elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització


 Projektträger Jülich  

Projektträger Jülich, Forschungszentrum Jülich GmbH / Project Management Jülich, Centre de Recerca de Jülich

Wilhelm-Johnen-Strasse . 52428 - Jülich, Stadt

  

Centre de Suport a la Recerca

  Seu central del Projektträger Jülich. La seu es troba al Centre de Recerca de Jülich. Hi treballen més de 600 empleats. El seus propòsits principals són el de coordinar programes de finançament per a la investigació i la innovació en les àrees de ciències de la vida, energia, tecnologies dels materials, així com programes per a l'estat federal de Renània del Nord-Westfàlia."Com un dels principals promotors de projectes a Alemanya, som socis del sector públic per a la ciència i els negocis. Amb la nostra experiència en la gestió de la investigació i la innovació, donem suport als nostres clients dels governs federals i estatals, així com a la Comissió Europea en la realització dels seus objectius de política de recerca, especialment en el finançament de projectes. Posem en pràctica programes de finançament de la investigació i la innovació en el marc del finançament de projectes, tenint en compte les necessitats sociopolítiques al llarg de tota la cadena d’innovació. Integrem els fons nacionals i europeus de recerca i innovació per a una ubicació competitiva de recerca i innovació a Alemanya en un espai europeu comú de recerca." [Font: pàgina de LinkedIn de la institució] Especialitats: Gestió científica, gestió de la investigació i la innovació, anàlisi d’impactes, comunicació científica, processos d’avaluació, estratègies de finançament, finançament de projectes, processos de diàleg i transferència de coneixement.



Font: Notícia : Projektträger Jülich. Foto : Amir Bajric / Shutterstock | El govern federal ha establert objectius ambiciosos de protecció climàtica: les emissions de gasos d’efecte hivernacle a Alemanya s’han de reduir almenys un 55 per cent fins al 2030 respecte dels nivells de 1990. A llarg termini, s’ha d’aconseguir una reducció d’almenys el 70 per cent fins al 2040 i, en gran mesura, la neutralitat dels gasos d’efecte hivernacle fins al 2050.

Promoció de projectes innovadors de protecció del clima, per iniciativa del Ministeri Federal de Medi Ambient, Conservació de la Natura i Seguretat Nuclear d'Alemanya

Al novembre de 2016, el gabinet federal va adoptar el pla de protecció climàtica del 2050 com a base i directriu per a la identificació i el disseny posteriors de les respectives estratègies i mesures de protecció del clima en els diferents àmbits d’actuació. El pla de protecció del clima descriu la transformació cap a una Alemanya neutra amb gasos d’efecte hivernacle com una estratègia global de modernització que forma i modifiquen els canvis de forma activa i estratègica. Una decisió per l’èxit d’aquesta transformació és una política orientada de manera coherent i eficaç cap a les innovacions tecnològiques, socials i econòmiques. Per tant, és de gran importància promoure nous enfocaments en l’àmbit del coneixement i la creació de capacitats per a la implementació de mesures concretes de protecció del clima.


La convocatòria de finançament per a projectes innovadors de protecció climàtica té com a objectiu desenvolupar enfocaments innovadors de protecció climàtica i provar-los basats en pilots (mòdul 1), així com reforçar i assegurar de forma sostenible els efectes dels enfocaments pilotats amb èxit a través de la difusió nacional (mòdul 2). Els dos mòduls tenen un paper important en l'aplicació i la visibilitat nacionals d'aquests enfocaments.


  • Presentació d'esborranys del mòdul 1:
    • 1 de gener de 2020 - 31 de març de 2020
    • 1 de gener de 2021 - 31 de març de 2021
  • Presentació d'esborranys del mòdul 2:
    • 1 de gener de 2020 - 31 de març de 2020
    • 1 de juliol de 2020 - 30 de setembre de 2020
    • 1 de gener de 2021 - 31 de març de 2021
    • 1 de juliol de 2021 - 30 de setembre de 2021

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!