elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Agenda i Informació

Agenda a Tarragona

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.
Taller

 
 
 
    

Perseu, el Sant Jordi grec

  Perseu, el Sant Jordi grec
A través del paral·lelisme entre la llegenda de St. Jordi i del mite de Perseu i Andròmeda, representat en el conegut mosaic de la Medusa, ens aproparem a alguns dels protagonistes de la mitologia clàssica.

Més informació    
  Història
  El 26/04/2020
  D' 11:00h a 13:00h
  Món Romà
  Tinglado 4. Moll de Costa.
  43004 - Tarragona

Concert

 
 
 
 
    

Concert de Primavera de la BUMT

  Banda simfònica Unió Musical de Tarragona (BUMT) - Concert de Primavera
La banda simfònica Unió Musical de Tarragona porta més de 25 anys omplint de música els carrers i teatres de la ciutat i d’arreu. En aquesta ocasió, podrem gaudir d’un concert que ens servirà per descobrir l’àmplia gama de colors de la formació. Una bona manera de donar la benvinguda a l’explosió d'emocions i de colors que ens porta la primavera a través de la música de la BUMT.

Més informació    
  Música
  El 09/05/2020
  De 19:00h a 20:00h
  Música Clàssica
  Teatre Auditori Camp de Mart
  43002 - Tarragona

Taller

    

CSI...a la Necròpolis Paleocristiana!

  CSI...a la Necròpolis Paleocristiana!
Els participants es convertiran en investigadors i seguiran les pistes que van deixar els arqueòlegs que van excavar la necròpolis paleocristiana a través de quatre departaments: el d'arqueologia, el d'antropologia física, el de simbologia i el d'epigrafia.

Més informació    
  Història
  El 31/05/2020
  D' 11:00 a 13:00h
  Món Romà
  Museu i Necròpolis Paleocristians
  43005 - Tarragona

Premi

 
 
 
 
    

XXVI Premis Ones Mediterrània 2020

  XXVI Premis Ones Mediterrània 2020
Tarragona torna a ser l’escenari d’una cita ineludible que reuneix persones de reconegut prestigi nacional i internacional a la nostra ciutat. I és que un any més se celebren els Premis Ones Mediterrània, que arriben a la vint-i-sisena edició amb més força que mai.

Més informació    
  Medi Ambient
  El 05/06/2020
  De 20:00h a 21:00h
  Teatre Metropol
  43001 - Tarragona

Exposicions

    

Exposició "Tàrraco/MNAT"

  
Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 . http://www.mnat.cat/#

Més informació    
  Arts Visuals
  Del 16/06/2018 al 16/07/2020
  

Inaugur
  Tinglado 4
  Tarragona
Notícies.

Es presenta la nova Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Tarragona

Publicat el 17/12/2019

Font: Port de Tarragona.
La Comissió d’Urbanisme de Tarragona va donar llum verda a l’aprovació definitiva del projecte. El nou espai disposa 92 hectàrees per a activitats logístiques relacionades amb el tràfic marítim amb valor afegir. L’aprovació definitiva de la ZAL representa un creixement del 20% de la superfície del Port de Tarragona. La zona generarà més de 4.200 nous llocs de treball durant les obres i un cop desenvolupada completament. La inversió total és de 72,8 milions: 31M€ invertits fins a la data d’avui, més 30 M€ entre 2020 i 2023, i 11,8 milions d’euros en una 2a fase a partir de 2023

El passat 5 de desembre de 2019, el Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, i l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, han visitat els terrenys de la Zona d’Activitats Logístiques, situats en el terme municipal de Vila-seca i, posteriorment, han presentat el projecte a la seu de l’Autoritat Portuària de Tarragona.

El Port de Tarragona posa en marxa, així, la urbanització i la comercialització de més de 900.000 metres quadrats de superfície que representen la Zona d’Activitats Logístiques dins del recinte portuari i situat en el terme municipal de la Vila-seca, a prop del nucli de la Pineda. Aquest espai suposarà un creixement del 20,42% de l’espai per a activitats logístiques del Port de Tarragona i un impacte positiu en els tràfics marítims xifrat en un augment d’entre 2,7 i 4,6 milions de tones més per any.

L’aprovació definitiva del projecte d’urbanització de la ZAL posa punt i final a un projecte nascut fa 30 anys que suposarà un impacte econòmic positiu per al territori estimat en 154.000.000 d’euros a l’any en termes de VAB. Aquest espai d’ús portuari dóna la possibilitat de construir espais des de 8.000 fins a 166.000 metres quadrats per a naus i magatzems oberts, en funció de les necessitats de les empreses que actuïn com a concessionàries.

La ZAL està pensada prioritàriament per a activitats estretament vinculades al tràfic marítim i a productes amb valor afegit, com productes manipulats, post industrials i precomercials o serveis com l’embalatge, l’etiquetatge o la paletització de les càrregues, entre moltes altres activitats. Aquest nou espai també està dissenyat per convertir-se en un centre de transferència de càrrega de mercaderies, cross docking, que aportarà valor afegit als tràfics del Port gràcies a la seva situació estratègica amb connexions que milloraran els serveis actuals.

Impacte econòmic en el territori

La ZAL és un projecte amb gairebé 30 anys d’història. La idea neix al 1989 i la compra dels primers terrenys s’inicia un anys després. Des de llavors, la inversió ja realitzada fins a la data d’avui és de 31 milions d’euros. La compra dels terrenys ascendeix a 22,5 milions d’euros. La construcció dels accessos ferroviaris ha suposat 2,3 milions d’euros i els accessos viaris 2,1 més. Finalment, altres obres de superestructura i adequació de l’espai han suposat una inversió de 4,1 milions d’euros.

La inversió prevista per als propers anys recollits en el Pla Director del Port de Tarragona 2020-2023 per desenvolupar la ZAL és de 30 milions d’euros,. D’aquesta quantitat econòmica, 20 milions d’euros seran destinats al desenvolupament urbanístic de les 92 hectàrees de superfície de la ZAL i els 10 milions d’euros restants es destinaran a la configuració de la primera fase dels diversos accessos viaris i ferroviaris.

Cal destacar també, l’impacte positiu en el sector de l’ocupació al territori. El Port estima que l’activitat a la ZAL generarà 2.974 llocs nous de treball directes i 744 indirectes, un total de 3.718 noves ocupacions al territori. Però, a aquesta quantitat cal afegir també els 564 llocs de feina que es crearan durant les obres d’execució del projecte que, sumats als anteriors, fan un total de 4.282 llocs nous de treball.

Directori de Recursos.

Foto de nito / Shutterstock.com. Castells a la Plaça de la Font de Tarragona per les festes de Santa Tecla del 2011. .

Foto de Vladimir Sazonov / Shutterstock.com. Monument als Castells, a la Rambla Nova de Tarragona..

Foto de Shutterstock.com. El Pont del Diable és un aqüeducte romà als afores de Tarragona, que abastia l'antiga Tarraco d'aigua. .

Foto de Shutterstock.com. Vistes de les Muralles de Tarragona, amb la Torre de l'Arquebisbe. Al fons, la Catedral de Tarragona..

Foto de Shutterstock.com. L'antic amfiteatre romà de Tarraco, vora la Platja del Miracle de Tarragona..

Per a Tarragona hi ha 873 localitzacions a mostrar. Utilitza la paginació per navegar.

      

Pàgina 1 de 5 pàgines.

Si no apareixen localitzacions al planell, prem aquí per recarregar la pàgina.
 Ajuntament  (1)   Bombers  (1)   Consell Comarcal  (1)   Informació Turística  (5)   Oficina d'Atenció Ciutadana  (2)   Oficina de Treball  (5)   Policia  (4)   Confraria de Pescadors  (1)   Consumidors  (5)   Manteniment Vehicles  (1)   Oficina de Consum  (3)   Arxiu  (13)   Auditori  (1)   Biblioteca  (5)   Biblioteca Especialitzada  (12)   Catedral  (1)   Centre Cívic  (4)   Esdeveniment TED TEDx  (1)   Museu  (6)   Sala d'Exposicions  (1)   Teatre  (4)   Atletisme  (16)   Natació  (9)   Pavelló  (10)   Tennis  (1)   Atenció a la Joventut  (2)   Formació Ocupacional  (1)   Telecentre  (4)   Agenda i Actualitat  (2)   Alberg de Joventut  (1)   Aplicació Mòbil  (7)   cambra de comerç  (1)   congressos  (1)   coworking  (2)   Finestreta Única per a Empreses  (1)   fira  (1)   parc tecnològic  (1)   promoció econòmica  (2)   centre d'investigació  (6)   Escola Universitària  (3)   Facultat  (6)   formació  (1)   universitat  (3)   Atenció Continuada  (4)   Centre d'Atenció Primària  (9)   Centres Sociosanitari  (7)   Desfibrilador  (67)   Drogodependència  (1)   Farmàcia  (57)   Hospital  (2)   Salut Mental  (4)   Acolliment Temporal  (1)   Acolliment Temporal (Adults)  (1)   Acompanyament a Joves  (2)   Atenció a la Infància i a l'Adolescència  (1)   Casa del Mar  (1)   Centre per a la Gent Gran  (1)   Centre Socioeducatiu Diürn  (1)   Distribució d'aliments  (1)   Menjador Social  (3)   Serveis a la Dona  (5)   Serveis auxiliars als Serveis Socials  (5)   Serveis d'Acolliment Familiar  (1)   Serveis Socials  (11)   Serveis Socials a Domicili  (10)   Serveis Socials per a Infants  (8)   Serveis Socials per a persones amb addiccions  (1)   Serveis Socials per a Persones amb dependència  (2)   Serveis Socials per a Persones amb discapacitat  (4)   Serveis Socials per a Persones amb discapacitat física  (2)   Serveis Socials per a Persones amb discapacitat intel·lectual  (18)   Serveis Socials per a Persones amb malaltia mental  (7)   Serveis Socials per a Persones amb Malalties o Disminucions  (2)   Serveis Socials per a Persones Grans  (12)   Suport a l'adopció d'infants  (1)   Estació d'autobusos  (1)   Instal·lació Aeroportuària  (2)   Parada d'autobusos  (455)   port  (3)   Port esportiu  (2)  
  

  Tarragona   

Tarragona
Extensió (any 2017). Font : IDESCAT
57,88 Km2
Població (any 2017). Font : IDESCAT
131.507 Hab.
PIB per càpita (any 2015). Font : IDESCAT
38.700 €

Agenda i Actualitat
Tarragona - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat  

 1   2 

  port
Autoritat Portuària de Tarragona  

     

  port
Port Tarraco  

     

  port
Port Esportiu de Tarragona  

    

  congressos
Palau Firal i de Congressos de Tarragona  

 0   1     

  cambra de comerç
Cambra Oficial de Comerç Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona  

     

  promoció econòmica
Delegació d'ACCIÓ a Tarragona  

     

  coworking
Tarragona Impulsa  

    

  formació
Institut Municipal d'Educació de Tarragona  

 

  Agenda i Actualitat
Tarragona - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat  

  universitat
Universitat Rovira i Virgili - Campus Catalunya  

      

  universitat
Universitat Rovira i Virgili - Campus Sescelades  

      

  Ajuntament
Ajuntament de Tarragona  

 

  Aplicació Mòbil
Concurs de Castells de Tarragona  

   

  Aplicació Mòbil
TGN Agenda  

   

  Aplicació Mòbil
Epp! La ciutat com t'agrada  

  

  Aplicació Mòbil
EMT Tarragona  

   

  Aplicació Mòbil
Ematsa  

   

  Aplicació Mòbil
Tarragona Accesible  

  

  Aplicació Mòbil
Imageen Tarraco  

   

  Estació d'autobusos
Estació d'autobusos de Tarragona  

 

  Port esportiu
Port Esportiu de Tarragona  

  Port esportiu
Port de Tarragona  

  Instal·lació Aeroportuària
Heliport de l'Hospital Universitari Joan XXIII  

  Instal·lació Aeroportuària
Heliport Port de Tarragona  

  Informació Turística
OFICINA DE TURISME DE TARRAGONA  

 

  Informació Turística
OFICINA DE TURISME DE TARRAGONA  

 

  Informació Turística
PUNT D'ATENCIÓ TURÍSTICA DE TARRAGONA  

 

  Informació Turística
PUNT D'ATENCIÓ TURÍSTICA DE TARRAGONA  

 

  Consell Comarcal
Consell Comarcal del Tarragonès  

 

  Oficina d'Atenció Ciutadana
Oficina d'Atenció Ciutadana a Tarragona  

  Oficina d'Atenció Ciutadana
Oficina d'Atenció Ciutadana a Tarragona (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies)  

  Centre Cívic
Casal Cívic Tarragona - Campclar  

  Centre Cívic
Centre Cívic Municipal de Sant Salvador  

    

  Centre Cívic
Centre Cívic Municipal de Sant Pere i Sant Pau  

    

  Centre Cívic
Centre Cívic Municipal de Bonavista  

    

  Centre per a la Gent Gran
Casal de Gent Gran Mare de Déu de la Mercè (Tarragona)  

  Casa del Mar
Casa del Mar de Tarragona  

  Universitat
Universitat Rovira i Virgili  

 

  Facultat
Facultat de Lletres (URV)  

 

  Facultat
Facultat de Ciències Jurídiques (URV)  

 

  Facultat
Facultat d'Enologia (URV)  

 

  Facultat
Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia (URV)  

 

  Facultat
Facultat de Química (URV)  

 

  Facultat
Facultat d'Infermeria (URV)  

 

  Escola Universitària
Escola Tècnica Superior d'Arquitectura La Salle (URL)  

 

  Escola Universitària
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Tarragona (URV)  

 

  Escola Universitària
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de Tarragona (URV)  

 

  centre d'investigació
Consorci Institut Català d'Arqueologia Clàssica  

 

  centre d'investigació
Fundació Institut Català d'Investigació Química  

 

  centre d'investigació
Fundació Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social  

 

  centre d'investigació
Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) (URV)  

  centre d'investigació
Institut Català d'Arqueologia Clàssica (URV)  

 

  centre d'investigació
Institut Català d'Investigació Química (URV)  

 

  parc tecnològic
Parc Científic i Tecnològic del Turisme i l'Oci  

 

  Esdeveniment TED TEDx
TEDxTarragona  

     

  coworking
La Caravana Coworking  

    

  Finestreta Única per a Empreses
Oficina de Gestió Empresarial de Tarragona  

 

  fira
Recinte Firal de Tarragona  

 

  promoció econòmica
ACCIÓ a Tarragona  

 

  Formació Ocupacional
Centre d'Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de Tarragona  

 

  Oficina de Treball
Oficina de Treball de Tarragona - Campclar  

 

  Oficina de Treball
Oficina de Treball de Tarragona - Centre  

 

  Oficina de Treball
Punt d'Autoservei a l'Oficina de Treball de la Generalitat de Tarragona-Camp Clar  

  Oficina de Treball
Punt d'Autoservei a l'Oficina de Treball de la Generalitat de Tarragona-Claret  

  Oficina de Treball
Punt d'Autoservei al Centre d'Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) Tarragona  

  Telecentre
Punt Òmnia Riu Clar  

  Telecentre
A.V. Progressista Torreforta  

  Telecentre
Centre Penitenciari Tarragona  

  Telecentre
Punt TIC Òmnia Casal Cívic Tarragona - Campclar - AV Campclar  

  Atenció a la Joventut
PIJ CASTELL DE MASRICART (La Canonja)  

  Atenció a la Joventut
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS  

 

  Confraria de Pescadors
Confraria de Pescadors de Tarragona  

  Consumidors
Aicec-Adicae Tarragona  

 

  Consumidors
Aicuc. Associació Intercomarcal de Consumidors i Usuaris de Catalunya   

 

  Consumidors
Associació Tarraco de Protecció Als Consumidors i Usuaris de La Província de Tarragona- Atpcupt  

 

  Consumidors
Facua Tarragona  

  Consumidors
Aicuc. Associació Intercomarcal de Consumidors i Usuaris de Catalunya (Salou)  

 

  Oficina de Consum
Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de Tarragona  

  Oficina de Consum
Agència Catalana del Consum  

 

  Oficina de Consum
Ofideute (Tarragona)  

  Alberg de Joventut
Alberg-Residència Sant Jordi  

 

  Teatre
Teatre Metropol  

 1   0      

  Teatre
Sala Trono Armanyà  

 0   3      

  Teatre
Teatre Tarragona  

     

  Teatre
Teatre Auditori Camp de Mart  

 1   0      

  Auditori
Auditori Diputació de Tarragona  

 0   2       

  Museu
Museu Bíblic Tarraconense  

 

  Museu
Museu d'Història de Tarragona  

 

  Museu
Museu del Port de Tarragona  

 

  Museu
MUSEU DIOCESÀ DE TARRAGONA  

 

  Museu
MUSEU D'ART MODERN DE TARRAGONA  

 

  Museu
Museu i Necròpolis Paleocristians (Museu Nacional Arquelògic de Tarragona)  

 1   1      

  Arxiu
Arxiu Històric Arxidiocesà de l'Arquebisbat de Tarragona  

 

  Arxiu
Arxiu Capitular de la Catedral de Tarragona  

  Arxiu
Arxiu Central de l'Audiència Provincial de Tarragona  

  Arxiu
Arxiu Històric de Tarragona  

 

  Arxiu
Arxiu del Port de Tarragona  

 

  Arxiu
Arxiu Històric de la Ciutat de Tarragona  

 

  Arxiu
Arxiu de la Universitat Rovira i Virgili  

 

  Arxiu
Arxiu Històric del Col.legi d'Arquitectes de Catalunya. Demarcació Tarragona  

  Arxiu
Arxiu Central Administratiu de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona  

  Arxiu
Arxiu Municipal de Constantí  

 

  Arxiu
Arxiu del Consell Comarcal del Tarragonès  

  Arxiu
Arxiu Central dels Jutjats de Tarragona  

  Arxiu
Arxiu Històric de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla  

 

  Biblioteca
Universitat Rovira i Virgili. Biblioteca CRAI Campus Catalunya  

 

  Biblioteca
Universitat Rovira i Virgili. Crai Campus Sescelades  

 

  Biblioteca
Sala de Lectura Sant Pere i Sant Pau  

  Biblioteca
Biblioteca Pública de Torreforta  

  Biblioteca
Biblioteca Pública de Tarragona  

    

  Biblioteca Especialitzada
Biblioteca de l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII  

 

  Biblioteca Especialitzada
Biblioteca Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona  

 

  Biblioteca Especialitzada
Hemeroteca Fundació Catalunya - La Pedrera  

 

  Biblioteca Especialitzada
Biblioteca del Seminari Conciliar Pontifici de Tarragona  

 

  Biblioteca Especialitzada
Biblioteca Auxiliar del Museu d'Art Modern  

 

  Biblioteca Especialitzada
Delegació Provincial de l'INE a Tarragona. Biblioteca  

 

  Biblioteca Especialitzada
Institut Català d'Arqueologia Clàssica. Centre de documentació  

 

  Biblioteca Especialitzada
Arxiu del Port de Tarragona  

 

  Biblioteca Especialitzada
Arxiu Històric de Tarragona. Biblioteca Auxiliar  

 

  Biblioteca Especialitzada
Biblioteca de l'Audiència Provincial i Jutjats de Tarragona  

  Biblioteca Especialitzada
Biblioteca de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona  

 

  Biblioteca Especialitzada
Biblioteca del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. Demarcació de Tarragona  

 

  Sala d'Exposicions
Moll de Costa  

 1   1      

  Atletisme
ZONA ESPORTIVA C. ROCA BRUNA  

  Atletisme
PISTES POLIESPORTIVES C. UN  

  Atletisme
PISTA POLIESPORTIVA C. DE L'HORTA GRAN  

  Atletisme
ZONA ESPORTIVA C. RIU CIURANA  

  Atletisme
ÀREA D'ACTIVITAT FÍSICA C. RIU LLOBREGAT  

  Atletisme
PISTES POLIESPORTIVES C. CONCA DE BARBERÀ  

  Atletisme
COMPLEX EDUCATIU DE TARRAGONA  

 

  Atletisme
VELÒDROM DE CAMPCLAR  

  Atletisme
PISTES POLIESPORTIVES C. ÀLIGA  

  Atletisme
ZONA ESPORTIVA C. PIT ROIG  

  Atletisme
ZONA ESPORTIVA DEL PARC DEL RIU FRANCOLÍ  

  Atletisme
PISTES POLIESPORTIVES PG. MARÍTIM  

  Atletisme
ZONA ESPORTIVA C. RIU ONYAR  

  Atletisme
PISTA POLIESPORTIVA BLOC MIRAMAR II  

  Atletisme
ZONA ESPORTIVA PL. 1 DE MAIG  

  Atletisme
EQUIPAMENT ESPORTIU VIDING -SANT JORDI  

 

  Natació
COMPLEX ESPORTIU SANT PERE I SANT PAU  

 

  Natació
REIAL CLUB NÀUTIC TARRAGONA  

 

  Natació
COMPLEX EDUCATIU DE TARRAGONA  

 

  Natació
PISCINA MUNICIPAL PART BAIXA I SERRALLO  

  Natació
COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL BONAVISTA  

  Natació
PISCINA MUNICIPAL TORREFORTA-RIUCLAR-ICOMAR  

  Natació
COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL SANT SALVADOR  

  Natació
POLIESPORTIU I PISTA ATLETISME CAMPCLAR  

  Natació
EQUIPAMENT ESPORTIU VIDING -SANT JORDI  

 

  Tennis
COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL SANT SALVADOR  

  Pavelló
PAVELLÓ MUNICIPAL DEL SERRALLO  

  Pavelló
REIAL CLUB NÀUTIC TARRAGONA  

 

  Pavelló
CENTRE CÍVIC ST. SALVADOR  

 

  Pavelló
PISCINA MUNICIPAL PART BAIXA I SERRALLO  

  Pavelló
COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL BONAVISTA  

  Pavelló
PISCINA MUNICIPAL TORREFORTA-RIUCLAR-ICOMAR  

  Pavelló
COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL SANT SALVADOR  

  Pavelló
VELÒDROM DE CAMPCLAR  

  Pavelló
POLIESPORTIU I PISTA ATLETISME CAMPCLAR  

  Pavelló
EQUIPAMENT ESPORTIU VIDING -SANT JORDI  

 

  Hospital
Hospital Sant Pau i Santa Tecla  

 

  Hospital
Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona  

 

  Centres Sociosanitari
Residència Santa Tecla Ponent Internament  

  Centres Sociosanitari
Centre Sociosanitari Santa Tecla Llevant  

 

  Centres Sociosanitari
Hospital de dia sociosanitari Centre Sociosanitari Santa Tecla Llevant  

 

  Centres Sociosanitari
Hospital de dia sociosanitari Hospital Sociosanitari Francolí  

  Centres Sociosanitari
Hospital Sociosanitari Francolí  

  Centres Sociosanitari
PADES Tarragona  

  Centres Sociosanitari
PADES Tarragonès  

  Salut Mental
CSMA Tarragona Nord i CSMA Tarragona Sud