Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització Auditori Axa  

Auditori Axa

Avinguda Diagonal, 547 . 08029 - Barcelona

 

congressos

  El Centre de Convencions AXA és part del centre comercial i de negocis l'Illa Diagonal. Els nivells de qualitat de les seves prestacions, climatització, megafonia, il·luminació, projecció, acústica, optimitzats acuradament, el posicionen com un espai únic a la ciutat. El seu aforament total es de 597 persones, còmodament assegudes a platea (302) i amfiteatre (295) amb una òptima visió de l'escenari des de tots els angles. Disposa d'una zona reservada per a discapacitats. La gran amplària del vestíbul el converteix en un espai amb identitat pròpia, útil per a allotjar exposicions i molt indicat per a oferir els serveis de restauració en les pauses o clausures dels actes. El saló-restaurant que ocupa la planta baixa és un acollidor i comfortable espai que pot allotjar exposicions comercials o serveis de restauració fins a 270 comensals.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.CSSCamp 2020

CSSCamp 2020

Conferència . Programació
CSS; disseny web;
      

Auditori Axa. Avinguda Diagonal, 547. 08029 - Barcelona. 

El 15/07/2020

Segona edició del #CSScamp: conferència de caràcter anual, d'un sol dia i amb una única agenda, per a dissenyadors i desenvolupadors web. Forma part de la conferència @jscamp , que es celebra els dos dies posteriors.

JSCamp Barcelona 2020

JSCamp Barcelona 2020

Conferència . Programació
JavaScript
      

Auditori Axa. Avinguda Diagonal, 547. 08029 - Barcelona. 

Del 16/07/2020 al 17/07/2020

Conferència Internacional de dues jornades, amb un únic fil conducor que abasta tot sobre el JavaScript i les tecnologies web modernes.