elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Agenda i Informació

Agenda a Districte de Brčko

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.


Notícies.

No hi ha notícies a mostrar per a aquesta pàgina. Consulteu l'agenda al fons d'aquesta pàgina.

Directori de Recursos.

El total de localitzacions per a Districte de Brčko es de 0 .

El total de localitzacions per a Districte de Brčko es de 0 .

Foto de @ramche_. Vista aèria de Brčko, capital del districte homònim de Bòsnia i Hercegovina. El districte de Brčko és una unitat administrativa de Bòsnia i Hercegovina. El districte està situat al nord-est de Bòsnia. El districte està sota gestió internacional. La seu del districte és la ciutat de Brčko. El districte de Brčko es va crear oficialment el 8 de març de 2000, un any després de l'arbitratge internacional per a Brčko. El districte de Brčko es va formar a partir del conjunt del territori de l’antic municipi de Brčko. Durant la guerra a Bòsnia i Hercegovina, aproximadament el 48% del territori del municipi, així com la ciutat de Brčko, estaven sota el control de l'exèrcit de la República Sèrbia de Bòsnia, i la resta estava sota el control de l'Exèrcit de la República de Bòsnia i Hercegovina..

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!