elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització


 TVE Catalunya : les Sèries  

TVE Catalunya : les Sèries produïdes i emeses pel Centre

Carrer de Mercé Vilaret, 1 . 08174 - Sant Cugat del Vallès

     

Sèries

  Centre de Producció de RTVE a Catalunya



Font: RTVE | Segons expliquen a la pàgina oficial a Facebook de TVE Catalunya, "Doctor Caparrós, medicina general" va ser la primera sit-com que es va produir a Espanya, ara fa quaranta anys i a la figura del seu protagonista, l'actor Joan Capri. La sèrie és una comèdia amb Joan Capri de protagonista i que es començà a emetre el 1979 per l'aleshores anomenat Circuit Català de Televisió Espanyola, la franja horària en que la programació de TVE tenia una programació pròpia per a Catalunya. També intervenien actors com M. Matilde Almendros, Rafael Anglada, Josep Peñalver i Carme Sansa. L'humor irònic però amable va fer la sèrie molt popular i descobrí nous valors com Joan Pera.

Doctor Caparrós, medicina general

  Pàgina de RTVE dedicada a les sèries sobre el Doctor Caparrós, amb enllaç als 12 capítols de "Doctor Caparrós, medicina general" i als 12 capítols de "Doctor Caparrós, metge de poble"


Font: RTVE. La sèrie "Doctor Caparrós, metge de poble" es correspon a la continuació de la sèrie pionera en català "Doctor Caparrós, medicina general", la primera sit-com que es va produir a Espanya, ara fa quaranta anys i a la figura del seu protagonista, l'actor Joan Capri. La sèrie és una comèdia amb Joan Capri de protagonista i que es començà a emetre el 1979 per l'aleshores anomenat Circuit Català de Televisió Espanyola.

Doctor Caparrós, metge de poble

  Pàgina de RTVE dedicada a les sèries sobre el Doctor Caparrós, amb enllaç als 12 capítols de "Doctor Caparrós, medicina general" i als 12 capítols de "Doctor Caparrós, metge de poble"


Font: Foto RTVE | Protagonitzada per Guillermina Motta, amb la companyia de Biel Moll i Carles Velat, "Les Guillermines del rei Salomó" va ser una sèrie emesa durant el 1981, en que es barrejaven les actuacions musicals de la Guillermina Motta amb diverses situacions ben còmiques. La discogràfica Discophon va publicar, també el 1981, un disc que recollia 8 temes de la sèrie, obra de Narcís Comadira i Joan Vives, a més de la música d'entrada a cadascun dels capítols de la sèrie.

Les Guillermines del rei Salomó

Sergi Schaaff (Realitzador). Joan Potau (Guió ). Isidro Prous (Productor). Narcis Comadira (Compositor). Joan Vives (Compositor).


  Enllaç als capítols disponibles de la sèrie Les Guillermines del rei Salomó.


#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!