elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització


 WORQS Aachen  

WORQS Coworking Aachen

Oppenhoffallee 143 . 52066 Aachen

     

coworking

  2.500 metres quadrats: espai de coworking i despatxos al districte de Frankenberger. Fix-desk, Flex-desk, sales per a equips, sales de conferències i seminaris: espais compartits per a tot tipus d'empreses, emprenedors, freelances i equips de projecte.WORQS és coworking. Oficines. Reunions. Esdeveniments. Tot en un. Tot en un sol lloc. Per a idees creatives, solucions innovadores, la creació de valor mitjançant el compartir. Per hores, per mesos o a llarg termini. Les solucions ofertes són tan flexibles com les vostres necessitats: des de l’adreça de l’empresa, passant pel Coworking-FlexDesk, fins a la sala de reunions i seminaris de fins a més de 99 participants. Simplement reservar. Aachen WORQS.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Symposium Arbeitsmobilität neu gedacht – Coworking und Pendlerstationen als Handlungsfelder der Wirtschaftsförderung.

Repensant la mobilitat laboral: coworking i teletreball com a camps d'acció per al desenvolupament de negocis

Simposi . Empresa
Coworking
     

WORQS Aachen. Oppenhoffallee 143. 52066 Aachen. 

El 23/03/2020

De 09:30h a 17:00h

Mobilitat, coworking i facilitar el teletreball a les ciutats i a les zones rurals. Repensar el món del treball i la mobilitat: es tracta dels conceptes de coworking i teletreball, amb les quals les empreses consultores de coworking AG (d'Aquisgrà i Augsburg) i GEFAK (de Marburg) mostren formes innovadores de alleujar les ciutats del trànsit i reforçar les zones rurals com a espais habitables. Al mateix temps, la feina i la família es poden conciliar millor per als usuaris.


Gairebé 100.000 persones es desplacen cada dia als seus llocs de treball a la regió de la ciutat d'Aachen. Els treballadors, el medi ambient, i cada vegada més també els empresaris i els centres de la ciutat, pateixen. Els estudis demostren que un de cada dos alemanys treballaria des d’un lloc diferent del seu despatx si rebés l’oferta del seu ocupador. Les empreses fins ara només ofereixen als seus empleats teletreball individual, és a dir, oficina a casa. Tot i això, això comporta alguns riscos, com ara la desaparició de fronteres entre la vida laboral i la vida privada i l’aïllament social. De vegades, hi ha una connexió a Internet inadequada i preguntes legals no resoltes.
treballar a l'oficina, coworking o teletreball?

Foto: shutterstock. Treballar a l'oficina, coworking o teletreball?
  

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!