Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Directori Mèdia

Mèdia   

Audiovisual+ info  Agenda a Audiovisual

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.


  

Sèries

+ info  


Cinema

+ info  


Documentals

+ info  


Plataformes

+ info  


Festivals

+ info  


Premis

+ info  


Ajuts

+ info  


Publicitat

+ info  


Suport Institucional

+ info  


Distribuidores

+ info  


Televisió

+ info  


Ràdio

+ info  


Streaming Video

+ info  


Streaming Audio

+ info  


Podcasting

+ info  


Anime

+ info  


Animació

+ info  


Pel·lícules sobre la Guerra de Síria o Nens Refugiats a Filmin.cat

Publicat el 18/08/2019

Font: www.filmin.cat
A la plataforma FilminCAT podem trobar a l'actualitat diversos títols relacionats amb la Guerra de Síria o amb els nens refugiats. En règim de lloguer trobem una de les darreres estrenes de la plataforma, "Alma mater" (títol original: "Insyriated"), dirigida per Philippe Van Leeuw. La versió original és en francès. Es pot visionar en versió original amb subtítols en català o espanyol, i també en la versió doblada al català. Es tracta d'un drama, que ha estat guardonada amb el Premi del Públic a Berlín i Sevilla. La pel·lícula és un cru acostament a la guerra de Síria a través dels ulls una família que viu amagada al seu apartament.

També en lloguer podem trobar el títol "Of fathers and sons", documental dirigit pel realitzador sirià Talal Derki, en versió original en àrab amb subtítols en català. Es tracta d'un retrat pertorbador d'un pare de família sirià, devot convençut de la ideologia talibana, que inculca diàriament als seus vuit fills.

Els subscriptors de FilminCAT poden gaudir dins la tarifa plana d'altres títols. "Síria: una història d'amor" (títol original : "A Syrian Love Story"), del director Sean McAllister, és un documental rodat durant cinc anys, crònica del (des)amor d'una família siriana. Es pot gaudir en VOSC

Un altre documental del que poden gaudir els subscriptors de FilminCAT és "Una llar al món" (títol original : "Et hjem i verden"), dirigida per Andreas Koefoed. En aquesta creació es pot viure el dia a dia al col·legi de la Creu Roja de la ciutat danesa de Lynge, on nens refugiats somien amb el moment d'obtenir el permís de residència. Títol disponible en VOSC.

Des dels Països Baixos ens arriba la proposta documental "Miss Kiet’s Children" ("De kinderen van juf Kiet" és el títol original). Està dirigit per Peter Lataster i Petra Lataster-Czisch. Cóm s'adapta un nen a una nova escola, una nova mestra, un nou idioma? Kiet Engels és la mestra que qualsevol alumne voldria tenir. L'Haya, la Leanne, el Jorj i el Maksim acaben d'arribar a Holanda, són refugiats i per a ells tot és nou i confús. Aquest altre títol disponible per als subscriptors de FilminCAT es pot gaudir en VOSC.