elDirectori.net

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

El nou festival Sitges Next recull les últimes tendències en comunicació

El Festival se celebrarà el 17 i 18 d’abril, amb la presència de Timothy Goodman, Digital Kitchen i Wieden + Kennedy, entre altres convidats internacionals.

Sitges acollirà els dies 17 i 18 d'abril la primera edició del Sitges Next, festival internacional d'innovació en comunicació i new media, que neix amb la intenció de reunir les principals indústries creatives de l'àmbit de la comunicació i les noves tecnologies, i de servir d'estímul a la creativitat i el talent tant nacional com internacional.

Nota de Premsa Ajuntament de Sitges

Per als amants de la comunicació

Sitges Next neix amb la voluntat d'esdevenir una cita indispensable per als amants de la comunicació, els talents emergents, l'emprenedoria en new media i la nova societat dels mitjans, de la qual en formem part. El Festival permet cobrir, al mateix temps, el buit que existia a Catalunya en festivals de publicitat aprofitant les sinergies i capacitats que ofereix Sitges com a seu del Festival de Cinema i d'una quinzena de festivals culturals de diferent ordre.

Sitges Next és una iniciativa de l'Ajuntament de Sitges i el Departament de Cultura a través de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), i està organitzat per la Fundació Sitges – Festival Internacional de Cinema de Catalunya i ofereix una nova perspectiva que representi el gran canvi produït en el món de la comunicació, on la tecnologia, les dades i el new media han donat peu a noves solucions creatives. El Festival ha estat presentat aquest matí a l'Arts Santa Mònica per part de Miquel Forns, alcalde de Sitges; Jordi Sellas, director de l'Institut Català de les Empreses Culturals; Xavier Duran, director general de la Fundació Sitges – Festival Internacional de Cinema de Catalunya, i Christian Molina, que junt amb Hèctor Ayuso, són els programadors del certamen.

Llegeix més...

El Patchwork rep prop de 18.000 persones

El Festival Internacional de Patchwork ha tingut un important impacte econòmic a Sitges. L’ocupació hotelera ha fregat el 100% i també s’han vist afavorits els sectors del comerç i l’hostaleria.

Sitges ha rebut durant els quatre dies del Festival Internacional de Patchwork, del 12 al 15 de març, una afluència de públic d'unes 18.000 persones, segons dades facilitades per l'organització. L'esdeveniment, un dels més importants d'Europa, ha representat per a Sitges un important impacte econòmic, derivat dels sectors del comerç, l'hostaleria i l'ocupació hotelera, que ha arribat al 100%, principalment en els hotels més cèntrics i els situats a primera línia de mar, els més propers al recinte firal del Passeig de la Ribera.

Nota de Premsa Ajuntament de Sitges

Segons l'organització, aquesta edició, “s'ha notat l'increment de públic i, fins i tot, dissabte al matí, durant un temps, es va haver de tancar l'accés al recinte firal com a conseqüència de l'aglomeració de persones que hi havia a l'interior”.

Llegeix més...

Creix la Fira Scrap + Sitges

Sitges acull, del 20 al 22 de març, una de les fires més prestigioses del sector i la primera monotemàtica d’Espanya, amb 44 estands, exposicions, tallers i un projecte col·laboratiu que es crearà durant els tres dies.

Sitges continua demostrant el seu potencial com a seu de festivals do it yourself (fes-ho tu mateix), amb la celebració del 20 al 22 de març de la Fira Scrap+ Sitges. L'esdeveniment és un punt de trobada per a professionals i aficionats, amants de les manualitats, especialment, de construir i decorar àlbums de records amb imaginació i creativitat. La Fira s'inaugura el divendres 20 a les 10 hores, al Passeig de la Ribera. L'accés és gratuït. El regidor de Turisme, Ignasi Garrigó assegura que “l'Scrap + Sitges és un exemple dels esdeveniments que s'han de potenciar a Sitges, com demostra l'augment d'espais i de visitants entre la primera i la tercera edició”.

Nota de Premsa Ajuntament de Sitges

La Fira Scrap+ repeteix l'experiència de l'edició anterior ocupant les carpes del Passeig de la Ribera amb l'Scrap+ Pro, on s'instal•laran 44 expositors de distribuïdors, dissenyadors i fabricants, més del doble que en la primera edició. I és que la Fira ha crescut i l'any passat va rebre més de 5.000 persones atretes per l'scrapbooking i per la presentació de les darreres novetats i tendències del sector. Al Passeig de la Ribera es trobarà l'apartat Fòrum+, amb presentacions dels productes més nous i actuals. El diumenge 22, a les 14 hores, Dayka Trade presentarà Transferències Dayka, un taller en què s'ensenya com transferir imatges a un suport prèviament tractat sense necessitat de fer-ho sobre paper.

Crea+, projecte col·laboratiu

Les carpes acullen també el Crea+, un projecte col·laboratiu que es construirà durant els tres dies de la fira. 10 persones de prestigi en el món de l'scrap a Espanya realitzaran una frase gegant sobre la creativitat. Els dissenyadors treballaran en directe perquè el públic pugui seguir el seu procés tècnic i creatiu.

L'ONG Ocularis tindrà presència també a les carpes del Passeig amb sobres solidaris, tallers infantils, i make and take per als adults elaborats amb material d'scrap cedit per expositors i patrocinadors que han volgut col·laborar amb aquest organització. Ocularis treballa per millorar la formació oftalmològica dels professionals de l'Àfrica Subsahariana. Es podrà col•laborar amb una donació de 3€ a l'estand Social+, al costat de la carpa d'expositors.

Arreu de Sitges

La Fira Scrap+ ocuparà altres espais com l'Edifici Miramar, on es realitzaran els tallers Art+, amb més de 50 pàgines realitzades per les dissenyadores més rellevants del món de l'scrap, i Nexus+, una trobada d'scraperes on s'aprofundirà en la fotografia i la crònica dels projectes. L'edició anterior prop de 400 persones van participar a les diferents sessions en què s'ensenyaven noves tècniques i materials.

Llegeix més...

Weine Aus Katalonien, Vins de Catalunya

Nota de Premsa Ajuntament de Vilafranca del Penedès

La Generalitat presenta a Vilafranca el programa de promoció dels vins i caves catalans a Alemanya, Weine Aus Katalonien

La Generalitat de Catalunya, a través d'ACCIÓ – l'agència per a la competitivitat de l'empresa catalana – va presentar el dimarts 3 de març la segona edició del programa Weine Aus Katalonien que promociona els vins i caves catalans entre importadors, distribuïdors i altres professionals alemanys. La sessió va tenir lloc al Centre Àgora amb la col.laboració de l'Ajuntament de Vilafranca i va reunir prop d'una trentena de representants de les denominacions d'origen, cellers i distribuïdors de la comarca.

La sessió comptà amb la participació del director de l'Oficina exterior de Comerç i d'Inversions d'ACCIÓ a Berlín, Martí Adroher; la delegada d'ACCIÓ al Penedès, Garraf i Maresme, Cristina Fabián; el director del Consell Regulador de la DO Penedès, Francesc Olivella; el secretari general de l'Associació Vinícola Catalana, Antoni Cruces; i el propietari del celler Huguet de Can Feixes, Joan Huguet. Van cloure l'acte el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Joan Manel Montfort; i el secretari general de l'ADEG, Isidre Also.

Llegeix més...

Buscant la transformació de la façana marítima

Nota de Premsa Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

'Voramar', idea guanyadora del concurs per a la reordenació del passeig Marítim i la plaça del Port de VNG

El segon premi ha estat per a la idea 'Agora de mar' i el tercer premi per a 'Verd+port+mar'. El jurat també ha destacat quatre projectes més amb quatre accèssits

'Voramar' dels arquitectes Jaume Artigas i Isabel Bennasar ha estat la idea que ha obtingut el primer premi en el Concurs d'Idees per a la reordenació del passeig Marítim i la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú. El jurat, reunit aquest migdia al Centre d'Art Contemporani La Sala ha guardonat amb el primer premi el projecte amb el lema 'Voramar'; amb el segon premi, el projecte amb el lema 'Àgora de Mar' i amb el tercer premi, el projecte 'Verd+port+mar'. Així mateix els quatre accèssits han guardonat els següents projectes: 'Llindar'; 'E la nave va'; 'Orígens' i 'Lligant caps'.

Llegeix més...

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!