleure;Promoció Turística;Turisme de Muntanya;
     

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 21/03/2020 al 22/03/2020

Els professionals dedicats al turisme de natura, activitats outdoor i esports de muntanya tenen una cita ineludible amb el 6è STM – Saló de l’Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya, la fira dedicada a l’esport i al turisme actiu i de muntanya.

Com a enllaç entre l’oferta i els usuaris, aquest saló dóna resposta a les necessitats del sector i amb la ferma intenció de fomentar i potenciar aquesta indústria. El STM és un saló en consolidació amb un futur pròxim a la internacionalització i amb un objectiu clar: ser el saló de referència del sud d’Europa. Sectors: Estacions d’esquí. Parcs nacionals i naturals. Allotjaments turístics. Rutes verdes. Cicloturisme. Esports d’aventura. Gastronomia. Proveïdors de serveis turístics. Patrimoni culturalAssociacions i federacions d’excursionistes, senderistes i esports a l’aire lliure en general. Material esportiu. Esports outdoor. Destinacions turístiques de muntanya.

Cucalòcum de Primavera

Cucalòcum de Primavera

Fira . Oci;
Lleure Infantil;
     

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 06/04/2020 al 09/04/2020

La 28a edició de Cucalòcum (Saló de la Infància i la Joventut de Lleida) i la 13a edició de Cucaesport han assolit els 45.000 visitants.

La 12a edició del Cucalòcum de Primavera, del 2019, va tancar les portes “amb els deures fets”, segons va afirmar Oriol Oró, director general de Fira de Lleida. Oró, que recordà que “aquest saló es desenvolupa durant les vacances escolars de Setmana Santa bàsicament per donar un servei a la ciutat, posant a l’abast dels infants un espai de lleure i formació i alhora afavorint la conciliació familiar i laboral”, ha afegit que la previsió és assolir els 7.000 visitants, en la mateixa línia que les anteriors edicions.

Fira F&T

Fira F&T- Fira de Formació i Treball- Continua formant-te

Fira . Formació;Ocupació;
Ensenyament;
     

Fira de Lleida. Camps Elisis. Av. President Josep Tarradellas, s/n. 25001 - Lleida. 

Del 16/04/2020 al 17/04/2020

És la fira de referència de les comarques de Ponent, adreçada a totes aquelles persones que es vulguin continuar formant: alumnes d’eso, de batxillerat, estudis superiors, treballadors en actiu amb necessitat d’ampliar formació superior i complementària i adults que vulguin reprendre la seva formació.

Sectors d’exposició: Estudis de Formació Professional. Estudis Universitaris. Escoles de formació superior, màsters i postgraus. Estudis complementaris i acadèmies. Formació Ocupacional. Idiomes i estades a l’estranger. Institucions i associacions. Ocupació i treball.