Destaquem

  • 1

elDirectori.net

Sense dades a mostrar
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Picant la Curiositat

Titulars Portada


  Cultura


  Espais


Els museus de Sitges es poden visitar virtualment al Google Art Project

Publicat el 30/03/2020

Font: N.P. Museus de Sitges
Quatre museus sitgetans –el Cau Ferrat , el Museu de Maricel, el Palau de Maricel i el Museu Romàntic– es poden visitar de manera virtual a través del Google Art Project. Aquesta plataforma en línia mostra les col·leccions d’art més importants del món i, des de la seva creació –ara fa vuit anys–, ha recopilat milers d´espais museístics.


  Tecnologia


  Aplicacions


Salut posa en marxa una 'app' per detectar la Covid 19 a Catalunya

Publicat el 30/03/2020

Font: N.P. Generalitat de Catalunya / Web Canal Salut (Generalitat de Catalunya)
La nova eina tecnològica, StopCovid19Cat, permetrà fer un seguiment de les persones afectades per la malaltia, veure com evoluciona la pandèmia a Catalunya i prendre les millors decisions. L'aplicació està adreçada a fer un seguiment i vigilancia dels símptomes de la malaltia amb STOP COVID19 CAT. El sistema sanitari farà la vigilància del cada cas informat a partir de les dades enviades per l’aplicació i, si és necessari, activarà els serveis del centre d’atenció primària o els serveis d’emergències mèdiques.

TGN Emergències : l'app per estar al dia del coronavirus a Tarragona ciutat

Publicat el 30/03/2020

Font: Web Ajuntament de Tarragona
L’Ajuntament de Tarragona ha creat una nova app, la TGN Emergències, que ofereix informació actualitzada al minut de totes les mesures que s'han pres a Tarragona amb motiu de la crisi del coronavirus: restriccions de mobilitat, dubtes sobre el confinament, actualització dels missatges del govern, resolucions sobre tràmits, recursos, etc., i també el detall i dades de contacte dels serveis que estan actius en aquest moment d'emergència.


  Teletreball


Polítiques Digitals activa un banc d'eines digitals que faciliten el teletreball

Publicat el 31/03/2020

Font: N.P. Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública (Generalitat de Catalunya).
Polítiques Digitals activa un banc d'eines digitals perquè ciutadania, pimes i autònoms puguin mantenir l'activitat durant la crisi de la Covid-19. La web ‘L’Oficina des de casa’ posa a disposició de pimes i autònoms un seguit de recursos tecnològics oferts per diferents empreses del sector TIC. Amb aquesta iniciativa, el Govern pretén minimitzar l’aturada de l’activitat arran del confinament facilitant l’accés i promovent l’ús de mitjans digitals.


  Comerç


  Petit Comerç


El Tomb de Reus informa dels petits comerços oberts durant l'Estat d'Alarma

Publicat el 31/03/2020

Font: Web El Tomb de Reus
L'associació de comerciants El Tomb de Reus ha publicat a la seva web una relació de comerços que obren durant l'Estat d'Alarma actual, derivada de la crisi sanitària creada per la COVID-19. En aquesta relació s'indiquen l'horari d'obertura, la possibilitat d'acceptar comandes i si hi ha entrega a domicili, així com les dades de contacte. Per ara hi ha un llistat de 16 establiments de diversos àmbits: forns, estancs, colmados, menjars preparats, material d'oficina, cansaladeries, congelats i pastisseries.

El comerç d'Igualada també obre les portes malgrat el COVID-19

Publicat el 02/04/2020

Font: Web del Mercat de la Masuca, compte twitter d'Igualada Comerç, compte instagram de Nou Centre Igualada, web Igualada Viu les Compres (Ajuntament d'Igualada)
Les diverses associacions de comerciants d'Igualada indiquen quines de les activitats dels seus associats resten obertes. Igualada Comerç informa a través del seu compte a twitter @igualadacomerc dels comerços associats que estan oberts al públic, fan servei a domicili o accepten comandes per telèfon. De l'associació Nou Centre Igualada no tenim informació actualitzada ni a la seva web ni a les xarxes socials (facebook, twitter), encara que acaben de publicar al seu compte a Instagram la iniciativa de "cap nen i cap nena sense mona". El Mercat de la Masuca disposa d'un nou horari d'obertura, de 08:00h a 13:00h de dilluns a dissabte, amb la possibilitat de fer comanda per correu electrònic, telèfon o whatsapp, o bé per la pàgina web del mercat.

L'Ajuntament d'Amposta publica un llistat de petits comerços que et porten les comandes a casa

Publicat el 02/04/2020

Font: Web Ajuntament d'Amposta
L’Ajuntament d’Amposta ha habilitat un espai on es publiquen les dades d'aquells negocis d’Amposta que ofereixen productes i serveis de primera necessitat i puguin fer repartiment a domicili, amb totes les seves dades de contacte. Hi ha un enllaç a una sol·licitud a emplenar, adreçada a aquells comerços que encara no hi són a la llista. S'indica si es pot encomanar per whatsapp, així com el número de telefon i/o l'adreça electrònica de correu. Apareixen petits comerços i negocis dels àmbits de l'alimentació, l'automoció, benzineres, carnisseries, àmbit de l'electricitat fontaneria i climatització, electrodomèstics i electrònica, ferreteria i tractaments d'aigua, fruites i verdures, higiene personal i de la llar, informàtica i telecomunicacions, jardineria i floristeria, llibreries i papereries, menjar per emportar, forns i pastisseries, peix i congelats, salut i benestar, i serveis de manteniment i neteja.

L'Ajuntament de Montblanc publica una llista de comerços i serveis oberts al públic

Publicat el 02/04/2020

Font: Web Ajuntament de Montblanc.
L'Ajuntament de Montblanc ha publicat un llistat de comerços i serveis oberts al públic, o amb servei a domicili, disponible en format pdf, enllaçat des de la secció dedicada a la COVID-19 de la seva web municipal. Hi consta el nom de la botiga o servei, l'horari d'atenció al públic (si està obert), telèfon de contacte, indicant si es fa servei a domicili o es recullen comandes per whatsapp o telèfon. Entre altres sectors, es poden trobar comerços dels sectors de forns i pastisseries, carnisseries i xarcuteries, fruites i verdures, queviures, farmàcies, menjar ecològic, gestories, telefonia, informàtica o electrodomèstics. També hi ha comerços d'altres sectors.

On puc anar a comprar al Vendrell mentre duri la pandèmia?

Publicat el 01/04/2020

Font: Web Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT).
El Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT) del Vendrell ha obert una secció a la seva plana web, on hi ha enllaços als consells que dóna la Generalitat de Catalunya a l'hora d'anar a comprar aliments, i a l'hora de manipular fruites i verdures. A més, hi ha una relació de comerços locals, en que s'indica si estan oberts, tancats, atenen urgències o atenen els clients mitjançant un servei on-line.

Plànol interactiu de comerços que poden obrir a Valls

Publicat el 01/04/2020

Font: Web Ajuntament de Valls.
A la web de l'Ajuntament de Valls hi ha una secció dedicada a l'actualitat relacionada amb el seguiment de l'activitat i l'actualitat municipal derivada de la COVID-19. Dins d'aquesta secció hi ha un planell interactiu on es poden consultar les botigues i despatxos que no estan afectats per les restriccions derivades de l'estat d'alerta per la COVID-19.

L'Ajuntament de Tortosa manté un llistat de comerços oberts de la ciutat per la COVID-19

Publicat el 01/04/2020

Font: Web de l'Ajuntament de Tortosa
A rel de l'Estat d'Alarma decretat a causa de la COVID-19, l'Ajuntament de Tortosa ha obert una secció, a la seva web institucional, dedicada al seguiment de les conseqüències que està tenint aquesta malaltia en el dia a dia de la capital del Baix Ebre. Dins aquesta secció es pot trobar un enllaç a un document en format PDF que conté la llista de comerços oberts de la ciutat durant aquest període de confinament, indicant també si ofereixen servei a domicili.


  Mercats


Resposta del Mercat Central de Tarragona al COVID19

Publicat el 31/03/2020

Font: Compte Twitter Mercat Central de Tarragona
El Mercat Central de Tarragona ha canviat d'horaris, obrint durant l'estat d'alarma pel COVID19 de les 9 del matí a les 3 de la tarda cada dia, excepte diumenges i festius. Facilita la compra per telèfon (les diverses parades han facilitat els telèfons per contactar amb cadascuna d'elles), dóna 1 hora de pàrquing gratuïta, i, en el cas que el client no es pugui desplaçar, porta la compra a casa.

Nou horari comercial del Mercat Municipal del Vendrell

Publicat el 01/04/2020

Font: Web Ajuntament del Vendrell
Amb motiu de l'Estat d'Alarma, l'horari del Mercat Municipal del Vendrell és de dilluns a dissabte, de les 07:30h a les 14:00h. Hi ha la possibilitat de trucar a la parada del mercat on s'hagi de fer la compra, per encomanar i així només haver de pagar i recollir la comanda, o bé que portin la compra a casa (sota comanda mínima).

Horari especial del Mercat Municipal de Tortosa

Publicat el 01/04/2020

Font: Web i xarxes socials de l'Ajuntament de Tortosa
S'ha fixat un horari especial per al Mercat Municipal de Tortosa, mentre duri l'Estat d'Alarma per la COVID-19. El Mercat Municipal obrirà de dilluns a dissabte de les 08:00h a les 14:00h, i els divendres per la tarda també de 17:30h a 20:30h.

L'Associació de Paradistes del Mercat de Sitges pren mesures durant l'Estat d'Alarma per la COVID-19

Publicat el 01/04/2020

Font: Xarxes Socials Mercat de Sitges
L'Associació de Paradistes del Mercat de Sitges informa mitjançant les xarxes socials del nou horari del Mercat, que durant l'Estat d'Alarma obre de dilluns a dissabte des de les 08:30h fins a les 14:00h, romanent tancat a les tardes. Per una altra banda comparteix la llista de telèfons de les parades del Mercat.

A Reus, els mercats municipals redueixen l’horari mentre duri la situació d’emergència

Publicat el 01/04/2020

Font: N.P. Mercats de Reus
El Comitè d’Emergència de l’Ajuntament de Reus va acceptar el passat 25 de març la petició dels paradistes del Mercat Central i del Mercat del Carrilet per reduir l’horari de venda al públic mentre duri la situació d’emergència causada per la pandèmia. Així, des del 27 de març els mercats municipals només obren fins al migdia. El nou horari és, per al Mercat Central, de dilluns a dissabte de 8 a 14 h. Per al Mercat del Carrilet és de dilluns a dissabte de 7:30 a 14 h.

El Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú disposa de servei a domicili

Publicat el 01/04/2020

Font: Web i Xarxes Socials del Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú
El Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú disposa de servei a domicili per a Vilanova i la Geltrú, el barri de les Roquetes (Sant Pere de Ribes) i Cubelles (en aquest últim cas només el dimecres). Aquest servei té un cost des de 5€ més un increment de 0,5€ per parada extra. 6€ si es porta a una urbanització o als afores de Vilanova + 0,5€ per parada extra. A les Roquetes 7€ + 0,5€ per parada extra. I a Cubelles (repartiment únicament els dimecres) 8€ + 0,5€ per cada parada extra.


  Administració


9 milions d'euros per fer front a la COVID-19 en el sector del Comerç

Publicat el 31/03/2020

Font: N.P. Departament d’Empresa i Coneixement (Generalitat de Catalunya).
El Govern activa un paquet de mesures d'ajuts al comerç de 9 milions d'euros per fer front a l'emergència sanitària pel COVID-19. El Govern, a través del Departament d’Empresa i Coneixement, ha activat avui un paquet de línies de subvencions en l’àmbit del comerç al detall, dels serveis, l’artesania, i la moda, amb la finalitat de donar suport a la reactivació econòmica d’aquests sectors davant la situació derivada d’emergència sanitària COVID-19.


  Societat


  Salut


El sistema sanitari reforça l'atenció no presencial potenciant l'espai digital La Meva Salut

Publicat el 30/03/2020

Font: Web Canal Salut (Generalitat de Catalunya)
Arran de la situació excepcional que s’està produint amb el nou coronavirus-SARS-CoV-2, s’estan habilitant una sèrie de mesures per possibilitar la continuïtat de l’assistència sanitària, també de manera no presencial.


  Legal


Les associacions i les fundacions podran reunir-se i adoptar acords per videoconferència durant l'estat d'alarma

Publicat el 30/03/2020

Font: N.P. Departament de Justícia. Generalitat de Catalunya
Justícia faculta les associacions i fundacions perquè, tot i que no estigui previst en els seus estatuts, puguin reunir-se i adoptar acords per videoconferència i altres mitjans telemàtics durant l’estat d’alarma pel COVID-19. No obstant això, degut a l’emergència sanitària, les entitats podran ajornar la presentació obligatòria dels comptes anuals i altres documents. Els terminis legals començaran a comptar a partir de la data de la finalització de l’estat d’alarma.


  Economia


  Empresa


ACCIÓ crea un ‘marketplace’ virtual pel Covid-19

Publicat el 31/03/2020

Font: N.P. ACCIÓ (Generalitat de Catalunya)
La Generalitat crea un portal per recollir i posar en contacte empreses que ofereixin tecnologia, material sanitari o capacitat de producció pel Covid-19

Activada una línia d'ajuts directes per donar suport a microempreses i professionals del sector turístic

Publicat el 31/03/2020

Font: N.P. Departament d’Empresa i Coneixement (Generalitat de Catalunya).
El Govern activa una línia d'ajuts directes de dos milions d'euros per donar suport a microempreses i professionals del sector turístic afectats per la COVID-19. Els ajuts, de 2.500 euros en un únic pagament a bestreta, estan pensats per a empreses i professionals afectats per la crisi de la COVID-19 i que, per la seva estructura més reduïda i unes facturacions menors, tenen un accés limitat a d’altres línies d’ajuts existents.


  Camp de Tarragona


  Baix Camp


Protocol per fomentar un voluntariat social segur a Reus pel COVID-19

Publicat el 01/04/2020

Font: N.P. Ajuntament de Reus.
L'Ajuntament de Reus ha elaborat un protocol per canalitzar les mostres de solidaritat de la ciutadania que s'ha ofert per fer tasques de voluntariat i ajudar als més vulnerables en l'actual context de confinament motivat per l'emergència sanitària pel Covid-19. El document regula l’oferiment altruista de la ciutadana per fomentar l'adequat desenvolupament del voluntariat, que possibiliti tant l’autoprotecció dels voluntaris com de les persones que han de rebre els serveis que ofereixin.


  Terres de l'Ebre


  Montsià


L'Ajuntament d'Amposta publica un plànol amb les farmàcies i els accessos al centre urbà oberts.

Publicat el 02/04/2020

Font: Web Ajuntament d'Amposta
L'Ajuntament d'Amposta ha publicat, dins la secció de la web municipal dedicada a la COVID-19, un plànol amb les farmàcies del municipi, així com els accessos al centre urbà oberts. També s'hi poden trobar les benzineres, el punt de gas butà, i les illes de contenidors per a deixar la brossa. També s'indiquen on es troben els serveis sanitaris bàsics (CAPs, hospital,...). En el cas dels equipaments municipals, en aquests moments es pot dir que majoritàriament es troben tancats, i també són indicats al plànol, comentant la situació d'aturada d'activitat.


  Penedès


  Anoia (Vegueria Penedès)


Es reincorporen 85 professionals sanitaris a l'Hospital d'Igualada

Publicat el 30/03/2020

Font: N.P. Generalitat de Catalunya.
L’Hospital d’Igualada ha pogut reincorporar ja 85 professionals sanitaris des que es va declarar el brot de la Covid-19. A més, des de dimecres de la setmana passada, tots els professionals d’aquest centre s’estant sotmetent a un test per comprovar si són positius del coronavirus SARS-Cov-2.

A la xarxa

Sense dades a mostrar

Desfibriladors

Parades d'autobús

Agenda a Catalunya

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.
Taller

 
 
 
 
    

Us portem a l'hortus!

  Us portem a l'hortus!
Coneixeu com eren els jardins i els horts romans a l'hortus experimental de la Vil·la romana dels Munts. Us aproparem a les espècies que si conreaven i els seus usos.

Més informació    
  Història
  El 05/04/2020
  D' 11:00h a 14:00h
  Món Romà
  Vil·la romana dels Munts
  43893 - Altafulla

Fira

 
 
 
    

Cucalòcum de Primavera

  Cucalòcum de Primavera
La 28a edició de Cucalòcum (Saló de la Infància i la Joventut de Lleida) i la 13a edició de Cucaesport han assolit els 45.000 visitants.

Més informació    
  Oci;
  Del 06/04/2020 al 09/04/2020
  Lleure Infantil;
  Fira de Lleida
  25001 - Lleida

Fira

 
 
 
    

Fira F&T

  Fira F&T- Fira de Formació i Treball- Continua formant-te
És la fira de referència de les comarques de Ponent, adreçada a totes aquelles persones que es vulguin continuar formant: alumnes d’eso, de batxillerat, estudis superiors, treballadors en actiu amb necessitat d’ampliar formació superior i complementària i adults que vulguin reprendre la seva formació.

Més informació    
  Formació;Ocupació;
  Del 16/04/2020 al 17/04/2020
  Ensenyament;
  Fira de Lleida
  25001 - Lleida

Fira

 
 
 
 
 
    

Barcelona Bridal Fashion Week

  Barcelona Bridal Fashion Week
Barcelona Bridal Fashion Week: Desfilades de Col·leccions de Moda Nupcial i Saló profesional de la Moda en Vestits de Núvia, Nuvi, Festa, Comunió, Cerimònia i Complements. Certamen Professional.

Més informació    
  Estil de vida i bellesa
  Del 20/04/2020 al 26/04/2020
  Celebracions;Moda
  Fira Barcelona
  08004 - Barcelona

Taller

 
 
 
    

Perseu, el Sant Jordi grec

  Perseu, el Sant Jordi grec
A través del paral·lelisme entre la llegenda de St. Jordi i del mite de Perseu i Andròmeda, representat en el conegut mosaic de la Medusa, ens aproparem a alguns dels protagonistes de la mitologia clàssica.

Més informació    
  Història
  El 26/04/2020
  D' 11:00h a 13:00h
  Món Romà
  Tinglado 4. Moll de Costa.
  43004 - Tarragona

Festa Popular

 
    

Feria de Abril de Lleida

  Feria de Abril de Lleida
La Feria de Abril ja forma part de les festes de Lleida, sent el tercer esdeveniment més multitudinari de la ciutat i que dóna el tret de sortida a la Festa Major.

Més informació    
  Tradicions;
  Del 01/05/2020 al 03/05/2020
  Feria de Abril;
  Lleida (diversos indrets)

Concert

 
 
 
 
    

Concert de Primavera de la BUMT

  Banda simfònica Unió Musical de Tarragona (BUMT) - Concert de Primavera
La banda simfònica Unió Musical de Tarragona porta més de 25 anys omplint de música els carrers i teatres de la ciutat i d’arreu. En aquesta ocasió, podrem gaudir d’un concert que ens servirà per descobrir l’àmplia gama de colors de la formació. Una bona manera de donar la benvinguda a l’explosió d'emocions i de colors que ens porta la primavera a través de la música de la BUMT.

Més informació    
  Música
  El 09/05/2020
  De 19:00h a 20:00h
  Música Clàssica
  Teatre Auditori Camp de Mart
  43002 - Tarragona

Cultura

    

D'A Film Festival Barcelona

  D'A Film Festival Barcelona
Cada primavera, el D’A Film Festival Barcelona ofereix un repàs exhaustiu a l’actualitat cinematogràfica mundial, oferint als espectadors la possibilitat de gaudir del millor de la cinematografia contemporània, amb una sèrie de pel·lícules de llarg recorregut internacional, èxits i premis de crítica i públic, combinades amb propostes de nous talents i cinematografies, tant internacionals com locals.

Més informació    
  Cinema
  Del 30/04/2020 al 10/05/2020
  Barcelona
  08001 - Barcelona

Cursos

    

Matí musical per a embarassades

  Xerrada, taller i concert
Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 . https://www.auditori.cat/

Més informació    
  Musica
  El 10/05/2020
  10.30 h D
  L'Auditori (Sala 4 Alicia de Larrocha)
  Barcelona

Visites Guiades

 
 
 
 
    

Dels Munts a Tamarit

  Dels Munts a Tamarit: un recorregut per l'entorn natural del l'època romana a l'actualitat
Itinerari a peu des de la Vil·la romana dels Munts a la platja de Tamarit i a la desembocadura del riu Gaià. En col·laboració amb l'Hort de la Sínia. Centre d'educació ambiental.

Més informació    
  Medi Ambient
  El 10/05/2020
  D' 11:00h a 14:00h
  Mediterrània
  Vil·la romana dels Munts
  43893 - Altafulla

Congrés

 
 
 
 
    

Retail and Brand Experience World Congress

  Retail and Brand Experience World Congress
RBEWC és el lloc on els principals responsables de la decisió mundial discuteixen sobre el desenvolupament i l'expansió de la innovació tecnològica i el potencial empresarial per als minoristes i les marques.

Més informació    
  Comerç
  Del 19/05/2020 al 21/05/2020
  Branding;Empresa;Start-Ups;Tecnologia;Comerç al Detall (proveïdors, serveis per a la);Comerç al Detall
  Fira Barcelona
  08908 - L'Hospitalet de Llobregat

Cursos

    

Taller per a nadons

  Activitat musical per a nadons de 0 a 12 mesos
Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 . https://www.auditori.cat/

Més informació    
  Musica
  El 24/05/2020
  Quatre ses
  L'Auditori (Sala 4 Alicia de Larrocha)
  Barcelona

Taller

    

CSI...a la Necròpolis Paleocristiana!

  CSI...a la Necròpolis Paleocristiana!
Els participants es convertiran en investigadors i seguiran les pistes que van deixar els arqueòlegs que van excavar la necròpolis paleocristiana a través de quatre departaments: el d'arqueologia, el d'antropologia física, el de simbologia i el d'epigrafia.

Més informació    
  Història
  El 31/05/2020
  D' 11:00 a 13:00h
  Món Romà
  Museu i Necròpolis Paleocristians
  43005 - Tarragona

Premi

 
 
 
 
    

XXVI Premis Ones Mediterrània 2020

  XXVI Premis Ones Mediterrània 2020
Tarragona torna a ser l’escenari d’una cita ineludible que reuneix persones de reconegut prestigi nacional i internacional a la nostra ciutat. I és que un any més se celebren els Premis Ones Mediterrània, que arriben a la vint-i-sisena edició amb més força que mai.

Més informació    
  Medi Ambient
  El 05/06/2020
  De 20:00h a 21:00h
  Teatre Metropol
  43001 - Tarragona

Cursos

    

Abans de néixer al Palau

  Taller musical durant l’embaràs
Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 . https://www.palaumusica.cat

Més informació    
  Musica
  El 05/06/2020
  18 h Dura
  Palau de la Música Catalana (Sala Petit Palau)
  Barcelona

Conferència

 
 
 
 
    

CSSCamp 2020

  CSSCamp 2020
Segona edició del #CSScamp: conferència de caràcter anual, d'un sol dia i amb una única agenda, per a dissenyadors i desenvolupadors web. Forma part de la conferència @jscamp , que es celebra els dos dies posteriors.

Més informació    
  Programació
  El 15/07/2020
  CSS; disseny web;
  Auditori Axa
  08029 - Barcelona
Conferència

 
 
 
 
    

JSCamp Barcelona 2020

  JSCamp Barcelona 2020
Conferència Internacional de dues jornades, amb un únic fil conducor que abasta tot sobre el JavaScript i les tecnologies web modernes.

Més informació    
  Programació
  Del 16/07/2020 al 17/07/2020
  JavaScript
  Auditori Axa
  08029 - Barcelona
Exposicions

    

Exposició "La Capella Herrera"

  Església de Sant Jaume dels Espanyols, Roma
Font: dadesobertes.gencat.cat , actualització del 4 d'octubre de 2019 . http://www.museunacional.cat/

Més informació    
  Arts Visuals
  Del 24/10/2020 al 24/01/2021
  De dimarts
  Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)
  Barcelona

Fira

 
 
 
 
 
    

Barcelona Bridal Fashion Week

  Barcelona Bridal Fashion Week
Barcelona Bridal Fashion Week: Desfilades de Col·leccions de Moda Nupcial i Saló profesional de la Moda en Vestits de Núvia, Nuvi, Festa, Comunió, Cerimònia i Complements. Certamen Professional.

Més informació    
  Estil de vida i bellesa
  Del 19/04/2021 al 25/04/2021
  Celebracions;Moda
  Fira Barcelona
  08004 - BarcelonaAgenda a Europa

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.
Divulgació

 
 
 
    

Young Energy - Kinder entdecken das Energeticon

  Young Energy - Els infants descobreixen Energeticon
Tots els nens a partir de 6 anys podran descobrir ENERGETICON durant un recorregut per a nens: el món de la mineria de carbó, la potència del sol i el bàsic de l’energia.

Més informació    
  Ciència i Tecnologia
  El 04/04/2020
  A les 11:00h (prèvia inscripció)
  Energia
  Energeticon
  52477 Alsdorf

Visites Guiades

 
 
 
    

Visita a la mina

  Visita a la mina Anna II
L’Energeticon es troba als edificis de l’antiga mina Anna. El carbó es va extreure fins a principis dels anys vuitanta. Amb la visita s'obté una visió personal i autèntica de la vida laboral a la mina Anna II.

Més informació    
  Museu
  El 11/04/2020
  A les 14:00h
  Mina
  Energeticon
  52477 Alsdorf

Taller

 
 
 
    

Repair Café ENERGETICON

  Repair Café ENERGETICON
Al Restaurant/Bistro Eduard, dins el complexe Energeticon, s'hi celebra un Cafè Reparació el 3er dissabte de cada mes, entre les 11h i les 14h. Compta amb l’amable assistència d’AWA Entsorgung GmbH. Un equip de voluntaris amb experiència tècnica ajuda els visitants a reparar objectes i objectes defectuosos.

Més informació    
  Economia Circular
  El 18/04/2020
  Des de les 11:00h a les 14:00h
  Reparació
  Energeticon
  52477 Alsdorf

Visites Guiades

 
 
 
    

Sonntagsführung

  Visita guiada dominical a l'Energeticon
Visita guiada al museu. Cada 3r diumenge del mes a les 14h. Preu: 3 € més entrada.

Més informació    
  Museu
  El 19/04/2020
  A les 14:00h
  Energia; Ciència i Tecnologia;
  Energeticon
  52477 Alsdorf

Divulgació

 
 
 
    

Young Energy - Kinder entdecken das Energeticon

  Young Energy - Els infants descobreixen Energeticon
Tots els nens a partir de 6 anys podran descobrir ENERGETICON durant un recorregut per a nens: el món de la mineria de carbó, la potència del sol i el bàsic de l’energia.

Més informació    
  Ciència i Tecnologia
  El 02/05/2020
  A les 11:00h (prèvia inscripció)
  Energia
  Energeticon
  52477 Alsdorf

Visites Guiades

 
 
 
    

Visita a la mina

  Visita a la mina Anna II
L’Energeticon es troba als edificis de l’antiga mina Anna. El carbó es va extreure fins a principis dels anys vuitanta. Amb la visita s'obté una visió personal i autèntica de la vida laboral a la mina Anna II.

Més informació    
  Museu
  El 09/05/2020
  A les 14:00h
  Mina
  Energeticon
  52477 Alsdorf

Fira

    

components for processing and packaging

  components for processing and packaging
Fira dels components per al processament i l'envasat.

Més informació    
  Embalatge
  Del 07/05/2020 al 13/05/2020
  Messe Düsseldorf
  40474 - Düsseldorf

Fira

    

interpack

  interpack
Fira del processat i l'envasat

Més informació    
  Embalatge
  Del 07/05/2020 al 13/05/2020
  Messe Düsseldorf
  40474 - Düsseldorf

Festa Popular

 
 
 
    

5. Alsdorfer Rudelsingen

  5è Cantar Plegats d'Alsdorf
Vells temes, cançons de sempre i grans èxits de festa: tot s’inclou i el públic canta amb entusiasme durant dues hores. És precisament aquesta animada barreja el que fa el gran èxit d'aquesta trobada popular per cantar plegats! Després d'esgotar entrades el format de culte per cantar plegats a la tercera edició celebrada a Alsdorf, el dimecres 13 de maig del 2020 es celebrarà la cinquena edició a la Fördermaschinenhaus, o Casa de Màquines, de l’Energeticon.

Més informació    
  Música
  El 13/05/2020
  A les 19:30h
  Festa
  Energeticon
  52477 Alsdorf

Taller

 
 
 
    

Repair Café ENERGETICON

  Repair Café ENERGETICON
Al Restaurant/Bistro Eduard, dins el complexe Energeticon, s'hi celebra un Cafè Reparació el 3er dissabte de cada mes, entre les 11h i les 14h. Compta amb l’amable assistència d’AWA Entsorgung GmbH. Un equip de voluntaris amb experiència tècnica ajuda els visitants a reparar objectes i objectes defectuosos.

Més informació    
  Economia Circular
  El 16/05/2020
  Des de les 11:00h a les 14:00h
  Reparació
  Energeticon
  52477 Alsdorf

Visites Guiades

 
 
 
    

Sonntagsführung

  Visita guiada dominical a l'Energeticon
Visita guiada al museu. Cada 3r diumenge del mes a les 14h. Preu: 3 € més entrada.

Més informació    
  Museu
  El 17/05/2020
  A les 14:00h
  Energia; Ciència i Tecnologia;
  Energeticon
  52477 Alsdorf

Divulgació

 
 
 
    

Young Energy - Kinder entdecken das Energeticon

  Young Energy - Els infants descobreixen Energeticon
Tots els nens a partir de 6 anys podran descobrir ENERGETICON durant un recorregut per a nens: el món de la mineria de carbó, la potència del sol i el bàsic de l’energia.

Més informació    
  Ciència i Tecnologia
  El 06/06/2020
  A les 11:00h (prèvia inscripció)
  Energia
  Energeticon
  52477 Alsdorf

Visites Guiades

 
 
 
    

Visita a la mina

  Visita a la mina Anna II
L’Energeticon es troba als edificis de l’antiga mina Anna. El carbó es va extreure fins a principis dels anys vuitanta. Amb la visita s'obté una visió personal i autèntica de la vida laboral a la mina Anna II.

Més informació    
  Museu
  El 13/06/2020
  A les 14:00h
  Mina
  Energeticon
  52477 Alsdorf

Taller

 
 
 
    

Repair Café ENERGETICON

  Repair Café ENERGETICON
Al Restaurant/Bistro Eduard, dins el complexe Energeticon, s'hi celebra un Cafè Reparació el 3er dissabte de cada mes, entre les 11h i les 14h. Compta amb l’amable assistència d’AWA Entsorgung GmbH. Un equip de voluntaris amb experiència tècnica ajuda els visitants a reparar objectes i objectes defectuosos.

Més informació    
  Economia Circular
  El 20/06/2020
  Des de les 11:00h a les 14:00h
  Reparació
  Energeticon
  52477 Alsdorf

Visites Guiades

 
 
 
    

Sonntagsführung

  Visita guiada dominical a l'Energeticon
Visita guiada al museu. Cada 3r diumenge del mes a les 14h. Preu: 3 € més entrada.

Més informació    
  Museu
  El 21/06/2020
  A les 14:00h
  Energia; Ciència i Tecnologia;
  Energeticon
  52477 AlsdorfAgenda a Internacional

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.


#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!
Infografia: Xarxa d'Oficines Exteriors de Comerç i Inversions a Europa, de ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa, Generalitat de Catalunya