Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Àsia Notícies

Missió Comercial a Israel

Publicat el 31/08/2019

Font: Web Club Cecot Internacionalització.
El Club Cecot Internacionalització informa de la celebració, entre l’1 i el 5 de desembre de 2019, d'una missió comercial a Israel. La missió consistirà en un viatge a realitzar per un grup d’empreses a Israel – amb un programa concret d’actuacions per a cadascuna de les empreses participants. D’acord amb la normativa d’ACCIÓ les empreses participants en la missió hauran de comptar amb una agenda d’entrevistes feta per a una entitat especialitzada.

Missió Comercial a Oman i Emirats

Publicat el 31/08/2019

El Club Cecot Internacionalització ha anunciat una missió comercial a Oman i els Emirats Àrabs Units, del 23 al 28 de novembre de 2019, coincidint amb la fira The 5 Big International Building&Construction Show. La missió consistirà en un viatge a realitzar per un grup d’empreses a Oman i/o Emirats amb un programa concret d’actuacions per a cadascuna de les empreses participants. El programa pot incloure la realització d’entrevistes amb clients potencials, la selecció de representants, socis locals o distribuïdors, l’estudi de possibles inversions, etc…

En aquesta missió participaran empreses del Centre Metal·lúrgic, de la Unió Empresarial Metal·lúrgica, de la Unió Patronal Metal·lúrgica, de la CECOT, del GICGC, de Foment, d’ASCAMM i comptarà amb la col·laboració de l’Oficina Exterior de Comerç i d’inversions de la Generalitat de Catalunya a Unió dels Emirats Àrabs.