elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Agenda i Informació

Agenda a Vila-rodona

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.


Notícies.

Actuacions diverses contra la COVID-19 a Vila-rodona

Publicat el 06/04/2020

Font: Web Ajuntament de Vila-rodona.
L'Ajuntament de Vila-rodona garanteix l'abastament d'aigua malgrat la situació d'estat d'alarma, que ha coincidit amb el canvi de gestió del servei per part de GIACSA. Les targetes moneder lliurades als infants amb beques menjador han tornat a estar carregades,corresponents a 10 dies més. L'Ajuntament de Vila-rodona, amb la col·laboració del Celler Cooperatiu, comença aquest dilluns 6 d'abril els treballs de desinfecció dels carrers amb més freqüència de pas del nostre municipi. També aquest 6 d'abril s'han començat a repartir les mascaretes que han cosit les voluntàries que han respost a la crida de l'ANC i l'Ajuntament per poder repartir entre els veïns i les veïnes de Vila-rodona. En total, es repartiran un miler de mascaretes a la població i es començarà per la franja d'edat més vulnerable.

L'Ajuntament de Vila-rodona garanteix l'abastament d'aigua malgrat la situació d'estat d'alarma, que ha coincidit amb el canvi de gestió del servei per part de GIACSA. Excepcionalment, s'eliminen les tasques no vitals per al servei, és a dir: lectures, obres etc; i es redueixen les activitats exteriors a les tasques imprescindibles: controls de qualitat, manteniments generals, control de xarxa i urgències. Al no poder disposar en forma i temps de la informació i donada la situació actual, GIACSA assumirà el cost financer i no facturarà el primer trimestre del present any, realitzant una facturació conjunta dels dos primers trimestres. Aquesta facturació inclourà les bonificacions del Cànon de l’aigua corresponents en forma, data i quantitat, d’acord amb l’establer al Decret-Llei 8/2020


Directori de Recursos.

El total de localitzacions per a Vila-rodona es de 10 .

Si no apareixen localitzacions al planell, prem aquí per recarregar la pàgina.
 Ajuntament  (1)   Bombers  (1)   Biblioteca  (1)   Atletisme  (1)   Pavelló  (1)   Telecentre  (1)   Agenda i Actualitat  (1)   Atenció Continuada  (1)   Farmàcia  (1)   Serveis Socials per a Persones Grans  (1)  
  

  Vila-rodona   

Vila-rodona
Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
33,11 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
1.255 Hab.

Agenda i Actualitat
Vila-rodona - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat  

  Ajuntament
Ajuntament de Vila-rodona  

 

  Telecentre
Punt TIC - Biblioteca Municipal de Vila-rodona  

  Biblioteca
Biblioteca Municipal de Vila-rodona  

 

  Atletisme
ZONA ESPORTIVA MUNICIPAL DE VILA-RODONA  

  Pavelló
PAVELLÓ MUNICIPAL  

  Serveis Socials per a Persones Grans
Centre de dia Vila-Rodona   

  Atenció Continuada
Atenció continuada CAP Vila-rodona  

  Farmàcia
Farmàcia Cunillera Galofré, Albert  

  Bombers
Parc de Bombers Voluntaris de Vila-rodona  

  El total de localitzacions per a Vila-rodona es de 10 .

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!