elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Regió de Colònia

Tot el que t'interessa saber sobre la regió de Düsseldorf, al Land de Rin del Nord-Westfàlia, en una única plana.

Foto de Pecold / Shutterstock.com. El Carnaval de Colònia és un dels més coneguts d'Alemanya.

Agenda a Regió de Colònia

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.


Foto de @senyorauxa. L'ambient nadalenc al Mercat de Nadal d'Aquisgrà.

Agenda a Alemanya

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.
Fira

    

glasstec

  glasstec
Fira internacional de producció, transformació i productes de vidre

Més informació    
  Maquinària, instal·lacions i equipaments
  Del 20/10/2020 al 23/10/2020
  Messe Düsseldorf
  40474 - Düsseldorf

Fira

    

VALVE WORLD EXPO

  VALVE WORLD EXPO
XII Exposició i conferència internacional sobre vàlvules

Més informació    
  Maquinària, instal·lacions i equipaments
  Del 01/12/2020 al 03/12/2020
  Messe Düsseldorf
  40474 - DüsseldorfFoto de @senyorauxa. Detalls del centre històric de Colònia.

El total de localitzacions per a Regió de Colònia es de 136 .

Si no apareixen localitzacions al planell, prem aquí per recarregar la pàgina.
 Districte / Kreis (Alemanya)  (1)   Gemeinde / Comunitat Municipal (Alemanya)  (10)   Rathaus / Ajuntament (Alemanya)  (5)   Museu  (2)   Certificació  (1)   Agenda i Actualitat  (100)   coworking  (1)   fira  (1)   promoció econòmica  (1)   Centre de Recerca  (11)   Centre de Supercomputació  (1)   Centre de Suport a la Recerca  (2)  
  

 Bonn, Stadt  

Bonn, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA22 . 53111 - Bonn, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Bonn, Stadt (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 327.258 hab. Extensió : 141,06 km2. Densitat de població : 2.320 hab./km2. Àrea densament poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Projektträger Jülich - Delegació a Bonn  

Project Management Jülich, Delegació a Bonn

Godesberger Allee 105–107 . 53175 Bonn

  

Centre de Suport a la Recerca

  Delegació de Projektträger Jülich a la Ciutat Federal de Bonn. En aquest centre, els empleats coordinen el Centre de Contacte Nacional (NCP) Mediambental, en nom del Ministeri Federal d'Educació i Investigació (BMBF) alemany. "Com un dels principals promotors de projectes a Alemanya, som socis del sector públic per a la ciència i els negocis. Amb la nostra experiència en la gestió de la investigació i la innovació, donem suport als nostres clients dels governs federals i estatals, així com a la Comissió Europea en la realització dels seus objectius de política de recerca, especialment en el finançament de projectes. Posem en pràctica programes de finançament de la investigació i la innovació en el marc del finançament de projectes, tenint en compte les necessitats sociopolítiques al llarg de tota la cadena d’innovació. Integrem els fons nacionals i europeus de recerca i innovació per a una ubicació competitiva de recerca i innovació a Alemanya en un espai europeu comú de recerca." [Font: pàgina de LinkedIn de la institució] Especialitats: Gestió científica, gestió de la investigació i la innovació, anàlisi d’impactes, comunicació científica, processos d’avaluació, estratègies de finançament, finançament de projectes, processos de diàleg i transferència de coneixement.


 Köln, Stadt  

Köln, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA23 . 50667 - Köln, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Köln, Stadt (Köln und Rhein-Erft-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 1.085.664 hab. Extensió : 405,01 km2. Densitat de població : 2.681 hab./km2. Àrea densament poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 TÜV Rheinland AG  

TÜV Rheinland AG

Am Grauen Stein . 51105 Köln

      

Certificació

  El Grup TÜV Rheinland és una entitat líder en serveis tècnics a nivell mundial. Des de la seva creació el 1872 a Colònia, Alemanya, el Grup ha anat desenvolupant solucions per garantir un progrés segur i sostenible conciliant la Tecnologia amb les Persones i el Medi Ambient d'acord amb els principis i la filosofia que el guien. Kölnmesse  

Fira de Colònia

Messeplatz 1, Köln . Colònia / Köln

    

fira

  Kölnmesse organitza i gestiona anualment al voltant de 80 fires, exposicions i esdeveniments a Colònia, així com a altres importants mercats d'arreu del món. Aproximadament 3 milions de visitants de 221 països i més de 53.500 empreses expositores de 122 països participen regularment en els esdeveniments. El recinte firal de Colònia, que té una superfície de 284.000 m², és el tercer a Alemanya i una de les deu primers del món. Es troba a poca distància del centre de Colònia i té excel·lents connexions amb el transport públic alemany, a més de les connexions internacional. Les fires comercialses troben entre les més diversificades a nivell internacional: de mitjana, el 70 per cent dels expositors i més del 40 per cent dels visitants són procedents de l'estranger. Mediengründerzentrum NRW  

Mediengründerzentrum NRW (Centre d'Emprenedors de Mitjans de Comunicació de Renània del Nord - Westfàlia)

Schanzenstraße 28 . 51063 - Colònia / Köln

     

promoció econòmica

  Mediengründerzentrum NRW es dedica a potenciar la carrera dels emprenedors de la comunicació i de les arts visuals, mitjançant la promoció, el consell i la creació d'una xarxa de contactes. Aquesta és l'estratègia de la Mediengründerzentrum NRW . Des de 2006, la Mediengründerzentrum NRW, des de la seva seu al carrer Schanzenstraße de Colònia, treballa per a que els emprenedors de la comunicació i les arts visuals siguin aptes de cara al futur, amb un programa de suport específic per al sector. Des d'aleshores, més de 150 empreses s'han beneficiat de manera continuada del seu programa. La seva activitat li ha portat a guanyar nombrosos premis, des del premi Grimme fins al Premi Alemany de Computació. El 90 per cent dels seus antics becaris segueixen actius al mercat dels mitjans de comunicació. D'aquesta manera, la institució treballa per al futur i la promoció dels mitjans de comunicació de Renània del Nord - Westfàlia.


 Leverkusen, Stadt  

Leverkusen, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA24 . 51373 - Leverkusen, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Leverkusen, Stadt (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 163.838 hab. Extensió : 78,87 km2. Densitat de població : 2.077 hab./km2. Àrea densament poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 . Leverkusen  

Leverkusen - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

. 51373 - LeverkusenAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de Leverkusen (Nordrhein-Westfalen / Rin del Nord-Westfàlia - Alemanya ). Visitar enllaç per accedir-hi.


 Aldenhoven  

Aldenhoven - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA26 . 52457 - AldenhovenAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Aldenhoven (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 13.807 hab. Extensió : 44,25 km2. Densitat de població : 312 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Gemeindeverwaltung Aldenhoven  

Administració de la Comunitat Municipal d'Aldenhoven

Dietrich-Mülfahrt-Straße 11-13 . 52457 Aldenhoven

    

Gemeinde / Comunitat Municipal (Alemanya)

  


 Düren, Stadt  

Düren, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA26 . 52349 - Düren, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Düren, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 90.733 hab. Extensió : 85 km2. Densitat de població : 1.067 hab./km2. Àrea densament poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Stadt Düren - Rathaus  

Ciutat de Düren (Rathaus / Ajuntament)

Kaiserplatz 2 . 52349 - Düren

    

Rathaus / Ajuntament (Alemanya)

  


 Kreisverwaltung Düren  

Seu del Govern del Districte de Düren

Bismarckstraße 16 . 52351 - Düren

      

Districte / Kreis (Alemanya)

  Extret de la plana de Xing corresponent a la institució: "El districte de Düren (aproximadament 260.000 habitants) amb les seves 15 ciutats i municipis pertanyents al districte es caracteritza per la seva ubicació i un paisatge divers. Nombroses oportunitats educatives, a més d'ofertes de lleure, culturals i recreatives, la converteixen en una zona residencial atractiva i amb una qualitat de vida atractiva. L’administració del districte està situada a la ciutat de Düren, amb aprox. 90.000 habitants. L’administració del districte Düren, amb més de 1.000 empleats, està a disposició dels ciutadans amb assessorament i actuació com a empresa moderna de serveis."


 Heimbach, Stadt  

Heimbach, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA26 . 52396 - Heimbach, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Heimbach, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 4.333 hab. Extensió : 64,96 km2. Densitat de població : 67 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Stadt Heimbach - Rathaus  

Ciutat de Heimbach (Rathaus / Ajuntament)

Hengebachstraße 14 . 52396 Heimbach

 

Rathaus / Ajuntament (Alemanya)

  


 Hürtgenwald  

Hürtgenwald - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA26 . 52393 - HürtgenwaldAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Hürtgenwald (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 8.706 hab. Extensió : 88,05 km2. Densitat de població : 99 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Gemeinde Hürtgenwald  

Administració de la Comunitat Municipal de Hürtgenwald

August-Scholl-Straße 5 . 52393 Hürtgenwald

  

Gemeinde / Comunitat Municipal (Alemanya)

  


 Inden  

Inden - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA26 . 52459 - IndenAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Inden (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 7.421 hab. Extensió : 35,93 km2. Densitat de població : 207 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Gemeinde Inden Bauamt  

Administració de la Comunitat Municipal d'Inden

Rathausstraße 1 . 52459 Inden

 

Gemeinde / Comunitat Municipal (Alemanya)

  


 Jülich, Stadt  

Jülich, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA26 . 52428 - Jülich, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Jülich, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 32.632 hab. Extensió : 90,39 km2. Densitat de població : 361 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Stadt Jülich - Rathaus  

Ciutat de Jülich (Rathaus / Ajuntament)

Große Rurstraße 17 . 52428 Jülich

  

Rathaus / Ajuntament (Alemanya)

  


 Forschungszentrum Jülich GmbH  

Centre de Recerca de Jülich

Wilhelm-Johnen-Strasse . 52428 - Jülich, Stadt

      

Centre de Recerca

  De la seva pàgina a LinkedIn: "Com a membre de l’associació Helmholtz, Forschungszentrum Jülich aporta una contribució eficaç a la resolució dels principals reptes que té la societat en els camps de la informació, l’energia i la bioeconomia. Es centra en tasques variades en l'àrea de gestió de la investigació i utilitza grans infraestructures científiques, sovint úniques. Vine a treballar amb prop de 6.100 col·legues de temes i disciplines en un dels centres de recerca més grans d’Europa. Aquí, a Jülich, els nostres empleats poden ajudar a donar forma al futur. En el seu treball, els nostres empleats tenen el suport d’una excel·lent informació. A més, el Forschungszentrum Jülich es caracteritza per un ambient internacional i interdisciplinari. Ens comprometem especialment a proporcionar les condicions laborals adequades i assessorament expert per combinar la família i la carrera professional. Per tant, disposem d’una àmplia gamma d’opcions d’horari laboral flexible, d’oportunitats de teletreball ad hoc, d’assistència a la cura de la infància i trobem les millors solucions per a situacions individuals dels empleats. Des del 2010, estem certificats com a "familiars" com a part d'un esquema governamental "audit berufundfamilie". Hi ha serveis especials per a col·legues i famílies estrangeres. Els nostres empleats també poden aprofitar nombrosos cursos a mida per obtenir més qualificació i desenvolupament professional continu."Centres de Recerca del Forschungszentrum Jülich

Centre Ernst Ruska de Microscòpia i Espectroscòpia amb electrons (ER-C)
Institut de Simulació Avançada (IAS)
Institut de Bio- i Geociències (IBG)
Institut de Sistemes Complexos (ICS)
Institut d’Investigació Energètica i Climàtica (IEK)
Institut de Física Nuclear (IKP)
Institut de Neurociència i Medicina
Centre de Recerca amb Neutrons de Jülich (JCNS)
Institut Peter Grünberg (PGI)
Institut Central d'Enginyeria, Electrònica i Anàlisi (ZEA)
Centre de Supercomputació de Jülich (JSC)
Project Management Jülich, Centre de Recerca de Jülich Ernst Ruska-Centrum für Mikroskopie und Spektroskopie mit Elektronen (ER-C)  

Centre Ernst Ruska de Microscòpia i Espectroscòpia amb electrons (ER-C)

Wilhelm-Johnen-Strasse . 52428 - Jülich

      

Centre de Recerca

  Fundada conjuntament per Forschungszentrum Jülich i la RWTH Aachen University, ER-C opera microscopis electrònics d’alt rendiment permetent visions úniques al món dels àtoms. Els principals problemes abordats per ER-C són el desenvolupament metodològic addicional de mètodes microscòpics i espectroscòpics electrònics d'alta resolució i la seva aplicació, actualment predominant per a la investigació de materials i nanotecnologia. En un futur proper, s’afegiran les ciències de la vida com a primer nou camp d’aplicació. Com a instal·lació nacional per a la comunitat científica, permetem als investigadors de la ciència i la indústria utilitzar els nostres instruments i mètodes, recolzats pels nostres experts.


 Institute for Advanced Simulation (IAS)  

Institut de Simulació Avançada (IAS)

Wilhelm-Johnen-Strasse . 52428 - Jülich

      

Centre de Recerca

  L’Institut de Simulació Avançada uneix Ciències de la Simulació i supercomputació sota un mateix sostre. Així, es poden combinar competències disciplinàries, metòdiques i tecnològiques per gestionar els reptes futurs de les ciències de la simulació. L’estreta cooperació dels usuaris científics amb el personal del Centre de Supercomputació de Jülich, una secció de l’IAS, condueix a un ús prolífic del centre d’incomputació europeu d’atractiu a Jülich, especialment en el desenvolupament de mètodes i la visualització científica. Està previst que integri altres grups.


 Institut für Bio- und Geowissenschaften (IBG)  

Institut de Bio- i Geociències (IBG)

Wilhelm-Johnen-Strasse . 52428 - Jülich

      

Centre de Recerca

  L’Institut de Bio i Geociències (IBG) es centra en la investigació de la producció sostenible d’aliments, portadors d’energia biològica, productes químics, farmacèutics i materials basats en processos o principis vegetals i microbis; de l’ús sostenible dels recursos naturals del sòl i l’aigua; i de l’anàlisi i l’optimització de cicles de matèries i l’ús d’energia. Aquest enfocament de processos transversals és una solució prometedora per a alleujar a llarg termini els problemes centrals associats a l’economia actual basada en recursos fòssils. El punt de partida per a futurs desenvolupaments és la recerca interdisciplinària sobre sistemes biològics i biogeosistemes en ciència i enginyeria. Per a això, Forschungszentrum Jülich consolida la seva experiència en biotecnologia, ciències vegetals i investigació en agrosfera. La característica experiència interdisciplinària d’IBG, així com les plataformes tecnològiques instal·lades per a la investigació a gran escala (per exemple, plataformes “omics”, Jülich Plant Phenotyping Center, TERENO) permeten la investigació de temes complexos i de llarg termini sobre la bioeconomia sostenible i la protecció del clima i la investigació. IBG constitueix l’activitat bàsica de Forschungszentrum Jülich com a contribució al Centre de Ciències de la BioEconomia juntament amb la RWTH Aachen University, la Universitat de Bonn i la Universitat de Düsseldorf.


 Institute of Complex Systems (ICS)  

Institut de Sistemes Complexos (ICS)

Wilhelm-Johnen-Strasse . 52428 - Jülich

      

Centre de Recerca

  L’Institut de Sistemes Complexos (ICS) estudia com les funcions dels sistemes biològics i químics es desprenen de les propietats i interaccions de les unitats subjacents. Es centra en macromolècules i complexos suaus funcionals, així com en macromolècules biològiques i el seu paper en la funció cel·lular i de la xarxa cel·lular. L'objectiu del centre és desenvolupar materials nous i millorats i nous enfocaments guiats pel coneixement per a la prevenció o el tractament de malalties humanes.


 Institut für Energie- und Klimaforschung (IEK)  

Institut d’Investigació Energètica i Climàtica (IEK)

Wilhelm-Johnen-Strasse . 52428 - Jülich

      

Centre de Recerca

  L’Institut d’Investigacions Energètiques i Climàtiques investiga tecnologies modernes de conversió d’energia en el marc de la protecció del clima i del medi ambient. Els temes que abasta en el sector energètic van des de les fotovoltaiques i les piles de combustible, passant per la investigació en la fusió nuclear i la seguretat nuclear, fins a les centrals innovadores de carbó i gas, així com una anàlisi general dels sistemes. En el sector climàtic, l’atenció es centra en l’atmosfera. La química i la dinàmica de traça de gasos antropogènics i naturals com el vapor d’aigua, els hidroxils i el diòxid de carboni es controlen a l’atmosfera mitjançant instruments de mesura al terra, a l’aire i a l’espai. Un dels punts forts de l’Institut d’Investigacions Energètiques i Climàtiques és el seu enfocament interdisciplinari per solucionar temes interdisciplinaris, que es facilita amb l’aplicació de mètodes científics complementaris i la utilització d’una infraestructura conjunta. L’Institut d’Investigació Energètica i Climàtica té la intenció de valorar els resultats de la investigació en el context “energètic i climàtic” i així proporcionar assessorament a la nostra societat, política i indústria.


 Institut für Kernphysik (IKP)  

Institut de Física Nuclear (IKP)

Wilhelm-Johnen-Strasse . 52428 - Jülich

      

Centre de Recerca

  IKP realitza investigacions bàsiques en els camps de la física de partícules nuclears i elementals. El programa de física aborda dues grans qüestions de la física moderna: l'asimetria entre matèria i matèria del nostre univers i la comprensió bàsica de la matèria bàsica. La part principal del programa experimental es realitza al sincrotró i refrigerador COZY. COZY, que inclou fonts no polaritzades i polaritzades, l’injector ciclotró JULIC i l’anell d’emmagatzematge del refrigerador, amb la seva capacitat de proporcionar bigues de protó i deuteró refredades en l’espai de fase amb un moment de fins a 3,7 GeV / c a estacions de destí internes i externes, és un instal·lació única a escala mundial. Al llarg dels anys s’han desenvolupat i explotat tècniques de refrigeració, diagnòstic de raig, manipulació d’espín i extracció per a la física d’hadrons en anys sense polarització i en experiments de doble polarització. El 2014 IKP va rescindir el programa de física de hadrons a COZY. Des de 2015, IKP se centra en dos temes: (i) desenvolupaments de FAIR amb els dos projectes HESR i el seu sistema de detector intern PANDA, i (ii) investigació i desenvolupament per a una cerca EDM per a anells d’emmagatzematge de partícules carregades. En ambdues activitats, COZY és essencial com a equipament de R + D i prova de principi. A més d'aquests grans projectes, IKP també ha seguit els següents treballs de recerca més petits: (i) física de hadrons amb sondes electromagnètiques (CLAS), (ii) àtoms exòtics (hidrogen pionic i deuteri), (iii) fusió polaritzada, (iv) molècules polaritzades, (v) antiprotons polaritzats (PAX) i vi (vi) violació d’inversió de la inversió en el temps (TRIC).


 Institut für Neurowissenschaften und Medizin  

Institut de Neurociència i Medicina

Wilhelm-Johnen-Strasse . 52428 - Jülich

      

Centre de Recerca

  L’Institut de Neurociència i Medicina aborda el programa “Decodificació del cervell humà” d’organització del cervell humà a les seves diferents escales temporals i espacials. A causa de la complexitat del cervell i dels seus extensos canvis durant la vida i en trastorns neuropsiquiàtrics, això només es pot aconseguir mitjançant tècniques avançades de neuroimatge i informàtica d’alt rendiment. La neurociència bàsica va de la mà de la modelització / simulació per afrontar els reptes de la complexitat cerebral i l’analítica Big Data i desenvolupar tècniques de control robustes. Aquests coneixements permeten a la medicina translacional comprendre, diagnosticar i curar trastorns neurològics i mentals, cada vegada més rellevants en una societat envellida.


 Das Jülicher Zentrum für Forschung mit Neutronen (JCNS)  

El Centre de Recerca amb Neutrons de Jülich (JCNS)

Wilhelm-Johnen-Strasse . 52428 - Jülich

      

Centre de Recerca

  Utilitzem neutrons com sondes microscòpiques per realitzar investigacions sobre matèries condensades i sistemes de ciències de la vida. Per a això, construïm i utilitzem instruments de difusió de neutrons, que oferim a una àmplia comunitat d’usuaris en fonts de neutrons principals. La investigació de JCNS té quatre grans línies mestres, reflectides en els departaments de l’institut: la dispersió de neutrons i la matèria tova, materials quàntics i fenòmens col·lectius, analítica de neutrons per a la investigació energètica i mètodes de neutrons.


 Peter Grünberg Institut (PGI)  

Institut Peter Grünberg (PGI)

Wilhelm-Johnen-Strasse . 52428 - Jülich

      

Centre de Recerca

  L’Institut Peter Grünberg (IGP) es dedica al descobriment i la interpretació de nous fenòmens en matèria condensada, al desenvolupament de nous materials i estructures funcionals a escala nano i quàntica, així com a la innovació en mètodes experimentals i teòrics. La nostra investigació posa èmfasi en aplicacions a llarg termini en tecnologies de la informació i camps relacionats. Un focus especial està en els materials quàntics, la computació quàntica i la computació neuromòrfica.


 Das Zentralinstitut für Engineering, Elektronik und Analytik (ZEA)  

Institut Central d'Enginyeria, Electrònica i Anàlisi (ZEA)

Wilhelm-Johnen-Strasse . 52428 - Jülich

      

Centre de Recerca

  En col·laboració amb científics d'altres instituts de Forschungszentrum Jülich, l'Institut Central d'Enginyeria, Electrònica i Anàlisi (ZEA) desenvolupa dispositius, experiments, processos, procediments i equips analítics, equips de mesura i control i sistemes de detecció, així com eines assistides per ordinador. i tècniques d'imatge necessàries per a investigacions d'avantguarda que no estan disponibles al mercat. L’institut assessora i dóna suport a clients interns i externs en totes les qüestions relacionades amb la tecnologia. Desenvolupa mètodes adequats per afrontar nous reptes i, si és necessari, examina solucions innovadores mitjançant estudis de viabilitat. ZEA dóna suport a projectes des de la idea original fins al producte final. L’Institut Central col·labora amb universitats i altres institucions científiques d’arreu del món i des de fa anys ofereix formació amb èxit en vocacions tècniques i orientades a la ciència.L’Institut Central d’Enginyeria, Electrònica i Anàlisi (ZEA) està format per tres subinstituts:

Enginyeria i Tecnologia (ZEA-1)
Enginyeria i tecnologia dissenya, proporciona i construeix dispositius, instal·lacions i processos científics i tècnics per a Forschungszentrum Jülich i tercers. Es desenvolupen noves tecnologies per poder reaccionar de forma ràpida i competent a les exigències futures de la ciència.
Sistemes Electrònics (ZEA-2)
Sistemes Electrònics desenvolupa solucions complexes de sistemes en els camps de l’electrònica i les tecnologies de la informació. A més de les cooperacions amb els científics de Forschungszentrum Jülich, ZEA-2 també desenvolupa solucions per iniciativa pròpia per a ús futur en ciència.
Analítiques (ZEA-3)
Analítiques treballa en solucions per a problemes analítics complexos. El personal de ZEA-3 assessora els clients interns i externs sobre totes les qüestions relacionades amb les anàlisis químiques i desenvolupa procediments i mètodes adequats per a nous reptes analítics. ZEA-3 se centra en identificar i quantificar elements i molècules, i caracteritzar superfícies i capes. Jülich Supercomputing Centre (JSC)  

Centre de Supercomputació de Jülich (JSC)

Wilhelm-Johnen-Strasse . 52428 - Jülich

      

Centre de Supercomputació

  El Centre de supercomputació de Jülich opera supercomputadors de la classe d’alt rendiment. Permetem que científics i enginyers resolguin els seus problemes molt complexos mitjançant simulacions. JSC ofereix recursos informàtics de classe de més alt rendiment als usuaris. Amb JUWELS i JURECA, és un dels centres informàtics més potents d’Europa. Google i col·laboradors, incloent-hi Forschungszentrum Jülich, han assolit una fita en la computació quàntica anomenada supremacia quàntica segons afirmen els investigadors a la coneguda revista “Nature”. A JSC, els estudiants poden formar-se per ser desenvolupadors de programes matemàtics i simultàniament cursar el curs d'estudis de llicenciatura en Matemàtica aplicada i informàtica.


 Projektträger Jülich  

Projektträger Jülich, Forschungszentrum Jülich GmbH / Project Management Jülich, Centre de Recerca de Jülich

Wilhelm-Johnen-Strasse . 52428 - Jülich, Stadt

  

Centre de Suport a la Recerca

  Seu central del Projektträger Jülich. La seu es troba al Centre de Recerca de Jülich. Hi treballen més de 600 empleats. El seus propòsits principals són el de coordinar programes de finançament per a la investigació i la innovació en les àrees de ciències de la vida, energia, tecnologies dels materials, així com programes per a l'estat federal de Renània del Nord-Westfàlia."Com un dels principals promotors de projectes a Alemanya, som socis del sector públic per a la ciència i els negocis. Amb la nostra experiència en la gestió de la investigació i la innovació, donem suport als nostres clients dels governs federals i estatals, així com a la Comissió Europea en la realització dels seus objectius de política de recerca, especialment en el finançament de projectes. Posem en pràctica programes de finançament de la investigació i la innovació en el marc del finançament de projectes, tenint en compte les necessitats sociopolítiques al llarg de tota la cadena d’innovació. Integrem els fons nacionals i europeus de recerca i innovació per a una ubicació competitiva de recerca i innovació a Alemanya en un espai europeu comú de recerca." [Font: pàgina de LinkedIn de la institució] Especialitats: Gestió científica, gestió de la investigació i la innovació, anàlisi d’impactes, comunicació científica, processos d’avaluació, estratègies de finançament, finançament de projectes, processos de diàleg i transferència de coneixement.Font: Notícia : Projektträger Jülich. Foto : Amir Bajric / Shutterstock | El govern federal ha establert objectius ambiciosos de protecció climàtica: les emissions de gasos d’efecte hivernacle a Alemanya s’han de reduir almenys un 55 per cent fins al 2030 respecte dels nivells de 1990. A llarg termini, s’ha d’aconseguir una reducció d’almenys el 70 per cent fins al 2040 i, en gran mesura, la neutralitat dels gasos d’efecte hivernacle fins al 2050.

Promoció de projectes innovadors de protecció del clima, per iniciativa del Ministeri Federal de Medi Ambient, Conservació de la Natura i Seguretat Nuclear d'Alemanya

Al novembre de 2016, el gabinet federal va adoptar el pla de protecció climàtica del 2050 com a base i directriu per a la identificació i el disseny posteriors de les respectives estratègies i mesures de protecció del clima en els diferents àmbits d’actuació. El pla de protecció del clima descriu la transformació cap a una Alemanya neutra amb gasos d’efecte hivernacle com una estratègia global de modernització que forma i modifiquen els canvis de forma activa i estratègica. Una decisió per l’èxit d’aquesta transformació és una política orientada de manera coherent i eficaç cap a les innovacions tecnològiques, socials i econòmiques. Per tant, és de gran importància promoure nous enfocaments en l’àmbit del coneixement i la creació de capacitats per a la implementació de mesures concretes de protecció del clima.


La convocatòria de finançament per a projectes innovadors de protecció climàtica té com a objectiu desenvolupar enfocaments innovadors de protecció climàtica i provar-los basats en pilots (mòdul 1), així com reforçar i assegurar de forma sostenible els efectes dels enfocaments pilotats amb èxit a través de la difusió nacional (mòdul 2). Els dos mòduls tenen un paper important en l'aplicació i la visibilitat nacionals d'aquests enfocaments.


 • Presentació d'esborranys del mòdul 1:
  • 1 de gener de 2020 - 31 de març de 2020
  • 1 de gener de 2021 - 31 de març de 2021
 • Presentació d'esborranys del mòdul 2:
  • 1 de gener de 2020 - 31 de març de 2020
  • 1 de juliol de 2020 - 30 de setembre de 2020
  • 1 de gener de 2021 - 31 de març de 2021
  • 1 de juliol de 2021 - 30 de setembre de 2021

Font: Notícia: Projektträger Jülich. Foto: La banda neerlandesa Crescendo Opende Bicycle Band actua al Festival Internacional de Teatre de Sibiu (Romania), el 14 de juny de 2019 (Roberto Sorin / Shutterstock.com) | El Ministeri Federal de Medi Ambient està ampliant encara més l'èxit de foment de la protecció del clima als municipis. Amb efectes a partir de l’1 de gener de 2020, entrarà en vigor una nova versió de la directiva municipal. Aquesta versió és un desenvolupament més de la guia municipal del 5 de juny de 2019 i la anul·la.

Projectes de protecció climàtica en l’entorn municipal - directrius municipals. Una iniciativa del Ministeri Federal de Medi Ambient, Conservació de la Natura i Seguretat Nuclear d'Alemanya.

 • Els principals canvis són:
  • Tots els eixos principals de promoció: Amplia el període de temps de sol·licitud. Les sol·licituds es poden presentar durant tot l'any per tots els tipus de finançament.
  • Núm. 2.1: Consells enfocats: Ampliació de la mesura a implementar per incloure altres instruments efectius per reduir els gasos d’efecte hivernacle finançables a través de programes federals o estatals.
  • 2.11: Mobilitat sostenible: reducció de la subvenció mínima per al núm. 2.11.1 "Establiment d'estacions de mobilitat" i 2.11.2 "Millora del trànsit de bicicletes" a 5.000 euros cadascuna.
  • 2.11: Mobilitat sostenible: supressió del màxim. Finançament per al núm. 2.11.1 "Establiment d'estacions de mobilitat" i 2.11.2 "Millora del trànsit de bicicletes" (actualment encara no apareix al text de la directiva).
  • 2.12: Eliminació de residus: supressió del màxim. Finançament per al núm. 2.12.3 "Tecnologies per a la recollida optimitzada de gasos d'abocament en abocadors de residus municipals" i 2.12.4 "Tecnologies per a l'estabilització aeròbica in situ dels abocadors municipals" (actualment encara no es mostra en el text de la directiva)

La directriu municipal des del 5 de juny de 2019 continua vigent fins al 31 de desembre de 2019. Fins al 31 de desembre de 2019, es poden presentar sol·licituds del model 2.4 d’estalvi d’energia, 2.5 de xarxes municipals i 2.7 de conceptes de protecció climàtica i gestió de protecció climàtica a partir d’aquesta directriu.

 Kreuzau  

Kreuzau - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA26 . 52372 - KreuzauAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Kreuzau (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 17.532 hab. Extensió : 41,73 km2. Densitat de població : 420 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Gemeinde Kreuzau  

Administració de la Comunitat Municipal de Kreuzau

Bahnhofstraße 7 . 52372 Kreuzau

    

Gemeinde / Comunitat Municipal (Alemanya)

  


 Langerwehe  

Langerwehe - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA26 . 52379 - LangerweheAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Langerwehe (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 14.020 hab. Extensió : 41,46 km2. Densitat de població : 338 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Gemeinde Langerwehe  

Administració de la Comunitat Municipal de Langerwehe

Schönthaler Str. 4 . 52379 Langerwehe

 

Gemeinde / Comunitat Municipal (Alemanya)

  


 Linnich, Stadt  

Linnich, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA26 . 52441 - Linnich, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Linnich, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 12.593 hab. Extensió : 65,43 km2. Densitat de població : 192 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Stadtverwaltung Linnich  

Administració de la ciutat de Linnich

Rurdorfer Str. 64 . 52441 Linnich

  

Rathaus / Ajuntament (Alemanya)

  


 Merzenich  

Merzenich - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA26 . 52399 - MerzenichAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Merzenich (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 9.778 hab. Extensió : 37,92 km2. Densitat de població : 258 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Gemeinde Merzenich  

Administració de la Comunitat Municipal de Merzenich

Valdersweg 1 . 52399 Merzenich

    

Gemeinde / Comunitat Municipal (Alemanya)

  


 Nideggen, Stadt  

Nideggen, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA26 . 52385 - Nideggen, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Nideggen, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 9.945 hab. Extensió : 65,04 km2. Densitat de població : 153 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Stadt Nideggen - Rathaus  

Ciutat de Nideggen (Rathaus / Ajuntament)

Zülpicher Str. 1 . 52385 Nideggen

 

Rathaus / Ajuntament (Alemanya)

  


 Niederzier  

Niederzier - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA26 . 52382 - NiederzierAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Niederzier (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 14.033 hab. Extensió : 63,46 km2. Densitat de població : 221 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Gemeinde Niederzier  

Administració de la Comunitat Municipal de Niederzier

Rathausstraße 8 . 52382 Niederzier

 

Gemeinde / Comunitat Municipal (Alemanya)

  


 Nörvenich  

Nörvenich - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA26 . 52388 - NörvenichAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Nörvenich (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 10.459 hab. Extensió : 66,21 km2. Densitat de població : 158 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Gemeindeverwaltung Nörvenich  

Administració de la Comunitat Municipal de Nörvenich

Bahnhofstraße 25 . 52388 Nörvenich

   

Gemeinde / Comunitat Municipal (Alemanya)

  


 Titz  

Titz - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA26 . 52445 - TitzAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Titz (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 8.361 hab. Extensió : 68,51 km2. Densitat de població : 122 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Rathaus der Gemeinde Titz  

Administració de la Comunitat Municipal de Titz

Landstraße 4 . 52445 Titz

  

Gemeinde / Comunitat Municipal (Alemanya)

  


 Vettweiß  

Vettweiß - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA26 . 52391 - VettweißAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Vettweiß (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 9.369 hab. Extensió : 83,15 km2. Densitat de població : 113 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Gemeinde Vettweiß  

Administració de la Comunitat Municipal de Vettweiß

Gereonstraße 14 . 52391 Vettweiß

   

Gemeinde / Comunitat Municipal (Alemanya)

  


 Bedburg, Stadt  

Bedburg, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA27 . 50181 - Bedburg, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Bedburg, Stadt (Köln und Rhein-Erft-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 23.531 hab. Extensió : 80,42 km2. Densitat de població : 293 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Bergheim, Stadt  

Bergheim, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA27 . 50126 - Bergheim, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Bergheim, Stadt (Köln und Rhein-Erft-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 61.612 hab. Extensió : 96,34 km2. Densitat de població : 640 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Brühl, Stadt  

Brühl, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA27 . 50321 - Brühl, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Brühl, Stadt (Köln und Rhein-Erft-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 44.397 hab. Extensió : 36,12 km2. Densitat de població : 1.229 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Elsdorf, Stadt  

Elsdorf, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA27 . 50189 - Elsdorf, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Elsdorf, Stadt (Köln und Rhein-Erft-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 21.663 hab. Extensió : 66,17 km2. Densitat de població : 327 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Erftstadt, Stadt  

Erftstadt, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA27 . 50374 - Erftstadt, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Erftstadt, Stadt (Köln und Rhein-Erft-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 49.801 hab. Extensió : 119,89 km2. Densitat de població : 415 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Frechen, Stadt  

Frechen, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA27 . 50226 - Frechen, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Frechen, Stadt (Köln und Rhein-Erft-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 52.473 hab. Extensió : 45,06 km2. Densitat de població : 1.165 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Hürth, Stadt  

Hürth, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA27 . 50354 - Hürth, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Hürth, Stadt (Köln und Rhein-Erft-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 60.189 hab. Extensió : 51,22 km2. Densitat de població : 1.175 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Kerpen, Kolpingstadt  

Kerpen, Kolpingstadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA27 . 50171 - Kerpen, KolpingstadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Kerpen, Kolpingstadt (Köln und Rhein-Erft-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 66.206 hab. Extensió : 113,96 km2. Densitat de població : 581 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Pulheim, Stadt  

Pulheim, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA27 . 50259 - Pulheim, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Pulheim, Stadt (Köln und Rhein-Erft-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 54.071 hab. Extensió : 72,15 km2. Densitat de població : 749 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Wesseling, Stadt  

Wesseling, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA27 . 50389 - Wesseling, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Wesseling, Stadt (Köln und Rhein-Erft-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 36.146 hab. Extensió : 23,37 km2. Densitat de població : 1.547 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Bad Münstereifel, Stadt  

Bad Münstereifel, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA28 . 53902 - Bad Münstereifel, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Bad Münstereifel, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 17.299 hab. Extensió : 150,83 km2. Densitat de població : 115 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Blankenheim  

Blankenheim - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA28 . 53945 - BlankenheimAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Blankenheim (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 8.313 hab. Extensió : 148,62 km2. Densitat de població : 56 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Dahlem  

Dahlem - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA28 . 53949 - DahlemAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Dahlem (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 4.183 hab. Extensió : 95,21 km2. Densitat de població : 44 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Euskirchen, Stadt  

Euskirchen, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA28 . 53879 - Euskirchen, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Euskirchen, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 57.975 hab. Extensió : 139,49 km2. Densitat de població : 416 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Hellenthal  

Hellenthal - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA28 . 53940 - HellenthalAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Hellenthal (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 7.895 hab. Extensió : 137,82 km2. Densitat de població : 57 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Kall  

Kall - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA28 . 53925 - KallAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Kall (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 11.264 hab. Extensió : 66,07 km2. Densitat de població : 170 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Mechernich, Stadt  

Mechernich, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA28 . 53894 - Mechernich, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Mechernich, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 27.598 hab. Extensió : 136,48 km2. Densitat de població : 202 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Nettersheim  

Nettersheim - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA28 . 53947 - NettersheimAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Nettersheim (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 7.467 hab. Extensió : 94,35 km2. Densitat de població : 79 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Schleiden, Stadt  

Schleiden, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA28 . 53937 - Schleiden, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Schleiden, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 13.053 hab. Extensió : 121,67 km2. Densitat de població : 107 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Weilerswist  

Weilerswist - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA28 . 53919 - WeilerswistAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Weilerswist (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 17.619 hab. Extensió : 57,17 km2. Densitat de població : 308 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Zülpich, Stadt  

Zülpich, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA28 . 53909 - Zülpich, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Zülpich, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 20.174 hab. Extensió : 101,01 km2. Densitat de població : 200 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Erkelenz, Stadt  

Erkelenz, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA29 . 41812 - Erkelenz, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Erkelenz, Stadt (Niederrhein - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 43.364 hab. Extensió : 117,34 km2. Densitat de població : 370 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Gangelt  

Gangelt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA29 . 52538 - GangeltAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Gangelt (Niederrhein - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 12.446 hab. Extensió : 48,72 km2. Densitat de població : 255 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Geilenkirchen, Stadt  

Geilenkirchen, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA29 . 52511 - Geilenkirchen, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Geilenkirchen, Stadt (Niederrhein - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 27.214 hab. Extensió : 83,16 km2. Densitat de població : 327 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Heinsberg, Stadt  

Heinsberg, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA29 . 52525 - Heinsberg, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Heinsberg, Stadt (Niederrhein - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 41.946 hab. Extensió : 92,21 km2. Densitat de població : 455 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Hückelhoven, Stadt  

Hückelhoven, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA29 . 41836 - Hückelhoven, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Hückelhoven, Stadt (Niederrhein - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 39.931 hab. Extensió : 61,27 km2. Densitat de població : 652 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Selfkant  

Selfkant - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA29 . 52538 - SelfkantAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Selfkant (Niederrhein - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 10.089 hab. Extensió : 42,09 km2. Densitat de població : 240 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Übach-Palenberg, Stadt  

Übach-Palenberg, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA29 . 52531 - Übach-Palenberg, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Übach-Palenberg, Stadt (Niederrhein - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 24.081 hab. Extensió : 26,09 km2. Densitat de població : 923 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Waldfeucht  

Waldfeucht - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA29 . 52525 - WaldfeuchtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Waldfeucht (Niederrhein - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 8.784 hab. Extensió : 30,27 km2. Densitat de població : 290 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Wassenberg, Stadt  

Wassenberg, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA29 . 41849 - Wassenberg, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Wassenberg, Stadt (Niederrhein - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 18.292 hab. Extensió : 42,43 km2. Densitat de població : 431 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Wegberg, Stadt  

Wegberg, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA29 . 41844 - Wegberg, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Wegberg, Stadt (Niederrhein - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 28.175 hab. Extensió : 84,34 km2. Densitat de població : 334 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Bergneustadt, Stadt  

Bergneustadt, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2A . 51702 - Bergneustadt, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Bergneustadt, Stadt (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 18.865 hab. Extensió : 37,89 km2. Densitat de població : 498 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Engelskirchen  

Engelskirchen - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2A . 51766 - EngelskirchenAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Engelskirchen (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 19.272 hab. Extensió : 63,03 km2. Densitat de població : 306 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Gummersbach, Stadt  

Gummersbach, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2A . 51643 - Gummersbach, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Gummersbach, Stadt (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 50.688 hab. Extensió : 95,42 km2. Densitat de població : 531 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Hückeswagen, Schloss-Stadt  

Hückeswagen, Schloss-Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2A . 42499 - Hückeswagen, Schloss-StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Hückeswagen, Schloss-Stadt (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 15.060 hab. Extensió : 50,52 km2. Densitat de població : 298 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Lindlar  

Lindlar - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2A . 51789 - LindlarAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Lindlar (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 21.396 hab. Extensió : 85,88 km2. Densitat de població : 249 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Marienheide  

Marienheide - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2A . 51709 - MarienheideAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Marienheide (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 13.552 hab. Extensió : 54,96 km2. Densitat de població : 247 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Morsbach  

Morsbach - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2A . 51597 - MorsbachAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Morsbach (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 10.210 hab. Extensió : 55,96 km2. Densitat de població : 182 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Nümbrecht  

Nümbrecht - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2A . 51588 - NümbrechtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Nümbrecht (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 16.985 hab. Extensió : 71,78 km2. Densitat de població : 237 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Radevormwald, Stadt auf der Höhe  

Radevormwald, Stadt auf der Höhe - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2A . 42477 - Radevormwald, Stadt auf der HöheAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Radevormwald, Stadt auf der Höhe (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 22.107 hab. Extensió : 53,86 km2. Densitat de població : 410 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Reichshof  

Reichshof - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2A . 51580 - ReichshofAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Reichshof (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 18.655 hab. Extensió : 114,66 km2. Densitat de població : 163 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Waldbröl, Stadt  

Waldbröl, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2A . 51545 - Waldbröl, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Waldbröl, Stadt (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 19.543 hab. Extensió : 63,32 km2. Densitat de població : 309 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Wiehl, Stadt  

Wiehl, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2A . 51674 - Wiehl, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Wiehl, Stadt (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 25.135 hab. Extensió : 53,26 km2. Densitat de població : 472 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Wipperfürth, Hansestadt  

Wipperfürth, Hansestadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2A . 51688 - Wipperfürth, HansestadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Wipperfürth, Hansestadt (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 21.003 hab. Extensió : 118,3 km2. Densitat de població : 178 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Bergisch Gladbach, Stadt  

Bergisch Gladbach, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2B . 51465 - Bergisch Gladbach, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Bergisch Gladbach, Stadt (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 111.966 hab. Extensió : 83,09 km2. Densitat de població : 1.348 hab./km2. Àrea densament poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Burscheid, Stadt  

Burscheid, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2B . 51399 - Burscheid, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Burscheid, Stadt (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 18.172 hab. Extensió : 27,33 km2. Densitat de població : 665 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Kürten  

Kürten - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2B . 51515 - KürtenAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Kürten (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 19.768 hab. Extensió : 67,29 km2. Densitat de població : 294 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Leichlingen (Rheinland), Blütenstadt  

Leichlingen (Rheinland), Blütenstadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2B . 42799 - Leichlingen (Rheinland), BlütenstadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Leichlingen (Rheinland), Blütenstadt (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 28.031 hab. Extensió : 37,26 km2. Densitat de població : 752 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Odenthal  

Odenthal - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2B . 51519 - OdenthalAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Odenthal (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 15.020 hab. Extensió : 39,87 km2. Densitat de població : 377 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Overath, Stadt  

Overath, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2B . 51491 - Overath, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Overath, Stadt (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 27.040 hab. Extensió : 68,88 km2. Densitat de població : 393 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Rösrath, Stadt  

Rösrath, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2B . 51503 - Rösrath, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Rösrath, Stadt (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 28.693 hab. Extensió : 38,8 km2. Densitat de població : 740 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Wermelskirchen, Stadt  

Wermelskirchen, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2B . 42929 - Wermelskirchen, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Wermelskirchen, Stadt (Bergisches Land - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 34.765 hab. Extensió : 74,8 km2. Densitat de població : 465 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Alfter  

Alfter - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53347 - AlfterAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Alfter (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 23.622 hab. Extensió : 34,78 km2. Densitat de població : 679 hab./km2. Àrea densament poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Bad Honnef, Stadt  

Bad Honnef, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53604 - Bad Honnef, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Bad Honnef, Stadt (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 25.816 hab. Extensió : 48,17 km2. Densitat de població : 536 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Bornheim, Stadt  

Bornheim, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53332 - Bornheim, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Bornheim, Stadt (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 48.326 hab. Extensió : 82,69 km2. Densitat de població : 584 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Eitorf  

Eitorf - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53783 - EitorfAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Eitorf (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 18.727 hab. Extensió : 69,9 km2. Densitat de població : 268 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Hennef (Sieg), Stadt  

Hennef (Sieg), Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53773 - Hennef (Sieg), StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Hennef (Sieg), Stadt (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 47.339 hab. Extensió : 105,89 km2. Densitat de població : 447 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Königswinter, Stadt  

Königswinter, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53639 - Königswinter, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Königswinter, Stadt (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 41.243 hab. Extensió : 76,17 km2. Densitat de població : 541 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Lohmar, Stadt  

Lohmar, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53797 - Lohmar, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Lohmar, Stadt (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 30.363 hab. Extensió : 65,62 km2. Densitat de població : 463 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Meckenheim, Stadt  

Meckenheim, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53340 - Meckenheim, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Meckenheim, Stadt (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 24.684 hab. Extensió : 34,84 km2. Densitat de població : 708 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Much  

Much - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53804 - MuchAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Much (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 14.374 hab. Extensió : 78,06 km2. Densitat de població : 184 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Neunkirchen-Seelscheid  

Neunkirchen-Seelscheid - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53819 - Neunkirchen-SeelscheidAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Neunkirchen-Seelscheid (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 19.659 hab. Extensió : 50,62 km2. Densitat de població : 388 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Niederkassel, Stadt  

Niederkassel, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53859 - Niederkassel, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Niederkassel, Stadt (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 38.218 hab. Extensió : 35,79 km2. Densitat de població : 1.068 hab./km2. Àrea densament poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Rheinbach, Stadt  

Rheinbach, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53359 - Rheinbach, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Rheinbach, Stadt (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 27.063 hab. Extensió : 69,72 km2. Densitat de població : 388 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Ruppichteroth  

Ruppichteroth - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53809 - RuppichterothAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Ruppichteroth (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 10.408 hab. Extensió : 61,96 km2. Densitat de població : 168 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Sankt Augustin, Stadt  

Sankt Augustin, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53757 - Sankt Augustin, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Sankt Augustin, Stadt (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 55.767 hab. Extensió : 34,22 km2. Densitat de població : 1.630 hab./km2. Àrea densament poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Siegburg, Stadt  

Siegburg, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53721 - Siegburg, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Siegburg, Stadt (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 41.463 hab. Extensió : 23,66 km2. Densitat de població : 1.752 hab./km2. Àrea densament poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Swisttal  

Swisttal - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53913 - SwisttalAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Swisttal (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 18.618 hab. Extensió : 62,22 km2. Densitat de població : 299 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Troisdorf, Stadt  

Troisdorf, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53840 - Troisdorf, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Troisdorf, Stadt (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 74.903 hab. Extensió : 62 km2. Densitat de població : 1.208 hab./km2. Àrea densament poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Wachtberg  

Wachtberg - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 53343 - WachtbergAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Wachtberg (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 20.414 hab. Extensió : 49,68 km2. Densitat de població : 411 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Windeck  

Windeck - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2C . 51570 - WindeckAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Windeck (Bonn und Rhein-Sieg-Kreis - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 18.773 hab. Extensió : 107,22 km2. Densitat de població : 175 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Aachen, Stadt  

Aachen, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2D . 52062 - Aachen, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Aachen, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 247.380 hab. Extensió : 160,85 km2. Densitat de població : 1.538 hab./km2. Àrea densament poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 WORQS Aachen  

WORQS Coworking Aachen

Oppenhoffallee 143 . 52066 Aachen

     

coworking

  2.500 metres quadrats: espai de coworking i despatxos al districte de Frankenberger. Fix-desk, Flex-desk, sales per a equips, sales de conferències i seminaris: espais compartits per a tot tipus d'empreses, emprenedors, freelances i equips de projecte.WORQS és coworking. Oficines. Reunions. Esdeveniments. Tot en un. Tot en un sol lloc. Per a idees creatives, solucions innovadores, la creació de valor mitjançant el compartir. Per hores, per mesos o a llarg termini. Les solucions ofertes són tan flexibles com les vostres necessitats: des de l’adreça de l’empresa, passant pel Coworking-FlexDesk, fins a la sala de reunions i seminaris de fins a més de 99 participants. Simplement reservar. Aachen WORQS.


 Kunsthaus NRW Kornelimünster  

Casa de les Arts del Land de Rin del Nord-Westfàlia a Kornelimünster

Abteigarten 6 . 52076 Aachen – Kornelimünster

   

Museu

  Un recorregut per la Kunsthaus proporciona al visitant una visió de la història de l’art a Renània del Nord-Westfàlia des de l’actualitat fins, anant enrera en el temps, a l’any 1945. L’estat de Renània del Nord-Westfàlia adquireix obres de joves artistes per tal de promocionar-les individualment. La col·lecció inclou ara més de 4.000 obres de Karl Otto Götz, Emil Schumacher, Ernst Wilhelm Nay, Günther Uecker, Gerhard Richter, Sigmar Polke, Katharina Sieverding, Bernd i Hilla Becher, Andreas Gursky, Thomas Ruff, Björn Dahlem, Cornelius Völker, Gereon Krebber o Erika Hock. Les exposicions temporals de la Kunsthaus mostren les novetats actuals en l'art a Renània del Nord-Westfàlia i d'altres indrets.Font: Energeticon. El 25 de setembre de 2019 es va donar el tret de sortida per la venda del nou bitllet combinat "auf ins museum! - museu naar het! ". Amb la nova entrada combinada, es poden visitar 28 museus per només 25 euros, durant 2 anys. S'inclouen 4 museus de Bèlgica Oriental, 7 museus de la província de Limburg (Països Baixos) i 17 museus de la regió de Aquisgrà (Alemanya).

Bitllet combinat "auf ins museum! – naar het museum!"


  El bitllet combinat està disponible a :
  • els museus de la xarxa
  • taquilles AN/AZ
  • la web aufinsmuseum.eu
 • El bitllet combinat és vàlid fins al 31 de desembre de 2021.
 • Tant el bitllet combinat com el fulletó estan disponibles en alemany i holandès.


  Llista de museus que es poden visitar amb el bitllet combinat:
  • BEGAS HAUS – Museum für Kunst und Regionalgeschichte Heinsberg
  • Burgenmuseum Nideggen
  • Columbus earth center Kerkrade
  • Continium discovery center Kerkrade
  • Cube design museum Kerkrade
  • De Vondst Heerlen
  • Deutsches Glasmalerei-Museum Linnich
  • ENERGETICON Alsdorf
  • IKOB – Museum für Zeitgenössische Kunst Eupen
  • KuK – Kunst- und Kulturzentrum der Städteregion Aachen
  • Kunsthaus NRW Kornelimünster
  • Leopold-Hoesch-Museum Düren
  • Ludwig Forum für Internationale Kunst Aachen
  • LVR-Freilichtmuseum Kommern
  • LVR-Industriemuseum Tuchfabrik Müller Euskirchen
  • Museum Vieille Montagne Kelmis
  • Museum Zinkhütter Hof Stolberg
  • Museum Zitadelle Jülich
  • Nederlands Mijnmuseum Heerlen
  • Papiermuseum Düren
  • Römerthermen Zülpich – Museum der Badekultur
  • SCHUNCK Heerlen
  • Stadtmuseum Düren
  • Stadtmuseum Eupen
  • Suermondt-Ludwig-Museum Aachen
  • Thermenmuseum Heerlen
  • Töpfereimuseum Raeren
  • Vogelsang IP Schleiden Alsdorf, Stadt  

Alsdorf, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2D . 52477 - Alsdorf, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Alsdorf, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 47.018 hab. Extensió : 31,68 km2. Densitat de població : 1.484 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Energeticon  

Energeticon

Konrad-Adenauer-Allee 7 . 52477 Alsdorf

    

Museu

  L’exposició experimental permanent ENERGETICON, situada als edificis històrics de l’antiga mina de carbó d’Anna, espera als visitants sota el lema d’experimentar l'energia, entendre l’energia. "Del sol a sol!". Aquest és el missatge bàsic del ENERGETICON d'Alsdorf. Resumidament: visionar la transició energètica que viu la societat a l'actualitat. El camí condueix a l’abandó gradual de l’ús de l’energia solar històrica en forma de fonts d’energia fòssils finites, per anar cap a l’ús directe de l’energia solar actual en les seves diverses formes, com a font d’energia infinita i regenerativa. L’exposició es presenta al visitant amb tots els sentits, experimentals i tangibles. Es poden contemplar els tresors de l’energia solar, i experimentar la mineria d’energia fòsil (obtinguda a partir de l'energia solar històrica) en un lloc autèntic i històric, una antiga mina.Font: Energeticon. El 25 de setembre de 2019 es va donar el tret de sortida per la venda del nou bitllet combinat "auf ins museum! - museu naar het! ". Amb la nova entrada combinada, es poden visitar 28 museus per només 25 euros, durant 2 anys. S'inclouen 4 museus de Bèlgica Oriental, 7 museus de la província de Limburg (Països Baixos) i 17 museus de la regió de Aquisgrà (Alemanya).

Bitllet combinat "auf ins museum! – naar het museum!"


  El bitllet combinat està disponible a :
  • els museus de la xarxa
  • taquilles AN/AZ
  • la web aufinsmuseum.eu
 • El bitllet combinat és vàlid fins al 31 de desembre de 2021.
 • Tant el bitllet combinat com el fulletó estan disponibles en alemany i holandès.


  Llista de museus que es poden visitar amb el bitllet combinat:
  • BEGAS HAUS – Museum für Kunst und Regionalgeschichte Heinsberg
  • Burgenmuseum Nideggen
  • Columbus earth center Kerkrade
  • Continium discovery center Kerkrade
  • Cube design museum Kerkrade
  • De Vondst Heerlen
  • Deutsches Glasmalerei-Museum Linnich
  • ENERGETICON Alsdorf
  • IKOB – Museum für Zeitgenössische Kunst Eupen
  • KuK – Kunst- und Kulturzentrum der Städteregion Aachen
  • Kunsthaus NRW Kornelimünster
  • Leopold-Hoesch-Museum Düren
  • Ludwig Forum für Internationale Kunst Aachen
  • LVR-Freilichtmuseum Kommern
  • LVR-Industriemuseum Tuchfabrik Müller Euskirchen
  • Museum Vieille Montagne Kelmis
  • Museum Zinkhütter Hof Stolberg
  • Museum Zitadelle Jülich
  • Nederlands Mijnmuseum Heerlen
  • Papiermuseum Düren
  • Römerthermen Zülpich – Museum der Badekultur
  • SCHUNCK Heerlen
  • Stadtmuseum Düren
  • Stadtmuseum Eupen
  • Suermondt-Ludwig-Museum Aachen
  • Thermenmuseum Heerlen
  • Töpfereimuseum Raeren
  • Vogelsang IP Schleiden

agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Visita a la mina

Visita a la mina Anna II

Visites Guiades . Museu
Mina
     

Energeticon. Konrad-Adenauer-Allee 7. 52477 Alsdorf. 

El 11/04/2020

A les 14:00h

L’Energeticon es troba als edificis de l’antiga mina Anna. El carbó es va extreure fins a principis dels anys vuitanta. Amb la visita s'obté una visió personal i autèntica de la vida laboral a la mina Anna II.


Durada: 90 min aprox. Preu: 13,00 € per persona. El recorregut es fa cada 2n dissabte del mes a les 14:00. Cal inscripció, ja que un màxim de 20 persones poden participar a la visita. Grups d'almenys 8 persones també poden reservar la visita guiada en cites individuals.

Repair Café ENERGETICON

Repair Café ENERGETICON

Taller . Economia Circular
Reparació
     

Energeticon. Konrad-Adenauer-Allee 7. 52477 Alsdorf. 

El 18/04/2020

Des de les 11:00h a les 14:00h

Al Restaurant/Bistro Eduard, dins el complexe Energeticon, s'hi celebra un Cafè Reparació el 3er dissabte de cada mes, entre les 11h i les 14h. Compta amb l’amable assistència d’AWA Entsorgung GmbH. Un equip de voluntaris amb experiència tècnica ajuda els visitants a reparar objectes i objectes defectuosos.


Segons el nombre de visitants, de vegades hi ha temps d’espera, però aquests es poden combinar quan visiten un museu (si presentes la targeta de recollida Repair Café, obtindràs un 50% de descompte en l’entrada de fins a 4 persones, que s'aplica a totes les entrades individuals del dia de l'esdeveniment, excepte les visites guiades)) o el cafè. Pot ser que hagi de pagar-se els recanvis. En cas contrari, aquesta oferta és gratuïta. S'accepten (i es recomanen) donacions, com a contrapartida als serveis rebuts.

Sonntagsführung

Visita guiada dominical a l'Energeticon

Visites Guiades . Museu
Energia; Ciència i Tecnologia;
     

Energeticon. Konrad-Adenauer-Allee 7. 52477 Alsdorf. 

El 19/04/2020

A les 14:00h

Visita guiada al museu. Cada 3r diumenge del mes a les 14h. Preu: 3 € més entrada.
Young Energy - Kinder entdecken das Energeticon

Young Energy - Els infants descobreixen Energeticon

Divulgació . Ciència i Tecnologia
Energia
     

Energeticon. Konrad-Adenauer-Allee 7. 52477 Alsdorf. 

El 02/05/2020

A les 11:00h (prèvia inscripció)

Tots els nens a partir de 6 anys podran descobrir ENERGETICON durant un recorregut per a nens: el món de la mineria de carbó, la potència del sol i el bàsic de l’energia.


Durada: 90 minuts. Preu: 2,50 € més entrada. L'activitat té lloc cada primer dissabte del mes a les 11:00 hores. La inscripció és imprescindible.* Mínim participants 8, màxim participants 20.

Visita a la mina

Visita a la mina Anna II

Visites Guiades . Museu
Mina
     

Energeticon. Konrad-Adenauer-Allee 7. 52477 Alsdorf. 

El 09/05/2020

A les 14:00h

L’Energeticon es troba als edificis de l’antiga mina Anna. El carbó es va extreure fins a principis dels anys vuitanta. Amb la visita s'obté una visió personal i autèntica de la vida laboral a la mina Anna II.


Durada: 90 min aprox. Preu: 13,00 € per persona. El recorregut es fa cada 2n dissabte del mes a les 14:00. Cal inscripció, ja que un màxim de 20 persones poden participar a la visita. Grups d'almenys 8 persones també poden reservar la visita guiada en cites individuals.

5. Alsdorfer Rudelsingen

5è Cantar Plegats d'Alsdorf

Festa Popular . Música
Festa
     

Energeticon. Konrad-Adenauer-Allee 7. 52477 Alsdorf. 

El 13/05/2020

A les 19:30h

Vells temes, cançons de sempre i grans èxits de festa: tot s’inclou i el públic canta amb entusiasme durant dues hores. És precisament aquesta animada barreja el que fa el gran èxit d'aquesta trobada popular per cantar plegats! Després d'esgotar entrades el format de culte per cantar plegats a la tercera edició celebrada a Alsdorf, el dimecres 13 de maig del 2020 es celebrarà la cinquena edició a la Fördermaschinenhaus, o Casa de Màquines, de l’Energeticon.
Repair Café ENERGETICON

Repair Café ENERGETICON

Taller . Economia Circular
Reparació
     

Energeticon. Konrad-Adenauer-Allee 7. 52477 Alsdorf. 

El 16/05/2020

Des de les 11:00h a les 14:00h

Al Restaurant/Bistro Eduard, dins el complexe Energeticon, s'hi celebra un Cafè Reparació el 3er dissabte de cada mes, entre les 11h i les 14h. Compta amb l’amable assistència d’AWA Entsorgung GmbH. Un equip de voluntaris amb experiència tècnica ajuda els visitants a reparar objectes i objectes defectuosos.


Segons el nombre de visitants, de vegades hi ha temps d’espera, però aquests es poden combinar quan visiten un museu (si presentes la targeta de recollida Repair Café, obtindràs un 50% de descompte en l’entrada de fins a 4 persones, que s'aplica a totes les entrades individuals del dia de l'esdeveniment, excepte les visites guiades)) o el cafè. Pot ser que hagi de pagar-se els recanvis. En cas contrari, aquesta oferta és gratuïta. S'accepten (i es recomanen) donacions, com a contrapartida als serveis rebuts.

Sonntagsführung

Visita guiada dominical a l'Energeticon

Visites Guiades . Museu
Energia; Ciència i Tecnologia;
     

Energeticon. Konrad-Adenauer-Allee 7. 52477 Alsdorf. 

El 17/05/2020

A les 14:00h

Visita guiada al museu. Cada 3r diumenge del mes a les 14h. Preu: 3 € més entrada.
Young Energy - Kinder entdecken das Energeticon

Young Energy - Els infants descobreixen Energeticon

Divulgació . Ciència i Tecnologia
Energia
     

Energeticon. Konrad-Adenauer-Allee 7. 52477 Alsdorf. 

El 06/06/2020

A les 11:00h (prèvia inscripció)

Tots els nens a partir de 6 anys podran descobrir ENERGETICON durant un recorregut per a nens: el món de la mineria de carbó, la potència del sol i el bàsic de l’energia.


Durada: 90 minuts. Preu: 2,50 € més entrada. L'activitat té lloc cada primer dissabte del mes a les 11:00 hores. La inscripció és imprescindible.* Mínim participants 8, màxim participants 20.

Visita a la mina

Visita a la mina Anna II

Visites Guiades . Museu
Mina
     

Energeticon. Konrad-Adenauer-Allee 7. 52477 Alsdorf. 

El 13/06/2020

A les 14:00h

L’Energeticon es troba als edificis de l’antiga mina Anna. El carbó es va extreure fins a principis dels anys vuitanta. Amb la visita s'obté una visió personal i autèntica de la vida laboral a la mina Anna II.


Durada: 90 min aprox. Preu: 13,00 € per persona. El recorregut es fa cada 2n dissabte del mes a les 14:00. Cal inscripció, ja que un màxim de 20 persones poden participar a la visita. Grups d'almenys 8 persones també poden reservar la visita guiada en cites individuals.

Repair Café ENERGETICON

Repair Café ENERGETICON

Taller . Economia Circular
Reparació
     

Energeticon. Konrad-Adenauer-Allee 7. 52477 Alsdorf. 

El 20/06/2020

Des de les 11:00h a les 14:00h

Al Restaurant/Bistro Eduard, dins el complexe Energeticon, s'hi celebra un Cafè Reparació el 3er dissabte de cada mes, entre les 11h i les 14h. Compta amb l’amable assistència d’AWA Entsorgung GmbH. Un equip de voluntaris amb experiència tècnica ajuda els visitants a reparar objectes i objectes defectuosos.


Segons el nombre de visitants, de vegades hi ha temps d’espera, però aquests es poden combinar quan visiten un museu (si presentes la targeta de recollida Repair Café, obtindràs un 50% de descompte en l’entrada de fins a 4 persones, que s'aplica a totes les entrades individuals del dia de l'esdeveniment, excepte les visites guiades)) o el cafè. Pot ser que hagi de pagar-se els recanvis. En cas contrari, aquesta oferta és gratuïta. S'accepten (i es recomanen) donacions, com a contrapartida als serveis rebuts.

Sonntagsführung

Visita guiada dominical a l'Energeticon

Visites Guiades . Museu
Energia; Ciència i Tecnologia;
     

Energeticon. Konrad-Adenauer-Allee 7. 52477 Alsdorf. 

El 21/06/2020

A les 14:00h

Visita guiada al museu. Cada 3r diumenge del mes a les 14h. Preu: 3 € més entrada.


  
 Baesweiler, Stadt  

Baesweiler, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2D . 52499 - Baesweiler, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Baesweiler, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 27.033 hab. Extensió : 27,84 km2. Densitat de població : 971 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Eschweiler, Stadt  

Eschweiler, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2D . 52249 - Eschweiler, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Eschweiler, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 56.385 hab. Extensió : 75,75 km2. Densitat de població : 744 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Herzogenrath, Stadt  

Herzogenrath, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2D . 52134 - Herzogenrath, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Herzogenrath, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 46.402 hab. Extensió : 33,38 km2. Densitat de població : 1.390 hab./km2. Àrea densament poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Monschau, Stadt  

Monschau, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2D . 52156 - Monschau, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Monschau, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 11.726 hab. Extensió : 94,6 km2. Densitat de població : 124 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Roetgen, Tor zur Eifel  

Roetgen, Tor zur Eifel - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2D . 52159 - Roetgen, Tor zur EifelAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Roetgen, Tor zur Eifel (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 8.640 hab. Extensió : 39,03 km2. Densitat de població : 221 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Simmerath  

Simmerath - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2D . 52152 - SimmerathAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Simmerath (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 15.377 hab. Extensió : 110,92 km2. Densitat de població : 139 hab./km2. Àrea poc poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Stolberg (Rhld.), Kupferstadt  

Stolberg (Rhld.), Kupferstadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2D . 52222 - Stolberg (Rhld.), KupferstadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Stolberg (Rhld.), Kupferstadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 56.792 hab. Extensió : 98,48 km2. Densitat de població : 577 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .


 Würselen, Stadt  

Würselen, Stadt - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

DEA2D . 52146 - Würselen, StadtAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la població/ciutat de Würselen, Stadt (Eifel und Region Aachen - Nordrhein-Westfalen). Habitants de la població : 38.712 hab. Extensió : 34,39 km2. Densitat de població : 1.126 hab./km2. Àrea poblada. -- Dades a 31 de desembre de 2018. Comunitat (poble, ciutat, població) alemanya a 30 de setembre de 2019. font : Oficina Federal d’Estadística (Destatis), 2019 .

El total de localitzacions per a Regió de Colònia es de 136 .

#iTGN

 • 1
 • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!