Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització Moll de Costa  

Moll de Costa

Moll de Costa . 43004 - Tarragona

     

Sala d'Exposicions

  el Port de Tarragona treballa per ser un punt de trobada i una referència lúdica i cultural per als habitants de Tarragona i de les poblacions de l'entorn. Així, doncs, el Moll de Costa és la marca cultural de l'Autoritat Portuària de Tarragona. Els espais portuaris del Moll de Costa, els tinglados, el Museu, l'Arxiu o la nova zona esportiva km0 així com els carrers del barri marítim del Serrallo es converteixen al llarg de l'any en escenari de nombrosos esdeveniments d'alt interès ciutadà.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Diari de navegació

Diari de navegació de Rafael de Moragas i de Tavern

Exposició .

   

Museu del Port. Moll de Costa. Moll de Costa. 43004 - Tarragona. 

Del 14/05/2019 al 24/09/2019

Exposició de Rafael de Moragas i de Tavern.Vacances a Tàrraco

Vacances a Tàrraco. Museu Nacional Arquelògic de Tarragona

Visites Guiades . Museu
Història; Imperi Romà; Arqueologia;
      

Tinglado 4. Moll de Costa. Moll de Costa. 43004 - Tarragona. 

El 28/08/2019

D'11:00 h a 12.30 h

Si voleu fer unes vacances diferents amb la vostra família, tots els dimecres de juliol i agost el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona proposa a grans i petits convertir-se en exploradors a l’exposició de síntesi TARRACO/MNAT.

Ubicada al Tinglado 4 del Port de Tarragona, hi coneixereu com era la vida a la ciutat de Tàrraco en època romana: visitar els monuments, les botigues, passar una estona al circ, entre altres sorpreses.

Visita exposició Tarraco/MNAT

Visita exposició sobre Tarraco. Museu Nacional Arquelògic de Tarragona

Visites Guiades . Museu
Història; Imperi Romà; Arqueologia;
      

Tinglado 4. Moll de Costa. Moll de Costa. 43004 - Tarragona. 

El 01/09/2019

A les 12.30 h.

Visita comentada a l'exposició de síntesi TARRACO/MNAT, on coneixereu vuit segles de la història de Tàrraco.

Alhora que planteja un recorregut cronològic, podem descobrir l'urbanisme, l'arquitectura, la societat o l'economia de la ciutat i del seu territori, font també de la seva riquesa, i que coneixem a través de les vil·les, pedreres o vies que han perdurat fins als nostres dies. Una història que es materialitza i resseguim a l'exposició a partir d'una selecció representativa del fons del MNAT, amb més de 200 peces.

Tiberius, comerciant pel Mare Nostrum

Tiberius, comerciant pel Mare Nostrum. Museu Nacional Arquelògic de Tarragona

Visites Guiades . Museu
Història; Imperi Romà; Arqueologia;
      

Tinglado 4. Moll de Costa. Moll de Costa. 43004 - Tarragona. 

Del 21/09/2019 al 22/09/2019

De 12.00 a 13.30 h

Visita teatralitzada organitzada pel MNAT i el Museu del Port de Tarragona, on el comerciant de Tàrraco Tiberius Claudius Amiantus ens explicarà de primera mà com era el comerç del vi en època romana i quines característiques i perills tenia la navegació pel Mare Nostrum, finalitzant l’activitat amb una degustació de vi elaborat a la manera romana.XI Jornades d'Arqueologia Industrial de Catalunya

Patrimoni Portuari i de les indústries vinculades als ports

Congrés . Arqueologia i Història

  

Moll de Costa. Museu del Port de Tarragona . Moll de Costa. 43004 - Tarragona. 

Del 21/11/2019 al 23/11/2019

L’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC) i el comitè organitzador convoquen les XI Jornades d’Arqueologia Industrial de Catalunya .

Les Jornades se celebraran a la ciutat de Tarragona, del 21 al 23 de novembre del 2019 i portaran per títol “PATRIMONI PORTUARI I DE LES INDUSTRIES VINCULADES ALS PORTS”. Els ports han estat històricament espais més o menys resguardats per rebre vaixells i realitzar diferents operacions de tràfic marítim o fluvial. Actualment els ports són, fonamentalment, infraestructures per el transvasament de mercaderies i persones entre els medis de transport terrestres i els aquàtics.