Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització Club Natació Reus Ploms  

Club Natació Reus Ploms

Av. de Marià Fortuny, 5 . 43204 - Reus

     

Natació

  El Club Natació Reus Ploms és una associació esportiva definida al servei de l'esport, sense finalitat lucrativa, i es regeix per uns Estatuts aprovats per l'assemblea General de Socis, i pels reglaments interns determinats per la Junta Directiva. Els seus objectius bàsics són la promoció, l'ensenyament i la pràctica de diversos esports, amb caràcter no professional, especialment la natació, i també facilitar el desenvolupament de les activitats esportives, socials i culturals dels seus socis. El Club Natació Reus Ploms està inscrit en la Federació Catalana de Natació, i actualment té un lloc en la màxima competició de la natació i el waterpolo, tant en l'àmbit català com a espanyol, amb equips en totes les categories. També està afiliat a les Federacions Catalanes d'escacs, Atletisme, Bàsquet, Billar, Ciclisme, Gimnàstica Rítmica, Pàdel, Patinatge (Hoquei sobre Patins i Patinatge Artístic), Salvament i Socorrisme, Tennis i Triatló, a través de les quals també ofereix als seus socis la participació en competicions oficials en l'àmbit català i espanyol.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.HaBaWaBa Spain (2ona edició)

HaBaWaBa Spain (2ona edició)

Esports . Natació

  

Club Natació Reus Ploms. Av. de Marià Fortuny, 5. 43204 - Reus. 

Del 01/07/2019 al 06/07/2019

HaBaWaBa és un acrònim en anglès que significa "Happy Baby Water Ball" (Content, Nen, Aigua, Pilota), que simbolitza l'alegria d'un nen practicant "l'esport que es juga amb la pilota a l'aigua". El festival HaBaWaBa va ser creat per "Waterpolo Development" amb la idea d'expandir el waterpolo i fomentar els valors de l'Esport i la convivència.

La Federació Espanyola de Natació (RFEN) presenta la 2ona edició del Festival 'HaBaWaBa Spain', que es celebra a Reus i PortAventura del 2 al 5 de juliol, que està destinat a les categories benjamí (U10) i aleví (U12). El torneig va néixer a Itàlia el 2008, on ja s'ha organitzat més de deu ocasions, i compta amb edicions a Grècia, Nord Amèrica, Singapur i Argentina. En la seva primera edició a Espanya, el HaBaWaBa Spain es va celebrar en el marc dels Europeus de Barcelona 2018.