elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització


 Das Zentralinstitut für Engineering, Elektronik und Analytik (ZEA)  

Institut Central d'Enginyeria, Electrònica i Anàlisi (ZEA)

Wilhelm-Johnen-Strasse . 52428 - Jülich

      

Centre de Recerca

  En col·laboració amb científics d'altres instituts de Forschungszentrum Jülich, l'Institut Central d'Enginyeria, Electrònica i Anàlisi (ZEA) desenvolupa dispositius, experiments, processos, procediments i equips analítics, equips de mesura i control i sistemes de detecció, així com eines assistides per ordinador. i tècniques d'imatge necessàries per a investigacions d'avantguarda que no estan disponibles al mercat. L’institut assessora i dóna suport a clients interns i externs en totes les qüestions relacionades amb la tecnologia. Desenvolupa mètodes adequats per afrontar nous reptes i, si és necessari, examina solucions innovadores mitjançant estudis de viabilitat. ZEA dóna suport a projectes des de la idea original fins al producte final. L’Institut Central col·labora amb universitats i altres institucions científiques d’arreu del món i des de fa anys ofereix formació amb èxit en vocacions tècniques i orientades a la ciència.



L’Institut Central d’Enginyeria, Electrònica i Anàlisi (ZEA) està format per tres subinstituts:

Enginyeria i Tecnologia (ZEA-1)
Enginyeria i tecnologia dissenya, proporciona i construeix dispositius, instal·lacions i processos científics i tècnics per a Forschungszentrum Jülich i tercers. Es desenvolupen noves tecnologies per poder reaccionar de forma ràpida i competent a les exigències futures de la ciència.
Sistemes Electrònics (ZEA-2)
Sistemes Electrònics desenvolupa solucions complexes de sistemes en els camps de l’electrònica i les tecnologies de la informació. A més de les cooperacions amb els científics de Forschungszentrum Jülich, ZEA-2 també desenvolupa solucions per iniciativa pròpia per a ús futur en ciència.
Analítiques (ZEA-3)
Analítiques treballa en solucions per a problemes analítics complexos. El personal de ZEA-3 assessora els clients interns i externs sobre totes les qüestions relacionades amb les anàlisis químiques i desenvolupa procediments i mètodes adequats per a nous reptes analítics. ZEA-3 se centra en identificar i quantificar elements i molècules, i caracteritzar superfícies i capes.

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!