Text Size
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Baix Penedès

Tot el que t'interessa saber sobre la comarca del Baix Penedès en una única plana.

Agenda a Baix Penedès

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.


Agenda a Catalunya

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.
Festival
Cuina
   
Del 16/05/2019 al 26/05/2019
Reus
43201 - Reus

Ganxet Pintxo

  Ganxet Pintxo Modernista
La ruta de tapes més reusenca! Fot-li a la #GanxetPintxo! La Cambra de Comerç de Reus organitza les diverses edicions de primavera i tardor de la GANXET PINTXO, la ruta de tapes de la ciutat.
Cultura
Concert
   
El 24/05/2019
Teatre Fortuny
43201 - Reus

Lax'n'busto

  Lax'n'busto
Lax'n'busto en concert - Presentació del nou disc "Polièdric"
Congrés
Taller
   
El 24/05/2019
Terra Veritas
08007 - Barcelona

Oportunitats de negoci en la generació de valor compartit

  Oportunitats de negoci en la generació de valor compartit
El Packaging Clúster, ACCIÓ i Roots for Sustainability (R4S), estan treballant un projecte que té com a finalitat investigar, identificar i desenvolupar oportunitats de negoci de generació de valor compartit (valor econòmic, social i ambiental) per als socis del clúster.
Cultura
Representació teatral
   
Del 24/05/2019 al 26/05/2019
Teatre de l'Aurora
08700 - Igualada

Calma!

  Calma!, amb Guillem Albà
El conegut clown Guillem Albà torna a l’Aurora amb el seu nou espectacle. Un divertit muntatge per riure i fer-nos oblidar les presses del dia a dia.
Cultura
Representació teatral
   
Del 24/05/2019 al 26/05/2019
Sala Trono
43004 - Tarragona

Les variacions Bilderberg

  Les variacions Bilderberg
El Club Bildelberg travessa una crisi profunda. Per primer cop els seus plans de control global comencen a fallar, i les persones més poderoses del planeta no pensen tolerar que el món sigui can pixa.
Congrés
Programació
   
El 25/05/2019
Holaluz
08039 - Barcelona

VueJS and Frontend Roadtrip Barcelona 2019

  VueJS and Frontend Roadtrip Barcelona 2019
JS & Vuejs Roadtrip arriba a Barcelona, París i Berlín, amb tots els camins conduint cap a l'esdeveniment central a Vuejs Amsterdam.Llista conferenciants del VueJS and Frontend Roadtrip Barcelona 2019

Cultura
Representació teatral
   
El 26/05/2019
Esglèsia de Salomó
43885 - Salomó

Ball Parlat del Sant Crist

  Ball Parlat del Sant Crist de Salomó
El poble de Salomó enceta la temporada de representacions del tradicional Ball del Sant Crist aquest diumenge 5 de maig coincidint amb la Festa Major en honor a la Santa Creu. L’espectacle d’arrels medievals, que pertany al gènere dels balls parlats de tanta tradició al Camp de Tarragona i al Penedès, combina teatre, dansa, llum i efectes especials i està declarat Element Festiu Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

Cartell del Ball Parlat del Sant Crist de Salomó 2019
Congrés
Jornada
   
El 27/05/2019
Leitat Technological Center
08225 - Terrassa

Ajuts per a projectes d'R+D en economia circular

  Ajuts per a projectes d'R+D en economia circular
Activitat de Centre Tecnològic LEITAT, amb la col·laboració d'ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa. Actualment s’ofereixen diverses ajudes per a les empreses que volen desenvolupar els seus projectes d’R+D en l’àmbit de l’economia circular.
Congrés
Comerç
   
Del 27/05/2019 al 29/05/2019
Fira Barcelona
08908 - L'Hospitalet de Llobregat

Retail and Brand Experience World Congress

  Retail and Brand Experience World Congress
RBEWC és el lloc on els principals responsables de la decisió mundial discuteixen sobre el desenvolupament i l'expansió de la innovació tecnològica i el potencial empresarial per als minoristes i les marques.
Cultura
Representació teatral
   
El 28/05/2019
Teatre Fortuny
43201 - Reus

L'últim acte

  L'últim acte
L'últim acte - basat en textos d'Anton Txékhov
Congrés
Jornada
   
El 28/05/2019
ACCIÓ
08008 - Barcelona

Nanotech & Beauty

  Nanotech & Beauty: Recerca, reptes i regulació
Activitat de Beauty Cluster Barcelona i Clúster de Materials Avançats de Catalunya, amb la col·laboració d'ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa. Actualment la nanotecnologia està present als productes de bellesa i ofereix grans possibilitats de negoci gràcies a les propietats dels materials nanomètrics. Aquestes oportunitats no afecten únicament a la cosmètica, sinó també a la perfumeria, l’oral care, el packaging cosmètic o l’aparatologia, entre d’altres.
Fira
Alimentació
   
Del 28/05/2019 al 29/05/2019
Fira Barcelona
08908 - L'Hospitalet de Llobregat

Free From Food

  Free From Food
Saló d'Aliments i Ingredients per a Al·lèrgics. Per a Professionals.
Congrés
Emprenedoria
   
El 29/05/2019
Cambra Oficial de Comerç Industria i Navegacio de Tortosa
43500 - Tortosa

Com afectarà el Brexit a la meva empresa?

  Com afectarà el Brexit a la meva empresa?
Jornades d'ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa que s'estan duent a terme arreu de la geografia catalana. Bàsicament es centra en les següents qüestions: 'Segur que fa temps que sents a parlar de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea, però què passa amb la teva empresa? Com afectarà els teus negocis? Coneixes quines eines i serveis tens al teu abast per preparar-te?'
Congrés
Conferència
   
El 29/05/2019
Consell Comarcal del Pallars Jussà
25620 - Tremp

Startup Rut4

  Startup Rut4: Les 4 fases d’acceleració de la startup
Activitat d'ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa. Descobrir les quatre fases de creixement d'una startup. Aprendre a accelerar la teva startup evitant errors i prioritzant els esforços allà on realment és necessari.
Congrés
Medicina
   
Del 30/05/2019 al 01/06/2019
Fira Barcelona
08004 - Barcelona

Congrés SILACO-GEER

  Congrés SILACO-GEER
15è Congrés Ibero-Llatinoamericà de Columna i 33è Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Columna Vertebral.
 Cunit (Actualitat i Agenda)

Cunit - Agenda d'activitats i Notes d'Actualitat

. 43881 - Cunit

 

Agenda i Actualitat

Agenda d'activitats i recull d'actualitat de la vila de Cunit (Baix Penedès - Catalunya). Visitar enllaç per accedir-hi.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.IV Congrés LOCALTIC Cunit 2019

IV Congrés LOCALTIC Cunit 2019

Congrés . Tecnoligies de la Informació

 Hotel Exe Cunit Suites and Spa. C. Major, 34. 43881 - Cunit. 

Del 07/05/2019 al 08/05/2019

Innovació i modernització del món públic. Gestió del canvi i adaptació a les obligacions. Empoderament públic. Smartcities i smartdrones

La IV edició del Congrés Localtic 2019 es centrarà en els següents àmbits: Innovació i modernització del món públic (projectes digitals, smart cities, open innovation…), Gestió del canvi i adaptació a les obligacions (Change management, ENI, ENS, L39…), Empoderament públic (lideratge intern i obertura a la ciutadania: – Mentoring, KPIS quadres de comandament, assessment, Gestió Qualitat, compliance… i – OAMR, Dades obertes, Seus electròniques, interoperativitat al peu de la ciutadania) i Smartcities i smartdrones. 7 i 8 de maig, de 9h a 19h.

  

 URV - Seu del Baix Penedès

Universitat Rovira i Virgili - Seu del Baix Penedès

Av. Palfuriana, 104 . 43880 - El Vendrell

      

universitat

Grau d'Educació Infantil. Grau d'Infermeria. Fundació Privada Santa Teresa del Vendrell

Fundació Privada Santa Teresa del Vendrell

Avinguda de Sta. Oliva, 20 - 22. . 43700 - El Vendrell

     

fundació

La Fundació Privada Santa Teresa del Vendrell és una entitat d'iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb més dificultats de la comarca del Baix Penedès. L'any 1974, un grup de mares i pares de persones amb discapacitat, amb el suport de diverses persones sensibilitzades amb aquest col·lectiu i de l'Ajuntament del Vendrell creen l'Associació de pares i protectors de nens subdotats del Vendrell i comarca Santa Teresa, amb l'objectiu de donar resposta a la mancança de serveis destinats a l'atenció de persones amb discapacitat intel·lectual. L'any 1993 la Fundació Santa Teresa es va fer càrrec de tots els serveis que fins aquell moment havia creat l'Associació i, des d'aquell moment, no ha deixat d'incrementar el nombre de persones ateses i de crear noves tipologies de serveis, donant suport a altres organitzacions i convertint-se en una organització referent dins de l'àmbit català.agenda

Consulteu l'agenda oficial per tal de conèixer els últims canvis en la programació dels esdeveniments.Els mecanismes del Blockchain

Els mecanismes del Blockchain: Casuística i expectatives

Congrés . Conferència

 Fundació Privada Santa Teresa del Vendrell. Avinguda de Sta. Oliva, 20 - 22.. 43700 - El Vendrell. 

El 09/05/2019

Conferència d'ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa. El terme blockchain s’ha popularitzat els darrers anys per l’elevada generació d’expectatives que ha generat. Formalment, es tracta d’una base de dades distribuïda i descentralitzada formada per cadenes de blocs. Aquestes cadenes permeten, al seu torn, realitzar transaccions financeres i no financeres entre dos participants de forma segura, fiable i irreversible; sense la necessitat d’un intermediari o una autoritat central.

A la indústria hi pot tenir una aplicació transversal i convergent amb altres tecnologies, de manera que es generi una reducció de costos i un major control i fiabilitat. A Catalunya s’han identificat més de 30 empreses dedicades al blockchain amb alt potencial de creixement; de fet, s’estima que l’any 2021 la seva dimensió al mercat global serà de 2,3 bilions de dòlars. És per això que conèixer què és el blockchain, com funciona i quins són els seus punts forts i febles s’ha tornat imprescindible. Participant en aquest acte podràs informar-te sobre les característiques més importants, el funcionament mitjançant cadenes de blocs i, a més, descobrir exemples d’aplicació. La sessió serà a càrrec de Carles Gòmara, gerent de plans sectorials d'ACCIÓ i expert en el fenomen blockchain. Dijous, 9 de maig del 2019. De 12.30 h a 13.30 h

  

 L'Eina

L'Eina Espai Empresarial

Camí Reial, 13 - 17 . 43700 - El Vendrell

   

viver d'empreses

L’Eina Espai Empresarial assessora, forma i impulsa les persones emprenedores en programes que estimulen l’auto ocupabilitat, i dóna una empenta als nous projectes amb el viver d’empreses i la domiciliació empresarial, sense oblidar el suport necessari a les empreses ja madures amb programes d’assessorament especialitzat i cooperació per a la seva promoció, creixement, exploració de noves oportunitats o la resistència davant els moments de dificultats. Auditori Pau Casals

Auditori Pau Casals

Avda. Palfuriana, 52 . 43880 - El Vendrell (Sant Salvador)

   

Auditori

L’Auditori Pau Casals és situat al barri marítim de Sant Salvador, davant per davant de la Casa Museu Pau Casals. És d’una estructura moderna i àgil, pensada per a la funció bàsica que havia de complir, la de sala de concerts. Va ser inaugurat el dia 6 de juny de l’any 1981 gràcies a l’esforç i la bona voluntat de diferents entitats per salvar les innombrables dificultats del moment.

Dreceres  

Baix Penedès  
Parcs Tecnològics i Empresarials; Coworking i Vivers d'Empreses  
L'Eina Espai Empresarial  
Universitat i Recerca  
Universitat Rovira i Virgili - Seu del Baix Penedès  
Cultura  
Auditori Pau Casals