Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Agenda i Informació

Agenda a Districte de Brčko

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.


Notícies.

No hi ha notícies a mostrar per a aquesta pàgina. Consulteu l'agenda al fons d'aquesta pàgina.

Directori de Recursos.

El total de localitzacions per a Districte de Brčko es de 0 .

El total de localitzacions per a Districte de Brčko es de 0 .

Foto de @ramche_. Vista aèria de Brčko, capital del districte homònim de Bòsnia i Hercegovina. El districte de Brčko és una unitat administrativa de Bòsnia i Hercegovina. El districte està situat al nord-est de Bòsnia. El districte està sota gestió internacional. La seu del districte és la ciutat de Brčko. El districte de Brčko es va crear oficialment el 8 de març de 2000, un any després de l'arbitratge internacional per a Brčko. El districte de Brčko es va formar a partir del conjunt del territori de l’antic municipi de Brčko. Durant la guerra a Bòsnia i Hercegovina, aproximadament el 48% del territori del municipi, així com la ciutat de Brčko, estaven sota el control de l'exèrcit de la República Sèrbia de Bòsnia, i la resta estava sota el control de l'Exèrcit de la República de Bòsnia i Hercegovina..