Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització Vilafranca del Penedès  

Vilafranca del Penedès - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

. 08720 - Vilafranca del PenedèsAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la ciutat de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès - Catalunya). Visitar enllaç per accedir-hi.Consorci Sanitari de l'Alt Penedès

Hospital Comarcal de l'Alt Penedès
Espirall, s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Telf.: 938 18 04 40
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Youtube

Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI)
Plaça de l'Àgora, 2-3
Polígon Industrial Domenys II
08720 Vilafranca del Penedès
Telf.: 93 890 02 11
Web i Xarxes Socials
Web Twitter
Entitat autònoma administrativa. Participació de la Generalitat: Majoritària Directa.
 • Funcions:
  • Anàlisis de vins i derivats i expedició dels certificats a petició de particulars i d'organismes.
  • Actua com a organisme tècnic assessor dels consells reguladors de les Denominacions d'Origen vitivinícoles de Catalunya i del sector en general.
  • Promoure i fomentar la millora del conreu de la vinya i la qualitat dels vins i altres productes que se'n derivin.
  • Promoció del coneixement i bon ús dels vins catalans a nivell de consum, tot contribuint a la seva correcta valoració.
  • Estudi, investigació i experimentació dels processos, les tècniques, els materials i altres aspectes relatius a la producció vitivinícola.
  • Especialització, reciclatge i perfeccionament de tècnics i professionals en matèria vitivinícola i enològica.
  • Col·laboració en la realització d'estudis, censos, inventaris, cadastres i estadístiques relacionats amb el sector vitivinícola.

Estació de Viticultura i Enologia de Vilafranca del Penedès (INCAVI)
Plaça Àgora, 2-3
P. Industrial Domenys II
08720 Vilafranca del Penedès
Telf.: +34 938 90 02 1
Web i Xarxes Socials
Web Twitter
L’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), mitjançant les estacions de viticultura i enologia de Reus i Vilafranca del Penedès, pretén ser la infrastructura més especialitzada de la Generalitat de Catalunya posada al servei de la indústria vitivinícola, col·laborant d’aquesta manera al posicionament en els mercats, tant nacional com internacional, dels seus vins.

Consell Regulador de la Denominació d'Origen Penedès
Edifici Àgora
Plaça Àgora, 1
08720 Vilafranca del Penedès
Telf.: +34 938 904 811
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter Youtube Instagram Pinterest
La Denominació d’Origen Penedès disposa d’una gran diversitat de microclimes, conseqüència de la proximitat litoral i de l’altitud. La climatologia és típicament mediterrània, és a dir, suau i càlida. La zona del Penedès Marítim (Baix Penedès i Garraf) és més temperada per la influència i proximitat del mar. El Penedès Superior (Alt Penedès, Alt Camp, Anoia i Baix Llobregat) gaudeix de precipita- cions més freqüents i de més contrast entre temperatures màximes i mínimes. El Penedès Central (fonamentalment Alt Penedès) és el compendi d’ambdós microclimes.

Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Carrer d'Hermenegild Clascar, 1-3
08720 Vilafranca del Penedès
Telf.: 938 90 00 00
Web i Xarxes Socials
Web Facebook Twitter

Oficina Jove de l'Alt Penedès
Hermenegild Clascar 1-3
08720 Vilafranca del Penedès
Telf.: 93 890 00 00
Web i Xarxes Socials
Web 1 Web 2 Facebook Twitter Youtube Instagram

agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Exposició "No em va fer Joan Brossa"

De Cabosanroque 

Exposicions . Arts Visuals

  

Sala dels Trinitaris. C. de la Font, 43. Vilafranca del Penedès. 

Del 20/09/2019 al 20/10/2019

De maig a

Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 . https://cultura.vilafranca.cat/espais-culturals/sala-dels-trinitaris

Un projecte expositiu d’art sonor que forma part del Programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura i creat per Cabosanroque, que explora la prosa més desconeguda del poeta Joan Brossa.   L’obra ha estat produïda per Cabosanroque, el festival Temporada Alta, el Teatre Nacional de Catalunya, la Institució de les Lletres Catalanes i la Fundació Lluís Coromina. Aquest projecte va obtenir una de les beques per a la recerca i la creació en l’àmbit de les arts visuals que va atorgar el Departament de Cultura l’any 2016.   És una gran instal·lació sonora i plàstica, formada per diferents elements quotidians extrets del seu context per representar els paisatges als que fa referència Joan Brossa en la seva prosa dels anys 40 i 50. A més a més, es poden escoltar diferents fragments de la poesia escènica de la mateixa època, farcida d’al·literacions.   La intenció és crear una nova prosa objectual, d’interpretació lliure, que substitueixi els textos originals, però que alhora conservi oberta la potencialitat del seu significat i doni a l’espectador la llibertat de poder extreure’n la seva pròpia interpretació.   Més informació de l'exposició "No em va fer Joan Brossa" al web de Cultura.

Octubre al Teatre Municipal Cal Bolet

Programació

Concerts . Musica

  

Teatre Municipal Cal Bolet. C. de Cal Bolet, 3. Vilafranca del Penedès. 

Del 01/10/2019 al 31/10/2019

Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 .

Això ja ho he viscut Teatre La Perla 29 Dissabte 5 d'octubre, 19 h Anticipada: de 18 a 24 € A taquilla: de 20 a 26 €   Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol Familiars Cia. La Pera Llimonera Diumenge 6 d'octubre, 12 h Preu: 6 €   Club Monteverdi Música Vox Harmonica Diumenge 13 d'octubre, 19 h Anticipada: de 16 a 18 € A taquilla: de 18 a 20 €   Les coses excepcionals Teatre Amb Pau Roca Divendres 18 d'octubre, 20.30 h Anticipada: 16 € A taquilla: 18 €   La bona vida Familiars Cia. 2princesesbarbudes Diumenge 20 d'octubre, 12 h Preu: 6 €   Els dies mentits Teatre Flyhard Produccions Divendres 25 d'octubre, 20.30 h Anticipada: 16 € A taquilla: 18 €   Clara Peya Música Estómac Diumenge 27 d'octubre, 19 h Anticipada: 18 € A taquilla: 20 €

Baobab

Espectacle infantil

Infantil . Espectacles

  

Cal Bolet. C. de L'Escorxador, 19-21. Vilafranca del Penedès. 

El 06/10/2019

12 h

Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 .

Espectacle infantil a càrrec de La Pera Llimonera.   Dos venedors ambulants refugiant-se d’una gran tempesta, expliquen la història d’un bolet i un esquirol, que degut a la guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure.        

L'Ornet vol cantar

Espectacle infantil

Infantil . Espectacles

  

Teatre Municipal Cal Bolet. C. de l'Escorxador, 19-21. Vilafranca del Penedès. 

El 03/11/2019

12 h

Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 .

Espectacle familiar amb la companyia Inspira Teatre.