França

Tot el que t'interessa saber sobre França. Sup'Internet  

Ecole du Web - SUP'Internet

95 Avenue Parmentier . 75011 - París

      

universitat

  El centre d'educació superior forma futurs professionals del web, experts en l'àmbit del disseny web, el màrqueting web o el desenvolupament web i tenim una visió global de les altres professions de la web. Informen que és l'experiència en una de les tres competències professionals en web combinada amb les altres dues les que configuren els professionals capaços de fer-se càrrec dels projectes de creació i transformació digital. Situat a París, en un barri ple de start-ups i empreses tecnològiques, l'escola comparteix les instal·lacions del campus Digital & Creative amb altres entitats del grup IONIS, com ara la incubadora IONIS361, l'escola d'arts gràfiques e-artsup, l'Escola de Màrqueting i Comunicació ISEG, o MBA per a executius d'Epitech eMBA Epitech.VueJS and Frontend Roadtrip Paris 2019

Localització
SUP'Internet
95 Avenue Parmentier
75011 Paris
Dates:
17 de maig de 2019
L'event
JS & Vuejs Roadtrip arriba a Barcelona, París i Berlín, amb tots els camins conduint cap a l'esdeveniment central a Vuejs Amsterdam. Vuejs Amsterdam porta a les tres capitals europees els membres de l'equip Vuejs Core per trobar-se amb els desenvolupadors locals de Vuejs. Els assistents als esdeveniments locals de Vuejs, pensats per a 100-150 assistents, a Barcelona, París i Berlín, podran, tot seguit, obtenir les seves entrades per al gran Vuejs Amsterdam 2020.


Organitzat per Vuejs Amsterdam
Web i Xarxes Socials
Web Twitter Facebook Youtube Instagram

Agenda a França

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.


#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!

Valentí Parrilla Aixelà Photography

image
Cyclocross Leuven 2018

Visita la nostra galeria de fotos

Clica aquí!