Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització URV Campus Sescelades  

Universitat Rovira i Virgili - Campus Sescelades

Ctra. de Valls, s/n . 43007 -Tarragona

      

universitat

  Facultat de Química. Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia. Facultat d'Enologia. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria. Escola Superior d'Enginyeria Química. Escola de Postgrau i Doctorat. Institut de Ciències de l'Educació.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Talent Jove en Física i Matemàtiques

Talent Jove en Física i Matemàtiques : Prova de nivell

Prova de Nivell . Universitat
Física; Matemàtiques;
      

Facultad de Química. URV Campus Sescelades. C/Marcel·lí Domingo 1. 43007 -Tarragona. 

El 25/09/2019

A les 17:00h

Què és Talent Jove? Es un programa que té per objectiu la realització d'un seguit de tallers que permetran oferir coneixements avançats sobre un conjunt de matèries científiques a joves de 1r i 2n de batxillerat amb bones capacitats acadèmiques i especialment motivats. Per a participar-hi, cal ser alumne de 1r o de 2n de batxillerat en un centre de la província de Tarragona, haver superat amb qualificacions iguals o superiors a 8,5 la Física i les Matemàtiques de 4rt d'ESO, Insciure's com a molt tard el 20 de setembre, i la superació d'una prova de nivell en Física i Matemàtiques el 25 de setembre a les 17:00 h, amb possible entrevista el 27 de setembre.

Talent Jove en Física i Matemàtiques presenta un programa de treball que es desenvoluparà al llarg dels dos cursos escolars de batxillerat. Els continguts i el nivell formatiu en Física i Matemàtiques definits pel Batxillerat Internacional són un referent per definir l'objectiu d'aquesta acció. Tots els dissabtes del curs 2019-20, i de 10 a 13 h, es desenvoluparan temes avançats de Física i Matemàtiques. Cadascuna de les dues matèries es tractaran quinzenalment. Les sessions tindran una durada de 2:30 h. En aquestes sessions es debatran les qüestions conceptualment més dificultoses, els exercicis més difícils de plantejar, i les pràctiques més complicades de realitzar. Mitjançant l'aplicatiu Moodle, entre setmana es farà el seguiment del curs, realitzant activitats complementàries, resolent dubtes, i prepararant l'activitat del dissabte.