elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització Fira Barcelona  

Fira Barcelona - Recinte de Montjuïc

Avda. Reina Maria Cristina, s/n . 08004 - Barcelona

     

fira

  Fira de Barcelona compta amb dos grans recintes que figuren entre els més importants d'Europa: Montjuïc i Gran Via. En conjunt disposa de prop de 400.000 m2 bruts de superfície expositiva, distribuïda en 14 pavellons i dos centres per a congressos. Estan equipats amb les infraestructures més avançades i un complet nivell de serveis firals, que s'adapten a les necessitats d'expositors, organitzadors i visitants. El Recinte de Montjuïc es va construir el 1929 amb motiu de l'Exposició Internacional. En l'actualitat, combina tradició amb una infraestructura que s'adapta a tot tipus d'esdeveniments.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Barcelona Bridal Fashion Week

Barcelona Bridal Fashion Week

Fira . Estil de vida i bellesa
Celebracions;Moda
       

Fira Barcelona. Avda. Reina Maria Cristina, s/n. 08004 - Barcelona. 

Del 19/04/2021 al 25/04/2021


Barcelona Bridal Fashion Week: Desfilades de Col·leccions de Moda Nupcial i Saló profesional de la Moda en Vestits de Núvia, Nuvi, Festa, Comunió, Cerimònia i Complements. Certamen Professional.


A les Fashion Shows es podrà gaudir de les creacions dels dissenyadors que experimenten amb el potencial de tendències abans que es converteixin en tendències establertes fan sentir les seves veus. Quatre dies de desfilades de moda amb més de 900 vestits que tracen les noves línies de creativitat. A la Fira Professional es promocionen les vendes més significatives del sector entre més de 380 marques i més de 1.000 compradors clau, que actuen com a nucli de col·leccions nacionals i internacionals.

  

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!