elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Agenda i Informació

Agenda a Prijedor

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.


Notícies.

No hi ha notícies a mostrar per a aquesta pàgina. Consulteu l'agenda al fons d'aquesta pàgina.

Directori de Recursos.

El total de localitzacions per a Prijedor es de 0 .

El total de localitzacions per a Prijedor es de 0 .

Foto de @miso_sestic. El Parc Nacional de Kozara és un parc nacional que va ser proclamat un bosc protegit en 1967 per Josip Broz Tito. Està situat entre els rius Una, Sava, Sana i Vrbas, en la Republika Srpska, Bòsnia i Hercegovina. Amb una extensió de 35,2 km2, està format per boscos densos, zones muntanyoses i prats, que han guanyat el renom 'Bellesa Verda de la Krajina'. L'àrea del parc està composta per muntanyes i altiplans amb altituds que no superen els 1.000 metres, formades per roques calcàries i sedimentàries, on el sòl i el subsòl del parc experimenten fenòmens càrstics. També alberga les fonts dels rius Mlječanica, Mostanica i Kozara..

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!