elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Cornellà de Llobregat

Tot el que t'interessa saber de la ciutat de Cornellà de Llobregat en una única plana.

Agenda a Cornellà de Llobregat

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.


Agenda a Catalunya

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.
Premi

 
 
 
 
    

XXVI Premis Ones Mediterrània 2020

  XXVI Premis Ones Mediterrània 2020
Tarragona torna a ser l’escenari d’una cita ineludible que reuneix persones de reconegut prestigi nacional i internacional a la nostra ciutat. I és que un any més se celebren els Premis Ones Mediterrània, que arriben a la vint-i-sisena edició amb més força que mai.

Més informació    
  Medi Ambient
  El 05/06/2020
  De 20:00h a 21:00h
  Teatre Metropol
  43001 - Tarragona

Cursos

    

Abans de néixer al Palau

  Taller musical durant l’embaràs
Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 . https://www.palaumusica.cat

Més informació    
  Musica
  El 05/06/2020
  18 h Dura
  Palau de la Música Catalana (Sala Petit Palau)
  Barcelona

Conferència

 
 
 
 
    

CSSCamp 2020

  CSSCamp 2020
Segona edició del #CSScamp: conferència de caràcter anual, d'un sol dia i amb una única agenda, per a dissenyadors i desenvolupadors web. Forma part de la conferència @jscamp , que es celebra els dos dies posteriors.

Més informació    
  Programació
  El 15/07/2020
  CSS; disseny web;
  Auditori Axa
  08029 - Barcelona
Conferència

 
 
 
 
    

JSCamp Barcelona 2020

  JSCamp Barcelona 2020
Conferència Internacional de dues jornades, amb un únic fil conducor que abasta tot sobre el JavaScript i les tecnologies web modernes.

Més informació    
  Programació
  Del 16/07/2020 al 17/07/2020
  JavaScript
  Auditori Axa
  08029 - Barcelona
Exposicions

    

Exposició "La Capella Herrera"

  Església de Sant Jaume dels Espanyols, Roma
Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 . http://www.museunacional.cat/

Més informació    
  Arts Visuals
  Del 24/10/2020 al 24/01/2021
  De dimarts
  Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)
  Barcelona

Fira

 
 
 
 
 
    

Barcelona Bridal Fashion Week

  Barcelona Bridal Fashion Week
Barcelona Bridal Fashion Week: Desfilades de Col·leccions de Moda Nupcial i Saló profesional de la Moda en Vestits de Núvia, Nuvi, Festa, Comunió, Cerimònia i Complements. Certamen Professional.

Més informació    
  Estil de vida i bellesa
  Del 19/04/2021 al 25/04/2021
  Celebracions;Moda
  Fira Barcelona
  08004 - BarcelonaEl total de localitzacions per a Cornellà de Llobregat es de 148 .

Si no apareixen localitzacions al planell, prem aquí per recarregar la pàgina.
 Ajuntament  (1)   Bombers  (1)   Oficina de Treball  (2)   Policia  (2)   Consumidors  (1)   Manteniment Vehicles  (1)   Oficina de Consum  (1)   Arxiu  (1)   Auditori  (1)   Biblioteca  (3)   Centre Cívic  (2)   Museu  (4)   Atletisme  (3)   Natació  (4)   Pavelló  (8)   Rocòdrom  (1)   Tennis  (1)   Atenció a la Joventut  (1)   Telecentre  (3)   Agenda i Actualitat  (2)   congressos  (1)   fira  (2)   parc empresarial  (2)   Atenció Continuada  (1)   Centre d'Atenció Primària  (7)   Centres Sociosanitari  (2)   Drogodependència  (1)   Farmàcia  (35)   Salut Mental  (3)   Atenció a la Infància i a l'Adolescència  (1)   Centre per a la Gent Gran  (2)   Centre Socioeducatiu Diürn  (2)   Distribució d'aliments  (2)   Menjador Social  (2)   Serveis a la Dona  (1)   Serveis auxiliars als Serveis Socials  (6)   Serveis Socials  (7)   Serveis Socials (Suport Maternoinfantil)  (1)   Serveis Socials (Suport)  (2)   Serveis Socials a Domicili  (2)   Serveis Socials per a Persones amb discapacitat  (1)   Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual  (2)   Serveis Socials per a Persones amb malaltia mental  (4)   Serveis Socials per a Persones Grans  (15)   Suport a Cuidadors no professionals  (1)  
  


 Cornellà de Llobregat  

Cornellà de Llobregat - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

0 . 08940 - Cornellà de LlobregatAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat - Catalunya). Fira de Cornellà  

Fira de Cornellà

Carrer Albert Einstein, 60 . 08940 - Cornellà de Llobregat

  

fira

  Fira de Cornellà és un excel·lent aparador per a qualsevol negoci. 8.300 metres quadrats versàtils, funcionals i sense columnes per acollir qualsevol esdeveniment. L'activitat firal es concentra amb les fires d'organització pròpia i els salons o actes de gestió privada, convencions d'empreses i trobades multitudinàries. Amb una llarga trajectòria, Fira de Cornellà s'ha convertit en un veritable referent per fires que han passat a formar part de la història firal del nostre país com el Saló de la Immersió, la mítica Nuvibaix o el Saló Nacional de Turisme Rural. Centre d'Empreses Baix Llobregat  

Centre d'Empreses Baix Llobregat

C. Tirso de Molina núm.36 . 08940 - Cornellà de Llobregat

      

parc empresarial

  A través del Centre d'Empreses vinculat a PROCORNELLÀ es dòna suport a la creació i consolidació d'empreses des de quatre línies d'activitat: Creació d'Empreses: S'organitzen de forma periòdica sessions adreçades a l'emprenedoria per tal de fer realitat un negoci. Allotjament i lloguer d'espais: Amb l'objectiu de recolzar els projectes empresarials oferint allotjament a les empreses de nova i recent creació. Hi ha diferents opcions: domiciliació i coworking, despatxos, naus i aules. Gestoria: assessorament en qüestions laborals, fiscal, comptabilitat, mercantil, etc, i serveis administratius i tot el que calgui per poder garantir la consolidació del negoci i el seu creixement. Consolidació i creixement: s'organitzen jornades formatives que puguin garantir l'èxit dels diferents projectes: jornades, tallers de Networking, suport en la selecció, seguiments econòmics, assessoraments, observatori, directori d'empreses, etc. Cornellà Creació Fòrum  

Cornellà Creació Fòrum - ProCornellà

Albert Einstein 47-49, Pol. Almeda. . 08940 - Cornellà de Llobregat

   

congressos

  La plataforma de debat empresarial Cornellà Creació Fòrum és un projecte engrescador que té com a objectiu crear sinergies entre el món empresarial i econòmic convertint-se en un lloc de trobada i recolzament. Representants de les empreses cabdals en l'economia catalana assisteixen a les ponències de gran nivell que organitzem atrets per la qualitat dels nostres oradors que hi participen com a conferenciants. Cornellà Creació Fòrum es va concebre com a un lloc de trobada on el debat i el diàleg tenen cabuda. Tenim una mitja d'un miler d'assistents en cadascuna de les temporades que hem organitzat. Tots ells, alts directius de negoci i representants de les associacions d'empresaris. Auditori de Cornellà  

Auditori de Cornellà

Carrer Albert Einstein, 51 . 08940 - Cornellà de Llobregat

   

Auditori

  Amb una capacitat de 750 localitats, L'Auditori de Cornellà és un equipament de referència pel món cultural i social de la comarca del Baix Llobregat i de tota l'Àrea Metropolitana de Barcelona. La seva ubicació estratègica i la bona comunicació viària el converteix en un teatre ideal per atreure obres i espectacles de qualitat a l'abast de la ciutadania. La concepció polivalent dels espais, la dotació dels mitjans tècnics d'última generació i les seves tarifes competitives fan de L'Auditori un marc idoni per a la promoció dels diferents actes de qualsevol caire. Museu de les Aigües  

Museu de les Aigües - AGBAR

Carretera de Sant Boi, 4-6, . 08940 - Cornellà de Llobregat

    

Museu

  El Museu Agbar de les Aigües ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l'aqüífer del Baix Llobregat i abastir així Barcelona. Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d'impulsió. Així doncs, el Museu és també, al mateix temps, una indústria en funcionament, un lloc on passat i present s'entrellacen sobre un substrat comú: l'aigua subterrània. Però per sobre de tot, el Museu és un espai viu, concebut perquè hi aflorin les diverses manifestacions i aproximacions a l'aigua, a través d'una oferta d'exposicions i activitats per a tots els públics. WTC Almeda Park  

WTC Almeda Park - Cornellà

Plaça de la Pau, s/n . 08940 - Cornellà de Llobregat

     

parc empresarial

  Barcelona Campus by WTCAP té una superfície total de 92.000 m2, distribuïts en set edificis i un pàrquing amb més de 1.625 places que a més inclou una dotació de places destinades a vehicles elèctrics i bicicletes. Amb el futur projecte previst per a l'espai 5, al Campus superaria els 100.000 m2. S'autodefineix com a un campus empresarial amb marca pròpia, present a nivell global i de convergència multicultural. Un entorn professional on persones de nacionalitats diferents conviuen generant sinèrgies per potenciar projectes enfocats a la innovació.


 Cornellà de Llobregat  

Cornellà de Llobregat - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

. 08940 - Cornellà de LlobregatAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat del municipi de Cornellà de Llobregat ( Baix Llobregat - Catalunya).


 Ajuntament de Cornellà de Llobregat  

Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Mossèn Cinto Verdaguer, s/n . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Ajuntament

  


 Casal Cívic Cornellà de Llobregat - Fontsanta  

Casal Cívic Cornellà de Llobregat - Fontsanta

Plaça de Gandesa, s/n . 08940 - Cornellà de LlobregatCentre Cívic

  Horari|de dilluns a divendres, de 14.30 a 21.30 h.

Horari d'estiu (agost tancat)
del 25 de juliol al 31 de juliol: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
de l'1 de setembre al 5 de setembre: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.


 Casal Cívic Cornellà de Llobregat - Sant Ildefons  

Casal Cívic Cornellà de Llobregat - Sant Ildefons

Carrer Osona, s/n . 08940 - Cornellà de LlobregatCentre Cívic

  Horari|de dilluns a divendres, de 9 a 21 h.|Observacions|El casal romandrà tancat els dies: 1 i 6 de gener, Divendres Sant, dilluns de Pasqua, 1 de maig, 24 de juny, 11 de setembre, 12 d'octubre, 25 i 26 de desembre, les dues festes locals i el mes d'agost.


 Casal de Gent Gran Jaume Nualart de Cornellà de Llobregat  

Casal de Gent Gran Jaume Nualart de Cornellà de Llobregat

Avinguda de Salvador Allende, s/n . 08940 - Cornellà de LlobregatCentre per a la Gent Gran

  Horari|de dilluns a diumenge, de 10 a 13.30 i de 15 a 20 h.

Romandrà tancat Divendres Sant, Dilluns de Pasqüa, festes locals i els dies:
1 de gener: tancat.
6 de gener: tancat.
1 de maig: tancat.
24 de juny: tancat.
11 de setembre: tancat.
12 de octubre: tancat.
25 de desembre: tancat.
26 de desembre: tancat.|Observacions|Residència i centre de dia.

Casal annexat a residència i gestionat per l'ICASS


 Casal Cívic Cornellà de Llobregat - La Riera  

Casal Cívic Cornellà de Llobregat - La Riera

Carrer de Francesc Layret, 65 bxs . 08940 - Cornellà de LlobregatCentre per a la Gent Gran

  Horari|de dilluns a divendres, de 9 a 21 h; dissabte, de 10 a 14 h; diumenge, de 10 a 14 h.|Observacions|El casal romandrà tancat els dies: 1 i 6 de gener, Divendres Sant, dilluns de Pasqua, 1 de maig, 24 de juny, 11 de setembre, 12 d'octubre, 25 i 26 de desembre, les dues festes locals i el mes d'agost.


 Recinte Firal de Cornellà de Llobregat  

Recinte Firal de Cornellà de Llobregat

c. de Tirso de Molina 34 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

fira

  Entitat|Fira de Cornellà|Superfície bruta|7.700 m2 |Superfície neta|5.000 m2 


 Oficina de Treball de Cornellà de Llobregat  

Oficina de Treball de Cornellà de Llobregat

Avinguda del Baix Llobregat, 13 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Oficina de Treball

  Horari|de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h.|Observacions|

Prestacions per desocupació: el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) és l'organisme que informa i gestiona aquestes prestacions. Per a més informació heu de demanar cita prèvia al SEPE per mitjà del web www.sepe.es, o bé trucant al telèfon 901 010 210. L'horari d'atenció telefònica de cita prèvia és de 0-24 hores.


 Punt d'Autoservei a l'Oficina de Treball de la Generalitat de Cornellà de Llobregat  

Punt d'Autoservei a l'Oficina de Treball de la Generalitat de Cornellà de Llobregat

Avinguda de la República Argentina, s/n . 08940 - Cornellà de LlobregatOficina de Treball

  Horari|de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h.


 A.V. Fontsanta, Casal Cívic  

A.V. Fontsanta, Casal Cívic

Pl. Gandesa, s/n . 8940 - Cornellà de LlobregatTelecentre

  


 Centre Esplai Mowgli  

Centre Esplai Mowgli

Pl. Josep Tarradelles s/n . 8940 - Cornellà de LlobregatTelecentre

  


 Punt TIC - Biblioteca Central de Cornellà de Llobregat  

Punt TIC - Biblioteca Central de Cornellà de Llobregat

c. de Mossèn Andreu 11 . 8940 - Cornellà de LlobregatTelecentre

  


 TRAILER. SERVEI D'INFORMACIÓ JOVE  

TRAILER. SERVEI D'INFORMACIÓ JOVE

c. de Mossèn Andreu 21 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Atenció a la Joventut

  Activitats|Tallers i xerrades|Autoconsulta per internet|Gratuïta|Horari d'atenció al públic|dm de 10 a 13h i de dl a dv de 17 a 21h|Tramitació de carnets|Sí|Viatgeteca|Sí


 Adcuc- Associació En Defensa del Consumidor i L'Usuari de Cornellà  

Adcuc- Associació En Defensa del Consumidor i L'Usuari de Cornellà

C Hermenegildo Goula 3 . 08940 - Cornellà de LlobregatConsumidors

  


 Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de Cornellà de Llobregat  

Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de Cornellà de Llobregat

PL Lluís Companys s/n . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Oficina de Consum

  Funcions|- Gestionar les denúncies i acomplir les tasques d'inspecció en matèria de consum.
- Gestionar les reclamacions per mitjà de la mediació en matèria de consum.
- Informar, orientar i assessorar les persones consumidores sobre llurs drets i deures i les formes d'exercir-los.
- Iniciar procediments sancionadors de consum.
- Rebre i tramitar les queixes, reclamacions i denúncies de les persones consumidores.|Horari|Horari d'atenció al públic: de dilluns a dijous de 10 a 13h|Tipus informació|General de consum|Àmbit|Municipal


 Masia Museu Serra  

Masia Museu Serra

Pg. de la Campsa, 1. Can Famades . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Museu

  Dades col·lecció|Taller i Col·lecció dels ceramistes Serra


 Museu Agbar de les Aigües  

Museu Agbar de les Aigües

Carretera de Sant Boi, 4 / Oficines: Ctra. de Sant Joan Despí, 1 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Museu

  


 Museu Palau Mercader  

Museu Palau Mercader

Ctra. de l'Hospitalet, s/n. Parc de Can Mercader / Oficines: C. Mn. Cinto Verdaguer. Castell . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Museu

  


 Arxiu Històric de Cornellà de Llobregat  

Arxiu Històric de Cornellà de Llobregat

C/ C. Mossèn Jacint Verdaguer S/N . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Arxiu

  


 Biblioteca Sant Ildefons  

Biblioteca Sant Ildefons

Pl. Carles Navales, s/n . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Biblioteca

  Accés|Lliure|Horari d'estiu|DL de 15:30 a 20:30
DM de 15:30 a 20:30
DX de 15:30 a 20:30
DJ de 15:30 a 20:30
DV de 15:30 a 20:30
DS Tancat
DG Tancat|Horari d'hivern|DL de 15:30 a 20:30
DM de 10:00 a 14:00 i de 15:30 a 20:30
DX de 15:30 a 20:30
DJ de 15:30 a 20:30
DV de 15:30 a 20:30
DS de 10:00 a 14:00
DG Tancat|Observacions|Ubicada al Centre Cultural Sant Ildefons.|Període|Del 15 de juny al 15 de setembre|Serveis|Préstec personal,Préstec interbibliotecari,Accés a Internet,Accés a programes d'ofimàtica,Visites escolars,Assessorament a biblioteques escolars,Cursos i tallers de formació d'usuaris,Visites guiades,Activitats de promoció de la biblioteca i foment de la lectura,Clubs de lectura,Espai Wi-Fi,Bústia de retorn de préstec,Cessió/lloguer d'espais de la biblioteca,Préstec a escoles,Autoaprenentatge de llengües,Consulta a sala,Fons de lectura fàcil,Audiollibres,Fons per a pre-lectors,DVD amb subtítols per a persones sordes,Racó dels pares,Fons en lletra gran,Sala polivalent amb escenari accessible,Sala d'estudis,Clubs de lectura fàcil,Préstec de llibres electrònics|Titularitat|Adm. local: ajuntament


 Biblioteca Central de Cornellà de Llobregat  

Biblioteca Central de Cornellà de Llobregat

C/ Mossèn Andreu, 15 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Biblioteca

  Accés|Lliure|Horari d'estiu|DL de 15:30 a 20:30
DM de 15:30 a 20:30
DX de 15:30 a 20:30
DJ de 15:30 a 20:30
DV de 15:30 a 20:30
DS Tancat
DG Tancat|Horari d'hivern|DL de 15:30 a 20:30
DM de 15:30 a 20:30
DX de 10:00 a 14:00 i de 15:30 a 20:30
DJ de 10:00 a 14:00 i de 15:30 a 20:30
DV de 10:00 a 14:00 i de 15:30 a 20:30
DS de 10:00 a 14:00
DG Tancat|Període|Del 15 de juny al 15 de setembre, ambdós inclosos.|Serveis|Préstec personal,Préstec interbibliotecari,Accés a Internet,Consulta a sala,Accés a programes d'ofimàtica,Sala d'estudis,Racó dels pares,Visites guiades,Informació local,Renovació de préstec,Reserva de préstec,Desiderates,Activitats de promoció de la biblioteca i foment de la lectura,Clubs de lectura,Espai Wi-Fi,Préstec de llibres electrònics|Titularitat|Adm. local: ajuntament


 Biblioteca Marta Mata  

Biblioteca Marta Mata

C/ Rubió i Ors, 184 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Biblioteca

  Accés|Lliure|Horari d'estiu|DL de 15:30 a 20:30
DM de 15:30 a 20:30
DX de 15:30 a 20:30
DJ de 15:30 a 20:30
DV de 15:30 a 20:30
DS Tancat
DG Tancat|Horari d'hivern|DL de 15:30 a 20:30
DM de 10:00 a 14:00 i de 15:30 a 20:30
DX de 15:30 a 20:30
DJ de 15:30 a 20:30
DV de 15:30 a 20:30
DS de 10:00 a 14:00
DG Tancat|Període|Del 15 de juny al 15 de setembre|Serveis|Préstec personal,Préstec interbibliotecari,Accés a Internet,Consulta a sala,Accés a programes d'ofimàtica,Informació per a nouvinguts,Clubs de lectura fàcil,Desiderates,Espai Wi-Fi,Clubs de lectura,Informació local,Hores del conte,Visites escolars,Cursos i tallers de formació d'usuaris,Exposicions,Conferències i presentacions,Préstec de llibres electrònics|Titularitat|Adm. local: ajuntament


 PISTES PASSEIG DEL FERROCARRIL  

PISTES PASSEIG DEL FERROCARRIL

Pg. del Ferrocarril, 192 . 08940 - Cornellà de LlobregatAtletisme

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|2 Àrea d'activitat esportiva
1 Altres espais petits
1 Pista de petanca
1 Pista poliesportiva


 PISTES ALMEDA LA VELLA  

PISTES ALMEDA LA VELLA

Pl. Almeda la Vella, s/n . 08940 - Cornellà de LlobregatAtletisme

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|1 Àrea d'activitat esportiva
1 Pista poliesportiva


 PISTES POLIESPORTIVES PLAÇA EUROPA  

PISTES POLIESPORTIVES PLAÇA EUROPA

Pl. Europa,1 . 08940 - Cornellà de LlobregatAtletisme

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|1 Àrea d'activitat esportiva
2 Pista poliesportiva


 COMPLEX AQUÀTIC I ESPORTIU CAN MERCADER  

COMPLEX AQUÀTIC I ESPORTIU CAN MERCADER

Ctra. L'Hospitalet, 101 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Natació

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|2 Piscina a l'aire lliure
3 Piscina coberta
4 Sala


 PARC ESPORTIU DEL LLOBREGAT  

PARC ESPORTIU DEL LLOBREGAT

Av. Baix Llobregat, s/n . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Natació

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|1 Piscina a l'aire lliure
1 Pavelló
1 Piscina coberta
5 Sala


 CENTRE INTERNACIONAL DE TENNIS - CORNELLÀ  

CENTRE INTERNACIONAL DE TENNIS - CORNELLÀ

C. Mare Déu de Montserrat, s/n . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Natació

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|3 Altres espais petits
7 Pista de pàdel
1 Piscina coberta
2 Sala
29 Pista de tennis


 PISCINA CAN MILLARS  

PISCINA CAN MILLARS

C. Bonavista, 70 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Natació

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|3 Piscina coberta


 CENTRE INTERNACIONAL DE TENNIS - CORNELLÀ  

CENTRE INTERNACIONAL DE TENNIS - CORNELLÀ

C. Mare Déu de Montserrat, s/n . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Tennis

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|3 Altres espais petits
7 Pista de pàdel
1 Piscina coberta
2 Sala
29 Pista de tennis


 PAVELLÓ CENTRE  

PAVELLÓ CENTRE

C. Rubió i Ors, 158 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Pavelló

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|1 Pavelló
1 Sala


 COMPLEX AQUÀTIC I ESPORTIU CAN MERCADER  

COMPLEX AQUÀTIC I ESPORTIU CAN MERCADER

Ctra. L'Hospitalet, 101 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Pavelló

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|2 Piscina a l'aire lliure
3 Piscina coberta
4 Sala


 PAVELLÓ MUNICIPAL CAN CARBONELL  

PAVELLÓ MUNICIPAL CAN CARBONELL

C. Marià Benlliure, s/n . 08940 - Cornellà de LlobregatPavelló

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|2 Pavelló
1 Sala


 PARC ESPORTIU DEL LLOBREGAT  

PARC ESPORTIU DEL LLOBREGAT

Av. Baix Llobregat, s/n . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Pavelló

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|1 Piscina a l'aire lliure
1 Pavelló
1 Piscina coberta
5 Sala


 ESPAI ESPORTIU SANT ILDEFONS  

ESPAI ESPORTIU SANT ILDEFONS

Av. Línia Elèctrica, 1 . 08940 - Cornellà de LlobregatPavelló

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|1 Altres espais petits
1 Pavelló
4 Sala


 CAMP DE FUTBOL UE CORNELLA  

CAMP DE FUTBOL UE CORNELLA

Av. Baix Llobregat, s/n . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Pavelló

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|2 Altres espais petits
2 Camp
1 Sala


 CENTRE INTERNACIONAL DE TENNIS - CORNELLÀ  

CENTRE INTERNACIONAL DE TENNIS - CORNELLÀ

C. Mare Déu de Montserrat, s/n . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Pavelló

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|3 Altres espais petits
7 Pista de pàdel
1 Piscina coberta
2 Sala
29 Pista de tennis


 ESTADI MUNICIPAL DE CORNELLÀ - CAMPS RIERA  

ESTADI MUNICIPAL DE CORNELLÀ - CAMPS RIERA

Av. del Baix Llobregat, s/n . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Pavelló

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|1 Àrea d'activitat esportiva
1 Altres espais petits
1 Pista d'atletisme
1 Camp
3 Altres espais convencionals
1 Pista de petanca
1 Sala


 ESCOLA DE MUNTANYA I L'ESPORT NATURA DE CORNELLA  

ESCOLA DE MUNTANYA I L'ESPORT NATURA DE CORNELLA

Ctra. L'Hospitalet, 101 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Rocòdrom

  Enllaç|Cens d’equipaments esportius de Catalunya|Espais|2 Rocòdrom


 Domusvi Sant Jordi-Centre Sociosanitari  

Domusvi Sant Jordi-Centre Sociosanitari

CT SANT JOAN DESPÍ, 60 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Centres Sociosanitari

  Horari|De 8 a 20 h.


 Domusvi Sant Jordi-Hospital de dia sociosanitari  

Domusvi Sant Jordi-Hospital de dia sociosanitari

CT SANT JOAN DESPÍ, 60 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Centres Sociosanitari

  Horari|De 8 a 20 h


 CSMA Cornellà  

CSMA Cornellà

CR MOSSÈN ANDREU, 13-19 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Salut Mental

  Horari|dl. i dc. de 8 a 18 h, dt., dj. i dv. de 8 a 15h


 CSMIJ Cornellà  

CSMIJ Cornellà

CR MOSSÈN ANDREU, 13-19 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Salut Mental

  Horari|dl. i dc. de 8 a 19.30 h, dt., dj. i dv. de 8 a 15 h.


 Servei de Rehabilitació Comunitària de Cornellà de Llobregat  

Servei de Rehabilitació Comunitària de Cornellà de Llobregat

PL PRAT DE LA RIBA, 6-9 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Salut Mental

  Horari|dl. i dv. de 8 a 15h, dt., dc. i dj. de 8 a 17.30h.


 CAS Baix Llobregat Fontsanta  

CAS Baix Llobregat Fontsanta

CR MOSSÈN ANDREU, 13-19 . 08940 - Cornellà de LlobregatDrogodependència

  Horari|De dilluns a divendres de 9 a 14 h. Dimarts i dijous de 16 a 20 h.|Tractaments|Alcoholisme/Tabaquisme/Altres drogues/Tractaments amb metadona/Prescriptor de metadona/Dispensador de metadona/Programa d'intercanvi de xeringues


 Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç Municipal de Cornellà de Llobregat   

Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç Municipal de Cornellà de Llobregat

c. de Joan Fernández 0 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones amb discapacitat

  1.Número de Registre|S00586|2.Tipologia|Servei d'atenció precoç |3.Data d'inscripció|11/05/1990|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Ajuntament de Cornellà de Llobregat |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública


 Centre ocupacional ASPROSEAT Cornellà   

Centre ocupacional ASPROSEAT Cornellà

rbla. de les Solanes 25 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S01696|2.Tipologia|Servei de centre de dia de teràpia ocupacional per a persones amb discapacitat intel·lectual (STO) |3.Data d'inscripció|01/09/1992|4.Capacitat del servei| 40|5.Entitat titular|Fundació Privada ASPROSEAT Serveis d'Atenció Diürna |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 Club Social Espai 3   

Club Social Espai 3

c. del Marquès de Cornellà 17 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones amb malaltia mental

  1.Número de Registre|S07960|2.Tipologia|Servei de club social (mòdul A / mòdul B) |3.Data d'inscripció|17/01/2011|4.Capacitat del servei| 30|5.Entitat titular|Fundació Privada Salut Mental Catalunya |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 Pis Assistit 3   

Pis Assistit 3

C. Josep Duran Camperros, 10 Es.B, 3er 3ª . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones amb malaltia mental

  1.Número de Registre|S04436|2.Tipologia|Servei de llar amb suport temporal o permanent per a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental |3.Data d'inscripció|18/11/1999|4.Capacitat del servei| 3|5.Entitat titular|Parc Sanitari Sant Joan de Déu |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 Pis Assistit 4   

Pis Assistit 4

C. Rubió i Ors, 11, 1er 2ª . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones amb malaltia mental

  1.Número de Registre|S04437|2.Tipologia|Servei de llar amb suport temporal o permanent per a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental |3.Data d'inscripció|18/11/1999|4.Capacitat del servei| 4|5.Entitat titular|Parc Sanitari Sant Joan de Déu |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 Servei de teràpia ocupacional Tecsalsa   

Servei de teràpia ocupacional Tecsalsa

ptge. de la Destraleta 2 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual

  1.Número de Registre|S01892|2.Tipologia|Servei de centre de dia de teràpia ocupacional per a persones amb discapacitat intel·lectual (STO) |3.Data d'inscripció|18/01/1993|4.Capacitat del servei| 60|5.Entitat titular|T.E.C.S.A.L., Sociedad Anónima |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública


 Suport a l'autonomia a la pròpia llar Parc Sanitari Sant Joan de Déu   

Suport a l'autonomia a la pròpia llar Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Pça. Prat de la Riba, 6-8 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones amb malaltia mental

  1.Número de Registre|S09847|2.Tipologia|Servei de suport a l'autonomia a la pròpia llar per a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental |3.Data d'inscripció|14/01/2019|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Parc Sanitari Sant Joan de Déu |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 centre de dia Blau Almeda   

centre de dia Blau Almeda

ctra. de l' Hospitalet 238 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S06627|2.Tipologia|Servei de centre de dia per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|27/10/2006|4.Capacitat del servei| 40|5.Entitat titular|Centre residencial Blau Almeda SA |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa mercantil


 Centre de dia de la Residència d'Avis Jaume Nualart   

Centre de dia de la Residència d'Avis Jaume Nualart

c. de l' Anoia 0 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S01464|2.Tipologia|Servei de centre de dia per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|04/11/1991|4.Capacitat del servei| 35|5.Entitat titular|Generalitat de Catalunya |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública


 Centre d'Estimulació Global i Descàrrega Familiar Alois Cornellà   

Centre d'Estimulació Global i Descàrrega Familiar Alois Cornellà

av. de la Línia Elèctrica 0 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S06408|2.Tipologia|Servei de centre de dia per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|20/12/2005|4.Capacitat del servei| 35|5.Entitat titular|Associació de familiars d'Alzheimer del Baix Llobregat |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 Centre de dia Can Rovira   

Centre de dia Can Rovira

C. Rubió i Ors, 24-26 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S05998|2.Tipologia|Servei de centre de dia per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|18/08/2004|4.Capacitat del servei| 6|5.Entitat titular|Residència Geriàtrica Can Rovira, SL |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa mercantil


 Centre de Dia Teresa Duran   

Centre de Dia Teresa Duran

av. de Salvador Allende 49 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S07713|2.Tipologia|Servei de centre de dia per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|26/03/2010|4.Capacitat del servei| 30|5.Entitat titular|Fundació per a l'atenció a persones dependents |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 Centre residencial Blau Almeda   

Centre residencial Blau Almeda

ctra. de l' Hospitalet 238 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S06626|2.Tipologia|Servei de residència assistida per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|27/10/2006|4.Capacitat del servei| 142|5.Entitat titular|Centre residencial Blau Almeda SA |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa mercantil


 Clínica Sant Jordi de Cornellà   

Clínica Sant Jordi de Cornellà

Av. del Parc, 19-21 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S01535|2.Tipologia|Servei de residència assistida per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|04/03/1992|4.Capacitat del servei| 56|5.Entitat titular|Clínica Sant Jordi de Cornellà, S.L. |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa mercantil


 Centre Sociosanitari i Residència Assistida DomusVi Sant Jordi (Centre de dia)   

Centre Sociosanitari i Residència Assistida DomusVi Sant Jordi (Centre de dia)

ctra. de Sant Joan Despí 0 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S05992|2.Tipologia|Servei de centre de dia per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|17/08/2004|4.Capacitat del servei| 16|5.Entitat titular|Fundación Sarquavitae |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 Centre Sociosanitari i Residència Assistida DomusVi Sant Jordi   

Centre Sociosanitari i Residència Assistida DomusVi Sant Jordi

ctra. de Sant Joan Despí 0 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S05991|2.Tipologia|Servei de residència assistida per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|17/08/2004|4.Capacitat del servei| 85|5.Entitat titular|Fundación Sarquavitae |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 Habitatges tutelats per a gent gran Almeda   

Habitatges tutelats per a gent gran Almeda

Pge. Dolors Almeda, 20 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S04537|2.Tipologia|Servei d' habitatge tutelat per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|31/03/2000|4.Capacitat del servei| 24|5.Entitat titular|Càritas Diocesana de Barcelona |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 Residència assistida Jaume Nualart   

Residència assistida Jaume Nualart

c. de l' Anoia 0 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S01463|2.Tipologia|Servei de residència assistida per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|04/11/1991|4.Capacitat del servei| 72|5.Entitat titular|Generalitat de Catalunya |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública


 Residència Geriàtrica Can Rovira   

Residència Geriàtrica Can Rovira

C. Rubió i Ors, 24-26 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S05752|2.Tipologia|Servei de residència assistida per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|18/11/2003|4.Capacitat del servei| 23|5.Entitat titular|Residència Geriàtrica Can Rovira, SL |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa mercantil


 Residència Teresa Duran   

Residència Teresa Duran

av. de Salvador Allende 49 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S07712|2.Tipologia|Servei de residència assistida per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|26/03/2010|4.Capacitat del servei| 134|5.Entitat titular|Fundació per a l'atenció a persones dependents |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 Residencial Cornellà   

Residencial Cornellà

av. del Parc 45 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S09525|2.Tipologia|Servei de residència assistida per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|01/12/2017|4.Capacitat del servei| 140|5.Entitat titular|Sanitas Mayores, SL |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa mercantil


 Centre de dia Sanitas Cornellà   

Centre de dia Sanitas Cornellà

av. del Parc 45 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials per a Persones Grans

  1.Número de Registre|S10040|2.Tipologia|Servei de centre de dia per a gent gran de caràcter temporal o permanent |3.Data d'inscripció|03/05/2019|4.Capacitat del servei| 20|5.Entitat titular|Sanitas Mayores, SL |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa mercantil


 Servei de suport als familiars cuidadors/es i altres cuidadors/es no professionals   

Servei de suport als familiars cuidadors/es i altres cuidadors/es no professionals

av. de Salvador Allende 49 . 08940 - Cornellà de LlobregatSuport a Cuidadors no professionals

  1.Número de Registre|S09066|2.Tipologia|Servei de suport als familiars cuidadors/es i altres cuidadors/es no professionals |3.Data d'inscripció|06/07/2015|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Fundació per a l'atenció a persones dependents |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 CUAP Sant Ildefons  

CUAP Sant Ildefons

AV REPÚBLICA ARGENTINA, 152 . 08940 - Cornellà de LlobregatAtenció Continuada

  Horari|Atenció continuada 24 h tots els dies de l'any.


 CAP Can Moritz  

CAP Can Moritz

CR MOSSÈN ANDREU, 13-19 . 08940 - Cornellà de LlobregatCentre d'Atenció Primària

  Horari|de dl. a dv. de 8.30 a 20 h. Fora d'aquest horari truqueu al 061 CatSalut Respon o adreceu-vos al CAP Sant Ildefons (CUAP) de Cornellà de Llobregat.


 CAP Cornellà de Llobregat (La Gavarra)  

CAP Cornellà de Llobregat (La Gavarra)

CR BELLATERRA, 41 . 08940 - Cornellà de LlobregatCentre d'Atenció Primària

  Horari|de dl. a dv. de 8.30 a 20 h. Fora d'aquest horari telèfon 061 CatSalut Respon o al CAP Sant Ildefons (CUAP) de Cornellà de Llobregat.


 CAP Doctor Martí i Julià  

CAP Doctor Martí i Julià

AV BAIX LLOBREGAT, 17 . 08940 - Cornellà de LlobregatCentre d'Atenció Primària

  Horari|de dl. a dv. de 8 a 20 h, i ds. de 9 a 14 h. Fora d'aquest horari truqueu al 061 CatSalut Respon o adreceu-vos al CAP Sant Ildefons (CUAP) de Cornellà de Llobregat.


 CAP Sant Ildefons  

CAP Sant Ildefons

AV REPÚBLICA ARGENTINA, 152 . 08940 - Cornellà de LlobregatCentre d'Atenció Primària

  Horari|de dl.a dv. de 8.30 a 20 h. Fora d'aquest horari telèfon 061 CatSalut Respon o al CAP Sant Ildefons (CUAP) de Cornellà de Llobregat.


 Consultori local Almeda  

Consultori local Almeda

PL ALMEDA VELLA, S/N . 08940 - Cornellà de LlobregatCentre d'Atenció Primària

  Horari|dl. i dc. de 15 a 20 h, dt., dj. i dv. de 08.00 a 13.30 h. Fora d'aquest horari telèfon 061 CatSalut Respon o atenció al CAP Martí Julià (dl. a dv. de 9 a 20 h i ds. de 9 a 19 h). La resta de l'horari al CAP Sant Idelfons (CUAP) de Cornellà de Llobregat. Horari d'estiu: Tancat del 29 juliol al 10 setembre.


 Consultori local Fontsanta  

Consultori local Fontsanta

PL GANDESA, S/N . 08940 - Cornellà de LlobregatCentre d'Atenció Primària

  Horari|dl. a dv. de 8 a 13.30 h. Fora de l'horari telèfon 061 CatSalut Respon o CAP Sant Idelfons (CUAP) de Cornellà de Llobregat. Horari d'estiu: Tancat del 29 de juliol al 10 de setembre.


 CUAP Sant Ildefons  

CUAP Sant Ildefons

AV REPÚBLICA ARGENTINA, 152 . 08940 - Cornellà de LlobregatCentre d'Atenció Primària

  Horari|Atenció continuada 24 h tots els dies de l'any.


 Farmàcia Solores Girón, Maria Belén  

Farmàcia Solores Girón, Maria Belén

CR ORIOLES, 6 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Copete Peralta - Quero Guerrero  

Farmàcia Copete Peralta - Quero Guerrero

CR SANTIAGO RAMON I CAJAL, 2-4 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Gelabert Camprubí, Ramon  

Farmàcia Gelabert Camprubí, Ramon

CR RUBIO I ORS, 00128 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Calduch Fonollosa, Vicens (hereus)  

Farmàcia Calduch Fonollosa, Vicens (hereus)

CR MIRANDA, 00039 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Moreno Murillo, Juan Pablo  

Farmàcia Moreno Murillo, Juan Pablo

CR GARROFER, 5 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Àlvarez Fernández, Rosa M.  

Farmàcia Àlvarez Fernández, Rosa M.

CT SANT JOAN DESPÍ, 25 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Vidal Caron, José Antonio  

Farmàcia Vidal Caron, José Antonio

CR CAOBA, 00001 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Ochoa Rosell / Maria Montserrat i Jordi  

Farmàcia Ochoa Rosell / Maria Montserrat i Jordi

CR BUGUENVIL·LEA, 8 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Riba Mas, Anna  

Farmàcia Riba Mas, Anna

CR CRISTOFOR LLARGUES, 00020 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Fernández Sola - Vallespin, Anna  

Farmàcia Fernández Sola - Vallespin, Anna

CR BEDOLL, 5 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Marcoval Sant, M. Pietat  

Farmàcia Marcoval Sant, M. Pietat

CR DOCTOR ARÚS, 10 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Prieto Verdaguer, A - Fonollà Reñé, M  

Farmàcia Prieto Verdaguer, A - Fonollà Reñé, M

CR LLINARS DEL VALLES, 00071 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Bellmunt Fernandez, Javier  

Farmàcia Bellmunt Fernandez, Javier

CR RUBIO I ORS, 00183 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia García Ibañez, Jesús Félix  

Farmàcia García Ibañez, Jesús Félix

CR DOCTOR ARÚS, 2 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Feliubadaló Castellet, Gemma  

Farmàcia Feliubadaló Castellet, Gemma

AV REPÚBLICA ARGENTINA, 60 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia González de Pedro Juan, Javier  

Farmàcia González de Pedro Juan, Javier

CR IGNASI IGLÉSIAS, 4 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Colom Noguera Castellví, Anna M.  

Farmàcia Colom Noguera Castellví, Anna M.

CR SANT LLUIS, 00037 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia García González, Juan  

Farmàcia García González, Juan

CR NARCÍS MONTURIOL I ESTARRIDO, 10 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Reig Ortiz, Neus  

Farmàcia Reig Ortiz, Neus

PL ANGEL GUIMERA, 8 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Faig Soler, Margarita  

Farmàcia Faig Soler, Margarita

CR RAMONEDA, 00099 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Beltran Costa, Núria  

Farmàcia Beltran Costa, Núria

AV DEL PARC, 27 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Castillo Sánchez, Esther  

Farmàcia Castillo Sánchez, Esther

CR FELIU I CODINA, 00026 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Cuartero Cuartero, Ferran  

Farmàcia Cuartero Cuartero, Ferran

CR BUENESTAR, 7 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Gali Mansanet, Carles  

Farmàcia Gali Mansanet, Carles

CR LA SEGARRA, 2 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Martín Sánchez, Fernando  

Farmàcia Martín Sánchez, Fernando

CR MENENDEZ PELAYO, 00006 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Carreras, M. Carme - Quintilla Patiño  

Farmàcia Carreras, M. Carme - Quintilla Patiño

CT SANT JOAN DESPÍ, 1 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Andrés Carbó, Núria  

Farmàcia Andrés Carbó, Núria

CR DR.FERRAN, 40 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Sánchez Dardinyà, Anna M.  

Farmàcia Sánchez Dardinyà, Anna M.

CR BONESTAR, 39 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Romero Isla, M. Lluïsa  

Farmàcia Romero Isla, M. Lluïsa

CR MARFULL, 1 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Burdeus Reverter, Cristina  

Farmàcia Burdeus Reverter, Cristina

CT ESPLUGUES, 32 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Vives Pal, Antoni  

Farmàcia Vives Pal, Antoni

CR BONESTAR, 68 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Pueyo García, Maria Pilar  

Farmàcia Pueyo García, Maria Pilar

RB ANSELM CLAVE, 19 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Morató Elias, B. - Morató Villa, R.  

Farmàcia Morató Elias, B. - Morató Villa, R.

CR FREDERIC SOLER, 00073 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Illa Serradell, Montserrat  

Farmàcia Illa Serradell, Montserrat

AV SALVADOR ALLENDE, 00010 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Farmàcia Serentill Rovira, Maria Rosa  

Farmàcia Serentill Rovira, Maria Rosa

CR BALTASAR ORIOL, 00059 . 08940 - Cornellà de LlobregatFarmàcia

  


 Parc de Bombers de Cornellà de Llobregat  

Parc de Bombers de Cornellà de Llobregat

Passatge d'Isabel Aunión, 6 . 08940 - Cornellà de LlobregatBombers

  


 Comissaria de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra a Cornellà de Llobregat  

Comissaria de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra a Cornellà de Llobregat

Carrer de la Travessera, 11 . 08940 - Cornellà de LlobregatPolicia

  


 Policia Local de Cornellà de Llobregat  

Policia Local de Cornellà de Llobregat

Carrer de Rubió i Ors, 65 . 08940 - Cornellà de LlobregatPolicia

  Observacions|Aquesta policia local, en l'àmbit territorial, està inclosa dins l'ABP Cornellà de Llobregat i la Regió Policial Metropolitana Sud


 Estació d'ITV (B-11) Baix Llobregat  

Estació d'ITV (B-11) Baix Llobregat

Passeig de la Campsa, 64 (Polígon Industrial Femades) . 08940 - Cornellà de LlobregatManteniment Vehicles

  Horari|
Horari d'admissió de vehicles
de dilluns a dijous, de 7 a 21.30 h; divendres, de 7 a 20.30 h; dissabte, de 9 a 13.30 h.|Observacions|Estació gestionada per APPLUS ITEUVE. Es recomana concertar hora per fer la revisió del vehicle.


 Unitat Bàsica Atenció Serveis Socials Fontsanta   

Unitat Bàsica Atenció Serveis Socials Fontsanta

c. de Gandesa 0 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials

  1.Número de Registre|S02224|2.Tipologia|Servei bàsic d'atenció social |3.Data d'inscripció|14/09/1993|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Ajuntament de Cornellà de Llobregat |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública


 Unitat bàsica d'atenció social primària Centre   

Unitat bàsica d'atenció social primària Centre

c. del Doctor Martí i Julià 37 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials

  1.Número de Registre|S04228|2.Tipologia|Servei bàsic d'atenció social |3.Data d'inscripció|08/04/1999|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Ajuntament de Cornellà de Llobregat |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública


 Unitat bàsica d'atenció social primària Riera-Almeda   

Unitat bàsica d'atenció social primària Riera-Almeda

c. de Francesc Layret 60 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials

  1.Número de Registre|S00314|2.Tipologia|Servei bàsic d'atenció social |3.Data d'inscripció|02/10/1989|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Ajuntament de Cornellà de Llobregat |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública


 Unitat Bàsica d'Atenció Primària del Barri de Sant Idelfons   

Unitat Bàsica d'Atenció Primària del Barri de Sant Idelfons

C. Frambueso, s/n . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials

  1.Número de Registre|S00313|2.Tipologia|Servei bàsic d'atenció social |3.Data d'inscripció|02/10/1989|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Ajuntament de Cornellà de Llobregat |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública


 Unitat Bàsica d'Atenció Primària del Barri Gavarra   

Unitat Bàsica d'Atenció Primària del Barri Gavarra

c. de l' Empordà 0 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials

  1.Número de Registre|S00312|2.Tipologia|Servei bàsic d'atenció social |3.Data d'inscripció|02/10/1989|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Ajuntament de Cornellà de Llobregat |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública


 Unitat Bàsica d'Atenció Primària del Barri Padrò   

Unitat Bàsica d'Atenció Primària del Barri Padrò

ptge. del Grup del Llobregat 0 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials

  1.Número de Registre|S00315|2.Tipologia|Servei bàsic d'atenció social |3.Data d'inscripció|02/10/1989|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Ajuntament de Cornellà de Llobregat |6.Qualificació de l'entitat|Entitat d'iniciativa pública


 Oficina d'Afers Socials i Famílies de Cornellà de Llobregat  

Oficina d'Afers Socials i Famílies de Cornellà de Llobregat

Carrer de Cristòfor Llarguès, 12 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials

  Horari|de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Romandrà tancat agost i els dies:
24 de desembre: tancat.
31 de desembre: tancat.|Observacions|Aquesta oficina tramita els Títols de Família Nombrosa només amb cita prèvia.
Les sol·licituds per al tràmit de Complement de pensions, prestacions i altres ajuts estatals (de Renda garantida de ciutadania) s'atendran, amb cita prèvia al matí. Telèfon per demanar la cita: 900 400 012 o per a més informació a http://rendagarantida.gencat.cat|Oficina_Registre|Disposa d'oficina de registre de documents en aquesta adreca


 Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD) de Cornellà de Llobregat  

Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD) de Cornellà de Llobregat

Carrer Mn. Jacint Verdaguer, 16-18 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis a la Dona

  Titularitat|Ajuntament de Cornellà de Llobregat


 Serveis d'atenció domiciliària de la Fundació Privada per a l'atenció a persones dependents   

Serveis d'atenció domiciliària de la Fundació Privada per a l'atenció a persones dependents

av. de Salvador Allende 49 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials a Domicili

  1.Número de Registre|S06718|2.Tipologia|Servei d'ajuda a domicili |3.Data d'inscripció|25/01/2007|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Fundació per a l'atenció a persones dependents |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 SAD Optima Facility Services   

SAD Optima Facility Services

Pça. de la Pau, s/n, bl 3, 3er . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials a Domicili

  1.Número de Registre|S09280|2.Tipologia|Servei d'ajuda a domicili |3.Data d'inscripció|10/06/2016|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|People Plus Innovation, SL |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa mercantil


 Suport matern infantil Sant Miquel Cornellà   

Suport matern infantil Sant Miquel Cornellà

C. Torras i Bages, 74, Baixos . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials (Suport Maternoinfantil)

  1.Número de Registre|S10048|2.Tipologia|Servei de suport als serveis socials bàsics ( Maternoinfantil) |3.Data d'inscripció|13/05/2019|4.Capacitat del servei| 15|5.Entitat titular|Càritas Diocesana de Barcelona |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 Servicios Sociales de la Iglesia Evangélica Bautista de Cornellá   

Servicios Sociales de la Iglesia Evangélica Bautista de Cornellá

c. de Ramoneda 28 . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials (Suport)

  1.Número de Registre|S05638|2.Tipologia|Servei de suport als serveis socials bàsics |3.Data d'inscripció|21/07/2003|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Iglesia Evangélica Bautista de Cornellá |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 Ziga-Zaga   

Ziga-Zaga

C. General Manso, 14, bxs . 08940 - Cornellà de LlobregatServeis Socials (Suport)

  1.Número de Registre|S08506|2.Tipologia|Servei de suport als serveis socials bàsics |3.Data d'inscripció|03/04/2013|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Ziga-Zaga, SL |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa mercantil


 Ajuda Fraterna de la Parròquia de Santa Maria de Cornellà   

Ajuda Fraterna de la Parròquia de Santa Maria de Cornellà

pl. de l' Església 0 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Serveis auxiliars als Serveis Socials

  0


 Atenció Familiar   

Atenció Familiar

Pça. Enric Prat de la Riba, 6-8 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Serveis auxiliars als Serveis Socials

  0


 Programa d'atenció a la infància i adolescència de Drecera, SCCL   

Programa d'atenció a la infància i adolescència de Drecera, SCCL

C. Marcelino Menendez Pelayo, 22 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Serveis auxiliars als Serveis Socials

  0


 Servei de suport Adelante   

Servei de suport Adelante

c. de l' Empordà 0 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Serveis auxiliars als Serveis Socials

  0


 Servei de suport a les famílies dels malalts d'Alzheimer del Baix Llobregat   

Servei de suport a les famílies dels malalts d'Alzheimer del Baix Llobregat

Av. Sant Ildefons, s/n, ent (Mercat Municipal) . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Serveis auxiliars als Serveis Socials

  0


 Servei de Suport a l'atenció primària i especialitzada de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat   

Servei de Suport a l'atenció primària i especialitzada de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat

c. del Garraf 0 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Serveis auxiliars als Serveis Socials

  0


 Menjador social de la Fundació per a l'atenció a persones dependents   

Menjador social de la Fundació per a l'atenció a persones dependents

av. de Salvador Allende 49 . 08940 - Cornellà de LlobregatMenjador Social

  1.Número de Registre|S08399|2.Tipologia|Servei de menjador social |3.Data d'inscripció|08/08/2012|4.Capacitat del servei| 80|5.Entitat titular|Fundació per a l'atenció a persones dependents |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 Servei de Menjador social Blau Almeda   

Servei de Menjador social Blau Almeda

ctra. de l' Hospitalet 238 . 08940 - Cornellà de LlobregatMenjador Social

  1.Número de Registre|S08503|2.Tipologia|Servei de menjador social |3.Data d'inscripció|21/03/2013|4.Capacitat del servei| 3|5.Entitat titular|Centre residencial Blau Almeda SA |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa mercantil


 Botiga Solidària de Cornellà de Llobregat   

Botiga Solidària de Cornellà de Llobregat

Ctr. Esplugues, 169, Pol.Ind. Can Bagaria . 08940 - Cornellà de LlobregatDistribució d'aliments

  1.Número de Registre|S08723|2.Tipologia|Servei de suport als serveis socials bàsics ( Distribució d'aliments) |3.Data d'inscripció|07/02/2014|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Associació Botiga Solidària de Cornellà de Llobregat |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 Reparto de Alimentos - Iglesia del Nazareno   

Reparto de Alimentos - Iglesia del Nazareno

c. l'Avenir, 10-12 . 08940 - Cornellà de LlobregatDistribució d'aliments

  1.Número de Registre|S08659|2.Tipologia|Servei de suport als serveis socials bàsics ( Distribució d'aliments) |3.Data d'inscripció|02/10/2013|4.Capacitat del servei| 0|5.Entitat titular|Iglesia Evangélica del Nazareno |6.Qualificació de l'entitat|Entitat privada d'iniciativa social


 Centre socioeducatiu diürn - Dolors Almeda   

Centre socioeducatiu diürn - Dolors Almeda

c. de Dolors Almeda 31 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Centre Socioeducatiu Diürn

  0


 Escola de perruqueria Cebado - El Llindar   

Escola de perruqueria Cebado - El Llindar

c. de Can Rosés 7 . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Centre Socioeducatiu Diürn

  0


 EAIA I Baix Llobregat   

EAIA I Baix Llobregat

Av. Línia Elèctrica, 13, bxs . 08940 - Cornellà de Llobregat

 

Atenció a la Infància i a l'Adolescència

  0

El total de localitzacions per a Cornellà de Llobregat es de 148 .

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!