Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització URV Campus Bellissens  

Universitat Rovira i Virgili - Campus Bellissens

Av. de la Universitat, 4 . 43204 - Reus

      

universitat

  Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. Facultat d'Economia i Empresa. Escola Tècnica Superior d'Arquitectura.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Product discovery, el producte ideal

Product discovery, el producte ideal. Amb Ricard Planas

Taller . Empresa
Disseny de productes
      

Seminari 2.1 (aula màster) - Pavelló despatxos. Facultat d’Economia i Empresa. URV Campus Bellissens.. Avda. de la Universitat, 1. 43204 - Reus. 

El 19/09/2019

De 10:00h a 13:00h

Descobrir el producte o servei adequat per al client, és el valor més preuat per qualsevol emprenedor o empresa. Les preguntes que sorgeixen són: - Estic desenvolupant o creant el producte o servei que els clients voldran? - Els hi agradarà la meva proposta o potser esperaven una altra? . El Product Discovery és una eina creativa orientada a descobrir el producte ideal abans de construir-lo, abans de consumir recursos.

Ricard Planas, ponent: Consultor i formador en creativitat, innovació i emprenedoria. Expert en Product Discovery. Graduat superior en Enginyeria en disseny i desenvolupament de producte, (UDG) Màster en Programació neurolingüística - PNL (UVic) Post graduat en locució (UPF). 4 anys d'experiència com a consultor i formador. Mes de 25 anys d'experiència laboral en diferents càrrecs en empreses nacionals tant com internacionals.