elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Mèxic

Amb 120 milions d'habitants, Mèxic és el país del món més poblat d'entre els que es té la llengua espanyola com a oficial. Des del 2003 les 63 llengües indígenes que es parlen al país també han estat declarades llengües nacionals. Mèxic és la primera destinació turística d'Amèrica Llatina, així com la segona economia. Hi podem trobar al seu territori més del 10% de les espècies existents al Planeta, amb 12.000 espècies endèmiques, d'entre un total de 200.000 espècies animals i vegetals. La capital de l'estat és Ciutat de Mèxic.

Foto de Shutterstock.

Foto de Shutterstock. Cenote de Ik-Kil, prop de Chichén Itzá.

Foto de ChameleonsEye / Shutterstock.com. Persones vestides en indumentària azteca a la Plaça de la Constitució (coneguda com el Zócalo) de Ciutat de Mèxic.

Foto de Shutterstock. Plaça d'Armes i Catedral de Guadalajara. Guadalajara és la capital de l'estat de Jalisco, i la segona ciutat mexicana en número d'habitants, amb 1 milió i mig d'habitants, i centre d'una àrea metropolitana amb més de quatre milions i mig d'habitants.

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!