Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de galetes.

Com veure la teva tele a l'estranger

Molts de nosaltres hem d'anar a l'estranger per traballar o continuar amb els nostres estudis. Però volem continuar gaudint dels nostres canals de televisió preferits durant el temps lliure.

Molts dels continguts que s'emeten per streaming a internet només son accessibles des del país al que s'adreça l'emissió de la programació del canal televisiu. Diverses empreses ofereixen serveis de connexió VPN que et permeten veure el senyal d'streaming del teu canal preferit també a l'estranger.

La qüestió es trobar un bon proveïdor de servei de connexió VPN que ens ofereixi accedir a la web o a l'aplicació mòbil que ens ofereix el senyal d'streaming assignant-nos una adreça IP que correspongui a una adreça IP pròpia del país per al que té els drets d'emissió el canal televisiu o proveïdor de continguts multimèdia en qüestió.

Primer intent frustrat: Hide my Ass!

La recerca del proveïdor de connexió VPN comença al Google, quan no tens a ningú de referència que et pugui donar una opinió contrastada, i has de confiar en el que et trobaràs a la xarxa. Comences a mirar diverses opcions, però al final, has de llençar la moneda del cara o creu a veure que surt. I en el meu cas el que ha sortit en el primer intent és creu.

Malgrat trobar una pàgina web amb una llista de planes que ofereixen serveis de connexió VPN, la tria al final és una mica a sorts. I em decideixo a provar Hide my Ass!. L'objectiu és poder veure les emissions en streaming de les televisions catalanes i espanyoles, així com de poder gaudir dels continguts per streaming d'un proveïdor de continguts audiovisuals online espanyol. Em dono d'alta al servei i em descarrego tant l'aplicació per al PC, com l'app per a tablets i mòbils.

Hide my Ass! ofereix la possibilitat d'aconseguir una connexió VPN des d'uns 790 servidors situats a més de 260 ciutats de 151 països arreu del món. El client pot subscriure's en packs d'un mes, sis mesos i dotze mesos. El pagament és automàtic durant l'alta, i la renovació automàtica és l'opció per defecte, i si intentes eliminar aquesta característica assumeixes que et dones de baixa del servei. Però aixó no és el pitjor. Diversos intents tant des del portàtil com des de la tablet arriben a assignar-te una adreça IP espanyola a la connexió VPN, però d'aquí a poder navegar per Internet (i per tant, de veure el senyal d'streaming), es converteix en un impossible. Per ara no s'ha valorat si el mateix servei funciona per a adreces IP d'altres països. El tema és que si vols navegar amb IP espanyola, la conclusió és de que és totalment innoperatiu, malgrat els 5 servidors i les 880 adreces IP disponibles, que es demostren totalment insuficients.

Segon intent: amb VyprVPN ja porto quatre hores gaudint de les sèries.

L'objectiu es continua mantenint: ja porto uns mesos a Alemanya i vull tornar a veure les sèries que veia a Espanya, en espanyol o català. Encara no en sé gens d'alemany i el que fan per la tele em sona a xino. Així doncs, busquem amb el google algun article en que donin opinions més concretes sobre les ofertes de connexions VPN, i comprobo que una de les possibilitats que ja havia consultat sense arribar a provar surt ben parada a l'article.

VyprVPN també està disponible per a diverses plataformes, com windows, mac o android. Disposen de més de 700 servidors i més de 200.000 adreces IP arreu del món. Aixó sí, només a 38 països. Entre ells Espanya. T'ofereixen tres plans de suscripció diferents, segons vulguis pagar més o menys, podent escollir entre quotes mensuals o anuals. Escullo la tarifa intermitja, que permet dues connexions VPN simultànies, i et donen tres dies de prova gratuïta al registrar-te. Aixó si, et demanen la tarja de crèdit per a carregar-te al compte en quant acabi el periode de prova. Instal·lem l'app android a la tablet, i a la primera!!! No només t'assigna una adreça IP espanyola, sinó que sense gairebé cap falla de velocitat, pots gaudir durant hores de l'streaming del canal de televisió que dessitgis malgrat estar a l'estranger, canal que sense una IP espanyola no hi tendria accés per veure. Objectiu assolit!

#iTGN

  • 1
  • 2

elSuplement.com

image
Ingmar Kroonenberg

El neerlandès que canta en català

llegeix!
image
Bård i Vegard Ylvisåker

Ylvis, els dos germans noruegs

llegeix!
image
Beth Rodergas

"Família", darrer disc de la surienca

llegeix!
image
Filippo Neviani, Nek

Nou videoclip del tema "La metà di niente"

llegeix!

Valentí Parrilla Aixelà Photography

image
Cyclocross Leuven 2018

Visita la nostra galeria de fotos

Clica aquí!