elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització l'Espluga de Francolí  

l'Espluga de Francolí - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

. 43440 - l'Espluga de FrancolíAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà - Catalunya). Visitar enllaç per accedir-hi.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Exposició "SOS NATURA!"

De Lourdes Fisa

Exposicions . Divulgacio

  

Museu de la Vida Rural - sala Maria Font. Cra. de Montblanc, 35. l'Espluga de Francolí. 

Del 26/07/2019 al 29/09/2020

Inauguraci

Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 . http://museuvidarural.cat/


En aquesta exposició, Lourdes Fisa reflexiona sobre el plàstic i el seu impacte en la natura, la biodiversitat i la nostra salut. Ho presenta a través del seu últim treball artístic, i ens ofereix un panorama alhora poètic i reivindicatiu del valor de la natura.   Bona part de la seva obra oscil·la sobre un ferm compromís personal amb la natura i el medi ambient, de manera que són diversos els treballs expositius que ha presentat amb títols que hi fan referència (aigua, cartografies, atles, mapes o viatges) i que es vinculen a espais específics, en els quals creació artística i naturalesa viva s’aproximen aconseguint entre elles una interacció constant, un diàleg natural.    

Riubombori 2020

El festival de música i cantautors de La Conca

Concerts . Musica

  

Jardí dels Francolins. . l'Espluga de Francolí. 

El 04/07/2020


Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 25 de juny de 2020 .


El Festival Riubombori, és un espai de trobada de musics del territori, obert a tothom, en un entorn natural i tranquil. En lloc de realitzar un festival de música amb diverses actuacions, com estava planificat, es genera un format alternatiu basat en la projecció de cinema documental per tractar diversos aspectes de la indústria musical des d’una mirada diferent, alterant-ho amb actuacions musicals de petit format, intentant així conservar l’esperit musical i alternatiu del festival. El cartell de l’edició d’enguany i els detalls sobre les peces a projectar es presentarà a finals d’aquest mes. #festivalsmusicals

  

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!