Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització Fira Barcelona  

Fira Barcelona - Recinte de Gran Via

Av. Joan Carles I, 64 . 08908 - L'Hospitalet de Llobregat

     

fira

  Fira de Barcelona compta amb dos grans recintes que figuren entre els més importants d'Europa: Montjuïc i Gran Via. En conjunt disposa de prop de 400.000 m2 bruts de superfície expositiva, distribuïda en 14 pavellons i dos centres per a congressos. Estan equipats amb les infraestructures més avançades i un complet nivell de serveis firals, que s'adapten a les necessitats d'expositors, organitzadors i visitants. El Recinte de Gran Via és un dels més grans i moderns recintes firals d'Europa, dissenyat pel japonès Toyo Ito, premi Pritzker d'Arquitectura.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.IASLC 2019

IASLC 2019 Congrés Mundial de Càncer de Pulmó

Congrés . Salut;
Càncer;Oncologia;Medicina;
       

Fira Barcelona. Av. Joan Carles I, 64. 08908 - L'Hospitalet de Llobregat. 

Del 07/09/2019 al 10/09/2019

La major reunió internacional de metges, investigadors i científics en el camp del càncer de pulmó i de l'oncologia toràcica.

Un Congrés per a apredre, compartir coneixements i fer xarxa amb més de 7.000 delegats de més de 100 països. Els congressistes es beneficiaran d'un ampli i multidisciplinari ventall de continguts amb més de 2000 presentacions i més de 17 línies especialitzades. Es pot triar entre presentacions avançades, conferències d'experts, resums de recerca, sessions d'esmorzar interactives, tallers de mans i diverses sessions específiques dedicades a infermeres, pacients i especialistes.

EASD Annual Meeting 2019

EASD Annual Meeting 2019

Congrés . Medicina

  

Fira Barcelona. Av. Joan Carles I, 64. 08908 - L'Hospitalet de Llobregat. 

Del 16/09/2019 al 20/09/2019

55è Congrés Anual de l'Associació Europea per a l'Estudi de la Diabetis

El 21 d'abril de 1965, es va celebrar la primera Assemblea General de la EASD amb el Dr. A.E. Renold i 220 participants a Montecatini, Itàlia. El Dr. Hoet va presidir el càrrec de president del Comitè Directiu, la decisió de formar l'Associació que s'havia pres a Itàlia el curs anterior al Congrés IDF de Toronto.

EASD Annual Meeting 2019

55è Congrés Anual de l'Associació Europea per a l'Estudi de la Diabetis (EASD Annual Meeting 2019)

Congrés . Salut;
Diabetis;Medicina;
    

Fira Barcelona. Av. Joan Carles I, 64. 08908 - L'Hospitalet de Llobregat. 

Del 16/09/2019 al 20/09/2019

Els objectius de l'associació són fomentar i donar suport a la investigació en l'àmbit de la diabetis, a la ràpida difusió dels coneixements adquirits i a la seva aplicació.

La Fundació Europea per a l'Estudi de la Diabetis (EFSD) va ser creada per EASD per proporcionar finançament a tots els àmbits de la investigació de la diabetis a tota l'àrea europea. Els objectius d'EFSD són fomentar i donar suport a la investigació innovadora de la diabetis i promoure la propera generació d'investigadors líders en diabetis.

Arnold Classic Europe

Arnold Classic Europe

Fira . Esports;Estil de vida i bellesa;
Fitness;Culturisme;
      

Fira Barcelona. Av. Joan Carles I, 64. 08908 - L'Hospitalet de Llobregat. 

Del 20/09/2019 al 22/09/2019

Esdeveniment i Exposició sobre Fitness i Culturisme

Es podrà gaudir de les següents especialitats esportives: bodybuilding, Arnold Fighters, Strongman, AMPs, bodypainting, capoeira, Cheerleading, esgrima, Freestyle Skating, halterofília, Hòquei Subaquàtic, Judo, Kangoo Power, mc fit, lluita de braços, OCR, Pole dance, powerlifting, cub rubik, Salts de comba, Street Workout, Taekwondo, twirling

Congrés ESMO

Congrés ESMO (Congrés Anual de la Societat Europea de Medicina Oncològica )

Conferència . Salut;
Farmàcia;Oncologia;Medicina;
      

Fira Barcelona. Av. Joan Carles I, 64. 08908 - L'Hospitalet de Llobregat. 

Del 27/09/2019 al 01/10/2019

El Congrés ESMO és la cita a Europa dels metges, investigadors, casos de pacients, periodistes i la indústria farmacèutica de tot el món per conèixer-se, conèixer els últims avenços en oncologia i traduir la ciència a una millor atenció als pacients amb càncer.

L'Exposició, ubicada al pavelló 3, és un component important del Congrés ESMO, que proporciona als oncòlegs mèdics una plataforma ideal per connectar-se amb socis farmacèutics i una oportunitat dedicada a conèixer millor els avenços tangibles en el tractament del càncer.

Caravaning

Caravaning Saló Internacional

Fira . Oci;
Caravaning;Gastronomia;Turisme Alternatiu;Turisme de Muntanya;
      

Fira Barcelona. Av. Joan Carles I, 64. 08908 - L'Hospitalet de Llobregat. 

Del 12/10/2019 al 20/10/2019

Saló Internacional del Caravàning: el més gran esdeveniment firal del sector del càmping i del caravàning d'Espanya, celebrarà la seva 34a edició del 12 al 20 d'octubre de 2019 al recinte Gran Via de Fira de Barcelona. Autocaravanes, Caravanes, Campers, Càmping, remolcs, accessoris ...

Durant el saló, a més de conèixer les novetats i tendències, la comunitat es reuneix en 5 grans espais temàtics: Barcelona Overland, Una exposició temàtica pels amants del turisme d'aventura que combina vehicles tot terreny camperitzats amb les últimes novetats en aquesta especialitat; Caravaning Kids, Pensat per als més petits de la comunitat, amb activitats creatives i jocs per gaudir en familia; Glamping, Acampar a l'aire lliure sense renunciar al luxe és possible! Com t'ho imagines? Tendes d'acampada tipus "safari, tipis indis, cabanyes als arbres, bungalows de fusta amb acabats de qualitat… Visita el nostre espai Glamping i dóna-li forma a la teva imaginació; Travelvaning, on els amants del caravàning comparteixen les seves experiències i viatges; i Gastrovaning, l'"street food" tematitzat en caravanes vintage.

IoT Solutions World Congress

IoT Solutions World Congress

Congrés . Internet de les Coses;Indústria;
Blockchain;Intel·ligència Artificial;Tecnologia;
     

Fira Barcelona. Av. Joan Carles I, 64. 08908 - L'Hospitalet de Llobregat. 

Del 29/10/2019 al 31/10/2019

El congrés líder mundial enfocat en solucions IoT per a la indústria.

El # IOTSWC19 és el principal esdeveniment que uneix l'IoT amb la indústria. on es produeix la transformació digital real. L'esdeveniment se centrarà en 7 àrees dedicades: transport connectat, fabricació, energia, sanitat, edificis, Open Industry & Enabling IoT, i també tindrà dos esdeveniments associats: Blockchain Solutions World i AI & Cognitive Systems Forum. Organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb el Consorci d'Internet Industrial (IIC)

Smart City Expo World Congress

Smart City Expo World Congress

Congrés . Smart City;Tecnologia;Administracions;Logística;Medi Ambient;
Transformació Digital;Mobilitat;Finances;Governança;Societat Inclusiva;Arquitectura i Urbanisme;Transport;
       

Fira Barcelona. Av. Joan Carles I, 64. 08908 - L'Hospitalet de Llobregat. 

Del 19/11/2019 al 21/11/2019

Smart City Expo World Congress, adreçada a un públic professional, és la Cimera Internacional sobre Ciutats Intel·ligents que es celebra a Barcelona.

3 dies de debat en profunditat sobre temes essencials: transformació digital, medi ambient urbà, mobilitat, governança i finances, ciutats inclusives i compartides. Algú va dir una vegada que "el futur pertany als que creuen en la bellesa dels seus somnis". I pensem que els nostres somnis no són només seductors i radiants, sinó també possibles. Creiem que una ciutat no es mesura per les seves infraestructures, la seva pell, la seva estètica digital, sinó per l'alçada de la seva visió per respondre a les necessitats de tots els ciutadans, sense deixar enrere a ningú.

Ibtm World

Ibtm World

Fira . Serveis;Turisme;
Turisme de Negocis;Promoció Turística;Turisme de Congressos;
      

Fira Barcelona. Av. Joan Carles I, 64. 08908 - L'Hospitalet de Llobregat. 

Del 19/11/2019 al 21/11/2019

Saló de la Indústria de Viatges de Negocis, Congressos i Incentius

IBTM World és el principal esdeveniment mundial per a la indústria de reunions i esdeveniments i tenim un únic objectiu; volem inspirar el món dels esdeveniments per oferir experiències excepcionals. Durant 32 anys, IBTM World ha estat proporcionant a la comunitat mundial la inspiració, les connexions comercials i el contingut que necessiteu per crear esdeveniments de caràcter mundial per als vostres clients.

Public Procurement of Innovation in Smart City Expo 2019

Public Procurement of Innovation in Smart City Expo 2019. Networking empresarial

Networking . Empresa
Licitacions; Smart City;
     

Fira Barcelona. Av. Joan Carles I, 64. 08908 - L'Hospitalet de Llobregat. 

El 20/11/2019

Catalogue of early demad: De 09.30 h a 10.30 h. International Tenders of PPI: de 15.45 h a 17.00 h

Jornada dedicada a la innovació i a les solucions que la innovació pot presentar en projectes de contractació pública. Es faran dos actes, el primer “Catalogue of early demand” on es presentaran varis futurs projectes de Compra Pública d’Innovació que obriran a menys de tres anys vista. I el segon acte, “International Tenders of PPI” on es presentaran varies licitacions obertes o en consulta de mercat.

També es convidarà als participants a participar al Brokerage Event on podran entrevistar-se amb els possibles compradors. L'acte tindrà lloc als Halls 1&2 del West Agora a l'Smart City Expo. Objectiu: Donar a conèixer les demandes de solucions innovadores que sortiran a contractació pública d’Innovació a curt termini i també les oportunitats obertes en aquell moment, oportunitats reals de presentar oferta a les licitacions obertes.

N1B

NiceOne Barcelona (N1B)

Festival . Oci;
Videojocs;Gaming;Entreteniment Digital;e-sport;
      

Fira Barcelona. Av. Joan Carles I, 64. 08908 - L'Hospitalet de Llobregat. 

Del 28/11/2019 al 01/12/2019

Festival dels Videojocs i l’Entreteniment Digital. Tot l'univers gamer en 4 àrees: Play, Live, Experience i Share.

Barcelona Games World és ara NiceOne Barcelona. Del videojoc a l'entreteniment digital. De la virtualitat a la realitat. Prepara't per sentir les emocions de les últimes novetats en videojocs i vibrar amb les competicions d'e-sports més desafiants.

Mobile World Congress

Mobile World Congress

Fira . Telecomunicacions;Tecnologies de la Informació
Tecnologia Mòbil;Aplicacions Mòbils;Intel·ligència Artificial;Internacionalització;Món Digital
       

Fira Barcelona. Av. Joan Carles I, 64. 08908 - L'Hospitalet de Llobregat. 

Del 24/02/2020 al 27/02/2020

Esdeveniment Mundial de la Indústria de les Tecnologies Mòbils .

Fira Professional. El tema central del certamen del 2019 és la CONNECTIVITAT INTEL·LIGENT. Aquest terme descriu la poderosa combinació de xarxes de 5G flexibles, d'alta velocitat, Internet of Things (IoT), intel·ligència artificial (AI) i grans dades. La connectivitat intel·ligent marca el començament d'una nova era definida per experiències altament contextualitzades i personalitzades, que es lliuren quan i on es desitgen. Aquest és el futur de la nostra indústria i el nostre món, diu l'organització de l'event. Hi ha 8 temes al voltant del tema central, que seran tractats al MWC19: connectivitat, intel·ligència artificial, indústria 4.0, el contingut immersiu, la innovació disruptiva, el benestar digital, la identitat i seguretat digital, i el futur en els propers 10 anys de les noves tecnologies.

Cosmobeauty

Cosmobeauty

Fira . Estil de vida i bellesa
Cosmètica;Perruqueria
     

Fira Barcelona. Av. Joan Carles I, 64. 08908 - L'Hospitalet de Llobregat. 

Del 28/03/2020 al 30/03/2020

COSMOBEAUTY Barcelona concentra les novetats i tendències del món de la bellesa abastant diverses disciplines que s'aglutinen en dos blocs: la divisió de perruqueria, ungles i maquillatge i la divisió d'estètica, medicina estètica i healthy life & wellness

El programa d'activitats de la fira s'orienta a la formació innovadora i d'alt nivell destacant el Congrés d'Estètica / Healthy Life, III Congrés Internacional de Micropigmentació Avançada, el CAMPUS COSMOBEAUTY HAIR, el Congrés Internacional d'Assessoria d'Imatge Personal, l'Healthy Corner , les Masterclass Innovative Education i el Pòdium Beauty Barcelona (Make-Up, Bodypainting, Nail Art i Pestanyes), entre d'altres. A més, es dedica un espai exclusiu per a la representació artística a la Passarel·la Beauty BCN i es fan lliurament del Guardó Byp i els Premis VidaEstética.

Retail and Brand Experience World Congress

Retail and Brand Experience World Congress

Congrés . Comerç
Branding;Empresa;Start-Ups;Tecnologia;Comerç al Detall (proveïdors, serveis per a la);Comerç al Detall
      

Fira Barcelona. Av. Joan Carles I, 64. 08908 - L'Hospitalet de Llobregat. 

Del 19/05/2020 al 21/05/2020

RBEWC és el lloc on els principals responsables de la decisió mundial discuteixen sobre el desenvolupament i l'expansió de la innovació tecnològica i el potencial empresarial per als minoristes i les marques.

Barcelona és una de les deu ciutats europees més atractives per al comerç minorista internacional. Els grans actors minoristes han triat la ciutat com el lloc ideal per mostrar la innovació en el sector.