elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització Fira Barcelona  

Fira Barcelona - Recinte de Gran Via

Av. Joan Carles I, 64 . 08908 - L'Hospitalet de Llobregat

     

fira

  Fira de Barcelona compta amb dos grans recintes que figuren entre els més importants d'Europa: Montjuïc i Gran Via. En conjunt disposa de prop de 400.000 m2 bruts de superfície expositiva, distribuïda en 14 pavellons i dos centres per a congressos. Estan equipats amb les infraestructures més avançades i un complet nivell de serveis firals, que s'adapten a les necessitats d'expositors, organitzadors i visitants. El Recinte de Gran Via és un dels més grans i moderns recintes firals d'Europa, dissenyat pel japonès Toyo Ito, premi Pritzker d'Arquitectura.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Cosmobeauty

Cosmobeauty

Fira . Estil de vida i bellesa
Cosmètica;Perruqueria
     

Fira Barcelona. Av. Joan Carles I, 64. 08908 - L'Hospitalet de Llobregat. 

Del 28/03/2020 al 30/03/2020


COSMOBEAUTY Barcelona concentra les novetats i tendències del món de la bellesa abastant diverses disciplines que s'aglutinen en dos blocs: la divisió de perruqueria, ungles i maquillatge i la divisió d'estètica, medicina estètica i healthy life & wellness


El programa d'activitats de la fira s'orienta a la formació innovadora i d'alt nivell destacant el Congrés d'Estètica / Healthy Life, III Congrés Internacional de Micropigmentació Avançada, el CAMPUS COSMOBEAUTY HAIR, el Congrés Internacional d'Assessoria d'Imatge Personal, l'Healthy Corner , les Masterclass Innovative Education i el Pòdium Beauty Barcelona (Make-Up, Bodypainting, Nail Art i Pestanyes), entre d'altres. A més, es dedica un espai exclusiu per a la representació artística a la Passarel·la Beauty BCN i es fan lliurament del Guardó Byp i els Premis VidaEstética.

Retail and Brand Experience World Congress

Retail and Brand Experience World Congress

Congrés . Comerç
Branding;Empresa;Start-Ups;Tecnologia;Comerç al Detall (proveïdors, serveis per a la);Comerç al Detall
      

Fira Barcelona. Av. Joan Carles I, 64. 08908 - L'Hospitalet de Llobregat. 

Del 19/05/2020 al 21/05/2020


RBEWC és el lloc on els principals responsables de la decisió mundial discuteixen sobre el desenvolupament i l'expansió de la innovació tecnològica i el potencial empresarial per als minoristes i les marques.


Barcelona és una de les deu ciutats europees més atractives per al comerç minorista internacional. Els grans actors minoristes han triat la ciutat com el lloc ideal per mostrar la innovació en el sector.

  

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!