Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Detall Localització Museu Vida Rural  

Museu Vida Rural. Fundació Carulla.

Carretera de Montblanc, 35 . 43440 - l'Espluga de Francolí

     

Museu

  Es defineix a ell mateix com a centre cultural de la memòria, la reflexió i la transformació sostenible des del món rural. Ens convida a visitar la seva col·lecció o les exposicions temporals, a participar en els debats, workshops i activitats artístiques que es programen al museu, i a compartir les nostres experiències, en un museu on totes les edats hi tenen cabuda.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Plàstic

Plàstic

Cultura . Exposició

  

Museu Vida Rural. Carretera de Montblanc, 35. 43440 - l'Espluga de Francolí. 

Del 15/02/2019 al 20/10/2019

Una exposició que vol generar reflexió i debat, a través de les arts visuals, entorn un dels materials que més han canviat les nostres vides.

Des de l’invenció de la parkesina el 1862, el plàstic ha revolucionat la vida humana. Un material resistent, econòmic, lleuger, impermeable, aïllant i perdurable. El plàstic s’ha convertit en una de les principals amenaces per a l’ecosistema. La major part del plàstic no desapareix, sinó que es va descomponent en micropartícules.