elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització Auditori Axa  

Auditori Axa

Avinguda Diagonal, 547 . 08029 - Barcelona

 

congressos

  El Centre de Convencions AXA és part del centre comercial i de negocis l'Illa Diagonal. Els nivells de qualitat de les seves prestacions, climatització, megafonia, il·luminació, projecció, acústica, optimitzats acuradament, el posicionen com un espai únic a la ciutat. El seu aforament total es de 597 persones, còmodament assegudes a platea (302) i amfiteatre (295) amb una òptima visió de l'escenari des de tots els angles. Disposa d'una zona reservada per a discapacitats. La gran amplària del vestíbul el converteix en un espai amb identitat pròpia, útil per a allotjar exposicions i molt indicat per a oferir els serveis de restauració en les pauses o clausures dels actes. El saló-restaurant que ocupa la planta baixa és un acollidor i comfortable espai que pot allotjar exposicions comercials o serveis de restauració fins a 270 comensals.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.CSSCamp 2020

CSSCamp 2020

Conferència . Programació
CSS; disseny web;
      

Auditori Axa. Avinguda Diagonal, 547. 08029 - Barcelona. 

El 15/07/2020


Segona edició del #CSScamp: conferència de caràcter anual, d'un sol dia i amb una única agenda, per a dissenyadors i desenvolupadors web. Forma part de la conferència @jscamp , que es celebra els dos dies posteriors.


JSCamp Barcelona 2020

JSCamp Barcelona 2020

Conferència . Programació
JavaScript
      

Auditori Axa. Avinguda Diagonal, 547. 08029 - Barcelona. 

Del 16/07/2020 al 17/07/2020


Conferència Internacional de dues jornades, amb un únic fil conducor que abasta tot sobre el JavaScript i les tecnologies web modernes.
  

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!