Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització Kölnmesse  

Fira de Colònia

Messeplatz 1, Köln . Colònia / Köln

    

fira

  Kölnmesse organitza i gestiona anualment al voltant de 80 fires, exposicions i esdeveniments a Colònia, així com a altres importants mercats d'arreu del món. Aproximadament 3 milions de visitants de 221 països i més de 53.500 empreses expositores de 122 països participen regularment en els esdeveniments. El recinte firal de Colònia, que té una superfície de 284.000 m², és el tercer a Alemanya i una de les deu primers del món. Es troba a poca distància del centre de Colònia i té excel·lents connexions amb el transport públic alemany, a més de les connexions internacional. Les fires comercialses troben entre les més diversificades a nivell internacional: de mitjana, el 70 per cent dels expositors i més del 40 per cent dels visitants són procedents de l'estranger.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Zukunft Personal Europe

Zukunft Personal Europe

Fira . Recursos Humans i Lideratge

  

Kölnmesse. Messeplatz 1, Köln. 50679 - Colònia / Köln. 

Del 17/09/2019 al 19/09/2019

Celebra amb nosaltres el tan especial aniversari de Zukunft Personal Europe del 17 al 19 de setembre de 2019 a Colònia! La principal exposició dedicada al món del treball connecta persones i mercats en els camps de la gestió de recursos humans, la digitalització i el lideratge des de fa 20 anys. Obtingueu una visió general del mercat, intercanvieu opinions sobre les tendències del demà i formeu part d’ella.

Cada any, professionals de recursos humans es reuneixen al Zukunft Personal Europe, a Colònia, per ampliar la seva experiència. Amb gairebé 18.000 assistents, més de 450 ponents i uns 770 expositors, és una de les trobades més grans del món per a la professió. Com a visitant internacional, gaudiu de l’oportunitat de reunir-vos amb col·legues d'altres indrets del món, com a part d’un programa internacional específic. Per descomptat, els col·legues alemanys interessats en aspectes internacionals de recursos humans són benvinguts.

IAW

IAW - Fira Internacional de Promocions i Importacions per a la Venda al detall

Fira . Venda al Detall (proveïdors, serveis per a la)

  

Kölnmesse. Messeplatz 1, Köln. 50679 - Colònia / Köln. 

Del 18/09/2019 al 20/09/2019

L’esdeveniment més reeixit d’Europa en termes d’ordres de productes promocionals i de tendència està tenint lloc per 30ena vegada. El número 1 dels esdeveniments per a grans compradors alemanys i europeus oferirà de nou el paquet sencer: aproximadament 350 expositors de tot el món mostraran línies innovadores i populars en un espai de 30.000 m².

La fira internacional de promocions i importacions pel comerç al detall (IAW) de Colònia té lloc del 18 al 20 de setembre en circumstàncies especials. Això és degut a que la fira de comandes per al comerç al detall, la més gran del seu gènere a Europa, celebra la seva 30ª edició i repassa els 15 anys d'experiència en l'àrea de productes de promoció, productes de moda i negocis per volum.

Kind + Jugend

Kind + Jugend

Fira . Estil de vida i bellesa

  

Kölnmesse. Messeplatz 1, Köln. 50679 - Colònia / Köln. 

Del 19/09/2019 al 22/09/2019

Quina tendència prevaldrà? Quins productes inspiraran als vostres clients en el futur? Quines innovacions heu de mirar més de prop? Preguntes urgents per als comerciants en equipament per a nadons i nens, per als quals hi ha una resposta fàcil: Kind + Jugend.

La fira internacional líder per a productes premium per a nadons i infants es presenta cada cop més immens des del 2017: amb sis sales d'exposicions que abasten al voltant de 110.000 m², mai no hi ha hagut tant per veure a Kind + Jugend.

Digital Interior Day

Digital Interior Day

Congrés . Emprenedoria

  

Kölnmesse. Messeplatz 1, Köln. 50679 - Colònia / Köln. 

Del 24/09/2019 al 25/09/2019

Digital: El "qui és qui" de la indústria de la llar i la vida digital es reuneix en un ambient relaxat i informal. Innovador: El DID crea l’entorn adequat per a conceptes innovadors i idees de primera mà per tal de desenvolupar nous potencials conjunts. En Xarxa: La conferència serveix de plataforma per a un valuós intercanvi de coneixement i treball en xarxa a nivell personal. Adreçat a marques, fabricants, distribuïdors i startups de la indústria de la llar. En particular: els directors generals i propiet

El Digital Interior Day ofereix un marc per connectar les idees més destacades de la indústria de la llar i la vida d'una manera sostenible. Ens centrem en les sinergies i la cooperació en l’establiment de tendències i us oferim l’oportunitat de desenvolupar nous potencials a nivell d’ulls en una ronda seleccionada. La fusió de marques tradicionals, empreses de nova creació i influents de la indústria fa del Digital Interior Day un esdeveniment únic i de futur.