Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Agenda i Informació

Agenda a Prijedor

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.


Notícies.

No hi ha notícies a mostrar per a aquesta pàgina. Consulteu l'agenda al fons d'aquesta pàgina.

Directori de Recursos.

El total de localitzacions per a Prijedor es de 0 .

El total de localitzacions per a Prijedor es de 0 .

Foto de @miso_sestic. El Parc Nacional de Kozara és un parc nacional que va ser proclamat un bosc protegit en 1967 per Josip Broz Tito. Està situat entre els rius Una, Sava, Sana i Vrbas, en la Republika Srpska, Bòsnia i Hercegovina. Amb una extensió de 35,2 km2, està format per boscos densos, zones muntanyoses i prats, que han guanyat el renom 'Bellesa Verda de la Krajina'. L'àrea del parc està composta per muntanyes i altiplans amb altituds que no superen els 1.000 metres, formades per roques calcàries i sedimentàries, on el sòl i el subsòl del parc experimenten fenòmens càrstics. També alberga les fonts dels rius Mlječanica, Mostanica i Kozara..