Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Agenda i Informació

Agenda a Illa de França

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.


Notícies.

No hi ha notícies a mostrar per a aquesta pàgina. Consulteu l'agenda al fons d'aquesta pàgina.

Directori de Recursos.

El total de localitzacions per a Illa de França es de 2 .

Si no apareixen localitzacions al planell, prem aquí per recarregar la pàgina.
 Agenda i Actualitat  (1)   universitat  (1)  
  

  París   

Paris
Extensió (any 2015). Font : EUROSTAT
105,00 Km2
Població (any 2017). Font : EUROSTAT
2.181.866 Hab.
PIB per càpita (any 2015). Font : EUROSTAT
96.400 €

Agenda i Actualitat
París - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat  

  universitat
Ecole du Web - SUP'Internet  

      

  El total de localitzacions per a Illa de França es de 2 .

VueJS and Frontend Roadtrip Paris 2019

Localització
SUP'Internet
95 Avenue Parmentier
75011 Paris
Dates:
17 de maig de 2019
L'event
JS & Vuejs Roadtrip arriba a Barcelona, París i Berlín, amb tots els camins conduint cap a l'esdeveniment central a Vuejs Amsterdam. Vuejs Amsterdam porta a les tres capitals europees els membres de l'equip Vuejs Core per trobar-se amb els desenvolupadors locals de Vuejs. Els assistents als esdeveniments locals de Vuejs, pensats per a 100-150 assistents, a Barcelona, París i Berlín, podran, tot seguit, obtenir les seves entrades per al gran Vuejs Amsterdam 2020.


Organitzat per Vuejs Amsterdam
Web i Xarxes Socials
Web Twitter Facebook Youtube Instagram
Oficina Exterior de Catalunya a París
Catalonia Trade & Investment
50, rue Saint-Ferdinand
75017 París
Telf.: -
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube
L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a París està en marxa des de 1989 i està situada molt a prop dels Camps Elisis. És l’oficina d’ACCIÓ més gran.

L’oficina d’ACCIÓ a París és la porta d’entrada al principal mercat d’exportació de les empreses catalanes. Per tant, és una de les que rep més sol·licituds i de les que completen més projectes. Els àmbits que més s’hi treballen són el de les indústries del disseny, el de química i energia i el dels sistemes industrials.

Hi destaquen els projectes de comercialització (cerca de clients, distribuïdors, socis i proveïdors) i d’implantació (constitució d’empreses i selecció de personal). L’oficina de París, a més, també està especialitzada en projectes d’innovació internacional, connectant empreses catalanes a partners tecnològics francesos.