elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització Auditori Josep Carreras  

Auditori Josep Carreras

Plaça Federic Mompou, 1 . 43830 - Vila-seca

   

Auditori

  L’auditori compta amb els equipaments tècnics necessaris per poder realitzar l’activitat que li és pròpia d’acord amb els avenços actuals. Les característiques tècniques d’aquest equipament permeten acollir actuacions musicals dels estils musicals més diversos des de la música clàssica fins a la música popular. Quant a la música clàssica, les prestacions de l’escenari permeten actuacions de solistes, agrupacions de cambra i actuacions orquestrals dels períodes barroc, clàssic i romàntic fins a 75 músics a l’escenari. També és possible acollir produccions simfònico–corals de format mitjà i, fins i tot, òperes de cambra. L’escenari pot ser ampliat per facilitar les grans produccions.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.( ( SEISMIC ) )

( ( SEISMIC ) ): Iván Sáez septet

Concert . Música
Jazz
    

Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. 43830 - Vila-seca. 

El 01/12/2019

A les 19:00h

( ( S E I S M I C ) ) és un septet de jazz, que acompanyat per un piano, contrabaix i bateria, aplega una secció de quatre instruments de vent de to greu; saxofón baríton, trombó, flugabone i tuba.


Escoltant aquest grup d’estil jazzístic tot i que amb tractament simfònic, es pot gaudir d’una elaboració refinada de les veus greus oferint una disposició, mescles de timbres i textures que es mouen des de la delicadesa fins a la potència del metall. El saxofon baríton en un paper de solista, rodejat en tot moment per la secció, pot desenvolupar tota la seva capacitat. La meitat del material musical està escrit i adaptat exclusivament per al grup pel mateix Iván Sáez, i l’altra meitat està arranjat per a aquesta formació pel compositor i director de referència Iñaki Askunze. Cal destacar la cessió especial des de Nova York per a ( ( S E I S M I C ) ) de l’arranjament d’un dels temes insígnia de GRAVITY del Sr Howard Johnson.

Plaers a quatre mans

Plaers a quatre mans: Diana Baker i Heidrun Bergander

Concert . Música
Música Clàssica
    

Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. 43830 - Vila-seca. 

El 13/12/2019

A les 21:00h

Què se sent compartint plaers… a quatre mans? Aquesta pregunta es devien fer els compositors de finals del segle XVIII i principis del segle XIX, quan es van trobar que l’ampliació del registre del piano els permetia asseure dos intèrprets davant del teclat.


Així, es van començar a compondre obres per a aquesta formació, i la música per a piano a quatre mans va guanyar més i més popularitat en la vida burgesa de l’època romàntica. Aquest concert proposa un viatge sonor per diferents països d’Europa – des d’una sonata primerenca de Beethoven i la cèlebre fantasia en fa menor de Schubert fins a la poesia d’unes llegendes de Dvorak, la vitalitat d’unes danses de Grieg i de Brahms, i el colorit de la famosa suite Dolly de Fauré.

Músiques amb ànima cubana.

Músiques amb ànima cubana. Europa, les Amériques, Catalunya, Cuba…: Nelsa Baró i Luis Cojal

Concert . Música
Música Cubana i del Carib
    

Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. 43830 - Vila-seca. 

El 20/12/2019

A les 21:00h

Recital de contrabaix i piano a càrrec de Luis Cojal i Nelsa Baró, ambdós d’origen cubà i residents a Catalunya, des de fa més de dues dècades, després de concloure les seves llicenciatures en música al Instituto Superior de Arte de Ciudad de La Habana, Cuba.


Terra d’origen i terra d’acollida s’amalgamen generant un prisma similar -en ells mateixos- on es reflecteixen i comparteixen la música, i que es manifesta en la visió personal amb la que confronten els seus repertoris. En aquest cas serà tot un viatge per diferents països d’Europa i América Llatina, gèneres i estils, que comptarà, també, amb obres de compositors cubans i compositors catalans. Luis Cojal i Nelsa Baró acrediten una llarga i destacada carrera professional com a músics- tant com a solistes o com integrants de diversos i diferents formats incloent els orquestrals -que els ha dut a recórrer un gran nombre de països d’Europa, Amèrica i Asia -presentant-se en importants sales de concerts i festivals , entre ells l’Auditori de Barcelona, la Sala de la Filharmònica de Berlin, Festival de jazz de Terrassa, Festival “Les voix humaines” a La Habana, Festival de contrabaixos Rocky Mountain, EEUU, Bass Fest, Scottland… Ells, a més són intèrprets ,creadors inquiets que compten amb un bon nombre de composicions pròpies on exploren i amplien els seus territoris musicals, algunes d’ells donades a conèixer i recollides en els discos que firmen cadascun a títol personal, “Canto a los ancestros“ de Luis Cojal i “Espejos“ de Nelsa Baró entre tots els discos en els que ambdós han participat. Serà, per tant, un concert especial on la música farà la seva crida al gaudi en el suggerit viatge que provoca.

Concert de Sant Esteve

Concert de Sant Esteve: Coral Nova Unió i Orquestra Händel

Concert . Música
Música Clàssica
    

Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. 43830 - Vila-seca. 

El 26/12/2019

A les 21:00h

Un any més, la Coral Nova Unió i l’Orquestra Händel mantenen viu el tradicionalconcert de Sant Esteve, que des de fa molts anys es celebra a Vilaseca resseguint la llarga tradició de concerts de Nadal que s’organitzen arreu de Catalunya per a aquesta festivitat.


El repertori del concert de Sant Esteve gira al voltant del Nadal i felicita a la població de Vila-seca en una data musical molt arrelada.

La JOIC a l’AJC

La JOIC a l’AJC: Jove Orquestra Intercomarcal

Concert . Música
Música Clàssica
    

Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. 43830 - Vila-seca. 

El 29/12/2019

A les 19:00h

Des de fa algunes edicions, el Conservatori de Vila-seca i l’Auditori Josep Carreres col·laboren amb el projecte pedagògic de la Jove Orquestra InterComarcal, on participen, entre d’altres, alumnes i exalumnes d'aquest Conservatori.


Enguany, la JOIC està de celebració: en la temporada del seu desè aniversari, la jove orquestra ha preparat una programació ben llaminera per a satisfer els delits de grans i petits. Tornen per a oferir-nos “Un conte de Nadal”, un projecte multidisciplinari al voltant de la màgia d’aquestes dates, que comptarà amb artistes del territori i en què música, teatre i literatura aniran de la mà. Sens dubte, una aposta ideal per a tota la família.

  

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!