Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització

aqui anirà un planell

 l'Espluga de Francolí  

l'Espluga de Francolí - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

. 43440 - l'Espluga de FrancolíAgenda i Actualitat

  Agenda d'activitats i recull d'actualitat de l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà - Catalunya). Visitar enllaç per accedir-hi.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Exposició "Plàstic. Genial o pervers, tu com ho veus?"

Exposicions . Divulgacio

  

Museu de la Vida Rural. Cra. de Montblanc, 35. l'Espluga de Francolí. 

Del 15/02/2019 al 05/01/2020

Inauguraci

Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 . http://museuvidarural.cat/

Inauguració de l’exposició "Plàstic. Genial o pervers, tu com ho veus?", a càrrec de Nicolau Brossa (president de la Fundació Carulla), Gemma Carbó (directora del Museu de la Vida Rural), i Núria Vila (comissària de l’exposició).   L’exposició vol fer reflexionar al públic sobre aquest material seguint els principis del decàleg establert en la jornada Mutare, de cultura i transformació social.   Núria Vila realitzarà una visita comentada a l’exposició per a tots els assistents a la inauguració, amb la intervenció de Basurama, un dels 20 participants, entre col·lectius i artistes nacionals i internacionals, que formen part de la mostra.   Durant la jornada d’inauguració, també es podran veure les intervencions de l’artista alemanya Ida-Marie Corell i l’especialista en food design, Elsa Yranzo. L’artista crearà al llarg de la jornada un vestit amb bosses de plàstic que també acabarà formant part de l’exposició i Elsa Yranzo oferirà una experiència gastronòmica amb elements plàstics que no deixarà a ningú indiferent.   El projecte convida a explorar la història del plàstic i a reflexionar sobre l’ús que en fem avui,  presenta el plàstic com un invent genial que pot esdevenir pervers, reunint objectes, fotografies, vídeos i instal·lacions artístiques entorn aquest material que interpel·len i pregunten constantment.   Visites guiades cada diumenge a les 11 h de forma estable (les places són limitades i es recomana fer reserva prèvia).

Exposició "SOS NATURA!"

De Lourdes Fisa

Exposicions . Divulgacio

  

Museu de la Vida Rural - sala Maria Font. Cra. de Montblanc, 35. l'Espluga de Francolí. 

Del 26/07/2019 al 29/09/2020

Inauguraci

Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 . http://museuvidarural.cat/

En aquesta exposició, Lourdes Fisa reflexiona sobre el plàstic i el seu impacte en la natura, la biodiversitat i la nostra salut. Ho presenta a través del seu últim treball artístic, i ens ofereix un panorama alhora poètic i reivindicatiu del valor de la natura.   Bona part de la seva obra oscil·la sobre un ferm compromís personal amb la natura i el medi ambient, de manera que són diversos els treballs expositius que ha presentat amb títols que hi fan referència (aigua, cartografies, atles, mapes o viatges) i que es vinculen a espais específics, en els quals creació artística i naturalesa viva s’aproximen aconseguint entre elles una interacció constant, un diàleg natural.    

Exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa", a l'Espluga de Francolí

Exposicions . Llibres I Lletres

  

Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola. C. Torres Jordi, 16, 1a. l'Espluga de Francolí. 

Del 21/10/2019 al 21/11/2019

Dilluns, d

Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 .

En el marc de l'Any Pompeu Fabra.   L’exposició itinerant "Pompeu Fabra. Una llengua completa" presenta l’aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball.